Wilfred megkeresése váratlanul ér, nem is tudom hova tenni a dolgot, de nem zavarodom túlságosan össze. Jó alkalomnak találom ezt arra, hogy váltsak vele pár szót. Elmondja, amit akar és már sarkon is fordul.
- Álljon csak meg, Wilfred - szólok utána, mielőtt elindulna, sóhajtok egyet és visszaadom a kondért a kezébe. Egyébként is szolgálatban vagyok - Erre semmi szükség. Nagyon sajnálom, ami történt. A viselkedése ellenére sem állt szándékomban bántani magát és ezért bocsánatot kérek.
Én magam nem kaptam ilyet a feletteseimtől, az igaz. Nem volt kötelességük belátni és elismerni, ha hibáztak, vagy túllőttek a célon, bár velem szemben nem is volt szükség ilyen fenyítésre, az pedig való igaz, hogy nem gondoltam át, mit teszek, nem volt tudatos fenyítés az a pofon, csak egy gyors, túl gyors reakció.
- Örömmel hallom, hogy találkozott és beszélgetett Alaric-kal. Azzal egyetértek, hogy sokat kell tennie, hogy visszaszerezze a jó hírét, azonban mivel ezek a vandálkodások még mindig nem hagytak alább, szeretném, ha be tudna számolni róla, mikor mit csinál, hogy ne kelljen minden percét a társaságomban töltenie. Remélem, hogy ez nem jelent majd gondot önnek.
Búcsúzóul odabiccentek neki egyet, mielőtt tovább indulok a parancsnokságra, ahol állítólag jutottak valami fejleményre a nyomozással kapcsolatosan. Ha más nem, legalább már tudom, mit kell tennem, hogy mielőbb felgöngyölítsük az ügyet. Van elvégre fontosabb dolgunk, mint holmi firkálókat hajkurászni a hellenburgi városőrökkel. Az már megint egy más kérdés, hogy teljesen ésszerűtlen, hogy eddig nem buktak le. Nos, meglátjuk, mire jutunk.