Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

[Küzdelem] - A behajtó és a körözött

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1[Küzdelem] - A behajtó és a körözött Empty [Küzdelem] - A behajtó és a körözött Vas. Ápr. 01, 2018 2:13 am

Johnny Wood

Johnny Wood

A lábam rángatózott az izgatottságtól. Nem régóta van fejemen a körözés, mégis itt iszogatok egy kocsmában Északon. Tényleg nem bírtam volna ki Délen a legközelebbiig? A határon voltam és ez közelebb esett...
Mindenestre így, remegő lábbal ültem a kényelmetlen faszéken és a csinos pincérlány által nem rég elémrakott, magából finom illatokat árasztó sört kortyolgattam. Hiába a körözés: Északon akkor is jobbak a kocsmák.
Egyébként fogalmam sincs, hogyan voltak képesek máris ennyi alkoholt előállítani Abbadón pusztítása után. Megkímélte a komlómezőket vagy mi a franc?
A társaság a szokásos északi volt, semmi extra. Szokásos jó hangulat járta körbe a kis helyet és már eszemágában sem volt távozni. Nosztalgikus élményeket csalt elő a pultnak támaszkodó bárd lantjátéka. A nótája egyébként meglehetősen fura volt.
- Kocsmákat gyújtogat, felőlem már koldulhat! Ki fejét veszi nem jár kevesebb, mint háromezer váltó rendesen!
Fuck! Szerintem nem jó ötlet tovább itt maradnom. Mégis... Olyan finom ez az áldott nedű, amit itt készítenek. Arra meg mennyi az esély, hogy egy fejvadász csak úgy betoppan vagy itt ül?

"Ha ez működik, én megcsókolom Johnny-t... annál undorítóbbat elképzelni se tudnék!" - Cynewulf, a holdcsókolt Éjpenge

"Meg kell mondjam, Johnny Wood, te vagy a legszórakoztatóbb halandó, akivel hosszú létezésem alatt találkoztam. Menjetek, és találjatok módot, hogy megszabadítsatok." - Armaros, a bukott angyal

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő

Fogalmam sincs mi volt ez, de reroll miatt archiválom.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.