Egy pillanatra meghűlt bennem a vér. Tőrbe csaltak volna?Ekkor jöttem rá hogy a nevét se tudom még be se mutatkoztam.A dárda felém repült már vártam a fájdalmat ami megbénítja és elárasztja testem ahogy a porba hullok.Elmaradt a dárda eltűnt a srác önelégült fejjel nézet rám .Körbe tapogattam magam mindenhol mintha attól félnék hogy a dárda méretét és tudja változtatni és valahol úgy szúrt meg hogy észre se veszem.Majd értettlen fejjel meredtem rá ,szavain gondolkozva a fába szorult lándzsámra néztem ,tehát tudnék belőle mézet csinálni?Ezen tanakodva mégis inkább eltüntettem hisz ha méz is lenne mibe fogom fel ?Értetlenül néztem újdonsült tanítómra majdnem gyilkosomra :
-Az előbbi meditációs gyakorlataid miatt még be se mutatkoztam.Nevem Corlieva Avaerthearrum.-ahogy kimondtam a nevem kihúztam magam mert azért még is jó ha látja hogy a legtökéletesebb démont ölhette volna meg.-Neked mi a neved mester?-Szemeim kikerekedtek kezeimet összetettem a mellkasom előtt amitől dekoltázsom még nagyobbá vált ahogy melleim összenyomódtak.
-Az előbbi meditációs gyakorlataid miatt még be se mutatkoztam.Nevem Corlieva Avaerthearrum.-ahogy kimondtam a nevem kihúztam magam mert azért még is jó ha látja hogy a legtökéletesebb démont ölhette volna meg.-Neked mi a neved mester?-Szemeim kikerekedtek kezeimet összetettem a mellkasom előtt amitől dekoltázsom még nagyobbá vált ahogy melleim összenyomódtak.