Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

» Ékszerészet
by Tertullius Pént. Júl. 10, 2020 10:13 am

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Tertullius Pént. Júl. 10, 2020 10:08 am

» [Küldetés] Tíz kicsi démon
by Oswald von Bertold Csüt. Júl. 09, 2020 9:22 pm

» [Küldetés] Caput sub tiara (V.I.SZ. 822. tavasz)
by Tertullius Szer. Júl. 08, 2020 10:28 pm

» Küldetés: Gott mit Uns!
by Wilhelmina von Nachtraben Szer. Júl. 08, 2020 8:29 pm

» [Küldetés] Kifordított gúnyák (V.I.SZ. 822. Tavasz)
by Syele Wilder Szer. Júl. 08, 2020 7:26 pm

» Aktuális azonnalik
by Ciel von Eisenschnittel Kedd Júl. 07, 2020 9:45 pm

» [Azonnali] Emlékek IV.
by Ciel von Eisenschnittel Kedd Júl. 07, 2020 9:44 pm

» [Magánjáték] Wie in den guten alten Zeiten
by Oswald von Bertold Kedd Júl. 07, 2020 1:34 am


You are not connected. Please login or register

Portya: Bolhából óriást

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Go down  Üzenet [3 / 3 oldal]

51Portya: Bolhából óriást - Page 3 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szer. Ápr. 01, 2020 10:34 am

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
A vámpír varázslata bevált, így nem kellett attól félnem, hogy az óriás összeroppant, miközben a kezét szurkálom. El is veszi onnan gyorsan, engem pedig már csak a rajtam felejtett farönk szorít a földhez. Időközben a többiek ostromának hatására pedig végre féltérdre kerül. Itt a lehetőség arra, hogy befejezzük a csatát. Rövid imát mormolok, hogy újra az Átlényegülés hatása alá kerüljek néhány percre. Reménység szerint a plusz erő elég lesz arra, hogy a farönk alól kiszabaduljak. Meg is próbálom minél gyorsabban lelökni magamról a súlyt.
Az óriás úgyis megőrült, nem tud már semmire sem figyelni, így hát, ha sikerül felkelnem, azonnal neki is látok a támadásnak. Nem sietem el a dolgot, módszeresen próbálok meg a hátamögé kerülni – féltérden úgy sem tud már teljesen megfordulni – és kivárni a megfelelő pillanatot. A célom, hogy egy ugrással összekötött döféssel a nyaka hátuljába szúrjam tőrkardomat – ez, ha nem is azonnal öli meg, de eléggé felgyorsítja a folyamatot.
Összegyűjtöm hát minden erőmet, megpróbálok ugrani, és döfni – majd reménykedni, hogy sikerül olyan jól kiviteleznem, ahogyan elképzeltem.

Transsubstantiatio (Átlényegítés)
Típus: Mágia
Erősség: IV.
Felhasználás: Szövetség alapú
Leírás: Az inkvizítor a saját testét adja át Istennek, aki ezért az áldozatáért egy angyal emberekhez képest háromszoros erejével, sebességével, szent sebzést okozó fényével és szárnyaival áldja meg azt. 5 körig tart.

52Portya: Bolhából óriást - Page 3 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Pént. Ápr. 03, 2020 4:10 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Az őrjöngő óriásnak sikerült némi levegőhöz jutni, ahogy tombolásával elsöpörte magától a támadóit. Sem Hunstan, sem Suzy, sem pedig Damien nem menekültek előle. Damien az őrjöngő bestia lerázta magáról, nekivágva a sötét tündét a falnak. Hunstan jobban állta a sarak, ahogy az óriás ernyedt karja oldalba vágta, miközben meg akarta őt kerülni. A kaszát a lendület kitépte a monstrum húsából, ezzel együtt tovább roncsolva a sebet, melyből most már patakban ömlött a vég, ahogy a kasza mint bicska a szalonnából hasított ki belőle egy darabot. Suzyt magával ragadta az óriás vaskos, véres tenyere, hátradobva három métert, ahogy a lány a hátára esve, véres ruhával földet ért, melyet a bestia vérző tenyere festett össze.
Hans mindeközben nagy nehezen levetette magáról a farönköt. Különös érzés volt érezni, ahogy a súlyos fadarab végiggurult a testén anélkül, hogy bármi nyomást kifejtett volna ár, de mégis érezte a bőrével, ahogy a hideg, nedves fa próbálná kilapítani. Mina védőburka továbbra is ott kavargott körülötte, lassan elenyészve, ahogy ideje végéhez közeledett, végül pedig eltűnt olyan gyorsan, ahogy ott termett. eközben az inkvizítor már könnyedén fel tudott állni, majd a torkába mélyeszteni a tőrt az óriásnak.
Az óriás hatalmasat üvöltött. Megtorpanva, abbahagyva az őrjöngés szédelegve fordította a fejét jobbra és balra. Hatalmasat morgott, ahogy minden maradék erejét megpróbálta összeszedni, s két kezét megfeszítette, magasba emelte őket, hogy mint a szúnyogos összelapítsa velük Hanst.


Határidő: 2020.04.08.

53Portya: Bolhából óriást - Page 3 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szomb. Ápr. 04, 2020 10:04 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Sikeresen levetettem magamról a farönköt. Fura érzés volt a vámpír pajzsa: éreztem, ahogy meg akar nyomorítani a fa súlya, ám mégsem éreztem semmilyen következményét. Hasznos kis trükk, ám még szerencse, hogy siettem: alighogy feltápászkodtam, már el is múlt a varázslat.
Ugyanilyen hasznos volt az újabb Átlényegülés.  Nem okozott gondot sem az, hogy elkerüljem a nagy dög söprő támadásait, és időben odaérjek a nyakához, sem az, hogy elég erőm legyen átszúrni a fegyvert vastag bőrén.  A penge probléma nélkül hatol bele a húsba, mint egy tökéletes átsült vadba a kés. Ezúttal azonban nem harapok bele, helyette minden erőmet beleadva próbálom egyre mélyebbre juttatni a fémet, majd hirtelen kirántani – reménység szerint a nyakát ért sebtől elég gyorsan elvérzik már.
Időközben láttam, ahogyan utánam próbál kapni a dög – azt hiszi magával vihet a sírba. Támadása elől egyszerűen amilyen gyorsan csak tudtam, megpróbáltam hátra vetődni. Ha sikerül minden, úgy legalább nem fog kilapítani a zuhanása sem. Természetesen nem bízom az Átlényegülés adta sebességre az életemet, elmormogok egy Kyrie imát is magamban.

Kyrie / "Uram irgalmazz..." (Kaszt képesség)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: IIa
Felhasználás: Szövetség alapú
Az inkvizítort megóvja Isten az ellenfeleitől, ezt a képességet aktiválva a következő támadás biztosan elkerüli.

54Portya: Bolhából óriást - Page 3 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szomb. Ápr. 04, 2020 10:39 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Hiába próbált volna félreugrani... Az óriás nemes egyszerűséggel félrelökte az útból. De olyan erővel, hogy majd három métert repült hátra. 
Nem érdekelte, hogy a többiek támadásai, vagy próbálkozásai sikerrel jártak. Mindene fájt, ahogy megpróbált feltápászkodni. Eszébe sem volt, hogy mégegyszer a közelébe menjen a megvadult lénynek. Nem bizony.
Helyette megbízható segítőtársat kért Armarostól, hogy mostmár legyen vége.
~ Segíts az a ronda óriást elintézni. De a többiekre vigyázz! ~ üzente gondolatban az óriás és közte megjelenő , neki megnyugvást jelentő amorf alaknak. 
Ő maga pedig kicsit összehúzta magát, és megpróbálta ellenőrizni, hogy nem sérült-e meg valahol. 
~ Nem, az nem a te véred. Ne ijedj meg. ~ igyekezett Armaros megelőzni, hogy a ruhája látványától pánikba essen a lány.Név: Tief Sklave (Mélységi szolga)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A kultista képes megidézni egy speciális, akaratának alárendelt mélységi szolgát, amely egyelőre csak egy valódi mélységi erejének töredékével rendelkezik. Mérete és fizikai ereje egy goblinéval egyezik, azonban kifejezetten gyors, nyálkás bőre miatt nehéz elkapni és meglehetősen csúnya harapásokat tud okozni.


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Személyes passzív: Ártatlanság
Típus: Passzív
Erősség: III.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét. A körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit, vagy elmondja, hogy kultista, a hatás megszűnik. Ez a passzív hatás elnyom minden más passzív képességet, mely Suzy-t megzavarná benne.

55Portya: Bolhából óriást - Page 3 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Csüt. Ápr. 09, 2020 9:26 pm

Hunstan Gǣthfodd

Hunstan Gǣthfodd
Arató
Arató
A kasza egy hatalmas csattanással beleállt a húsba, egy eleinte vékony, de egyre vastagodó vérpatakot fakasztva a sebből. Ugyan a támadás sikeres volt, de nem élvezhette ki sokáig a sikerét, az óriás könyöke eltaszította Hunstant az ellenfelétől és közben egy nagy húsdarabot kiszakítva belőle.
Hunstan a hátára esett, de szerencséjére nem volt akkora az ütés ereje mint korábban. Egy nagy morgás közepette föltápászkodott, majd ismételten nekiindult, megpróbálva még azelőtt odaérni, hogy a szörny karja a földbedöngölné a társukat. Nem maradt már neki sok hátra: liheg, fáradt és nagyon sok vért veszített, így legfejjebb egy jól irányzott csapás kell neki.
Hunstan ezt a pillanatot választotta arra, hogy a nyakszírtet célozza.

56Portya: Bolhából óriást - Page 3 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Csüt. Ápr. 09, 2020 11:30 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Az események meglehetősen gyorsan követik egymást és bár ez ad energiát, a mágia fokozatos gyorsasággal szivárog el Minából. Cseppet sem bánja egyébként, amikor látja, hogy Leo hogy gördíti le magáról a farönköt, amely semmi kárt nem tett benne.
Imádja ezt a mágiát.
No de, még mindig van egy veszedelmes óriásuk, akit most már nem nagyon fognak tudni megbékíteni más módon, mint hogyha kivégzik... s ezen múlik mindannyiuk élete. Megpróbál uralmat gyakorolni az óriás fölött, majd fölemeli a kezeit, hogy az óriás is ezt tegye és könnyebb célpont legyen a többieknek.
- Mindenki! Most! - kiáltja el magát, amennyiben nem lenne egyértelmű, bár esélyesen egyébként sem maradnának abba a támadások. közben aggodalmasan pislog a fal irányába, ahol Damien próbálja összekaparni magát; jó a fájdalomtűrő képessége, de túl sokat hajigálták az elmúlt időben.
Képesség:
Név: Utánzás
Erősség: III. (Nachtraben ág - Animancia)
Típus: Mágia
Leírás: Két körig a vele szemben lévő egy darab ellenfél pontosan ugyanazokat a mozdulatokat hajtja végre, mint Mina. Ha a vámpír egy helyben áll, akkor a másik sem tud megmozdulni, ugyanis afféle bábként mozgatják, vagy épp, vonják meg tőle a mozgás lehetőségét. A képesség csak Minával nagyjából egyező testfelépítésű célpontokon használható (értsd: ember, vámpír, tünde, nefilim, démon). A célpont akaraterővel bármikor megtörheti a hatást, azonban eközben elveszít egy Varázserőpontot.
Ár: 4000 Váltó


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

57Portya: Bolhából óriást - Page 3 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Pént. Ápr. 10, 2020 10:29 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Az óriás tenyerei bődületes hanggal csattantak össze...egyenesen Tertullius feje fölött, tökéletesen elkerülve őt. A varázslat kifejtette hatását, s emiatt sértetlen marad. Ez volt az óriás utolsó mozdulata, mielőtt Mina teljesen megbénította volna. S már ideje sem maradt belőle kitörni...
Mielőtt a fenevad észbe kapott volna Hunstan egy mozdulattal a háta mögött termett és a tarkójába vágta a kaszáját. A fegyver csakhamar megakadt a csigolyái között, ahogy az óriás szemmel láthatólag megborzongott. A háta felé akart lépni, de nem mozdult egyetlen tagja sem. Mire Suzy megidézett teremtménye megjelent, s nekiugrott, az óriás már jobbra balra dülöngélt. Mikor a lény nekirontott egyeneset a lábának, az óriás elterült a földön, hasra esett. A vére alatta lassú tócsában kezdett csordogálni.
Melissa rémülten rohant oda a kis csapathoz. Fegyverére újabb tüskét helyezett, majd egy lövéssel elhajtotta onnan a mélységi szolgát. Idegesen nézett körbe, végig a harcosokon, akiket maga mellé fogadott, s az óriáson,a ki immáron halott volt.
- Szép...munka volt. - sóhajtott egy nagyot. Arcán látszott, hogy pont ugyanannyira meg volt lepődve, mint aki maga is részt vett a csatában. Majd gyorsan az óriás mögé ugrott, hogy a barlang belsejét megvizsgálja.
Az út teljes siker volt. Nagy rakomány vasfa állt a barlang mélyében, érintetlenül. Melissa elégedett volt, s hamar kifizetett mindenkit a szolgálataiért. A vasfát szétosztotta a markosabb tagjai közt a brigádak, hogy vigyék vissza a kis kunyhójába, majd pedig búcsút intett, s megköszönte a segítséget.

Gratulálok midnenkinek az első portya teljesítéséért! Jutalmatok egyenként 200 TP, 2000 váltó, valamint az alábbi nyersanyagok:

Tertullius: tigrisszem, Azurit, Fagyöngy
Suzanne Walford: Nyílalap, Lószőr, Borsmenta
Hunstan Gǣthfodd: Hegyikristály, Réz, Ideg
Wilhelmina von Nachtraben: Rugó, Jégsapka, Ólom


Amennyiben szeretnétek beszélgetéssel, ismerkedéssel folytatni a játékot, egy magánjátékként nyugodtan megtehetitek. A kalandot ezennel lezárom, s sikeresnek nyilvánítom! Ajánlom mindannyiótok figyelmébe a Küldetéskeresőt, ahol mindig tudtok további kalandokat igényelni. Szép napot mindenkinek, s gratulálok a helytállásért.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.