Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Karakterek kitűzött céljai és tervei

+2
Hilde von Nebelturm
Ciel von Eisenschnittel
6 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Karakterek kitűzött céljai és tervei Empty Karakterek kitűzött céljai és tervei Pént. Jan. 08, 2016 9:33 am

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Mindenki indul valahonnan, s gyakran a legnagyobb kalandok nem azokról szólnak, akik már beleszülettek a hatalomba: Az igazán jó történetekhez véres köpetek, izzadtságtól sárgult ingek, s gyakran halottakból épített hatalmas lépcsők vezetnek, amiken keresztül görcsölő lábbal rohan a hős felfele, vagy segítve, vagy lelökve azokat, akik mellette haladnak.

Azt tudom, hogy ki is vagy most, de mégis ki leszel? Mi az a pont, amikor a karakter leteszi a lantot és azt mondja, már mindent elért, amit akarhatott? Mi a vágya, mi az álma? Azrael maga a cél, vagy a kard is csak egy lépcső az úton? Hadd halljam, ráadásul ne csak egy sorral, ne legyünk fukarok!

Hilde von Nebelturm

Hilde von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Fuck it, akkor reagálok magamra, Vasárnap este egy marék skizofrénia sosem árthat meg az embernek!

Egyetlen elképzelhető jövő létezik, s csakis akkor kerül le a lant az asztalra, ha már minden a helyén áll. A vámpírok nem az emberek ellenségei, a vámpírok emberek, s ugyanúgy éreznek örömet vagy fájdalmat, mint bármely humán. Valamikor 40 évvel a jövőben, már ha még állnak a vámpírok tornyai, egy tizenharmadik is fel fog sorakozni közéjük, egy tizenharmadik, ami Hellenburg kapuin belül pihen majd. A torony legmagasabb szobájában egy égéstől forradásos arcú középkorú nő ül majd, Hilde von Hellensohn. Kezében mogorván pihen egy lándzsa, a fegyver se nem moccan, se nem beszél, s mintha valahonnan a távolból üllő csengése hangozna. A Hellensohn család egy szedett-vetett csoportosulás, egy olyan zászló, ami alá minden Hellenburghoz hű vámpír állhat, s amennyiben szolgálják a Birodalmat, teljes jogú lakói lehetnek annak. A város lakói többé nem szenvednek, most, hogy Esroniel kezébe került a Kard, többé se éhség, se háború nem tombol a vidéken. A Vámpírok is több megbecsülésnek örvendenek, csak úgy osztoznak a város rendfenntartó dolgaiban, mint maga az őrség, s minő meglepetés, a famíliában születő gyermekek jellegzetes éhsége a vér iránt egyre csak apad. Az istállóban egy öreg fekete ló nyihog, mellette egy még szürkébb sólyom halkan karmolgatja a fenyőből faragott fa gerendákat, immáron se háború, pihenhetnek, már ha éppen az úrnőnek nem jön meg a kedve valamilyen nosztalgikus vadászatra.

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Vámpírok tartsanak össze, itt az enyém, habár erősen spoiler jellegű, szóval csak óvatosan Very Happy :

Reingard lantja, avagy jobban mondva számszeríja csakis egy elszigetelt kis vadászlak falán kerül szögre valahol egy kellemes erdő közepén. Habár nem pihen ott örökké, néha-néha leemeli öreg gazdája egy-egy vadászat szempontjából, de semmi lázongás, csak magának és feleségének, akit égre-földre kereshet Hannes von Rotmantel és az összes lánya. Régen voltak már azok az idők, mikor a vámpír saját halálát kereste és kis híján meg is találta, ha nincs mellette Elsarea, hogy visszahozza az életbe. Azóta megtörte ifjúi nyakasságát az idő, új célja nem gigászi vagy epikus, csupán a béke. Hosszasan ül a ház tornácán, beszélget párjával és az öreg, megfáradt lóval, egykori vadásztársával és örül, ha lánya néha meglátogatja. És főképp és elsősorban soha többé nem hagyja, hogy a külvilág bármilyen baja beszökjön gondolatai közé.


_________________
"I watched with glee
While your kings and queens
Fought for ten decades
For the gods they made."

4Karakterek kitűzött céljai és tervei Empty Re: Karakterek kitűzött céljai és tervei Vas. Jan. 10, 2016 10:30 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
A megpróbáltatások, nehézségek végre véget értek. Azrael kardjának hála Freya ismét az élők birodalmát járhatja teljes értékű személyként: nincs benne semmi halott, semmi nekromantaságra utaló jel. Él, lélegzik, szíve dobog, és ugyanolyan kedvesen fordul Aliciához, mint ahogy régen. Az eddig nekromantaként élő sötételf végre elengedheti a rosszat, nem kell taposnia a sarat, végre nem kell tovább tűrnie a meggyalázóbbnál meggyalázóbb eseményeket és szavakat, nem kell végre arra gondolnia, mennyire mocskos módszert választott célja teljesítéséért. Ismét Alice Stormstone-ként jelenhet mások előtt, így ismerhetik a környezetében lévők, és ami a legfontosabb: nővére is így hívhatja. Hallhatja az ő hangját, élvezheti a vele együtt eltöltött időt, és nem kell aggódnia amiatt, mikor fogják máglyára vetni tiltott varázslatok használatáért.
Botja törött — a legutolsó csatamezőn otthagyta.
Eddig jól szolgált varázskönyve elégett — az elsőnek meglátott lángok közé bedobta.
Láncai eltűntek — nővére megváltotta.
Élete és foglalkozása pedig egyszerű: egy kis gyógynövényboltot nyit nővérével, kertjükben termesztik a legkülönfélébb terményeket, majd azokat eladják. Környezetében mindenki szereti a testvérpárt, és senki sem rója fel nekik a múltat, ami már nem számít többé. Hogy a kard hol van? Soha többé nem érdekli már. Csak a békés megöregedés felé tart egy békés személlyel különösen szeretetteljes és meghitt hangulatban.


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
https://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

5Karakterek kitűzött céljai és tervei Empty Re: Karakterek kitűzött céljai és tervei Hétf. Jan. 11, 2016 1:10 am

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Minának nem egyszerű még azon gondolkodnia, hogy mi lesz, mikor vége lesz mindennek, hisz mindig úgy érzi, még csak most kezdte el...  Viszont az egyik legfőbb célja, nem meglepően, az, hogy megtalálja a megoldást az Átok megtörésére. Rengetegszer elképzelte már, ez milyen lesz. Hogy a sötét tündéknek és a vámpíroknak nem kell tovább kiszorítottságban élniük. A sötét bőrszínűek lassan, fokozatosan visszaváltoznak olyanná, amilyenek valaha voltak. Persze soha nem lennének teljesen ugyanolyanok, mint a tündék, ám nem lenézéssel tekintenének rájuk, hanem inkább különlegesként. Egy alfajként, ha úgy tetszik, amely más dolgokban jó ugyan, mint a tündék, de pont így kiegészítik egymást. Érdekesek lehetnek két ilyen kapcsolatából született utódok is például...
Ami a démonokat illeti, lelkük feloldozásra kerülne, nem kellene tovább kínzó szenvedélyüket hajszolniuk, és az életük ugyan véget érne ezen a földön, ám előtte beteljesülne: bűnüket sikerülne jóvá tenniük, így megtisztítva a világot attól a sebtől, amelyet egykor saját maguk okoztak. Nyugalomra lelhetnek. A vámpírok pedig egy idő után elhagyják a vérre való igényüket, a foguk is lassanként visszaalakul sima emberi foggá, és bár kinézetük nagyjából megegyezik majd a sima, egyszerű emberekével, azért nem hagyta őket nyomtalanul a hosszú ideig vámpírként eltöltött lét, hiszen ez már a genetikájuk része lett. A különböző klánokban gyakorolt mesterségek nyilván folytatódni fognak még sok-sok generáción keresztül. A Rotmantelek például még mindig nagyrészt orvosok lesznek, a Nachtrabeneknek pedig különleges fogékonyságuk lesz a mágiához, főleg annak sötétebb területeihez, persze ahogy egyre inkább összeolvadnak az emberi társadalommal - aminek sokáig tart elfogadni őket, ám a jég lassan mégis megtörik -, így természetesen a mesterségek is változhatnak.
A sebeket kiheverve az egész világnak hatalmas harcokat kell folytatnia önmagával, hogy kiépítse az elfogadást társai iránt. A szabadság ugyanúgy felelősséggel jár, mint az Átok hosszú esztendejeinek láncai, ám kitartással és összefogással egy erős társadalom építhető ki, ahonnan senki nincs kizárva.
Szóval a világot megmentettük, már csak arra kell gondolni, hogy Mina személyesen is boldog legyen, mert azért annyira nem hiányzik belőle az önzőség, hogy a saját sorsa ne számítson neki. Bár nem tudja elképzelni, milyen lesz a párja, de szeretne egyet, aki megfelel gyerekkorától kezdve szövögetett rejtélyes, misztikus és már-már regényes elképzeléseinek, aki megnevetteti unalmas napjain, akárcsak Damien... Az utóbbival pedig megőrzi jó kapcsolatát. A köztük lévő kapocs szinte örök, nem igazán történhet olyasmi, ami elszakítja, a történések, amikkel addig szembenéztek, pedig csak erősítették ezt. Neki is szán valamiféle rendes menyasszonyt, valaki különlegeset, egy tündét vagy sötét tündét, hiszen ez már mindegy, lurkók így is, úgy is eredményeződhetnek a kapcsolatból. A gyerekek aztán összejárnak, játszanak, gyakorolnak mágiát, vagy íjászatot, vagy éppen az ékszerkereskedés rejtelmeit. A napokat olvasással, tanulással, a világ további megismerésével töltené, mert ezt sosem szeretné abbahagyni, haláláig. És persze poénkodással. Damiennel olyanok maradnának, ahogy mindig is voltak, mintha sose nőttek volna igazán fel. Ja, és mindenképpen lennének háziállataik, köztük legalább egy holló.
Hogy ezt az állapotot Azrael kardja segítségével sikerül-e elérnie, vagy valamely más módon, nem számít. Miután a világ helyreállt, minél hamarabb megszabadulna a kardtól, amennyiben az övé lenne, hisz valószínűleg rengetegen akarnának merényletet elkövetni ellene, hogy megkaparinthassák a fegyvert.. Egy biztonságos helyre helyezné el, valamiféle kincstárba, vagy esetleg simán csak bedobná valamely tó mélyére, hogy soha többet senki ne találhassa meg, hisz feladatát már végrehajtotta, most már ő is pihenhet békében. Mina pedig azzal az elégedettséggel hunyná le a szemét, hogy a jövendő generációk sorsát is kiegyengette, a sajátjával egyetemben, azaz elérte azt a célt, amelyért a családja oly sokat küzdött.

The author of this message was banned from the forum - See the message

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.