[color=#EAC117]Meet Me by the Moonlight[color]
"Este a vadonban járva sok érdekességet találhat az utazó. Egy megátalkodott bestiát, egy medvecsapdát...vagy egy kislányt. Az utóbbi a legcreepy-bb...- Éjszakai utazások
Az utazás gyaloglábon soha sem volt a legpihentetőbb tevékenységek egyike. Én már pedig napok óta csak róttam és róttam az utakat, a végtelen ösvényt, amelyet leginkább kiálló gyökerek, lehullott avarszőnyeg, rejtett erdei csermelyek által vájt sekély csatornák, és alkalomadtán előbukkanó vadállatok tarkítottak. Azonban...távol kellett lennem egy kicsit Elatha-tól és úgy nagyjából mindentől. Az, ami a Dornburg-toronynál történt és közvetlen azután...az még mindig kísértett, és nappalonként lázasan dobáltam csak magamat az ágyamban, hogy arra keljek, teljesen átizzadtam a vékony gyolcsinget, amit hálóruhaként használtam, és hogy a torkom teljesen kiszáradt. A legrémesebb, hogy mindig sikollyal ébredek fel...minden egyes átkozott nap. Menekülnöm kellett....hisz a falak egyre jobban közelítettek felém, hogy összenyomjanak. De most nem volt ott Liliput tábornokcsaj, hogy megakadályozza ezt - azután, hogy előidézte. Nem, most nem volt senki sem, hogy megmentsen. Űzött vadként üldögélve a szobámban merengtem és rettegtem a jövőtől...attól, ami vár ránk. Abaddón ígéretétől.
Így aztán úgy döntöttem, hogy útnak kell indulnom. Nem azért, hogy bármi konkrétat is tegyek, hanem mert mennem kellett. Valahova. Tök mindegy hogy hova, csak menjek. Felszereléseimet magamhoz véve hagytam el a lakomat a mocsár szélén, és csak annyi időre álltam meg Eletha-ban, hogy a piacon bevásároljak kajából, és vízből, aztán indultam is tovább. Hosszú ideig csak bolyongtam Köd-erdőben, minden reccsenésre össze rezdülve, minden állatban egy újabb, eddig bújkáló sárkányt látva, egyedüli társamként csak Dracon-t hozva magammal. Csak az Ő jelenlétét tudtam megtűrni magam mellett...
...és aztán már itt is voltunk. Megérkeztem...valahova. Hogy hova? Nem tudom. Már mint tudom, hogy hol vagyok, de azt nem, hogy miért éreztem úgy, hogy megérkeztem? A helyszín a Tündék erdeje, annak dél-nyugati csücske, alig pár órányi járásra Köd-erdő határától. Az éjszaka felhőtlen volt, a lombkoronák között selymesen hullott alá a vékony sarló alakját felöltött Hold fénye. Egy tisztás kellős közepén voltunk Dracon-nal, ahol bőven volt helyünk. Elő vettem két fegyveremet - mindegyiknek a fegyvere vastag bőrrel volt bevonva, hogy ne okozzanak sérülést - becsuktam a szememet és koncentráltam. Koncentráltam a hangokra, a zörejekre, hisz másom nem volt. Koncentráltam Dracon-ra, aki szelíd szárnysuhogás közepette szállt fel a levegőbe. Azonnal izzadni kezdtem, ahogy a szárnysuhogás Abaddón-ra emlékeztetett. Dracon...valamilyen szinten megértett engem és azt, ami lezajlott bennem...és tökéletes társ volt, miközben egyre szaporább léptekkel próbáltam őt csukott szemmel eltalálni, beleképzelve, hogy az az átkozott kék sárkány az....az elme játékai, hogy legyőzzék a rémálmot...