Halkan nyögök, egy kis sort mielőtt megközelíteném a férfit, majd miután leraktam a köcsögöt az á gy mellé bizonytalanul indul meg a kezem alsója felé. Hallom, ahogy szinte sípol a tüdőm a stressztől, de végül szépen lassan lejjebb húzom azt a bizonyos ruhaneműt, de épp hogy csak egy kicsit, hogy ne kelljen felfednem olyan részleteket, melyek nem valóak még nekem… Végül belenyúlok a kenőcsbe és remegő kezekkel kenem be a férfit. Persze az alapos bekenés végett kezem néha lejjebb csúszott, de minden egyes alkalommal, mikor véletlenül is hozzáérek a tartozékhoz, idegeskedve felsikkantok. Látszik rajtam a pánik, és, hogy hamarosan kiégek, de szépen lassan folytattam, hogy miután végeztem, erőtlenül rogyjak térdre, kezemmel bizonytalanul kapaszkodva az ágy szélébe. Hangosan lihegek, és szinte forog velem a világ. Megpróbáltam a férfire pillantani, de minduntalan rám tört az émelygés, így inkább nem erőlködtem. Végül leülök és hátamat az ágynak vetve nyugszok meg. Lábaimat átkarolva pillantok végül át a vállam fölött Leon arcára, de rögtön ismét visszakaptam a tekintetem magam elé.
- Izé… ezt… kérlek ne mond el senkinek… nem akarom, hogy megtudják, hogy milyen… gyáva vagyok. – hangom inkább kérlelő volt, mint lelombozott, de még látszik, hogy többé-kevésbé zavarba vagyok.
Egy ideig még magam elé tekintettem, majd végül a mennyezetre emelem tekintetem, arcom ismét vörös színben pompázott. Kissé makogtam, és látszott, hogy nehezen szólalok meg.
- Sz…szeretnéd hogy l…lejjebb is bekenjelek? – teszem fel a kérdést végül, szinte cincogva, mint határozottan.
Remegő tekintettel fordulok végül, némán a férfi fele, látszólag nem is látva melyik választ várom igazán.
- Izé… ezt… kérlek ne mond el senkinek… nem akarom, hogy megtudják, hogy milyen… gyáva vagyok. – hangom inkább kérlelő volt, mint lelombozott, de még látszik, hogy többé-kevésbé zavarba vagyok.
Egy ideig még magam elé tekintettem, majd végül a mennyezetre emelem tekintetem, arcom ismét vörös színben pompázott. Kissé makogtam, és látszott, hogy nehezen szólalok meg.
- Sz…szeretnéd hogy l…lejjebb is bekenjelek? – teszem fel a kérdést végül, szinte cincogva, mint határozottan.
Remegő tekintettel fordulok végül, némán a férfi fele, látszólag nem is látva melyik választ várom igazán.