Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Johannes Hagen - Aréna 2

2 posters

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Johannes Hagen - Aréna 2 Pént. Ápr. 20, 2018 9:14 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Helyszín, ellenfél: mindegy.

2Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Kedd Ápr. 24, 2018 6:33 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Éppen valamilyen elgondolásból egy erdőn visz keresztül utad, azon belül is egy sűrűbb részen jársz. Habár az előző heti esőzések okozta sártenger már a legtöbb helyen felszáradt, itt még ingoványos lehet a talaj helyenként, valószínűleg azért, mert sűrű az erdőrész, nehezebben szárad minden. Bele is lépsz egy ilyen sűrűbb részbe, és ahogy lenézel a lábadhoz, látod, hogy ez nem sár: egy nyálkát találtál meg cipőtalpaddal, ami el is kezd felfelé kúszni a lábadon.

3Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Szer. Ápr. 25, 2018 1:11 am

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

A falut hátam mögött hagyva, egy erdőn keresztül folytatódik az utam. Féltem a múltheti esők miatta sártól, ami ugyan az utakon már felszáradt, de ebben a sűrű rengetegben nem igazán volt lehetősége a napnak felszárítani a földet. Nem figyelek eléggé a lábam elé, és egy kifejezetten ingoványos részbe taposok egyenesen bele. Szitkozódások között húzom ki a lábam belőle, amikor észreveszem, hogy ez nem csak sár. Egy nyálkával hozott össze a sors, ami úgy döntött, hogy engem akar prédának. Nem igazán osztom a nézeteit, így lebénítom egy Judica me-vel, mielőtt még feljebb haladna a lábamon - nem volt kedvem lekaparni magamról az undorító váladékot, amit maga után hagy. Majd rögtön ezután, remélhetőleg még ameddig mozgásképtelen, a kardomat kihúzva egyszerűen a lapjával hessegetem le a lábamról a dögöt.

4Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Szer. Ápr. 25, 2018 4:04 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Úgy tűnik, a dög ennél éhesebb, és habár a Judica me meghatotta egy pillanatra, töretlen lelkesedéssel folytatja felfelé kapaszkodását, sőt már kezd alulról rásunnyogni a másik lábadra is.

5Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Szer. Ápr. 25, 2018 6:14 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Hadonászásom nem igazán hatotta meg, s a kardom lapjának is ellenállt, nem tágított a lábamról. Sőt, a kis mohó egyre feljebb kúszott. Tudtam, hogy amennyire ártatlannak tűnik annyira veszélyes is tud lenni a kis slájm, főleg ha eléri valamelyik légutamat. Szerencsére eddig még sok időm volt. Azt megakadályozván, hogy mindkét lábamra felkússzon, nagyot lépek előre, míg szememmel pocsolyát vagy bármilyen vízforrást keresek. Ha emlékeim nem csalnak, ezek a kis dögök nem bírják a vizet. Persze hogy addig se hagyjam nyugodni a "ellenfelet" ezúttal kardom élével próbálom megvagdosni - és bár tudom, hogy nem sokat ér, reményeim szerint legalább annyit elérek vele, hogy abbahagyja a mászást.

6Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Szer. Ápr. 25, 2018 6:42 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

A nyálka meg is áll a kúszásban, kicsit mintha lejjebb is menne, ekkor azonban hozzád közelről farkasvonítást hallasz meg, amire egy felelet jön kicsivel messzebbről is.

7Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Szer. Ápr. 25, 2018 7:06 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Módszerem végre beválni látszik, a nyálka mintha picit lejjebb csúszott volna. Nem bízom azonban, hogy ez végleg eltudná tüntetni, ezért tovább lépkedek, még mindig valamilyen nagyobb vízmennyiség után kutatva, amiben eltüntethetem az irritáló kis szörnyecskét. Ekkor hallom meg a farkasok üvöltését. Ez nem lesz így jó. Eggyel talán még el is tudok bánni...sőt, kockáztassuk meg, hogy többel is, ám a nyálka a lábamon eléggé lelassít és megosztja a figyelmem annyira, hogy óriási mínusszal induljak ellenük. Akkorával, ami akár az életembe is kerülhet. Szemeim még nagyobb figyelemmel kezdik feltárni a tájat, s lábaimat se sajnálom futásra fogni azért, hogy a körülöttem lévő bokrokon átvágva - annyira nem tűnt közelinek az üvöltés, hogy attól féljek ezekben vannak - víz közelébe érjek.

8Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Szer. Ápr. 25, 2018 7:28 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Egyelőre nem látsz meg forrást, viszont a farkasok, ha nem is voltak eddig közel, gyorsak: Az egyikük már ki is ugrott a fák közül neked szemben, de aztán lelassít: Úgy tűnik, játszana még a vacsorájával.

9Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Szer. Ápr. 25, 2018 8:56 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Hiába keresek és kutatok, sehol nem találok forrást, a farkas azonban megjelenik: átveti magát a bokrokon, és csak azt veszem észre hirtelen, hogy előttem áll. Támadni nem támad ugyan, inkább kivár: lehet a társaitól várja a segítséget. Úgy döntök, hogy inkább nem várom meg míg megérkeznek, ha kell akkor nyálkával a lábamon is megküzdök a bestiával. A már oly sokszor bevállt mozdulatsorhoz folyamadom: kitörés előre, Judica me, annak a reményében, hogy a bénulástól képtelen lesz kitérni a támadás elől, amit magassági előnyömet kihasználva fentről indítok, egy egyenest szúrást a nyaka felé.

10Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Szer. Ápr. 25, 2018 10:06 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Majdnem tökéletesre sikerül a mozdulatsor, a farkas ugyan kirántja magát a pengéd alól, de csak miután már egy nagyjából három centi mélyen belévágtál. Vicsorogva lépdel hátra kettőt, és morog rád, úgy tűnik, hogy realizálta: nem leszel egy könnyű falat. Eközben a nyálka szorgosan dolgozik, már a térded fölött van valamivel, mikor megpillantasz egy vízzel telt, ránézésre is mélyebb gödröt, valószínűleg arrafele agyagosabb a talaj.

11Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Csüt. Ápr. 26, 2018 2:25 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Mosollyal az arcom veszem tudomásul, hogy sikerült amit szerettem volna, a szúrás mélységét leszámítva. Mindössze alig néhány centit tudtam belemélyeszteni a kardom, mielőtt kihátrált volna előlem, és folytatta volna a vicsorgást. Szemeimmel a farkast követve látok meg végre egy vízzel teli gödröt. Épp ideje volt, hiszen a nyálka már a térdem fölött járt. Az ordassal szemben maradva próbálok meg hátrálni felé, hogyha alkalmas lesz a pillanat belemártózhassak, ezzel végre leszedve magamról a kis dögöt. Amennyiben ez idő alatt a farkas támadna egy jól időzített döféssel próbálom meg elintézve azt, hogy a húsom helyett a kardomba vesse magát.

12Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Csüt. Ápr. 26, 2018 7:31 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Elindulsz ugyan hátrálva a gödör felé, azonban még elég messze (úgy négy-öt méter) vagy tőle, amikor az állat megunja, hogy farkasszemet nézzen veled, és vicsorogva rád támad, kitátott szájjal ugrik a mellkasodnak, hogy leteperjen. Nem vagy elég gyors, le is teper, bár legalább nem ütöd be semmid, de az állat mohón a válladba készül harapni. Úgy tűnik, tényleg játszana előbb az étellel.

13Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Csüt. Ápr. 26, 2018 8:47 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Várható volt, hogy rám támad, arra azonban nem számítottam, hogy ilyen gyors lesz. Képtelen vagyok bármit is tenni rohama ellen, rám veti magát, és ledönt a lábamról. Szerencsére simán földet érek, azonban a farkas már rajtam is van, épp a vállamba próbál beleharapni. Kétségbeesetten próbálom lebénítani egy Judica me-vel, mielőtt még támadása célt érne, majd szinte ezzel párhuzamosan a kardommal átszúrni a testét. Még ha támadásom betalál sem állok meg, addig döföm belé a kardot, ameddig le nem tudom vele fordítani magamról.

14Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Csüt. Ápr. 26, 2018 9:03 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

A Judica me csak akkor sikerül, mikor már beléd harap, és ugyan csak ügyetlen helyen tudod megszúrni, lefordítod magadról, de felállni már nincs időd. A nyálka közben nem zavartatja magát, és már a combod közepén tart.

15Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Csüt. Ápr. 26, 2018 9:15 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Sajnos elkéstem. A farkas belémkap, mire a képességem hatása érvényesül, a fájdalom miatt pedig csak eléggé esetlen vagyok képes megszúrni. A sérülésem miatt túl sok időmbe kerülne felállni, kénytelen leszek így végezni ellenfelemmel. Enyhén abba az irányba fordulva amerre a farkas fordult le, amilyen gyorsan csak tudok egy haránt irányú vágást intézek, abban a reményben, hogy ez hatásosabb lesz, mint az előző támadásom.

16Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Csüt. Ápr. 26, 2018 9:51 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

A farkas az igazságszolgáltatástól bódultan tűri, ahogy végigvágod a hasát, és kibuggyan, aminek ki kell. Fel tudsz tápászkodni, azonban nem örülhetsz magadnak sokáig, mert észreveszed, hogy a nyálka már a csípődnél tart, és ha ez nem lenne elég, egy árnyékot látsz elsuhanni a fák takarásában.

17Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Csüt. Ápr. 26, 2018 10:13 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Végre sikerül számottevő kárt okoznom a farkasban, sőt, a vágásom meg is öli. Elégedetten tápászkodok fel, amikor gyors mozgásra leszek figyelmes a fák között. Ideért volna a másik farkas? Ha rám még nem is támadott, nemsokára megteszi. Csak most tudok figyelmet fordítani a nyálkára, ami már a csípőmig jutott. Elindulok tehát az előbbi vízfelszín irányába, hogy valahogy lemossam magamról a dögöt.

18Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Csüt. Ápr. 26, 2018 10:34 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

El is éred a gödröt, és viszonylag nyugalmasan bele tudsz mártózni, a nyálka nyüszítve menekül le rólad, de ahogy a lábadat lógatod a gödörbe, várakozásodnak megfelelően kiront a farkas a fák mögül, és egyenesen neked ugrik, a fejedet célozza.

19Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Csüt. Ápr. 26, 2018 10:51 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

A sok hercehurca után végre-valahára sikerül leszednem magamról azt az idegesítő nyálkát. Azonban úgy tűnik túlságosan is elvoltam foglalva a vízbe mártózással, a farkas észrevétlenül a közelembe tudott férkőzni, olyannyira, hogy már csak a fejem felé indított ugrása tűnik fel. Ösztönszerűen húzom el a fejem és suhintok irányába a karddal, ami jobb esetben megvágja, rosszabban pedig tévedek az időzítéssel, és a dög a kezemet kapja meg. Mindkettő jobb, mintha a nyakamat harapná el.

20Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Pént. Ápr. 27, 2018 4:16 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Eltalálod a farkast, és egy elég mély vágást ejtesz a pofáján ahhoz, hogy visszahőköljön, és komolyan elgondolkozzon, mennyire éhes, ez az idő neked pont elég, hogy kimássz a gödörből. A farkas fenyegetően vicsorog rád, de egyelőre nem támad, látszólag fél tőled.

21Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Kedd Május 01, 2018 12:18 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Magam is elcsodálkozom, hogy ösztönből indított mozdulatom sikerül: úgy kiviteleztem, hogy nem csak én nem sérültem, de még a farkas is egy csúnya vágással a pofáján vonult vissza tisztes távolságba. Még arra is hagy időt, hogy kimásszak a gödörből, annyira megijedt tőlem. Úgy döntöttem addig ütöm a vasat ameddig még forró, és miután megpróbálom lebénítani a Judica me-vel, egy újabb vágást indítok az irányába.

22Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Kedd Május 01, 2018 1:08 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

A farkast, úgy tűnik, rosszabbul is érintette a Judica Me, mint számítottad volna, de végzetes vágást nem sikerül eszközölnöd, csak az orrán tudsz egy közepes vágást ejteni, mielőtt felocsúdik, és elrántja a fejét. Aztán hirtelen elönti a harag, a mellkasodnak ugrik, és ledönt a földre, viszont szinte kényelmesen érkezel, már amennyire egy ötven kilós farkassal a mellkasodon kényelmesen érezheted magad. Készül lecsapni, neked viszont a kardforgató kezed szabad.

23Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Szomb. Május 05, 2018 9:07 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Nem sikerült olyan halálos csapást ejtenem rajta, mint terveztem, de ahhoz ez is elég volt, hogy még nagyobb hátrálásra kényszerítsem. Ő azonban nem igazán így interpretálta a helyzetet: dühös lett és haragjában egyetlen ugrással ledöntött a lábamról. A jelenet teljesen deja vu érzéssel tölt el, azt leszámítva, hogy jóval szerencsésebben érkezek mint az előbb. A domináns kezem is szabad marad, így most kicsit nyugodtabban gondolkodom a megoldáson. Végül a legutóbbi taktikámat követve ugyanúgy megpróbálom a farkas oldalába mélyíteni a fegyveremet, ezzel remélhetőleg végzetes csapást okozva.

24Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Vas. Május 06, 2018 1:16 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Gyorsabb vagy a farkasnál, lecsapsz felé. Bele is mélyeszted az oldalába a kardod, de ő még az utolsó leheletével a még ép vállad felé kap, és megkarcolja, mielőtt feladja. Úgy tűnik, koplalt már egy ideje, ha ennyi leteríti. Erőtlenül zuhan le melléd, és egy utolsó, fájdalmas nyüszítéssel kileheli lelkét, te pedig nyugodtan - már amennyire elázott nadrágaljjal, vértől csatakosan nyugodt lehet az emberfia - folytatod utazásodat célod felé.

25Johannes Hagen - Aréna 2 Empty Re: Johannes Hagen - Aréna 2 Vas. Május 06, 2018 1:21 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus

Minden úgy megy ma ahogyan elterveztem. A farkas ugyan még meg tud karcolni, mielőtt kilehelné a lelkét, de szerencsére nem vészesen. Pihenek még kicsit a földön, mielőtt feltápászkodnék, és folytatnám utamat. Hova? Nagy valószínűséggel egy fogadóba. Megérdemlek egy kis pihenést.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.