Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

[Magánjáték] Ami késik, az múlik

3 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

26[Magánjáték] Ami késik, az múlik - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Ami késik, az múlik Kedd Okt. 29, 2019 5:01 pm

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Könnyed mozdulattal vette kezébe a tőrt, ahogy az arca elé emelte, aztán egy elégedett,s zéles vigyorral vágta zsebre, miközben Hilde és Eckbert köszönetet mondtak a társoságért, majd távoztak.
~ Megmondtam. - kuncogott magában Gerard.
~ Hát igen, a látszat néha csalhat. De nem gondoltam volna, hogy ilyen neves rangja van a lánynak...ráadásul ilyen fiatalon.
~ Hellenburg Védelmezője, mi? - gondolkozott el Gerard. Annak idején olvasott legendákat korábbi nagy harcosokról, akik kiérdemelték ezt a titulust - Kétségkívül nem egy sehonnai nevenincs katona. Bár ehhez képest meglepően szerény volt. - gondolkozott el, ahogy meghúzta a söröskorsóját. Ideje volna már neki is indulnia. De csak nem hagyja ott a fele italt.
- Minden jót, Hilde. A viszont látásra. - intett egyet, ahogy lassan távozott az ismerős idegen, Hellenburg Védelmezője.
A kocsmából kifelé sétálva a könyvtár felé vette az irányt. Különösen melankolikus kedvében találta magát. Nem volt ilyen találkozásban része már jó ideje. Általában nem kívánja mások társaságát, miután egy jót beszélgetett velük. Nem találta érdemesnek az embert a beszédére, akinek már nincs mit mondani neki. De ez a lány valamiért más érzést hagyott benne. Mintha még bőven tudott volna mit mesélni. Csak a kötelessége állította meg benne. Gerard és Lia elhatározta, hogy egyszer felkeresi. Talán rögtön aztán, miután végzett.

27[Magánjáték] Ami késik, az múlik - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Ami késik, az múlik Szer. Márc. 18, 2020 12:06 am

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager

Jónapooot! Jöttem zárni a játékot. Érdekes játék volt, alig mozdultak meg a karakterek, és mégis annyi minden történt. Apróságként jegyezném meg neked Ger, hogy megesett néhányszor, hogy nem igazán figyeltél a kérdésre, vagy csak a karaktered nem figyelt, a végeredmény viszont mindenképp az volt, hogy mintha kicsit eljátszottatok volna egymás mellett, erre kérlek figyelj a továbbiakban. A jutalom ennek ellenére nem marad el, mindkettőtök csíkját 100 TP fogja ütni, ezen felül Ger megmentett egy flaskányi gargoylevért a harcból (noha elég bolond lehetett a lény, ha úgy gondolta, hogy érdemes Hellenburg közelébe jönni), Hilde pedig egy rúd ezüstre bukkan, amikor betéved a műhelyébe. Egy üzenet volt rajta, melyen annyi állt: Franciskától. Örültem.

További jó játékot!

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.