Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Top posting users this month
Alberich Fischer
Skri'sha     1szava10Skri'sha     Voting_bar2Skri'sha     1szava11 


You are not connected. Please login or register

Skri'sha

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Skri'sha     Empty Skri'sha Pént. Szept. 25, 2020 5:06 pm

Skri'sha

Skri'sha
Név: Skri'sha
Kor: 19
Nem:
Faj: Vámpír
Mesterség: -
Választott út: A Fejvadász Útja

Frakció: -
Kaszt: Nekromanta

Kinézet: Talán ami az első szó ami eszedbe jut róla, az a vadmacska. Skri merészen öltözködő, kissé eroganciára adó személy, aki szeret olyan ruhákba öltözködni, mik kihangsúlyozzák a nőis vonásait, leginkább telt kebleit. Egyszerű bőrvértet visel harcok alatt, melyek előbb tűnnek valamiféle „barbár” öltözetnek, mint sima védelemnek. Csontfehér haja, tompaszínű bőre és világos sárga szeme ad neki némi egzotikus, némiképp holt kinézetet, de alapjáraton nem olyan könnyű róla megmondani Vámpír mivoltját. Gyakorta hord áldozatainak csontjaiból készült ékszereket, melyeket megmunkáltatva gyűrűket, nyakékeket, vagy karpereceket formáltat belőlük. Kedveli a luxus csecsebecséket és illóanyagokat, beleértve a parfümöket is (kedvence a rózsaillat).

Jellem: Egy igazi kis r*banc, bár nem feltétlen a szó szoros értelmében. Bár nem veti meg a testi gyönyöröket és hajlamos „elengedni magát egy kis mókára”, de jelen esetben ez a kifejezés inkább a jellemi züllöttségét jelenti. Imádja élvezni az áldozatainak szenvedését nézni és művelni a kínzást és minél tovább elnyújtani az áldozat kínhalálját és csak azután issza csupaszra az áldozatát, ha már végleg kimúlt már. Nem igazán próbálja fékezni vér iránti fétisét, bár mindez egyelőre még nem ment az agyára. Számító, tervező dög, aki a látszat ellenére, nem megy fejjel a falnak és csak akkor mutatkozik, ha ténylegesen szükséges. Nincsen semmiféle morális aggályai, így a saját fajától elkezdve, a kisgyermekekig, nyugodt szívvel öl és kínoz meg bárkit, aki szükséges. Azonban mindezek ellenére kulturált és tud vigyázni arra, hogy szadista jellemét elrejtse a világ elől, ha épp olyan helyen van, ahol könnyen pórul járhat. Bár kevesen ismerik, gyakorta zsoldos munkákat is elvállal, így ha megfizetik, könnyen mások mellé szegődhet, mint testőr, vagy mint olyan személy, aki hajlandó mások helyett bemocskolni a kezét.

Beszélt nyelvek:
- Német

Felszerelés:
- Embermágus bot
- Köpeny

Szint: 2
Tapasztalat: 850/1.250
Vagyon: 1.520 Váltó

~Különleges tárgyaim:~

Név: Tündefuvola
Típus: Kiegészítő
Leírás: Lloyd régi kopott fuvolája, ami az idők során megtelt mágiával. Amíg valaki hallja a hangját, immunis az I. szintű elmebefolyásoló hatásokra.
Kritérium: Csak két kézzel lehet használni.

Nyersanyagok:
- 1x Ektoplazma

~Könyvelések:~
Küldetések
- nem futott le egy se

Aréna
- Aréna #1 - FUT

Küzdőtér
- Skri vs Math - FUT
- Skri vs Oswald - FUT

Élmények
- nem futott le egy se

Helyzetjátékok
- nem futott le egy se

Magánjátékok
- Ger & Skri | Csak Oda - FUT

Azonnalik:
- nem futott le egy se

Jutalmak
- Reroll ET jutalom - +850 EXP, 4.820 váltó, Embermágus bot és Köpeny

Költekezés
- Írni és Olvasni tudás tanulása - -500 váltó
- Zombiidézés tanulása - -2.500 váltó
- Lloyd-tól való vásárlása - -300, Ektoplazma, Tündefuvola

Összesen megszerzett vagyon: 4.820 Váltó
Összesen elköltött vagyon: -3.300 Váltó

~Képességek~

Személyes passzív: Életemet és véremet
Típus: Passzív
Erősség: I.
Leírás: Skri’sha nem rejti véka alá a tényt, hogy nagyon is élvezi a mások szenvedését. Amennyiben a karakter egy mesélő vezette játékban egy rettegő ellenség vérét szívja, olyan örömet lel benne, hogy képes a megszokott mágialimitét egy ponttal túltölteni. A pont szabadon felhasználható, de a képességgel csak egyszer lehet ilyen formán mágiát túltölteni. Ha a karakter nem költi el, a küldetés végén automatikusan ürül.

Név: Írni és olvasni tudás
Leírás: Csak úgy, mint nálunk, a középkorban sem volt sosem biztosnak vett dolog az, hogy egy ember
képes-e olvasni vagy sem. Még nemesek is akadtak, akiknek fogalma sem volt a betűvetésről, ám
szerencsére aki felszerelkezik eme képességgel, annak nem lehet efféle gondja.

Név: Vérszívás
Típus: Bűbáj
Erősség: I.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: A vámpírok jellegzetes felfrissítő rituáléja, melynek során elharapják humanoid áldozatuk egy artériáját és megisszák annak vérét. Csak élőkre hat. Ha sikeres, az ellenfél vérveszteség miatt sebessége felére csökken, a vámpír pedig egy varázserőpontot nyer vissza. Egy átlag ember három adagnyi vérszívást képes túlélni, s a második után eszméletét veszti. A hagyomány azt mondja, hogyha a vámpír abban a pillanatban is szívja az áldozat vérét, amikor annak megáll a szíve, akkor a vámpír vele együtt hal.

Név: Csontvázidézés
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: I.
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: A halálpap egy értelemmel nem bíró csontvázat idéz, amely engedelmeskedik a parancsainak. A csontváz gyorsan mozog, fegyvere pedig méreggel bevont, amely lezsibbasztja az eltalált területet, azonban kifejezetten törékeny.

Név: Zombiidézés
Típus: Bűbáj (1/5 kör)
Erősség: IIa.
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Leírás: A nekromanta egy akaratának engedelmeskedő zombit idéz, amelynek fizikai ereje másfélszerese egy átlag emberének, sebessége azonban csak fele. Elpusztítani csak a fejének elpusztításával lehet, minden más sebesülést ignorál. A leszakadó részei maguktól nem képesek mozogni, csak a testhez kapcsolódóak.

~Feloldatlan Magán Képességek~

Spoiler:
Még nincs

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.