Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Legutóbbi témák

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Tegnap 8:06 pm-kor

» [Magánküldetés] Familie ist ein Segen (822. Nyár)
by Suzanne Walford Tegnap 7:46 pm-kor

» Műhelyek utánpótláskeresője
by Hóhajú Yrsil Tegnap 11:51 am-kor

» Küldetés: Hogyan rajzolj határvonalat
by Wilhelmina von Nachtraben Pént. Szept. 22, 2023 11:24 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Pént. Szept. 22, 2023 7:54 pm

» Kaland: Nebel der Stadt II. - New Fog
by Erlendr von Nordenburg Csüt. Szept. 21, 2023 9:23 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Szer. Szept. 20, 2023 8:15 pm

» Hóhajú Yrsil Bűvös Boltja
by Syele Wilder Szer. Szept. 20, 2023 3:51 pm

» Képességvásárlás
by Alicia Zharis Kedd Szept. 19, 2023 7:20 pm


Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hóhajú Yrsil

+2
Azrael
Hóhajú Yrsil
6 posters

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Hóhajú Yrsil Empty Hóhajú Yrsil Csüt. Feb. 11, 2016 6:20 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Név : Apró mancsok
Szint : 1
Leírás : A varázslat egy gyönyörű rókává változtat. Sem nagyobb, sem kissebb a fajtársaitól. A teljes felszerelés egybeolvad a rókatesttel. A reflexek, érzékek, mozgás, látás, hallás, szaglás és egyéb képesség megegyezik az rókákéval. Bár kétségkívül az állatbarát emberek oda, s vissza lesznek érte. A varázslat 1 másodperc alatt megy végbe, és ilyen alakban én csupán a Suttogó Dallamokat, és visszaváltozó varázslatot vagyok képes használni. Tizenöt percig tartható fent.
Ár : 1000 váltó

Kitsune:

Név : Suttogó dallamok
Szint : 2
Leírás : Ahogyan az évek alatt fejlődött a zenei tudásom, megtanultam beszélni a dallamok nyelvén. Amikor ezt a varázslatot használom, képes vagyok suttogni a célpontomnak, úgy hogy azt csak ő érzékeli. Ezt használhatom amikor éneklek, zenélek, vagy dúdolok, valamint akkor is ha éppen csendben vagyok. A hatótávolsága nagyon nagy, és ezzel arányosan nő a mágiafogyasztása is. Ahhoz hogy egy személyen ezt a képességet használhassam, a kell hogy halljon valamilyen forrásból hangot. Ez lehet harangkongatás, beszélgetés, vagy egy kovács kalapálása, bármi. Tudnom kell továbbá a nevét, és valamit olyan tulajdonságot, illetve tárgyat amely reá emlékeztet.
Ár : 1500 váltó

Név : Szem-fény-vesztés
Szint : 3
Leírás : Az ezüst szemeim mágikus mivolta miatt vonzák mind a nap, mind a hold fényét. Ez néha árulkodó is lehet, ugyanis félhomályban és éjszaka felcsillanhat a sötétben. Naponta egyszer kiengedhetem az összegyűjött mágiát egy erős fényvillanás formájában, így néhány másodpercre megvakítom és összezavarom az előttem állókat. Nappal is használható, ám gyengített hatásfokkal. A látásra nincs hatással.
Ár : 1500


Név : Amíg a csengő szól
Leírás : A nyakamban hordott csengő egy rejtelmes mágia könyvtára. Számos olyan mágiát rejt, amelyet eredeti használói okkal taszítottak a feledés homályába. Ezen varázslatok alapja a dallam. Dúdolás, ének, zene. Ez egy alap-képesség amellyel alapja több másik képességnek. Ezen felül a csengő nem ad különleges védelmet viselőjének sem varázslatok, sem fizikai támadások ellen, ám maga a csengő ellenáll mindenfajta külső támadásnak. Bár könnyűnek tűnik, hatalmas megterhelést ró a szervezetre, ezt egyedül Yrsil képes elviselni. A használatához alkalmazhatok hangszereket, énekelhetek, és akár puszta dúdolással is létrehozhatom. Több apróbb képesség áll ez alatt.
Ár : Kezdőképesség

Név : Pengék dala
Szint : 3  
Leírás : Egy mágikus dallam hatásának következtében 1,5 méteres körben megszámolhatatlan mennyiségű pengét hoz létre a célpont körül, ezek pedig folyamatosan nagy sebességgel örvénylenek körülötte. Bár átlátszóak, könnyen észre lehet venni őket ahogy meg-megcsillannak körülötte. Ezeket támadásra nem lehet használni, nem mozgathatóak szándékosan céltudatosan eldobni, és ellőni sem lehet őket.  Viszont kiváló védelmet nyújtanak fizikai támadások ellen. Szint*5 másodpercig tartható fent.
Ár : 2000 váltó (?)

Név : Vidám dallam (Amíg a csengő szól)
Szint : 1
Ezt dúdolva jobb kedvre deríthetem a körülöttem állókat. Békés, és életvidám hangulat megteremtése által csökkentem a fáradtságukat, valamin az könnyedebb sebesülések begyógyulását is meggyorsítom. A súlyosabb sebek eseték ez a képesség hasztalan, bár a vérzést elállítja.  Ez a képesség nem hat önmagamra, valamint élőhalottakra.
Ár : 1000 váltó

Név : Összekötött dallamok (Amíg a csengő szól)
Szint : 2
Leírás : A dallamok, a hangok mind mind összefüggenek. Az én mágiám a dallamok, dalok, s énekek alapjául szolgálnak. Minden hang kapcsolódik a másikoz, minden dallamnak van folytatása. A varázslattal egy erős kötelékekbe csavarom a célpontot, másfél másodpercre sztázisállapotba hozva ezzel. A hatóidő alatt szabadon telekinézissel mozgathatom a célpontot, ám csupán kis erővel, és kissebb távolságra. Az őt körülölelő kötelékek miatt nem szenved sérülést ha nekiütközik valaminek, egy ilyentől eszméletvesztést sem kaphat, továbbá a hatás végetérése után erőlködés nélkül kiszabadulhat. Bár konkrét fizikai sérüléstől nem véd meg, sem pedig mágikus támadásoktól. Ez egy sokszínű képesség, nagyon praktikus, ám korántsem veszélyes.  
Ár : 1500 váltó

Név : Csendesség (Amíg a csengő szól)
Szint : 6
Leírás : Nemcsak dalt hoztam a világra, hanem némaságot is. A csendesség szépségét nagyon kevesen értik meg. Mikor a képességet használom, megszüntetek minden mágiát a célpontomon, és az ő környékén. Legyen az éppen csak most varázsolt, vagy jelenleg is tartó varázslat, megszűnik. Egyben gátolom az újak létrehozását is. A hatás csupán 2 másodperc, és rettentő kimerítő folyamat, amely végén fellépő enyhe szédülés, és hányinger, valamint orrvérzés.
Ár : 3500

Név : A magányos vándorbárd
Szint : 1
Leírás : Yrsil elképesztő tehetsége a zene és a dallamok iránt nem veszett kárba. Bármiféle hangszer fog a kezébe, muzsikájával, és énekével lenyűgözi közönségét. Néhány műve igencsak közismert lett, és néhány könyvet is írt. Az emberek őt Yrsil a magányos vándorbárd néven ismerik, és ezen is emlegetik. Már hosszú ideje él ezen a földön, kilétét még mindig homály fedi, bár a történetek szerint tavasszal, az első virágok nyílásakor bukkan fel a vásárokban, és énekével, új szerzeményeivel szórakoztatja a népet. Sokan szeretik dalait, kétségkívül nem csupán megízesítette Veronia zenei világát, hanem meg is változtatta azt.  

Név : Éjpenge története (Dal)
Leírás : Ez a történet egy valós személyről szóll, mégpedig egy híres orgyilkosról, aki megölte Zerul Ag-Adadd démonkirályt. A történet részletesen taglalja a történet eseményeit, azt azt megelőző okokat, és feleleveníti az azután következő démonok és emberek közötti háborút. Rejtetten utal rá, hogy a gyilkosság nem az emberek ötlete, hanem egy másik, a háborúból profitáló faj tette lehetett. Szórakoztató ének, sokhelyütt szívesen hallgatják a kocsmáktól egészen a nemesek báljaiig mindenütt. Szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.

Név : Óda a Borhoz (Dal)
Leírás : A dalom a bor és a vígadozás örömeiről szóll, extra hatása nincs azon kívül, hogy mindenkinek megjön a kedve inni egy jót. A dalocska egy történetet mesél el két barát vigadozásáról, akik egyben a bor fenségességét, és zamatát hasonlítják össze a nők szeszélyességével, s bájaival. A történetben többször előfordulnak pikánsabb jelenetek, ezért többnyire kocsmákban szokták énekelni. Szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.  

Név : Reménykereső (Dal)
Leírás : Ez a történet egy bátor tünde kapitányról szóll, aki a sors hányattatásai ellenére is derekasan küzdött hogy kiváló harcos lehessen. Midőn elérte célját, rútul elárulták, megszenvedett, s innen szabadulva kalandorrá vált, egy nagyobb álmot kergetve. A szerző kiemeli a hős törhetetlen akaraterejét, és ügyes kardforgató képességeit. A történet igencsak népszerű volt az emberek körében, habár a tündék nemigazán kedvelik. Szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.

Név : Szerelmes szívek (Dal)
Leírás : Ezt a méltán népszerű szerelmes történetet Veronia szerte ismeri mindenki. A történet szerint egy tünde leányzó, és egy emberi nemes találkozik az erdő mélyén. A tünde hűséges társa a vadkan súlyosan megsebesíti az embert, ezért a tünde, bár eleinte félve tőle, de végül megmenti a nemes életét. A nemes ezután rengeteg időt tölt az erdőben a tündével, egymásba szeretnek, majd végül összeházasodnak és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.

Név : Szóke és a pipacslovag (Dal)
Leírás : Ez a humoros történet két fiatal hetvenkedéséről szóll. Egy fiatal emberfiú, és egy vele egykorú tünde egymással való veresengésének története ez, egy olyan leány kezéért akit végül egy harmadik személy, (egyes vélemények szerint a dal szerzője) hódít meg. A két versenytárs azonban nem orrol meg egymásra hanem jóbarátokként élnek életük végéig. Szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.  

Név : Estém a borommal (Dal)
Leírás : Ez a szomorú történet egy vándorbárd és a halál beszélgetését írja meg. A bárd siratja az eltelt éveket, a jó kebelbarátok eltávozását, a puha ágyak, s finom borok hiányát. Elmélkedik az idő végtelenségéről, az élét apróságáról, mereng a múltbéli tettein, s döntése helyességén. A halál csupán néma nézelődője a történéseknek, s csupán egyfajat néma társ, akinek a bárd a szavait célozhatja. Bár érti mit mond, nem szólal meg csupán képeket elevenít meg a bárd számára, amelyekről ő a történeteket meséli. A történet végződésében nem tisztázott hogy a dalnok maga is meghal, vagy csupán vágyik rá. Szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.

Név : A ravasz tolvaj, a részeg dalnok, és a két fejvadász története (Dal)
Leírás : A történet egy nagyszájú dalnok esetét írja meg, aki egy bajbajutott tolvaj segítségére siet, akit egy marcona harcos, és egy kalandornő próbál meg elfogni vérdíj érdekében. A nemeshölgy végül saját magát menti meg találékonysága révén, ám a történet összes szereplője jól jár. A dal javarésze a éles szópárbajokat taglalja, amelyek igencsak találékonyak és ötletesek. Veronia szerte kedvelik ezt a humoros történetet, sokhelyütt megéneklik a királyi palotáktól kezdve a legutolsó kocsmáig. Szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.


Név : A pengetés rejtelmei (Könyv)
Leírás : Egy egy háromrészes kötet neve, amely a lant használatával foglalkozik. Részletesen, és érthetően taglaja az alapokat mindannak akit érdekel ennek a hangszernek a művészete. Az első köny a Barangolás a zene útján címet viseli, ez foglalkozik az alapokkal, rengeteg zenésznek szolgált alapul az utóbbi években. A második rész már kissé újítóbb jelleggel érkezett, a Dallamok csarnoka címmel. Ez meglepően kelendő volt, és számtalan vita alapjául szolgált a zenészek között. A harmadik részre már lecsillapodtak a kedélyek, így kellő megértéssel fogadhatták A lant éneke című művet, amit akkor szinte minden valamire való zenész a polcára tett. A szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.

Név : Értekezések a világ művészeteiről (Könyv)
Leírás : Ez egy korhű leírása a mostani művészeti irányzatoknak. A könyvben szó esik írástudományról, festészetről, szobrászatról, zenéről, és minden más művészeti ágról. Jól informált, tág képet ad a régi stílusok fejlődéséről, valamint az újak kialakulásáról. Manapság széles skálnán megtalálható a világ minden könyvtárában. Szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.

Név : A nő szeszélyei (Könyv)
Leírás : Ez tulajdonképpen tizenkét könyv összefoglaló címe. A könyvek közül öt nagyon erős pikáns, erkölcstelen, és szélsőséges hajlamokat magában foglaló tartalma miatt az Index Librorum Prohibitorum-on kapott helyet, és tiltva van. A könyvek témái általánosságban különböző kalandokról, és női nem csodálatáról szóllnak. A többit, bár be nem tiltották, nemigazán tartják erkölcsösnek az olvasásukat, és bárki akinél meglátnak egyet, könnyen pletyka, vagy éppen prédikáció tárgya lessz. Szerzője Yrsil, a magányos vándorbárd.A hozzászólást Hóhajú Yrsil összesen 15 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm-kor.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

2Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Vas. Feb. 14, 2016 12:19 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Emlékköd: Sajnos ez a Nachtraben vámpírok egyik titka és legerősebb képessége, így ezt el kell utasítanom.
Suttogó dallamok: Ez igazából érdekes, de az árán kicsit variálok. 2. szint, 1500 váltó
Szem-fény-vesztés: A fiziológiai magyarázat kicsit (nagyon) sántít, de magával a képességgel nincs gond. 3. szint 1500 váltó
Amíg a csengő szól: elfogadva, ingyenes
- Pengék dala: szint*5 másodpercig tartható fenn, 3. szint, 2000 váltó
- Vidám dallam: elfogadva, 1.szint 1000 váltó
- Rettenet éneke: Eh, kicsit necces, ugyanis a csábdémonok nem épp az ijesztésre szakosodnak. Ugyanakkor a furcsa perverz felhang miatt elfogadom, azonban az utolsó mondatot vedd ki belőle. 3. szint, 2000 váltó

https://questforazrael.hungarianforum.net

3Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Kedd Feb. 23, 2016 9:59 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Hóhajú Yrsil 2lscy1u 

Név: Mika

Faj: Ember

Frakció: -

Kaszt: Keresztes

Nem:

Kor: 21

Jellem:
Kedves, és segítőkész, hatalmas szívében sokaknak van hely. Mélyen vallásos, gyakran imádkozik, misékre is eljár. Döntéseiben sokszor hallgat apjára, Silre. Egészen gyermekkora óta odaadó szeretetben nevelték, így néha picit naiv és gyerekes. Rajongásig imádja apját, rettentőmód ragaszkodik hozzá, és éppen ezért okoz neki nagy lelki dilemmát a démoni léte. Erősen hisz benne, hogy apjának is kijár a megváltás, így imáiban legtöbbször az ő fordul meg. Nyitot és toleráns, segítő szándékkal fordul minden bajbajutott emberhez. Különlegesen jó érzéke van az emberek megnyugtatásában. Ebben az egyedien szép arca, kedvesen csendülő hangja sokat segít neki ebben. Nem tűri az igazságtalanságot, és a hazudozást. Őszinte, és egyenes szavú, kimondja amit gondol, ám igyekszik nem megsérteni másokat.

Kinézet:
Hosszú, dús szőke haj, amely egészen a válláig ér. Könnyen megjegyezhetően szép arca van, melyen egy halovány, kedves mosoly ül a két elbűvölő kék szempár alatt. Körülbelül 180 centi magas, karcsú formás testalkat. Ruhája fehér, szorosan simul az alkatához, a vállán, az alkarján, és a lábán pedig páncélt visel. Hátán egy derékig érő köpenyszerűség lóg, mögötte pedig egy hatalmas kard kap helyet. Mozgása kecses és fiatalos, arcáról vidámság sugárzik.

Képességek:
Már egészen fiatal korától kezdve egy öreg keresztes, Froud tanítványa volt. Froud még régen telepedett le a faluban, és első találkozásuk után igencsak megszerette Mikát. Megtanította számára a vallás alapjait, elvezette őt Istenhez. Mikor Mika a tizenötödik életévébe ért edzeni kezdte, mind testileg, mind lelkileg. Immáron 6 évnyi tapasztalattal a háta mögött kiválóan forgatja a kétkezes kardokat. Rengeteg időt töltött el apjától kapott fakarddal való gyakorlással, mígnem Froudtól egy idő után hagyta edzeni saját kardjával. Kemény leckék árán tanulta meg, hogy csak az erőre és az állóképességre hagyatkozni ostobaság, így sokat edzett hogy gyorsabb, pontosabb, és mozgékonyabb legyen. Az távolharcban még a pocséknál is rosszabb, és íjjat azóta a kezébe sem vesz, mióta egy vadászaton lábon lőtte saját apját. Egyfajta védekező harcmodort tanult ki, amely alapja a penge egyben pajzsként való használata, a hárítás, és a visszavágások mesteri kezelése.

Előszó:
Úgy negyvenöt évvel ezelőtt kezdődött ez az egész. Egy apró, nyugati faluban járva, éppen egy fantasztikus éjszaka utáni megérdemelt szunyókálásomhoz készültem. Akkori szokásom szerint a domboldalban heverésztem, és éppen a kedvenc pipámat tömtem egy terebélyes tölgyfa árnyékában. Nem volt nehéz kiszúrni hogy figyelnek, főleg nem úgy hogy olyan zajt csapott amit még egy süket is meghallott volna. Egy apró, tízévesforma leányka volt az, akit a kíváncsisága hajtott felém. Hagytam hogy egyre közelebb merészkedjen, majd megszólítottam. Az ezüst szemeim, hófehér hajam, és kedves szavaim szinte teljesen megigézték szegényt. Érdeklődve huppant le mellém, kíváncsian kérdezgetett az utazásaimról, én pedig szíves-örömest meséltem neki gyermekemeséket. Hamar megkedveltem, a bátorságáért, őszinte szavaiért, és becsületes ám mégis bohókás szívéért. Miután elhagytam a falut néha küldtem neki ajándékokat, apróságokat, amelyekről mint később megtudtam, egy egy távoli rokon kedvessége néven lettek a dicsekvéseinek témái. Évek során vissza, visszatértem ebbe a faluba, mindig meglátogatván Míriát. Egy kocsma tulajdonosa lett, amelyet nem csupán a törzshelyemnek, de valamelyest az otthonomnak is mondhattam. Minden alkalommal amikor visszatértem ide tudtam, hogy láthatom szélesen mosolyogni, ahogyan a kocsmapult mögött éppen sör tölt abban a csinos, vörös fejkendőben amit tőlem kapott. Ahogyan lassan végignéztem felcseperedését, egy pillanat alatt érett nővé vált. Két év távollét után visszaérkezve a faluba már gömbölyödő hassal találtam meg őt. Örömmel újságolta nekem, hogy gyermeket vár, ám arca elkomorodott amikor az apjáról érdeklődtem. A faluban maradtam egy kis időre, csupán addig amíg meg nem szüli a gyermeket. Egy év elteltével, mikor már kezdtem kifogyni mind a környék leányzóiból, mind a pénzből, döntésre jutva útnak indultam. A lemenő nap fényében indultam útnak, s már a szürkületet kezdte felváltani a sötétség, mikor visszanézve fényeket láttam a távolban. Tűz-pattant a gondolat a fejembe és mindent eldobva rohantam vissza. Mikorra odaértem a falu egy része már lángokban égett. Az emberek lemészárolva hevertek mindenütt, a túlélők jajveszékelése és sikoltozása rettentő hangzavart teremtett. A kocsmához siettem amely már javában lángokban állt. Berohantam, óvakodva hogy magam lángra ne kapjak, ám láttam hogy egy véres csík vezet az oldalajtón kifelé. Ám a lángokon átjutni nem lehetett ezért kerülőúton mentem. A kocsma mögötti sikátorban találtam rá Míriára. Súlyos sebet kapott, már a halálán volt. Utolsó erejével gyermekét szorongatta, s szeme kérlelően tekintett rám. Beszélni nem tudott, de nem is volt rá szükség. Még akkor nem is fogtam fel, mit tettem, mikor kiemeltem karjából a kisdedet. Letéptem Míria nyakláncát, s elrohantam. A faluból való menekülés nem volt épp sétagalopp. Útközben több rablóval is összefutottam, akik balszerencséjükre megpróbáltak megölni.  Ahogyan megláttam őket, éreztem hogy elhatalmasodik rajtam a düh. Képtelen voltam megtartani az önuralmam, éreztem hogy Frya gondolatai lassan beszivárognak az enyéim közé. Az érzékeim egyre tompábbaknak és tompábbaknak tűntek, majd sötétség borult rám. Frya precíz pontossággal, és különös kegyetlenséggel intézte el őket. Mikorra visszanyertem az önuralmam, csak a megcsonkított hullák, és a karomban síró kisgyermek maradt meg. Egy észak-nyugati eldugott pici faluba, Erlösung-ba mentem, amely távol esett mindentől, és mindenkitől. Itt kihasználva a fortélyaimat, és praktikáimat beilleszkedtem a falu életébe. A falu szélén telepedtem le, egy romos házban. A kitartó munkámnak, a megmaradt pénzemnek, és a falusiak odaadó segítségének köszönhetően hamar otthonos kis házikót építettem. Itt neveltem Mikát, az általam megadható legnagyobb törődéssel és szeretettel. Tíz év elteltével szépen cseperedett, és rengeteg boldog emléket vésett az emlékezetembe. Megtanítottam járni, és ő cserébe megmutatta miért is kell előre menni. Megtanítottam az apa szóra, és ő megtanított a jelentésére. Megmagyaráztam neki a szeretetet jelentését, megmagyarázta hogy hányféleképpen lehet szeretni. Úgy éreztem egy olyan szörnyeteg, mint én, megtalálta a béke szigetét. Bár eleinte elég nehezen mentek a dolgok, ám úgy éreztem ezzel vezekelhetek picit a múltbéli tetteimért. Amikor ránéztem láttam valamit benne. Ott, ahol bennem csak a kongó üresség maradt. Rengeteg ébrenmaradás az éjjeli sírások miat, minden nap korán keltem, csak hogy reggelit készítsek neki. A nap javarészét vele töltöttem, tanítgattam, énekeltem neki, és néztem ahogyan táncol a dalomra. Mágikus erőm már lassan a végét járta, ugyanis a vágyaimról is le kellett mondanom, hisz sötétedés után már nem volt időm hemperegni, a helyét az esti mesék vették át. Regéltem neki, sárkányokról és tündérekről, daliás lovagokról, és hős vitézekről, gyönyörű hercegnőkről és még sok egyéb varázslatos lényről. Én pedig éjszakáról éjszakára virrasztottam új dalokat, verseket, nótákat írva, hiszen ez volt a megélhetésem. Mindig is félt a villámlástól, ezért viharos éjszakákon mindig az én ágyamba szökött át. Apró meleg kezecskéi, valahogy elérték a jégbe fagyott szívem legfagyosabb zugait is. Szemem előtt nőtt fel, s lett oly fontos nekem. Ő maradt az én egyetlenem...

Előtörténet:
A nap kellemes, tavaszi melege a régi időket juttatja eszembe. A virágok friss illata, a természet felébredése egyre csak fokozza az amúgy is határtalan jókedvem. Valóban szép nap ez a mai. Egy kocsin ülök, élvezem a zötykölődést, és éneklek az utitársaimmal. A lantom pengetem, s élvezem ahogyan a körülöttem lévők ráhangolódnak a vidám dallamokra, s pergő nyelvel éneklik a dalomat. Fél szemmel a csomagomra lesek, ám megnyugtat a tudat, hogy aligha lenne könnyű megfújni a súlya miatt. Hároman ülünk a kocsi hátuljában, egy ősz hajú és szakállú öregember, egy nyurga fiatal, rövid fekete hajú fiú, és egy érettebb, teltebb nő. Az első halász, és a testvérét jött meglátogatni Erlösung-ba. A fiú az anyjával utazik, bár ők inkább a vásárra jöttek. Valóban, a vásár, így tavasszal ténylek remek. A különböző ínyencségek illata teríti be a piacot, a kocsmákban előkerülnek a finomabb borok, és a népek vidáman sürgölődnek a nagy forgatagban. Kevés szebb dolog létezik az emberek vidám együttélésénél. Ahogy a környékre nézek, rájövök, innen már látni kéne a falut. Felállok, ám a pengetést egy pillanatra sem hagyom abba. A távolban egy kicsi, ám élettel teli falu képe rajzolódik ki. Úgy megörülök, hogy szívem szerint leugranák, és két lábamon futnám le a távot. Ám tudom, hogy van nálam egy fölöttébb értékes dolog, amit jobb szemmel tartani. A kocsi lassú tempójával fél óra múlva döcögünk be a faluba. Úgy tűnik mintha már legalább évek óta jártam volna itt, ám tudom, hogy alig két hónapja keltem útnak. Leugrok a szekérről, és rángatva próbálom leemelni a cuccomat. Az utazótársaim segítenek kiszabadítani, és vidáman búcsút vesznek tőlem. Nyakamba veszem a cókmókom és nekivágok a házam felé vezető útnak. Az út kacskaringós, és egy erdő szélén álldogáló szépen rendben tartott ház felé vezet.
//Az otthonunk Sil.//
A otthon szó megmosolyogtat. Lassan lépek, a pakkom nehéz. Rövidesen elérek a házam elé, s benyitok. A szobámba megyek, lepakolok, majd kényelmesen elterülök az ágyamon. Fárasztó egy út volt, az már szentigaz. Elszundítanék, de hallom hogy csapódik az ajtó. Lábak dobogása, hallatszik, én pedig felülök az ágyon. Kivágódik a szobám ajtaja és egy gyönyörű, szőke ifjúhölgy vágódik a nyakamba.
- Papa ! Hát hazaértél ! - kiáltja, miközben teljes testsúlyával elsodor. Az arca csak úgy ragyog a boldogságtól, szorosan átölel, már már a szuszt is kipréseli belőlem.
- Hazaértem, kincsem. Haza, hozzád. - válaszolom a kedvesen, majd én is magamhoz ölelem. Valóban így gondolom, az én otthonom ez a kis ház, és ezt az apró csodálatos teremtés. Kíváncsi vagyok mindenre, így azonnal kérdezek - Merre voltál, apróság ?
- Templomban papa. Imádkoztam Istenhez hogy hazatérésed minden zűrmentes legyen. - feleli azzal az ártatlan arckifejezéssel az arcán, amitől már gyerekkorában is úgy elpuhultam akár a vaj. Megfenyíteni sosem tudtam, nem mintha szükség lett volna rá. Még a széltől is óvtam.
- Hogy van az öreg ? - kérdezek tovább, mert kérdéseimnak se eleje, se vége, kíváncsiságom, s aggódásom mind most ütközik ki. Megsimogatom a fejét, és felülök.
- Freud úr nagyon jól, ha őt kérded. Megtanított pár trükköt, ahogy megígérte. - nyugtat engem, s a nyakamba ugrik. - Papa, ugye hoztál nekem valamit ?
Ahogyan a nyakamba csimpaszkodik, tíz évvel fiatalabbnak érzem magam. Óvatosan lefejtem magamról a karjait, majd a csomagomban kezdek kutatni. Egy hatalmas kétkezes kardot emelek fel. Hosszára majdnem mint egy ember. Nehéz, és számomra kiegyensúlyozatlan.
- Ahogy megígértem. Én megtartom az ígéretem. Betöltötted a huszonegyet. - felelem, miközben Mika felé nyújtom a kardot. Azt kérte a huszonegyedik születésnapjára egy igazi kardot vegyek. Nem vettem, hűséges tünde barátommal kovácsoltattam. Ritka példány, ahogy mondta élete mesterműve. A végén még nekem kellett könyörögnöm, hogy adja nekem. Mika félrecsapja a kezem, és újfent a nyakamba ugrik.
- Papa te vagy a legjobb ! - kiáltja, és újfent elsodor. Nagylány létére még mindig elég gyerekes. Bár azt hiszem ha nem lenne így, hiányozna ez a kitörő öröm. Valahogy ettől újra úgy érzem...úgy érzem...úgy érzem...élek.
A nap további részét beszélgetéssel töltjük. Annyi minden van amit még tudni szeretnék, amit megkérdeznék, s még megannyi amit elmesélnék. Kérdéseinek, válaszainek se vége se hossza, ám fáradtság egyre eluralkodik rajta. Az ágyamon ülve fejét ölembe hajtja, majd már félálomban is kérdezgetvén elszunnyad. Még fél óráig, csendesen figyelem, ahogy alszik. Halkan szuszog még, álmában valami láthat hisz ruhám markolja. Lefejtem kezét, s feje alá párnát teszek, s lassan eloldalgok a dolgozószobámba. Nehéz döntés előtt állok. Talán aludnom kéne rá egyet. De előbb ezt a dalt még befejezem.
A reggeli fény kellemesen csiklandozta arcom, mire én már tudtam, kelni kell. Belbújtam a szokásos gúnyámba, majd a konyhába mentem. Valami könnyed ám tápláló reggeli elkészítésén tanakodtam, amikor Mika kómásan előmászott a szobából. Mint minden reggel, azt sem tudja hol van. Tisztára apja lánya, gondoltam büszkén. Hamar összeütöttem egy tápláló reggelit, hosszú évek által meghozott szakácstudomány most sem veszett kárba. Közösen ültünk le az asztalhoz, hosszú idő óta újra. Én már éppen az étel után nyúltam, mikor láttam, Mika imára kulcsolja kezeit. Kissé furán éreztem magam, ám már megszoktam.
- Atyám, ki most odaföntről szemlélsz minket, kérlek álld meg az ételünket, s vele együtt minket. - mondta csendesen, mély áhítattal, majd folytatta - Kérlek add hogy holnap, és azután is, egészen a végig ugyanígy együtt étkezzünk.
Már régóta rálépett a vallás útjára, s én nem akartam eltántorítani tőle. Mindenki megérdemli hogy a saját maga által választott útra lépjen. Sokat jár templomba, és sokat is imádkozik. Értem. Én elkárhoztam, ezt már tudom. Nem vagyok biztos benne, hogy vágyom a megváltásra. Talán valahol magam is helyesnek ítélem meg a sorsomat, úgy érzem a tettem méltó ellenértéke a kárhozat. Talán azzal a kicsivel kell megelégednem, a piciny örömmel, amit még a világnak adhatok. Nekem talán csak ő jutott.
- Papa ! - szólít meg, látva hogy elméláztam. - Együnk !
Elmosolyodom, és csakhamar elkezdem aprítani az asztalon heverő ételt, hogy magamat gyorsan megtömjem. Ám ez a nap AZ a nap.
- Tudod hogy ma fogunk útra kelni, ugye ? - kérdem haloványan érezhető egyet-nem értéssel a hangomban. Már tizennyolc éves kora óta ígérgettem neki hogy magammal viszem, ám minden évben késleltettem az időpontot. Ám most eljött az idő, és nem óvhatom őt tovább. - Mindenkitől elbúcsúztál ?
- Igen, mindenkitől. Készen állok az indulásra. - feleli, ám hangjában pici bizonytalanság, és félelem bújik meg. Arca elködösül, és tekintete mereven bámulja az asztalt.
- Nyugalom Apróság ! - nevetek fel vígan, s vigasztalóan az arcát fogom a markomba. - Ez egy kaland lessz, velem.
- Tudom Papa. Csak tudod, félek itt hagyni ezt a helyet. - arca már már sírásra görbül, ám szíve mélyén menni akar. Világot látni. Az apjával kalandozni. Annyi, s annyi mesét hallott már, messzi vidékekről, csodálatos hőstettekről. Szeretne egy lenni a mesékben szereplő hősök közül.
Délre összeszedellőzködtünk, és útra keltünk. Hátunk mögött a vidám, pezsgő falusi élet, ám minket az utunk másfelé vezérel. Én is a kicsi lányom nekivágunk a nagyvilágnak, és hogy mit tartogat számunkra a jövő ? Meg nem mondhatom.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

4Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Kedd Feb. 23, 2016 10:15 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Igazán aranyos történet egy démontól, így nincs akadálya, hogy elfogadjam a leányzót. Készítsd el az adatlapját és már használhatod is!

https://questforazrael.hungarianforum.net

5Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Hétf. Feb. 29, 2016 2:23 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Apró mancsok: Uh, kitsune mód? (Fangirl) Chaten korlát nélkül használható, játéktéren maximum 5 percig
Mély levegő: Sajnos a démonok ilyen módon nem tudnak varázserőt visszanyerni, így ez elutasítva
Maroknyi élet: Szintén túl mutat a hatáskörödön, szóval ez is elutasítva
Összekötött dallamok: Nos, ez valóban sokoldalú és piszok erős lehet jól használva, így annyi kikötésem lenne rá, hogy a célpontod nem lehet ellenség
Csendesség: Eh, ez még határeset, 6.szint, 3500 váltó
A magányos vándorbárd: Szóval hírnév passzív... egye fene, kétszáz év alatt sikerülhetett összehozni
A könyvek és dalok pedig érdekesek, nyugodtan használd őket. Sőt, igazából jó párat meg is hallgatnék. Hogy is volt az a démonkirállyal?

//Ui.: Legközelebb az új képességeket új posztba, ha kérhetem, mert ha nem szólnak chaten sose jövök rá, hogy írtál ^^//

https://questforazrael.hungarianforum.net

6Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Pént. Márc. 04, 2016 3:14 am

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Hóhajú Yrsil 23tqtky


Név : Yggdrasil

Típus : Kardbot (Mágikus)

Hossz : 200 cm

Harcmodor : Másfélkezes (egykézzel használható, ám két kézre fogva válnak használhatóvá a képességek)

Leírás : A bot középső része egy százhúsz centiméter hosszú, mélybarna színű fa. Erős és kemény, fogása könnyű és kénylemes, gyakorlott kezek hamar megtalálják rajta a fogást. A fegyver egészében egy vérvörös szalaggal van körbetekerve, amely a pengétől egészen a Vérkőig terjed, s mindkét végén úgy húsz centi hosszan lóg le. A felső végén gyökérszerű ágacskák nőnek, és a vérkövet fogja össze, amely egy tizenöt centiméteres átmérőjű vörös kő. Ez néha haloványan fényleni szokott. Az alsó végén egy hatvanöt centiméter hosszú,  tíz centiméter széles fehérezüst színű penge kapott helyet. A penge és a fa találkozásánál egy hófehér színű hajtincs lebeg. A penge markolat felőli részén egy vékony kivágás van a pengében, ebben belülről rúnák vannak vésve. A penge nem veszít tartósságából emiatt.

Képességek :
A fegyver képességei párosával nőnek a karakter szintnek megfelelően. A képességeit naponta egyszer lehet használni (napidíjas fegyver), mindegyiket egyetlen alkalommal. Minden képesség kizárólag erre a fegyverre hat. A hatodik szint elérésekor további egy további képesség válik elérhetővé. A képességek inkább a praktikusságra épülnek, mintsem a harcra, naponta egyszeri használatuk pedig arra kényszeríti használóját hogy gazdálkodjon képességeivel. A fegyver időközönként elfogyasztja felhasználója életerejének kicsi részét, ez az életerő a fegyver végén található Vérkőben összpontosul. Átlagos napokban ez fel sem tűnik, ám a hosszútávú, megerőltető harcokban már jelentős lehet az a ''kevés'' is.

Név : Asgardr dicsősége
Leírás : A képesség hatására a fegyver egy, szintjénél egyel nagyobb vagy megegyező varázslatot védhet ki. A fegyvernek kézben kell lennie. Naponta egyszer használható, olyan varázslatok ellen amelyek veszélyeztetik a használója egészségét.
Szint : 1

Név : Vanaheimr bölcsessége
Leírás : A képesség hatására az ellenfél leggyengébb, és legsebezhetőbb pontja felfedi magát. Más egyebet nem tesz, csupán megmutat egy gyenge pontot. Naponta egyszer használható, egyetlen célponton.
Szint : 1

Név : Álfheimr fénye
Leírás : A fegyver pengéje észrevehetően izzóan fényleni kezd, és a következő támadás pedig nagy találati eséllyel és pontossággal fog rendelkezni. Az átütő erő, sebzés ugyanakkora marad, így megfoghatja a páncél, pajzs, ám támadás pontosan oda talál, ahova célozva van. A penge három percig izzik még, egy gyengébb fáklya szintjén világítva. Naponta egyetlen alkalommal használható.
Szint : 2

Név : Midgardr békéje
Leírás : A fegyver lenyugtatja az kissebb állatokat, mint a madarak, macskák, kissebb testű kutyák, halak, és rágcsálók. Az eddig marakodó állatok abbahagyják az egymással való harcot, egyfajta békés állapot köszönt rájuk. A képesség használóját a kissebb állatok barátságosnak tekintik, a nagyobb méretűek pedig teljesen figyelmen kívül hagyják. Az állatok továbbra is látják, ám amíg nem éri őket bántalmazás a részéről, addig ők sem foglalkoznak vele és végzik a dolgukat. A kissebb állatokat a használó akár maga köré is gyűjtheti, természetesen ez az állatok kedvétől függ (bár nagyobb hajlamot mutatnak erre, mint alapból). A hatás 5 perces, és amikor véget ér az állatok úgy reagálnak rá, ahogyan a természetükből adódóan tennék. Naponta egyetlen alkalommal használható.
Szint : 2  

Név : Utgardr hidege
Leírás : A fegyverből jegesedés tör elő, ez néhány perc alatt elterjedhet. Amihez a penge adott ideig hozzáér, megfagyaszhatja. A hatás átlagban 3 percig tarható fent, és megfagyaszthatja a vizet, és más folyadékokat. Átfagyaszthatja a fémet, mint például zárakat, bilincseket, láncokat, stb... Nem azonnal fagyaszt, hanem idővel, lassan, ezért nehéz lenne harcban használni. Naponta egyszer használható maximálisan 5 percig.
Szint : 3

Név : Nidavellir mesterműve
Leírás : A pengével való csapás-döfés nagyobb átütő erővel bír, egyetlen alkalommal. Belehasíthat a pajzsokba, átdöfheti a páncélokat, kis eséllyel (elég kicsi) még fegyvert is törhet. Ugyanilyen hatást fejt ki más tárgyakra, mint például ajtók, vékony falak, vagy szinte bármi más. Mágikus tárgyakban nem tud kárt tenni. A támadás elkerülhető. Naponta egyszer használható, egyetlen vágásra-döfésre.
Szint : 3

Név : Helheim lehellete
Leírás : Az a fegyver pengéjével való megsebzése egy gyengítő varázssal átkozza meg az ellenfelet. A célpontban tévképzeteket kelt ami amelyek saját halálát vetítik elő, megfélemlítve, vagy akár rettegésbe is taszítva őt. Természetesen a támadás kikerülhető, a találat után ellenfél továbbra is képes lessz mozogni és védekezni, ám demoralizálódik, és harci kedvét veszti, némely esetekben pedig félelembe zuhanva elmenekülhet. A reakciókat lassíthatja, és gyengébb önuralmú embereknél felléphetnek akár halucinációk is. Naponta egy alkalommal használható, és maximum 5 percig tart.
Szint : 4

Név : Niflheimr leple
Leírás : A pengével a levegőbe vágva, a vágás mentén egy ködfátyol jön létre, amely elfedi használóját egyetlen perc erejéig. A fátyol létrehozásának pillanatában lehet megadni a szélességét, amely átmérője maximum két méter lehet. A köd által létrehott terület eltaszítja a füstöt és mérgező gázokat, valamint a szél nem oszlatja el. Naponta egyszer használható, egyetlen percig tart.
Szint : 4

Név : Muspelheimr lángja
Leírás : A képesség használata után amint a fegyver nekiütközik valaminek, lángok csapnak ki belőle. A forgatása közben szikrákat szór, és lángol a pengéje. A tűz megégetheti azokat akiket eltalál, ám csak kissebb égési sérüléseket okozhat, és a szikrák is inkább csak látványosak, mintsem veszélyesek. Harcra nem éppen javallott, hiszen a lángok miatt a használója saját társait is megégetheti, ha pedig elég ügyetlen, akkor saját magát is. Kiváló jelzőfény és tábortűz állításához is elsőrangú, hiszen pokoli lángjai begyújtják még a legnedvesebb tüzelőt is. Állatok elriasztására, és gyengébb ellenfelek megijesztésére való inkább, valamint egy hajszálnyival nagyobb fényt bocsájt ki a fáklyánál. Naponta egyszer használható, hatóideje öt perc.
Szint : 5

Név : Yggdrasil gyökere
Leírás : A fegyver védelmet ad a fellökés, ellökés, dobás, és minden olyan hatás ellen amely használóját elmozdítaná az adott helyzetéből, valamint növeli a használója állóképességét, és testi erejét. Egyedülállóan védekező képesség, jól jöhet, ha éppen egy kis extra izomra, vagy egy súlyos találat túlélésére volna szükség. A mozgást korlátozó hatások ellen nincs hatása. Naponta egyszer 5 másodpercig.
Szint : 6


(Akkor most jöjjön akkor hideg-meleg Very Happy A képességek az adott világokból kapták a hatásukat, sorrendben írtam őket, így ha úgy tűnik hogy egyik-másik rossz helyen van, erősebb-gyengébb bocsi. Még jön egy történet az eredetéről, és ha kéred akkor a megszerzésének történetét is megkomponálhatom.)A hozzászólást Yrsil összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 05, 2016 6:19 pm-kor.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

7Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Pént. Márc. 04, 2016 3:37 am

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Hóhajú Yrsil Swordfrypan04Név : Andhrimnir serpenyője
Leírás : Első ránézésre egy serpenyőnek néz ki amely egy kard keresztvasával, és markolatával rendelkezik. Markolata finom bőr, könnyen kézreálló, a keresztvas stílusosan ívelt, míg maga a serpenyő kialakítása mélyebb, és praktikus. Remek ötvözése a stílus és praktikusság érdekes kettősségének. A serpenyőt megtartani könnyű, a csuklókímélő kialakítására pedig még a kardforgatók is irigykedhetnek.
Passzív : Serpenyőkkel harcoló bűbája
Leírás : Bármekkora erővel is lendítik meg, képtelenség bármiféle sebesülést-sérülést okozni az ellenfélen, mindeemellett 30%-al lassítja a vele végrehajtott támadó mozdulatokat. Ellenben kiválóan lehet vele védeni a fizikai támadásokat, és 30%-al gyorsítja a használója védekező mozdulatait.
Ár : 1500 váltóSpoiler:A hozzászólást Hóhajú Yrsil összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 06, 2017 1:20 pm-kor.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

8Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Pént. Márc. 04, 2016 12:07 pm

Isidor Bose

Isidor Bose
Zsinati Elnök
Zsinati Elnök

Kifejezetten tetszett a kardbotod ötlete, és nagyon nagy fejtörést is adott, mert hát egy elég legendás és nagy erejű dologról van itt szó, de mégis nagyon ötletes, meg minden, szóval....

Szóval arra jutottunk, hogy mi a fenéért ne? A megszerzése viszont egy magánküldetés keretében lesz, amit én fogok vezényelni, és az első képességet kapod meg majd hozzá.

Deal?

9Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Szomb. Márc. 05, 2016 5:05 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

A serpenyő legyen 1000 váltó, + 500 váltó képességenként. Egészségedre.

https://questforazrael.hungarianforum.net

10Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Pént. Ápr. 01, 2016 12:27 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Név : Mézes szavak
Szint : 3
Leírás : A csábdémonok igazi fegyvere a kimondott szó, nem pedig az éles kard. Vándorbárdként is gyakran jutottam hasonló következtetésekre. A egy-egy szó mélyebben fúródik az ember szívébe, mint a tőr, s gyakran fájdalmasabb, maradandó sérüléseket okoz. Ám az is igaz, hogy az emberek szertik ha mézesmázos szavakkal dícsérik őket, és hízelegnek nekik. A képesség passzív hatása megkönnyíti az utamat az emberek szívébe, feloldja a titkaikat elzáró vastag ajtókat, s elmeséli a titkos vágyaikat. A velem beszélgető embereknek, kissé nehezebb lessz hazudniuk, illetve könnyebben nyílnak meg előttem. Az emberek őszintébbek, s bőbeszédűbbek amikor társalgok velük.
Ár : 2000

Név : Álarc
Szint : 7
Leírás : A célszemély néhány pillanatra annak a személynek fog látni, aki számára a legfontosabb volt az életében. Lehet ez testvér, szerelem, vagy bárki akihez a karakter legmélyebben kötődik. Olyan személy akire leginkább vágyik. Fizikailag nem változik meg a külsőm, csupán egy egyszerű tévképzet amelyet kizárólag a célszemély lát, nem tudok tetszőleges alakot felvenni vele. Csupán három másodperc az időtartama, és utána újfent a valódi énemet látja (ennyi elég hogy felbukkanjak, és eltűnjek a tömegben). A képesség erősségét a vágyainak ereje határozza meg, minél erősebb a kötelék annál tökéletesebb az álca. A képességet nem szüntethetem meg idő előtt, és tizenkétóránként csupán egyszer használható.
Ár : 4000


Név : Ikrek
Szint : 2
Leírás : A képesség Sil gyenge elmeállapotában aktiválódik, illetve olyankor amikor meggyengül az akaratereje. Halucinogén, tudatmódosító szerek, valamint intezív erős fájdalom is kiválthatja. Ennek hatására a másik veszi át az uralmat a test felett, enyhe vibrálás érezhető a közelében, haja alig észrevehetőn, lágyan hullámzik, valamint a szemszíne lilára változik. Hangja eltorzul, beszédkor a férfihang mellé egyfajta női hang vet visszhangot. Ez esetben elszántabban harcol, és bár nem csökken a fájdalomérzéke, ám egy rövid ideig képes azt figyelmen kívül hagyni. A testet képes újra erőre sarkallni, megfeszítve azt a végsőkig, ám a hatás elteltével pihennie kell, különben tartós károkat okozhat. Ezalatt semmiféle gyógyítók képesség, vagy gyógyital nem hat a szervezetre, és esélyes hogy a sebesüléseinek mértéke is megnő. Hatóideje 5 perc, ezután már sebesülései ez után súlyos, illetve akár halálos mértkűvé is válhatnak. Ha öt perc után még fennáll az állapot, és még mindig nagy erőt fejt ki, a test feladja és mindketten meghalnak.
Ár : ?A hozzászólást Yrsil összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 18, 2016 11:11 am-kor.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

11Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Hétf. Ápr. 04, 2016 2:38 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Mézes szavak: 3.szint 2000 váltó - Valakinél Lucifer vibe?
Démoni szépség: Nos, ez a csábdémonok leírása, szóval nem kell külön képesség hozzá, ezzel kasztodnál fogva rendelkezel.
Néma színész: Ez inkább tudásdémon képesség, térjünk rá vissza, ha esetleg ezt veszed fel második karakterosztálynak.
Színpad: Eh, igazából ugyanaz a kategória, mint az első, de mivel határozottan csak szociális képesség és a karaktered témájába is beleillik, legyen. 3. szint 2000 váltó és félnaponta egyszer.
Színdarab: Ezt viszont sajnos el kell utasítsam.
A bohóc trükkje: Ugyanaz, mint a néma színész, térjünk rá vissza később.
Álarc: Ez kifejezetten érdekes és karakterhez illő, node 3-asnak messze túl op. legyen inkább 7. szint, 4000 váltó
Ikrek: 2. szint, 1500 váltó, a nálad magasabb szintű karakterek elmét irányító vagy zavaró képességei Frya-ra is hatással lesznek.
Szerető gondoskodás: Hmmm... Az a baj, hogy ez gyógyító mágia kategóriába esik, abban meg a csábdémonok nem jeleskednek, szóval ezt is el kell utasítsam.

https://questforazrael.hungarianforum.net

12Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Pént. Május 06, 2016 1:51 am

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Képességek :

Név : Szirén éneke
Szint : 5
Leírás : Sil elővarázsolja a legszebb énekhangját, s dalolni kezd. A képesség maga egy ének, amelyet a hallótávolságban lévők lenyűgözőnek és csodálatosnak találnak, ezzel együtt ellenállhatatlan vágyat éreznek arra hogy megtalálják a hang forrását, s tovább hallgassák. Amennyiben megtalálták a hang forrását megigézve bámulják őt tovább. A képesség mindenkire hat, nem lehet észrevenni hogy a hatása alá kerített, éppen ezért az áldozat ki sem akar szabadulni a hatás alól. Az elmeirányítást megszakító képességek megszüntethetik a hatást, viszont ettől függetlenül még mindig szépnek és csodálatosnak tartják majd azt. A dal öt perc hosszúságú, amely után egy óra pihentetés vár. Amíg Sil nem tesz támadó mozdulatot, az ellenfél sem reagál rá, viszont amint ez bekövetkezik, az varázs megtörik, függetlenül attól, kit támadott meg.
Ár : 3000 váltó

Név : Altatódal
Szint : 3
Leírás : Sil egy altatódalt kezd énekelni amelytől mindenki elálmosodik aki csak meghallja. Az énekből kihallatszó halk suttogás csábítja álomra a hallgatóságot, tagjaik elnehezülnek, fejükre nagy erővel húz majd a fáradtság. Amennyiben meghallgatják az egész dalt, kis eséllyel akár helyben el is aludhatnak. Eközben tehetnek különböző próbálkozásokat önmaguk, és mások felébresztésére, mint példul vízzel lemosni az arcokat, vagy felrázni magukat a bódultságukból, ez esetben eltűnik a hatás. A fáradt, kimerült és kifullatd személyek ellen hatékonyabb. Öt perces dal, mely után egy órát pihentetni kell a képességet.
Ár : 2000 váltó

Név : Hatalom érzékelése
Szint : 3
Leírás : Sil elmélyül az világ énekében, és a környezetben fellelhető mágikus dolgokra koncentrál. Egy jellegzetes, füllel alig hallható fütyülő hangot hallat, amelyre reagál a mágikus erő, így képes azonosítani azokat az embereket, akik az átlagnál nagyobb (3-as szint és fölötte) mágikus erővel rendelkeznek, egy adott területen. A hatótáv a következő : 40 méteren belül megérzi a 7-10 szintűeket, 20 méteren belül 5-7, 10 méteren belül pedig 5-3.
Ár : 2000 váltó

Név : Szövés
Szint : 2
Leírás : Sil a képesség hatására képes lessz formázni a ködöt, a füstöt és a vízgőzt. A képesség mágiaigénye arányosan nő a megformázott anyag mennyiségével és felületével. Ez lehet akár a pipájából származó füstből alkotott szív, vagy a kora reggel terjengő ködből formázott női alak, de akár egy kicsi és gyéren átlátható ködfüggöny is. A kicsi tenyérméretű dolgok megalkotása viszonylag kevés varázserő-igénnyel bír, míg az ennél nagyobbak már jóval igényesebbek, például egy embernagyságú alak már többet fogyaszt.. Az alakok nem kifinomultak, hanem durvák és felületesek, általában három, maximum öt másodpercig léteznek majd szertefoszlanak. El lehet fújni őket, legyintéssel el lehet tüntetni, stb... A gyermekeknek és másegyéb hallgatóságnak előadott bűvésztrükkökben, illetve a előadókészség növelésére is jó.
Ár : 500 váltó

Mesterség képességek :

Név : Alkotóvarázs
Szint : 1
Leírás : Ez a dal a mesteremberek dolgos kezét és találékony eszét dícséri. A dal sorai közé egy pici mágia is be van szőve ami így elősegíti az alkotás folyamatát. Az a mesterember aki hallja ezt a dalt alkotás közepette, gyorsabban és ügyesebben képes alkotni, kevéssbé fárad el, találékonyabb és jókedvűbb lessz. Az eredmény is szemmel láthaltóan jobb minőségű lessz, valamint fülnek sem utolsó élmény hallani ezt a szép dalt. A dal éneklőjére is hat.
Ár : 100 váltó

Név : Egy bűbájos szemei
Szint : 1
Leírás : Sil felismeri a megbűvölt tárgyakat, képes megállapítani azok típusát, minőségét, és erejét, valamint a piaci értékét (már ha van ilyen). Felismeri azokat a bűvöléseket is amelyek receptjét nem ismeri, viszont ez esetben a többet nem tud meg többet róla azon kívül hogy bűvölve van. Naponta egyszer próbát tehet egy bűvölet parancsszavának megfejtésére, ám kizárólag olyanokra amelyek receptjét ismeri. A sikeressége a mesélőn függ.
Tanulási ár : 100 váltó

Név : Bűvmester
Szint : 3
Leírás : Sil az általa megalkotott bűvöletekbe egy saját parancsszót sző. Ennek hatására saját maga által képes aktiválni, vagy éppen megszüntetni egy-egy bűvölet hatását, amennyiben a bűvölet gazdája nem tiltakozik, nem ellenséges beálítottságú, illetve nem harcolnak. Kizárólagosan azokon működik amelyeket ő alkotott, de tehet egy próbát olyan eszközökön is amelyeknek csupán megfejtette a parancsszavát, és gazdátlanok. (Ez utóbbinál a mesélő határozza meg a sikerességet)
Tanulási ár : 500 váltó

Receptek :

Név : Egy róka trükkje
Szint : 1
Leírás : Ez egy elég egyszerű, mégis rejtelmes mágia. Egyetlen tárgyon alkalmazható, ez pedig Yrsil névjegyéül szolgáló kártya. Az aktiválása egészen egyszerű, a kártyát meg kell csókolni, majd széltében kell kettétépni, minek hatására Yrsil fejében tényként tudatosul az illető neve, akinek a kártyát adta. Ha kell, álmából ébreszti fel, akármennyire fáradt, vagy kimerült megérzi ha aktiválták. Az eltépett kártyát lehet még kétszer használni a két felét még egyszer eltépve. Ilyenkor viszont már a megmaradt részek már porrá válnak. Ezt a kártyát mindenki megkapja, aki találkozott valamilyen úton módon Yrsillel a játéktéren. Használatra tekintve Yrsil helyzettől és személytől függetlenül eléri őt a Suttogó Dallamok képességével, és ilyenkor segítséget lehet kérni tőle, akár információ, akár másegyéb formájában.
Tanulási ár : 500
Hozzávalók : Kártya & Rókaszőr
Mesterség tapasztalat : 10

Név : Szerencsefia
Szint : 1
Leírás : Az adott tárgyat, mint például ruhadarabot, ékszert, vagy más egyéb tárgyat megbűvölnek hogy szerencsét hozzon a gazdájának. Nem kell nagy dologra gondolni, csak egészen apróságokra, mint például egy elveszett tárgy megtalálása, plusz információ egy NJK-val való beszélgetés esetén, siker a kockázáskor, stb... Az szerencsés helyzetet a Mesélő dönti el, illetve olyan helyzetben amikor nincs mesélő, a karakter maga dönthet a helyzetről, viszont figyelembe kell venni, hogy ezek csak apróságokra vonatkoznak. Három napig érvényes, viszont naponta két alkalommal fejt ki hatást.
Tanulási ár : 200 váltó
Hozzávalók : Négylevelű lóhere & Desztilált víz
Mesterség tapasztalat : 10

Név : Hatalom kinyilvánítása
Szint : 2
Leírás : A parancsszó kimondásakor a megbűvölt tárgy gazdája körül különböző jelenségek jönnek létre. Ez lehet sokféle. Lehetséges egy fellegekkel teli égboltból áttörő fénysugár, csaphatnak fel lángok a személy körül, elsötétülhet minden körülötte, vagy éppen eltöltheti valamiféle angyali ragyogás is. A körülmények alapján, a körülötte lévők elámulnak, csodálhatják a célszemélyt, de meg is ijedhetnek és rettegni is kezdhetnek. A hatás egyféle lehet, ezt részletben előre egyeztetni kell. Maximum öt percig használható, összesen tizenöt perc időtartamig. Két használat között minimum egy óra pihentetés szükséges. Csak illúzió.
Tanulási ár : 200 váltó
Hozzávalók : A személy hajszála & Ektoplazma
Mesterség tapasztalat : 10

Név : Észak szíve
Szint : 2
Leírás : A hatás aktiválásakor a ruhadarab tulajdonosának megnő a hideg elleni tűrőképessége. Havas, jeges vidékeken könnyebben tűri a természet viszontagságait, könnyebben mozog a hóban, kevéssbé érzi a dermesztő hidegséget, valamint a hóviharban is viszonlag jobban tájékozódik. Kicsivel megnő az ellenállása a jég típusú támadások ellen, jobban ellenáll a dermesztő hatásnak, és kicsivel többet képes sebezni az ilyen típusú támadásaival. Az első része passzívan hat három napig, a második fele pedig (megnövelt ellenállás, és sebzés) aktívan, maximum öt percig, összesen tizenöt perc időtartamig. Két használat között egy óra pihenés szükséges.
Tanulási ár : 300 váltó
Hozzávalók : Csiszolt jégszilánk & Desztilált víz
Mesterség tapasztalat : 15

Név : Oltalom
Szint : 2
Leírás : Az elbűvölt ruhadarab megóvja gazdáját az esőtől és az elemi, illetve nem irányított mágikus tűztől (Példa : amikor egy baráti tűz alapú varázsképesség a célpontnál nagyobb kiterjedésben sebez, illetve amikor a varázslat célpontja nem a bűbáj gazdája). A hatás passzív jellegű, öt napig tart. A pocsolyába lépésből felverődő víztől, vagy a konkrét égési sérüléstől nem véd meg. Nem blokkolja, csupán eltéríti az esőcseppeket és a lángnyelveket.
Tanulási ár : 200 váltó
Hozzávalók : Lángfű & Magnetit
Mesterség tapasztalat : 10

Név : Egy óriás ereje
Szint : 2
Leírás : A megbűvült tárgy tulajdonosa képes lessz öt percre nagy fizikai erő és teherbíró képesség birtokába jut. Képes lessz maximálisan a saját testsúlya másfélszeresének megfelelő terhet felemelni, illetve elcipelni anélkül hogy lelassulna vagy mozgásában bármi más módon korlátozva lenne. A fizikai erő nem használható harcra, viszont azon kívül szinte bármi másra. A bűbáj aktiválása után egy órát pihentetni kell, maximum tizenöt perc hatóideje van.
Tanulási ár : 300 váltó
Hozzávalók : Gólemtöredék
Mesterség tapasztalat : 15

Név : Vándorfény  
Szint : 1
Leírás : Ezt a fajta bűvölést általában nyakláncra, gyűrűre, vagy más apróbb tárgyra szokták ráolvasni. A parancsszó határására a tárgy fényleni kezd, megvilágítva maga körül mindent. Nagyobb és erősebb fénye van mint egy fáklyának, viszont érdekes módon nem vakít el. Bármeddig lehet aktív, maximálisan 5 óra hatóidővel.
Tanulási ár : 200 váltó
Hozzávalók : Kovahomok & Ezüstpor
Mesterség tapasztalat : 10

Név : Rejtőző Lepel
Szint : 3
Leírás : A megbűvült köpeny a parancsszó hatására beleolvad a környezetébe, felveszi annak színét, és árnyalatát, segítve az elrejtőzést. Nem válik láthatatlanná, csupán nehezen érszrevehetővé. Mozgás esetén megszűnik a hatás, ám az apró mozdulatok nem vetnek véget neki.
Tanulási ár : 200 váltó
Hozzávalók : Tündérliliom
Mesterség tapasztalat : 10

Név : Megsemmisítés
Szint : 2
Leírás : A megbűvölt széndarab a parancsszó hatására iszonyatos hőfokkal felizzik, és elég. A vele érintkező tárgyakat meggyújthatja, bár csak azokat amik közvetlenül érintkeznek vele. Az égési folyamat egyetlen másodperc alatt megy végbe.
Tanulási ár : 200 váltó
Hozzávalók : 2x Szén
Mesterség tapasztalat : 10

Pályázott hozzávalók :

Név : Rókaszőr
Eladási ár : 100 váltó
Leírás : Ez nem más, mint egy ravaszdinak a szőre. A rókák elég félénk, ám mégis kíváncsi állatok, s a szőrük puha és selymes. Néhány elfeledett bűbáj létrehozásához elsőrangú hozzávaló.

Név : Négylevelű lóhere
Eladási ár : 100 váltó
Leírás : Veronia szerte található lóhere, azonban egy négylevelűt már ritkábban lehet találni. A mendemondák szerint szerencsét hoz a megtalálójára.

Név : Csiszolt jégszilánk
Eladási ár : 200 váltó
Leírás : Egy nagyobb jégcsap formásra csiszolt, kristálytiszta szilánkja. Igényes munka, ám egynéhány bűvölés elvégzéséhez különösen igény van rá.

Név : Tündérliliom
Eladási ár : 200 váltó
Leírás : A tündérliliom viszonlag sok történetben és legendában ismert növény, állítólag képes láthatatlanná válni az erdőben, és csak a tündérek tudják megtalálni. Ez természetesen nem igaz, ám annyi bizonyos, hogy a növény mélyen terem a legsűrűbb erdők közepében.

Tárgy :

Név : Szívmeleg (Kép)
Leírás : A vörös színű sál viselője jobban viseli a hideg és zord időjárást, mint az eső, hó, és hideg szél. A tulajdonosát egészében melegen tartja, óvja, nehezebben hűl ki, fagy meg, illetve ázik át. A sálat felismerhetően jellegzetes és kellemes, finom illat lengi körül. Anyaga finom és puha, mégis vastag, nem szakítható el könnyen. Hosszára pontosan százhetvenhárom centiméter.
Ár : 1000 váltóA hozzászólást Yrsil összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 24, 2016 11:46 am-kor.


_________________
I call on Fox.
Shapeshifter and Trickster, Edge-walker and Messenger.
Help me bend with my surroundings, and adapt to the changing landscapes.
Show me the hidden paths between the Worlds.
Teach me with the ways of Invisibility and Camuflage.
Gift me your keen senses that I might see what is around me, and use it accomplish my goals.
I call on you Fox, to bring magic and discernment into my life.
Lead me at your steady gait to those places where I might do the greatest good.
Let us walk the borders of day and night, and follow the scent of Divine Mischief.
Fox, I call on you.


Hóhajú Yrsil Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

13Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Vas. Május 08, 2016 8:16 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány

Szirén ének: Ezt tárgyaltuk anno, annyit kérnék még bele, hogy mi történik, ha Sil mondjuk fegyverrel megközelít egy karaktert, vagy támadást indít ellenük. 

Altatódal: Azt hiszem ez rendben van. 

Hatalom érzékelés: Definiáld a kis területet kérlek szépen, megint a lényeg nincs benne. Illetve arra lennék kíváncsi, hogy mégis mit ad neked az, ha tudod egy személyről a mágikus erejének mértékét? Tudod, hogy veszélyes mágus-e, vagy megérzed hogy mi a szintje? 

Szövés: Cool, ez nagyon tetszik. Legyen 500 váltó és kettes szinten. 

Mesterségek: 

Alkotóvarázs: Ezt lehet magadra? 

Egy bűbájos szemei: Ez elutasítva, ilyen képesség majd lesz a játékban jóval drágábban és két részre osztva, becslésre és lore ismeretre. De egyébként jó ötlet. 

Bűvmester: Hogy őszinte legyek nem igazán látom az értelmét, de lényegében nem annyira gáz. A végén lévő mondatra szeretnék kis pontosítást kérni, hogy mit is jelent próbát tenni. Mesélő dobja ki, vagy mi? 

Egy róka trükkje: Nagyon cool cucc, bár legyen inkább 500 váltó. 

Szerencsefia: Check, cool.

Hatalom kinyilvánítása: Ez kettes lesz szintben, illetve a hatás CSAK illúzió, s nem mindenki eszi be. A nefilim tollat vedd ki belőle, vagy pályázd meg extrának, ugyanis nincs elég infó arról, hogy mit is csinál. 

Észak szíve: Check, elfogadva. 

Oltalom: Legyen kettes, de egyébként cool.

Egy Óriás ereje: Check, cool. 

Vándorfény: Ez nagyon tetszik, egy ilyet lehet elő is rendelek majd Very Happy Check. 

Rejtőző lepel: Ez azért elég kemény cucc, legyen hármas. Minden más okés.

Megsemmisítés: Legyen kettes és kelljen hozzá két szén, de egyébként okés.

Hozzávalók: Mind okésak, mehetnek is a játékba.

Tárgy: Teljesen rendben van, vidd csak Very Happy

14Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Pént. Május 20, 2016 6:57 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Hóhajú Yrsil 292582060asd_www.kepfeltoltes.hu_

Név: Cara

Faj: Tünde

Frakció: -

Kaszt: Druida

Nem: Nő

Kor: 23


Jellem: A tündék eleganciája, és előkelősége ugyan megtalálható benne, viszont a magasztos felsőbbrendűségi tudata korántsem. Bár könnyen nyit az emberek felé, a bizalmát nehezen ajándékozza oda bárkinek is. Az emberek gyakran tartják őt empatikusnak és megértőnek, hiszen szívesen szóba elegyedik bárkivel, ám ha saját magáról van szó akkor eléggé tartózkodó. Nem mondhatni túlontúl energikusnak, sok alvást igényel, és hosszú ideig kába amikor felkel. Érdeklődő és kíváncsi, főképp ha varázslatokról, vagy más mágikus tudományról van szó. Gyakran lenyűgözi mások varázstudománya, ami ösztökélően hat a saját képességeinek fejlesztésére. Konkrét célja nincs, viszont rengeteg időt, energiát, és pénzt ölt a saját, és a világ mágiájának tanulmányozására. Ebből kifolyólag nagyon olvasott, és rendkívül jól tájékozott a mágikus tudományok terén. Nagy zenerajongó, és amit kevesen tudnak róla, imád táncolni. Sajnos nem sok esélye nyílott még eddig ezen szenvedélyének hódolni. Kedveli az állatokat, és igazán az erdőben a fák között érzi otthon magát. Egy hűséges barátja követi őt, egy mókus akit Ratatoskr néven nevez.

Kinézet: Hosszú, szédítően vörös haját feltűzve hordja, amely elfedi a tündékre jellemző, hosszú fülét. A szemének írisze az aranyló sárga és az élénk zöld színek keveredik. A halovány mosolyra húzódó ajkai, fitos kis orra egyedivé, és könnyen felismerhetővé teszik. Ruhája viszonylag egyszerű, és praktikus. A felső rész egy fehér, kék csíkokkal tarkított felsőt visel, amelyet a nyakánál, és a bal vállánál barna bőrgallér egészít ki. Derekán egy vastag övet hord, amelyre a legtöbb hasznos tárgyát függeszti, többek között itt van a tarsolya, erszénye, néhány üveg fiola ismeretlen folyadék, és a kése. Mindkét kezén egy ujjatlan, vastag bőrkesztyűt visel, amelyek alatt egy finom szövésű zöld hoszzúujjút visel. Jobb karján, a könyöke fölött egy vörös sál látható a kezére kötve, ezt Siltől kapta. Szürke nadrágot visel alul, amely térd alatti része egy kék szövetbe vált át. Ezt eltakarván egy térdig érő, barna csizmát visel, melyne térd alatti részén néhány kék szalag látható összekötve.
Kép

Előtörténet :
Futott, úgy ahogyan csak a lába bírta. Üldözték. Sötét árnyékok futottak vele verseny a sövény túloldalán. Gonosz lények. Zilált. Fáradt volt. A lábai össze akartak csuklani, a teste pedig elernyedni. Megadni magát. De nem lehetett. Hajnalodott már, a távoli égen megjelent a napfelkelte halovány pírja. Bár még sötét volt, a messzeségben már látszott a reménysugár. Megmenekülhet. Megkettőzte a tempót, teljes erejéből sprintelni kezdett. Ha sikerül elérnie Eichenschildbe, megmenekül. Az ösvény, amelyen futott kétfelé ágazott. Jobbra, vagy balra ? A bal oldalit választotta, és élesen balra kanyarodott. Ebben a pillanatban egy nyílvessző süvített el mellette, belcsapóva egy fába. Ez pontosan a háta közepébe talált volna. Az út alig észrevehetően lejteni kezdett. Egy tisztáson át vezetett, amelyre lépve máris tudta mekkorát tévedett. Az ösvény nem le, a városba vezetett, hanem fel, a hegygerincre. A mezőn beleadta mindenét a gyorsulásba, mivel tudta, az íjász nem fogja újra elvéteni. A tisztás nem volt nagy, hosszára húsz méter körül lehetett, jobboldalt pedig erősen lejtett. Ekkora táv bőven elég lenne ahhoz hogy egy ügyes íjász eltalálja őt. El kellett érnie a túloldalon lévő fákat, mihamarébb. Futott ahogyan csak a lábai bírták, s mielőtt beért volna a fák közé, megengedett egy óvatos pillantást magának. Mögötte alig néhány méterrel lemaradva két csuhás alak loholt, egyikük egy rövidebb ládzsával, a másikuk egy hosszúkarddal felszerelkezve. Az íjász a tisztás túlsó végén ált, és pont kilőtte a nyilat. Mintha az idő is megállt volna ahogyan repült felé a nyílvessző. Egyenesen a jobb vállába fúródott, ő pedig a felsikoltott a fájdalomtól. Ha ez nem lett volna elég, még meg is csúszott, egyenesen le a domboldalról. A szeme sarkából valami látott megvillanni az íjász háta mögött, valami fehérséget. Leforgott, karjával pedig hiába próbálta védeni magát, többször megütötte magát, s a nyíl is beletört a vállába. Ahogyan képes volt megállni, egy fa tövében találta magát, zilálva és kifulladva, úgy érezte ez a vég. Nem akart meghalni. A közelből ágak reccsenése, és lábak dobogás hallatszott, csizmáké amelyek az zörgő avarba taposnak. Körös körül bokrok vették körül. Ha tudta volna merre meneküljön, akkor sem lett volna ereje már felállni. Egyetlen esélye maradt csak. Ha az újonnan tanult trükkjével megidézne egy sziklaszilánkot talán az egyiket harcképtelenné tudná tenni. A másikat talán el tudná intézni a tőrével. Talán. Meghúzta magát, és próbálta összeszedni a maradék erejét. Történjék bármi, nem adja meg magát. Nem is kellett várnia, a két üldözője előbukkant a bokrok közül.
- Megvagy, kicsi lány ! - kiáltott fel az egyik, s a csuklyája alól kilátszott a széles vigyora. A fogai sárgák voltak és romlottak, amely még ijesztőbbé tette a vészjósló kijelentését. Ekkor valami fura történt. Hátulró hófehér szálak csapódtak a férfi vállának, majd egy öt kis pengeszerű valami jelent meg annak mellkasában.
- Te is megvagy, kisember ! - szólalt meg egy dallamos, vidám hang. A férfi felordított, majd a levegőbe emelkedett. Ekkor látta meg a mögötte álló hatalmas alakot. Óriási volt. Csodálatos volt. A finom arcélek, a rettentően hosszú, hófehér haja, valamint az őt néző fehérezüstszín szemek teljességgel megbabonázták. Képtelen volt mozdulni, gondolkodni, vagy csak mondani is valamit. A hóhajú látható erőlködés nélkül, a levegőben tartotta az fájdalmától ordítozó férfit, majd rámosolygott. Ekkor a bokrok közül előtört a másik férfi is. Egy pillanatra meghökkent a látványtól, majd a ládzsáját előreszegezve előrerontott.
- Te rohadék... - kezdett bele,  ám nem folytathatta, ugyanis a hóhajú egyenesen felé fordította a társát, majd egyenesen nekirúgta. A becsapódás elől nem tudott félreugrani ezért mindketten felbuktak. Meglepetten pislogott, nem tudta felfogni mi történik. A fatörzsnek támasztva a hátát valahogy talpra kászálódott, és kivonta a tőrét. Ekkor zörrent a bokor, és egy harmadik személy rohant el mellette. Egy hatalmas ütés érte a fejét, nagyot csattan amitől kis híján elrepült. A földnek csapódva kábán pislogott előre. A harmadik egy nő volt, rövid válig élő szőke hajjal, és egy csúf sebhelyel az arcán. Bal kezében egy tőrt, jobbjában egy rövidkardot tartott, amellyel egyenesen a hóhajú felé csapott. Amaz könnyedén hátrált egy lépést, én felkacagott. A nőt láthatóan sértette, és dühében elkövetett egy végzetes hibát. Kinyitotta a száját.
- Fel foglak trancsí... - kezdett bele, ám nem folytathatta. A hóhajú azonnal előrerontott, jobbjával egyenesen a nő torka felé vágott. Ahogy odanézett, elképedt. Nem voltak ujjai. Csupán karmok. Vértől átázott, de mégis fehéren ragyogó karmok, amelyek keresztülhatolva a nő lassúságán és a torkán, örökre elnémították. Bugyborékoló hörgés volt az egyetlen dolog amely kijött belőle, mielőtt összecsuklott volna. A hóhajú fejét felé fordította, s bal kezével az éppen feltápászkodó lándzsás férfi felé mutatott. Amaz megállt egy pillanatra, láthatóan próbálta feldolgozni a helyzetet. Meg a két halott társa látványát. Abban a pillanatban mikor megindult volna, egy lángcsóva csapott fel a földből, elemésztve őt. A férfi még üvöltözött, majd a földre hullott. Halott volt. A hóhajú föléhajolt, és lágyan megsimogatta a fejét. Alig volt egy szempillantás az egész számára. Annyira hihetetlen volt. Ennyire emlékezett mielőtt elájult volna.

                                                                      ***

Valami puhán ébredt. A tapintása alapján egy bunda volt az. Hát persze, Sil bundája. Észre sem vette, hogy elszunnyadt. Kissé kábán kinyitotta a szemét, s körbetekintett. Egy kis tisztáson voltak, egy hatalmas tölgyfa tövében. Verőfényes napsütés volt, az idő kellemesen meleg volt. Hunyorogva nézett fel a másikra. Sil mozdulatlanul meredt a távolba.
- Jót aludtál ? - kérdezte egykedvűen, majd megmozgatta a jobb vállát. Eddig észre sem vette, hogy végig annak nekidőlve aludt. Mióta is ? Jónéhány órája aludhatott már. Megdörzsölte a szemét, majd ásított egy jó nagyot.
- Jót, jót... - mondta félig még aludva. Újra nekidőlt annak a puha, és jó illatú bundának. Még szundítani akart egy picit. Legalább egy fél órát. Egy jó óra is beleférne. Sil oldalba bökte, amelyet azzal reagált le hogy könnyedén a mellkasára csapott. A piszkálódás már jó régi szokásuk.
- Miről álmodtál ? - nézett le rá, miközben abbahagyta a piszkálódást. Megigazította a kényelemes helyét, miközben behunyta a szemét. Ez az illat. Sosem fogja elfelejteni.
- Arról amikor találkoztunk. - felelte még, mielőtt újra elszunnyadt volna.


_________________
I call on Fox.
Shapeshifter and Trickster, Edge-walker and Messenger.
Help me bend with my surroundings, and adapt to the changing landscapes.
Show me the hidden paths between the Worlds.
Teach me with the ways of Invisibility and Camuflage.
Gift me your keen senses that I might see what is around me, and use it accomplish my goals.
I call on you Fox, to bring magic and discernment into my life.
Lead me at your steady gait to those places where I might do the greatest good.
Let us walk the borders of day and night, and follow the scent of Divine Mischief.
Fox, I call on you.


Hóhajú Yrsil Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

15Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Pént. Május 20, 2016 11:09 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány

Sure, nem látom akadályát, érdekes kis történet, s aranyos karakter. 

Név: Flóra és Fauna 
Leírás: Cara ismeretében van a gyógynövényeknek és az állatoknak, így képes felismerni és természetes hatásával alkalmazni az adott növényeket (Ha példának okárt hashajtóra van szükséged, s talál a közelben olyan növényt, alkímia nélkül tudja őket alkalmazni, kettes szintű összetevőkig). Emellett ismeri jól Veronia lényeit, s tisztában van fiziológiájukkal, gyengeségükkel, így amikor Sillel együtt van jelen egy harc során, tud neki segítséget nyújtani az ellenfél gyenge pontjának ismertetésének, HA van ilyen, illetve amennyibe az nem a "Nagyon-Ritka" típusba tartozik.

16Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Hétf. Jún. 27, 2016 12:53 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Név : Rapunzel bitch - Hóhajú
Szint : 2
Leírás : Yrsil képes megnöveszteni a haját, maximum 20 méter hosszúságra. A haj minden tulajdonságát megőrzi, leszámítva azt hogyha beletépnek, azt csak az eredeti hajhosszánál érzi. A meghosszabbított réssz levágása esetén az eredeti haj nem sérül, de a hosszabbított rész megsemmisül. Lehet belőle kötelet fonni, hurkot és csomókat is, már ha elég ügyes hozzá az ember.
(Melléklet : Yrsil nem ugrik neki annak aki a meghosszabbított hajához ér)
Ár : 1500

Név : Apró mancsok II
Szint : 3
Leírás : A rókaalak további fentartásáért megnöveli a időtartamot egy fél órával. A továbbiakban lásd. az első képességet.
Ár : 2000

Név : Bűntudat
Szint : 2
Leírás : Yrsil nem viseli túl jól az elutasítást, és bár ezt nem fejezi ki, mégis a tudtára adja másoknak. Az aki tettével vagy szavaival ellen tesz, bűntudatot kezd érezni, amíg csak a közelében van. Ennél többet nem tesz, nem manipulál, vagy befolyásol, csupán a elülteti benne a gondolatot, hogy talán helytelenül cselekedett. Az alapból agresszív és ellenséges ellenfeleken nem működik.
Ár : 1500

Név : Elbűvölés
Szint : 5
Leírás : Yrsil sokat ad magára, és ez látszik is. Egy intéssel magába bolondíthatja a célpontját, aki összezavarodik és csak őt képes látni három másodpercig. Az időtartam alatt Yrsil felé mozog néhány lépést, majd a letelete után enyhe szédülést érezhet. Egyfajta álomszerűségként működik az egész, akár halucinációkat is láthat a hátása alatt.
Ár : 3000

Egy kis kiegészítés, mivel bár még ebben a témában nem tudok biztosat, azért feldobom, megvárva mi esik le.
Cara:A hozzászólást Yrsil összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 18, 2016 11:23 am-kor.


_________________
I call on Fox.
Shapeshifter and Trickster, Edge-walker and Messenger.
Help me bend with my surroundings, and adapt to the changing landscapes.
Show me the hidden paths between the Worlds.
Teach me with the ways of Invisibility and Camuflage.
Gift me your keen senses that I might see what is around me, and use it accomplish my goals.
I call on you Fox, to bring magic and discernment into my life.
Lead me at your steady gait to those places where I might do the greatest good.
Let us walk the borders of day and night, and follow the scent of Divine Mischief.
Fox, I call on you.


Hóhajú Yrsil Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

17Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Szer. Júl. 06, 2016 4:01 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Hóhajú: 2. szint, 1500 váltó
Rókafülek: Ez a képesség eredetileg egy gimmicknek indult ez azonban már igencsak erős jól kihasználva és a csábdémon témába nem is illik bele, szóval elutasítva.
Rókaszimat: Ugyanaz, mint az előbbi.
Ösztön - A bőröm a tét: Dettó.
Ösztön - Shiny little things: Szintén.
Ösztön - Vadászat: Hasonlóan az előzőekhez.
Apró mancsok: Ez elfogadva
A rókaformád alapvetően nem illik bele a csábdémon képességek közé, ám el tudtam fogadni mivel annyira nem is üt el. Azonban a ráépülő képességek lassan inkább az irigységdémonok hatáskörébe tartoznak, így ezeket nem tudom elfogadni.

Bűntudat: 2. szint, 1500 váltó
Elbűvölés: 5.szint, 3000 váltó

Az NJK képességeket egyelőre hagynám, míg az NJK rendszer nem kerül tisztázásra.

https://questforazrael.hungarianforum.net

18Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Pént. Aug. 12, 2016 5:18 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Név :  Jégcsepp
Szint : 3
Leírás : Egy mágikus korbács, amely fizikai tulajdonságaiban egyezik a normális korbáccsal. Három méter hosszú, egyetlen, hófehér szál alkotja, amely vastagsága méterenként 3-2-1 centiméter. A fegyver nem rendelkezik markolattal, kiindulási pontja használója ujjai előtt öt centiméterre lévő pontból indulnak ki, és fehéren foszforeszkáló fények lengik körül. Furcsasága, hogy képtelenség megfogni, képtelenség fogást találni rajta, kicsúszik a kézből. Hasonlóan a csábdémonok karmaihoz, sem létrehozása, sem használata nem igényel varázserőt.
Ár : 2000

Név : Ha már odacsapunk, csapjunk nagyot (Passzív)
Szint : 3
Leírás : Minden ötödik támadás (korbács) után a következő csapás megduplázza a következő csapás erejét. Hatodik szinten már varázserő felhasználásával meg lehet triplázni a támadás erejét. A korbács főszála ez esetben először kétfelé válik, majd háromfelé, függően attól hogy a támadás melyik fajtáját alkalmazza. Amennyiben a használója más fegyver használ közben, újra kell kezdeni a sorozatot.
Ár : 2000

Név : Büntetés
Szint : 4
Leírás : Három, nagyon gyors csapást mér az ellenfélre, találat esetén óriási fájdalmat okozva, és rendkívül érzékennyé téve mindennemű fájdalom ellen. Bármelyik talál a három csapás közül, alkalmazza a hatást.
Ár : 2500

Név : Elsodrás
Szint : 4
Leírás : Egyetlen, mágiával felerősített nagy erejű korbácsütés. Mivel lassabb a korbács átlagsebességétől, nem túl nehéz elkerülni. A becsapódása akkora erőt fejt ki, hogy a páncélt behorpasztja vagy esetleg megrepesztheti, a páncéltalan ellenfeleknél csontot tör és belső sérüléseket is okozhat.
Ár : 2500

Név : Az kell nekem ! (Passzív)
Szint : 5
Leírás : A korbáccsal meg lehet ragadni tárgyakat és kézbe rántani. Kizárólag olyan tárgyakra érvényes amelyek nem egy másik játékos kezében, illetve tárgykészletében található. Ez nem igényel varázserőt. Amennyiben olyan tárgyak a képesség célpontjai, amelyek valakinek a tulajdonát képezik (az övén lóg, példaképp) 50% esélyel lehet próbát tenni annak elvételére.
Ár : 3000

Név : Megkötés
Szint : 6
Leírás : A korbács rátekeredik az ellenfél megcélzott testrészére vagy fegyverére, egy másodperc erejéig. Ilyenkor könnyen el lehet rántani, ám sebzést nem okoz.
Ár : 3500

Név : Álomba ringatás
Szint : 7
Leírás : A képesség hatására a megérintett célszemély azonnal elalszik. Az elkövetkező öt percben nem lehet felébreszteni semmilyen úton módon, ám az idő letelte után addig alszik amíg valamilyen külső tényező nincs hatással rá, hosszától függően ébredhet kómásan és fáradtan, vagy teljesen kipihenve is. Tíz másodperces kontaktus szükséges hozzá. (külső tényező pl. felrázás, vízzel leöntés)
Ár : 4000A hozzászólást Yrsil összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 18, 2016 11:20 am-kor.


_________________
I call on Fox.
Shapeshifter and Trickster, Edge-walker and Messenger.
Help me bend with my surroundings, and adapt to the changing landscapes.
Show me the hidden paths between the Worlds.
Teach me with the ways of Invisibility and Camuflage.
Gift me your keen senses that I might see what is around me, and use it accomplish my goals.
I call on you Fox, to bring magic and discernment into my life.
Lead me at your steady gait to those places where I might do the greatest good.
Let us walk the borders of day and night, and follow the scent of Divine Mischief.
Fox, I call on you.


Hóhajú Yrsil Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

19Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Szomb. Aug. 13, 2016 10:10 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Jégcsepp: 3.szint, 2000 váltó
Ha már odacsapunk, csapjunk nagyot (Dat name though): 3.szint, 2000 váltó
Büntetés; Elsodrás: 4.szint, 2500 váltó
Az kell nekem!: A neve nagyon irigységdémonos, de az ostor miatt szerintem beleillik a class fantasyba, úgyhogy 5.szint, 3000 váltó
Megkötés: 6.szint, 3500 váltó
Álomba ringatás: 7.szint, 4000 váltó és legalább egy tíz másodperces kontaktus szükséges hozzá.

https://questforazrael.hungarianforum.net

20Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Hétf. Május 08, 2017 5:28 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Név: Családtag - passzív
Szint: 1
Ár: 1000 váltó
Leírás: Yrsilhez nagyon közel álló emberek a családjának részeseiként részesülhetnek egy mágikus rókafej-tetoválásban. A foszforeszkáló jel csupán akkor válik láthatóvá ha két tag egymás közelében van(30 méter), és kellemes bizsergető érzést bocsát ki. Amikor a családtagok egymás oldalán harcolnak vagy segítenek egymásnak 10%-al nő a cselekvéseik sikerességi rátája.


_________________
I call on Fox.
Shapeshifter and Trickster, Edge-walker and Messenger.
Help me bend with my surroundings, and adapt to the changing landscapes.
Show me the hidden paths between the Worlds.
Teach me with the ways of Invisibility and Camuflage.
Gift me your keen senses that I might see what is around me, and use it accomplish my goals.
I call on you Fox, to bring magic and discernment into my life.
Lead me at your steady gait to those places where I might do the greatest good.
Let us walk the borders of day and night, and follow the scent of Divine Mischief.
Fox, I call on you.


Hóhajú Yrsil Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

21Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Hétf. Május 08, 2017 5:30 pm

Hilde von Nebelturm

Hilde von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr

Minden felrakás ára 1000 váltó, ennek kifizetésében a userek döntenek (Már, hogy ki fedezi.). Ezt kivéve elfogadva a cucc.

22Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Hétf. Jún. 26, 2017 11:18 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Amit meg kell próbálni (főként a másodikat) :

Név : Szelídség (aura-passzív)
Szint : ?
Leírás : Yrsil egy rendkívül nyugodt aurát áraszt ki magából, amely érzékelteti a békés és baráti szándékait a körülötte lévőkkel. Ki-be kapcsolható, nem fogyaszt varázserőt, ám ha ellenséges szándékkal közelít meg valakit, akkor az egész megszűnik.
Ár : ? váltó

Néhány fejlesztés a meglévő képességekre :

Név : Suttogó dallamok a távolból
Szint : ?
Leírás : Yrsil képes megszólalni mások fejében. Kell hogy tudja a másik nevét vagy kinézetét, illetve a célpontjának valamiféle hangot kell hallania hozzá. (bármely forrásból származhat) Képes nagy távolságú üzenetek elküldésére is, azonban ezeknek jóval tovább tart, míg elérik a céljukat, valamint több varázserőbe is kerülnek. Maximális hatótáv 5-10 km (?).
Ár : ? váltó

Név : Apró mancsok pecsétje
Szint : ?
Leírás : Yrsil egy mágikus pecsétet rajzol a bőrére, amely csak akkor tűnik el amikor a rókaalakban töltött maximális idejét felélte. Amíg aktív, szabadon válthat az állati és emberalakja közt, ugyanúgy ahogyan az eredeti képességében teszi.
Ár : ? váltó

Név : Szövés II
Szint : ?
Leírás : Yrsil sokkal könnyedébben és rutinosabban képes formázni a ködöt, füstöt és vízgőzt. Képes egészen pontos alakokat létrehozni elenyésző varázserőért cserébe, valamint egy rövid időtartamig még mozgatni is képes azokat. A megformázott anyagot rövid ideig maga köré is csavarhatja, amelyek így apró felhőcskék formájában keringenek körülötte. Bűvésztrükként, szórakoztatásra kiváló.
Ár : ? váltó

Név : Rapunzel bitch - Reloaded
Szint : ?
Leírás : Yrsil képes megnöveszteni a haját, 50 méter hosszúságra. Tartósabb és rugalmasabb lesz, ám ugyanúgy el lehet vágni.
Ár : ?

Egy-két trükk a Jégcsepphez :

Név : Meghosszabbítás (Passzív)
Szint : ?
Leírás : Yrsil tetszőlegesen megnövelheti a Jégcsepp hosszát, maximálisan annak kétszeresére. Ez esetben a vastagsága arányosan nő, azonban a használatához nagyobb hely és ügyesség szükséges.
Ár : ? váltó

Név : Célbahajítás (Passzív)
Szint : ?
Leírás : Yrsil a Jégcseppet használva immáron apróbb tárgyakat is megragadhat, és némi ügyességgel a célpontja felé hajíthat. A megragadott tárgyak súlya nem lehet több, mint 1 kg.
Ár : ?

Név : Tükörcsapás
Szint : ?
Leírás : Yrsil a legutolsó felé irányuló fizikai vagy mágikus támadás erejét a Jégcseppbe vezeti, annak minden mellékhatását alkalmazva lesújt az ellenfelére. Szent képességeket természetesen nem tud utánozni. Öt percenként egyszer.
Ár : ?

Név : Elmefullánk
Szint : ?
Leírás : Yrsil egy apró tövis növeszt a korbácsa végére, amely a következő csapásánál a célpontjába fúródik. Az áldozat folyamatos suttogást hall, a gondolatai összefolynak, erős empátiát érez a démon iránt, elkezd hinni abban hogy az mellette áll és jót akar neki. Egy tüske az áldozat akaraterejének 5%-át emészti fel, és minden újabb tüske 5%-al erősebb. Ötpercenként egyszer.
Ár : ?


Pusztakezes harc próbálkozások :

Név : Pikkelybőr
Szint : ?
Leírás : Yrsil egy kígyópikkelyhez hasonló kinézetű, fél centiméteres réteget idéz a kézfeje és alkarja köré, valamint a lábfejétől a térdéig, amely megvédi azt a saját ütéseinek/rúgásainak erejétől (pl. ha valami keménybe üt bele), valamint növeli a fizikai erejét 20%-al. Működése megegyezik a Tépőkarmokkal, azonban a kettő nem lehet egyszerre aktív.
Ár : ?

Név : Lezúzás
Szint : ?
Leírás : Yrsil összekulcsolva két kezét iszonyatos erővel sújt le az ellenfelére, aki súlyos sérüléseket, illetve törést is elszenvedhet. Bár erős támadás, az gyors karakterek könnyedén kitérhetnek előle. Ötpercenként egyszer.
Ár : ?

Még egy ének, csak mert énekelni jó :

Név : A bátor hősök dala
Szint : ?
Leírás : Yrsil egy régi dalt kezd énekelni, amely kitartást és bátorságot önt a szövetségesibe, csökkentve a rájuk ható megfélemlítő és elrettentő hatásokat. A dal három perc hosszúságú, de egy órán át jelen van a hatása. Naponta csak kétszer lehet elénekelni.
Ár : ?

Név : Amikor felemelem a hangom... (Passzív)
Szint : ?
Leírás : Yrsil képessé válik olyannyira hangosan beszélni, hogy olyan távolságból is tisztán érthetőek a szavai, amelyből más kiabálását már csak suttogva hozza el a szél. A közvetlen közelében állóknak akár fülsüketítő lehet az ordítása, az állatokat pedig megriaszthatja. (nem számítanak bele az őrkutyák és harcra képes társak, valamint az alapvetően agresszív állatok sem)
Ár : ?

Meg hogy tudjak dobálódzni is :

Név : Hajítófegyverek
Szint : ?
Leírás : Yrsil remekül bánik a dobófegyverekkel, és ezen tudását már nem csupán mutatványos célbadobálásban kamatoztathatja, hanem pontosan hajítja el azt ami a keze ügyébe kerül.
Ár : ?


_________________
I call on Fox.
Shapeshifter and Trickster, Edge-walker and Messenger.
Help me bend with my surroundings, and adapt to the changing landscapes.
Show me the hidden paths between the Worlds.
Teach me with the ways of Invisibility and Camuflage.
Gift me your keen senses that I might see what is around me, and use it accomplish my goals.
I call on you Fox, to bring magic and discernment into my life.
Lead me at your steady gait to those places where I might do the greatest good.
Let us walk the borders of day and night, and follow the scent of Divine Mischief.
Fox, I call on you.


Hóhajú Yrsil Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

23Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Szer. Szept. 20, 2017 4:54 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

szelídség-aura: Nem vészes, kicsit exploitolható de nem fontos dolgokban, így legyen 2.szint 1500 váltó értékű
suttogó dallamok a távolból: elfogadva a változtatás, annak helyére beírhatod ezt ingyen
apró mancsok pecsétje: ez kicsit stretchelése a rókaformának de szintén még az elfogadható határán belül van, így ez is elfogadva, 3.szint, 2000 váltó
szövés: elfogadva, 3. szint, 2000 váltó
rapunzel bitch: ugyanaz, mint a suttogó dallamoknál
meghosszabbítás: ez már funkybb, erre tegyünk egy használati időt; a képesség óránként egyszer kapcsolható be öt perc erejéig, ebben az időszakban szabadon változtathatod a jégcsepp méretét, amúgy 4. szint, 2500 váltó
célbahajítás: kis mágiával ez sem vészes, az eldobott tárgyak pontossága azonban nem ér fel egy távolsági támadáséval így kockadobással dönthető el hogy talált-e, 3, szint, 2000 váltó
tükörcsapás: nope, de szerintem ezt te is sejtetted
elmefullánk: ez egy piszkosul erős képesség, még ha csak lassan is stackelődik fel, így legyen 9.szintű, 5000 váltó
pikkelybőr: szintén nope
lezúzás: szintén nope
a bátor hősök dala: sure, why not? 5. szint 3000 váltó
amikor felemelem a hangom: a keresztesnek ez 9. szintű, bár az egy fokkal erősebb; vegyük ki azt, hogy fülsiketítő és az állatok megriadnak, maradjon csak annyi hogy Sil hangja képes mágikusan egy átlagos ember, tünde vagy démon maximális hangerejének kétszeresére erősödni, és akkor 4.szinten 2500 váltóért megbeszéltük
hajítófegyverek: ezt pedig akkor vehetjük fegyverismeretnek, 1.szint 1500 váltó

https://questforazrael.hungarianforum.net

24Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Szomb. Okt. 21, 2017 6:10 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Még dolgozom vele, csak felraktam mert már 5x törlődött a dolog, a gépem miatt. Valamiért nem igazán akarja elmenteni, amit leírok. Alapanyagok kidolgozásai és még finomítások lesznek mielőtt bárki bármit szólna.


Alkimista tárgyak :

Név: Vándorfény
Összetevők: Díszflaska
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy nagyon díszes flaska, amely kényelmesen elfér a tenyérben.
Hatás: Egy varázsszó kimondásakor az benne lévő átlátszó folyadék fehér fénnyel kezd ragyogni, egy fáklya fényének erejének nagyságával. A hatása fél óráig tart, utána ugyanennyi ideig kell pihentetni. Varázsszóval meg is lehet szüntetni a hatását. Öt alkalom után újra kell tölteni.
Mellékhatás: Nincs.

Név: Self-feles
Összetevők: Alkohol 2x, Díszflaska
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy díszesen megmunkált flaska, amelyben egy igencsak tömény illatú ital lötyög.
Hatás: A flaskában egy saját lefőzésű Self-feles névre keresztelt nagyon erős és egyben finom ital van. Összesen fél liter mennyiségben áll a rendelkezésre, és egyetlen alkalommal rejtélyes módon újra feltölti magát. Újra lehet tölteni 1 darab Alkohol felhasználásával.
Mellékhatás: Selfek és erős toleranciával bíró egyéneken kívül más számára ihatatlanul erős, fél deci mennyiség már erős alkoholmámort okozhat.

Kenőcsök :

Név : Rejtőkenőcs
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár : ? váltó
Leírás : Egy tégelyben található enyhén zsíros kenőcs, amelyet bármely köpenyre rá lehet kenni.
Hatás : A kenőcs hatására a köpeny felveszi a környezete színét, így a tulajdonosa magára terítve azt könnyebben el tud rejtőzni az őt keresők elől. Mozogni lehet, bár nem túl gyorsan, hiszen a köpeny nem azonnal illeszkedik a környezetéhez. Amennyiben teljesen mozdulatlan marad az illető, csak egészen közelről lehet kiszúrni.
Mellékhatás : Nincs.

Név : Törhetetlenség kenőcse
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár : ? váltó
Leírás : Egy tégelyben található kenőcs, amelyet a fegyverre lehet kenni annak megóvása céljából. Miután fevitték a kenőcsöt a fegyverre, az teljesen eltűnik rajta, és már nem lehet semmiféle úton módon levakarni.
Hatás : Ezt a speciális kenőcsöt akár a harc előtt is a fegyverre lehet kenni, amely finom védőréteget alkotva megóvja azt a sérüléstől. Lendítsenek vele bármekkorát, sújtsanak le vele bármire, a fegyver pengéje ugyanolyan éles és ép marad. Két órán át hat.
Mellékhatás : Súlynövekedés a fegyvernél, 20%-al.

Név : Páncéloltalmazó kenőcs
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár : ? váltó
Leírás : Egy nagyobb tégelyben található kenőcs, amely pont annyira elég hogy az ember bekenje vele a páncélját vagy pajzsát.
Hatás : Védőréteget képez a páncélokon, így megerősíti a zúzó és vágófegyverek elleni védelmet. Részben elnyeli a páncélt eltaláló támadások erejét, így az egyszerű támadások nem tesznek kárt benne, de hatástalan a páncélon áthatoló támadások ellen. Egy óráig tart ki.
Mellékhatás : Megnöveli a páncél súlyát 10 kilogrammal.

Név: Speciális Íj-gyanta
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár : ? váltó
Leírás : Az íjak idegének ápolására szolgáló gyanta, amely körülbelül egy maroknyi nagyságú, és henger alakú.  
Hatás : Ezzel a gyantával lekezelt íj páncélátütési képessége a negyedével, a lövedék sebessége pedig a másfélszeresére nő. Fél órán át hat, és számszeríjakon is alkalmazható.
Mellékhatás : Naponta csak egyszer használható, ugyanis a gyanta bár elveszíti a hatását, az idegen továbbra is rajta marad, afféle jótékony ápoló hatásként.

Név : Nyílvessző-kenőcs
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási ár :
Leírás: Egy üvegcsében tárolt átlátszó anyag, amellyel a nyílvessző tollazatát kell bekenni.
Hatás: A nyílvessző hatótávja a háromszorosára nő, ezalatt nem lesz rá hatással sem a szél, sem a gravitáció, sem pedig más környezeti hatások. Amint eltalált valamit, a tollazat elfoszlik.
Mellékhatás: Csak egyetlen nyílvesszőn haszánálható, egyetlen alkalommal.

Italok :

Név : Fenségesség itala
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár : ? váltó
Leírás :
Hatás : A italt elfogyasztó egyén megjelenése megváltozik, elegánsabb, és feltűnőbb lesz. A bőre kissé fényesebbé, makulátlanabbá válik, az alakjához mérten szemrevalóbbnak tűnik. Tíz percen át hat, ezalatt a használója sokkal eredményesebb lesz minden szociális tevékenységében.
Mellékhatás :

Név : Oltalom itala
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár : ? váltó
Leírás : Egy üvegcsébe zárt kellemes virágillatú ital, amelynek az íze is finom.  
Hatás : Az ital elfogyasztása után egy gyenge mágikus mező alakul ki a használója körül, amely megvédi őt az esőtől, havazástól, és más egyszerű természeti jelenségektől. A mező egy alig látható gömb alakban veszi körül, de nem véd semmiféle mágikus hatástól és képességtől. Két órán át van jelen hatása.
Mellékhatás : Nincs.

Név: A Kor itala
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy üvegcsében található, szürkés ital amely nagyon keserű, csak befogott orral lehet meginni.
Hatás: Eltorzítja a fogyasztója kinézetét, hogy sokkal idősebbnek nézzen ki, mint amennyi. Csak az eredeti kinézetet öregíti meg, bár növeszthet ideiglenes szakállt és a hajszínét is ősszé teszi, a további részletek mindenkinél másként jelentkeznek. Az ilyen módon elváltoztatott karaktert nehéz felismerni, de a nagyon kiváló megfigyelőképességgel rendelkező egyének észrevehetik, már ha ismerték előtte az alanyt. Fél órán át hat, de utána visszafiatalítja a karaktert az eredeti állapotára és megszűnnek a mellékhatásokat.
Mellékhatás: Öregkori gondok jelentkeznek, fáradékonyság, gyengeség. Futni nem fog tudni, legjobb esetben is csak kocogni, reflexei kissé lassulnak, pontosan mintha tényleg megöregedett volna.

Név: Regeneráció itala
Összetevők: Üvegcse, Elfgyökér
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Mélyvörös színű folyadék, amelynek a szag és íze is enyhén édeskés.
Hatás: Folyamatos regenerálja a sebeket, annak súlyosságától függően, két percig. A felszíni sérüléseket másodpercek alatt, a közepes sebesüléseket fél perc, mélyre ható sebesüléseket pedig egy perc alatt gyógyítja be.  
Mellékhatás: Naponta csak egyszer használható, és a hatása alatt enyhe remegést és némi fájdalomérzetet okoz. A hatás végetértével egy nem túl kellemes bódulat jelentkezik.

Név: Gyógyszer
Összetevők: Üvegcse
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy keserű ízű, enyhén zöldes folyadék egy üvegcsébe zárva.
Hatás: Néhány óra alatt kigyógyít a betegségekből, azonban a mérgekre nincs hatással. A halálos betegségek esetén (pl. pestis vagy hasonlók), csak enyhíteni képes a tüneteken és kicsivel elodázni az elkerülhetetlent.
Mellékhatás: Eltompítja az érzékeket, és álmossá tesz.

Név: Berserk ital
Összetevők: Üvegcse
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás:
Hatás: Az ital a hatását csak a sebesült egyéneken fejti ki. Amennyiben elfogyasztják, három perc erejéig emberfeletti erővel és kitartással fog rendelkezni. Képessé válik úgy mozogni és cselekedni, mintha teljesen egészséges volna, támadásainak ereje jelentősen megnövekedik, ám az ital feltüzeli a dühét és így nehezen fog tudni logikusan dönteni.
Mellékhatás: Az időtartama alatt a pontosság, védekezés lecsökken, valamint a véget értekor nagyon erős kifáradtság dönti le a lábáról, valamint a sebesülései is rosszabbá válnak.

Név: Rugalmasság itala
Összetevők: Üvegcse
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás:
Hatás: Az ital kismértékben növeli a használója mozgási képességeit. Képessé válik akrobatikus mutatványokat végrehajtani, egy kicsivel távolabbra ugrani, gyorsabban futni, valamint megnövelt egyensúlyérzékkel is rendelkezik. Harcban nincs haszna, ellenben meneküléshez, illetve beszivárgáshoz hasznos. Egy órán át hat.
Mellékhatás:

Név: Sárkánylehellet
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy üvegcsébe zárt vörösen izzó ital, amely hőt áraszt magából.
Hatás: Az italt szájba véve (nem lenyelve) a használója képes egy három méteres hosszúságú tűztölcsért lehelni, amelyel megperzseli az előtte álló területet. Az érintett élőlényeknek könnyű égési sérüléseket okoz, mágikus pajzs viszont felfogja.
Mellékhatás: Enyhe szédülés követi, valamint erős égett íz a szájban. Kétóránként csak egyszer használható, máskülönben súlyos égési sérüléseket okoz a használójának.

Név: Winter is coming  A tél lehellete
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy jegesedett külsővel rendelkező üvegcse, amelyben kékes jeges ital lötyög.
Hatás: Az italt a szájba véve (nem lenyelve) a használója egy három méteres tölcsérben képes fagyott levegőt lehelni, amely vékony dérrel borítja azt, ami az útjába kerül. Élőlényeket a negyedével lassítja tíz másodpercre. Mágikus pajzs ezt is felfoghatja.
Mellékhatás: Enyhe szédülés követi, valamint a száj és torok lehűlése. Kétóránként csak egyszer használható, máskülönben súlyos fagyási sérüléseket okoz a használójának.

Név: Szerelmi bájital
Összetevők: Kiválasztott személy hajszála,
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy világos rózsaszín ital, egy üvegcsébe zárva. Italban remekül oldódik.
Hatás: Az elfogyasztója hirtelen fellángoló szerelmet és vágyat érez az iránt a személy iránt, akinek a hajszála belekerül a főzéskor. Ilyen esetben könnyen befolyásolható az adott személy által, aki tetszőlegesen előnyére fordíthatja az érzéseit, esetleg információt húzhat ki belőle, ráveheti hogy csenjen el dolgokat, vagy rendezzen jelenetet elterelésként. Az ital fél órán át hat és kizárólagosan nem játékos karaktereken alkalmazható.
Visszaélés elleni feltételek: Az áldozat NEM fog gyilkolni, nem irányítható szolgaként, és nem tesz olyan dolgot, amellyel önmaga testi épségét, vagy pozícióját veszélyezteti.
Mellékhatás: Fejfájás és amnézia a hatás végetértekor.


Mérgek :

Név: Vérméreg
Összetevők: Üvegcse, Mocsári vérgyökér
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy üvegcsébe zárt enyhén vasízű, vérvörös folyadék.
Hatás: Egy kifejezetten vámpírok ellen ható méreg, amely folyamatos, és nehezen elállítható vérzést okoz a testnyílásokon át. A hatás öt perc után jelentkezik, tizenöt perc után az áldozat a vérhiány miat teljesen legyengül, fél óra után pedig meghal. Ellenméreggel semlegesíthető.
Mellékhatás:

Név: Pokoltűz hamvai
Összetevők: Üvegcse, Hajnalvirág
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Enyhén feketés, színtelen-szagtalan porszerű anyag. Ételek és italok megmérgezésére kiváló.
Hatás: Ez a méreg kifejezetten az Egyház tagjai számára készült, ugyanis pokoli kínokat okoz a felszentelt egyéneknek. A hatás öt perc után jelentkezik. Az elviselhetetlen fájdalmat görcsökbe rándult tagok, hasmenéses-hányás, az időérzékelés enyhe lassulása kíséri, amely tíz percig tart. Nem halálos, ellenméreggel semlegesíthető.

Hajító-keverékek :

Név: Füstbomba
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: 1 (?)
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy üvegcse, amelyben porszerű, szemcsés anyag kavarog.
Hatás: Az üveg összetörésekor az üvegben lévő anyag reakcióba lép a levegővel, és egy két méteres átmérőjű, sűrű füstfelleget hoz létre. A színét megalkotáskor ki lehet választani. Ártani nem képes senkinek, de elmeneküléshez kiváló segédeszköz. Két percig marad meg.

Név: Füstgránát
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: 3 (?)
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy flaska, amely belsejében sűrű füst kavarog, a tetején pedig parafadugó zárja le.
Hatás: Az üveg összetörésekor az benne lévő anyag reakcióba lép a levegővel, és egy öt méteres átmérőjű füstfelleget hoz létre. Meneküléshez és az ellenfél összezavarásához is egyaránt fel lehet használni. A színét alkotáskor ki lehet választani, öt percig marad meg. (Ez az egyszerű füstbomba fejlesztett változata)

Név: Szipolygránát
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: A flaska közepén egy lila kristály látható, amelyet akármennyire is ráznak, nem mozdul el a helyéről.
Hatás: A flaska üvegét összetörve a kristály erős vákumos hatásként szippantja magához a három méteres körzetében lévő tárgyakat és élőlényeket. A hatás egy másodpercig tart, utána a kristály szétpattan és eltűnik. Maximálisan 80 kilogrammos súlyú dolgokat képes magához rántani.


Eszközök :

Név : Üvegcse
Leírás : Egy hat centiméter magas, négy centiméter széles henger alakú üvegcse, amelyet egy parafadugóval lehet lezárni.
Ár : 100 váltó

Név : Díszflaska
Leírás : Egy átlagosnál díszesebb flaska, amelynek különlegessége hogy az felszínébe finom rovátkákkal alig látható mágiával beleírt vésetek megerősítik az anyagát, így nagyon nehéz összetörni.
Ár : 150 váltó

Néhány apróbb tárgy :

Név: Csodakockák
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás : Egy hat és egy húsz oldalas, fából készített dobókocka, amelyek ránézésre nem különböznek a többitől. Azonban ezek a kockák akárhogy vannak gurítva, mindig a tulajdonosának javára döntenek.
Ár : ?

Név : Ördögi pakli
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás: Egy pakli szépen megrajzolt kártyalap, amelyeket nyomát sem lehet látni semmiféle sérülésnek, jelölésnek, vagy különlegességnek. Azonban rejtélyes módon a kártya tulajdonosa sosem veszít, bármilyen játékról is legyen szó, valamint szinte az összes kártyás bűvésztrükköt képes magasszinte végrehajtani vele.
ó

Név : Kétoldalú érme
Összetevők:
Tanulás: ? váltó
Szint: ?
Tapasztalat: ?
Eladási Ár: ? váltó
Leírás : Egy nagyon régi érme, amely egyik oldalán egy rókafej, a másikon pedig egy démoni nyelven írt felirat van. Feldobás esetén mindig azt az oldalát mutatja, amelyet a tulajdonosa szeretne.


_________________
I call on Fox.
Shapeshifter and Trickster, Edge-walker and Messenger.
Help me bend with my surroundings, and adapt to the changing landscapes.
Show me the hidden paths between the Worlds.
Teach me with the ways of Invisibility and Camuflage.
Gift me your keen senses that I might see what is around me, and use it accomplish my goals.
I call on you Fox, to bring magic and discernment into my life.
Lead me at your steady gait to those places where I might do the greatest good.
Let us walk the borders of day and night, and follow the scent of Divine Mischief.
Fox, I call on you.


Hóhajú Yrsil Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

25Hóhajú Yrsil Empty Re: Hóhajú Yrsil Szer. Nov. 17, 2021 9:26 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
Kísértő
Kísértő

Tessék, a pályázataim. Remélem a staff nem zabál fel élve értük.

Tárgyak:

Név: Kiáltótölcsér
Leírás: Egy bárd legfontosabb tulajdonsága, hogy sok embert képes elérni a hangjával. Ezen egyszerű, bájolás útján készített rézből kovácsolt kis tárgy leginkább egy kürthöz hasonló, s lényegében az a feladata, hogy hangosabbá tegye az ember mondandóját. (Funkcióban leginkább úgy képzeld el, mint egy megafont)
Ár: 800 Váltó

Megjegyzés: Nem igazán tudom mit mondjak. Első tárgyként kaptam.

Név: Hangvilla
Leírás: Énekesek által kedvelt tárgy, egy Y alakú fém villa, amelyet kemény felülethez ütve egy bizonyos hangon rezonál. Ügyes csábdémonok arra is használhatják, hogy a koncentrációjukat zavaró hatások alól mentesítsék magukat, beleértve a mágikus eredetű behatásokat is, félnaponta egyszer.

Megjegyzés: Nem használtam még ezt a tárgyat és nem is igazán világos hogy mi tekinthető koncentrációt zavaró hatásnak.

Név: Ymir függője 
Típus: Kiegészítő-Varázstárgy
Leírás:  Egy hétköznapinak ható, bronz nyaklánc, ami egy hideg kék kristálynak ad helyet. Tapintásra képes naponta két órányi időre megváltoztatni a viselője küllemét az ellenkező neművé (Hogyan van beosztva a két óra, az a játékostól függ). Mindenkire hatással van, ellenben a démoni vagy vámpír kisugárzást nem fedi el. Átváltozás után egy bizonyos képben jeleníti meg a használót. (Kép helye majd ide, csak neked)  A küllem az eredeti személy vonásait alakítja át. Egyszerű befolyásoló hatásnak minősül. Az illúzió nem törik meg puszta érintés útján, ám csók vagy bármi hasonló azonnal semmissé teszi.

Megjegyzés: Ezt már használtam és nagyon szeretem. Igazán Silhez illő darab, jó móka használni. Jó lenne ha picit rugalmasabb lenne, de igazából megelégszem azzal is ha megmarad ilyennek. Esetleg arra tudok gondolni hogy rövid tapintásra olyan mintha igazi lenne, de hosszabb idejű érintkezés leleplezi...I dunno. Igazából jó ez így.

Név: Falster-pibe (Falszter Duda)
Típus: Kiegészítő-Varázstárgy
Leírás:  Egy ősi viking hangszer, mely leginkább egy furulyára hasonlít, ám hang tekintetében mégis inkább dudának minősül. Bálnacsontból és acélfából készült (Így nagyon tartós), melyet gyönyörű faragványok díszítenek, a tengeren hajózva átkelő emberekről. Hatása leginkább a szirének énekéhez hasonlítható, csodálatos kíváncsiságot kelt az emberben, a zenészhez csalogatva az áldozatot (De nem teszi őket sebezhetetlenné, pusztán csak a kíváncsiságot használja ki. Jk karakterekre is hat.). Emellett van egy további funkciója, melyet egyenlőre nem írok le, de mikor aktuális lesz, majd közlöm veled.

Megjegyzés: Még nem használtam, de nagyon szeretném. Szintén illik a karakteremhez és nagyon tetszik. Viszont nagyon szépen szeretném megkérni Cielt hogy árulja már el mi az a másik funkció. Majd öt éve várok rá.

Név: Jörmungandr Pipa
Leírás: Egy gyönyörű, tölgyfából faragott pipa, mely egy hosszú és nagyon díszített faragványt tartalmaz Midgard kígyójáról. Valamilyen gyógynövénnyel vagy dohánnyal való megtöltése kellemes, nyugtató hatást kölcsönöz a tárgynak. Varázslatos, furcsa indokból sosem kell dohányt venned hozzá, mindig elő tudsz kotorni eleget a zsebeidből... Ilyen kéne nekem is, bár úgy sem bagózom, így tök mindegy... Ezt a részt kiveheted. Ha a fenti tény nem lenne elég, füstje rettenetesen zavarja a rovar ellenfeleket, melyekre fújva képes vagy őket elzavarni, kivéve persze, ha azok nem átlagos erősségűek.

Megjegyzés: Szerintem nem hogy kaland, de még poszt sem igazán volt még amiben ne használtam volna. Az egyik kedvenc és legtöbbet használt tárgyam, ami szerintem pont jó így ahogy van. Az a rovaros dolog kicsit fura, nem igazán értem és ha a staffnak nem tetszik akkor ki lehet venni. Remek kombó ha a Szövés is átmegy.

Név: A Figyelmes Róka Maszkja (Kép)
Típus: Kiegészítő, Maszk
Leírás: Egy különleges, tetszőleges küllemű maszk, mely természet és rúnamágia szofisztikált együttes munkájának köszönhetően képes megnövelni használójának hallóképességét viselés során (Arcon) 10%-al. Emellett ha a használó úgy kívánja, egy tetszőleges aktiválószó kimondásával képes aktív állapotba helyezni a tárgyat, amikor is fél óráig 50%-al növeli meg a hallóképességet. Ha ez az idő lejár, a maszk egy egész napig elveszti minden erejét (Így a 10%-os bónusz csak akkor aktiválódik, amikor képes a tárgy a természetből elég mágiát gyűjteni). Nem illik vele az árnyékszéken hallgatózni, akkor sem, ha jó mókának hangzik.

Megjegyzés: Talán játéktéren még nem is használtam, ennek ellenére tetszik a cucc. Még ha nem is a képessége, de a kinézete miatt. A halláserősítés passzol is Silhez, tekintve hogy a hallását tartom az egyik legkifinomultabb érzékének (vándorbárd múltja révén fura is volna  ha botfüle lenne). Egy pici passzív buffot szívesen látnák, amit szeretnék majd összekombinálni az Éles Hallás kasztfüggetlennel (pályázat írása folyamatban). Egyébként a staffon áll az elbírálása.

Név: Miracle of the Sacred Eve
Leírás: Egy apró harang, bronzból és aranyból kovácsolva, amely hetente egyszer a karácsonyi csoda kicsinyített mását idézi elő és békét sugároz mindenkire, aki hallja 10 percre. Kiegészítés Lance és a többi trükközni vágyó cheecky bastard kedvéért: A varázslat hatása a használón mindenképpen érvényesül, az ellen nem lehet védekezni pl ha bedugaszolod a füled. Játékos karaktereken is működik, és a karakterekhez fűződő viszonyt figyelmen kívül hagyja. Ha olyan karakter, akit nem ért a hatása támadást indít valaki ellen, akit igen, a hatás megszűnik. A csengő hangja húsz méterig hallható.

Megjegyzés: Fogalmam sincs mit mondjak. Azt hittem ez a tárgy csak egy mém. Nem használtam, nem is igazán érdekel.

Név: Zsiványlepel
Ár: 2000 váltó
Besorolás: Ruha - Démon
Leírás: Eredetileg egy irigységdémon által használt hétköznapi(nál díszesebb) ruházat, ami bár nem rejti el a viselője kilétét, ha esetlegesen bajba keveredett, sokkal hihetőbbnek hangzik a mentegetőzése, valamint a hazugságai is sokkal kevésbé észrevehetőek. Emellett igazán stílusos és kellemes megjelenést nyújt viselőjének, könnyebbé téve a szociális interakciókat. 

Megjegyzés: Nieltől kaptam, sosem használtam. Nem rossz cucc, de valahogy sosem vettem fel. Emlékeztessen valaki hogy  rakjak a zsebébe molylepke riasztót, mert nem valószínű hogy kiveszem a gardróbból. Gondolkozom rajta hogy elpasszolom Astynak, hozzá jobban illik az ilyen.

Név: A Wolpertinger tojása
Leírás: Egy arannyal, ezüstel és bársonnyal fedett díszes tojás, amely megrázva csörgő hangot hallat mintha lenne benne valami. Ha a földre helyezi valaki és némi varázserőt fordít rá, naponta egyszer az óriásira nőtt vér-peltinger ideiglenes mása bújik elő belőle (a gazdája hozzáállásától függően élőholt vagy élő, csak hatalmas verzióban). A lény csatára nem alkalmas és egy percig tart neki fizikai alakot ölteni, ám képes igen nagy sebességgel szökdécselni, egy átalgos hátaslónál ötször gyorsabban téve meg ugyanazt a távot a játékossal a hátán. Egy óráig tartható fent, utána eltűnik és visszabújik a tojásába.

Megjegyzés: Ummmm. Szóval van egy hat méteres szárnyas, szarvas óriás nyuszim. Ha le lehet cserélni egy rókára, élnék a lehetőséggel. Ha nem, megtartom a nyuszit.

Név: Az elismerés jelvénye
Típus: Jelvény
Leírás: Egy díszes, négy centiméter átmérőjű, kör alakú, fémből készült jelvény, melynek közepében egy arab kettes van. A jelvényt a karakter saját frakciójának, egy katonai képviselőjének felmutatva, a karakter némi elismerést kap, tiszteletteljesebben fog vele beszélni az, akinek bemutatja.

Megjegyzés: Egy azonnaliért kaptam, de sosem volt rá alkalom hogy használjam. Azért magamnál tartom, ki tudja mikor jöhet jól.

Név : Andhrimnir serpenyője (Kép)
Leírás : Első ránézésre egy serpenyőnek néz ki amely egy kard keresztvasával, és markolatával rendelkezik. Markolata finom bőr, könnyen kézreálló, a keresztvas stílusosan ívelt, míg maga a serpenyő kialakítása mélyebb, és praktikus. Remek ötvözése a stílus és praktikusság érdekes kettősségének. A serpenyőt megtartani könnyű, a csuklókímélő kialakítására pedig még a kardforgatók is irigykedhetnek.
Passzív : Serpenyőkkel harcoló bűbája
Leírás : Bármekkora erővel is lendítik meg, képtelenség bármiféle sebesülést-sérülést okozni az ellenfélen, mindeemellett 30%-al lassítja a vele végrehajtott támadó mozdulatokat. Ellenben kiválóan lehet vele védeni a fizikai támadásokat, és 30%-al gyorsítja a használója védekező mozdulatait.

Megjegyzés: Nagyon rég pályáztam be, de már magam sem tudom mit akartam vele. Amennyire én emlékszem, nagyon zavart a karakterem védtelensége ezért pályáztam be ezt. Nem tudom mit lehet kezdeni vele most, vagy hogy egyátalán meg akarom tartani. Valami védelmi eszköznek hasznát venném, de jelenleg nincsenek ötleteim hozzá.

Név: Kitartás és Erő (Kép)
Leírás: Ez a két-két kar- és bokaperecből álló szett képes naponta egyszer 10 percre másfélszeresére növelni viselőjének erejét, illetve ha fáradt, azt ez idő alatt nem érzi. Persze amint elmúlik a hatása, a fáradtság is visszatér. A kinézete egy saját farkába harapó kígyó.

Megjegyzés: "Nem minden arany, ami fénylik" nevezetű ékszerészetben vettem Eiryntől.

Név: Töltőgyűrű (Nagy zafírkővel) (Kép)
Leírás: A zafír előnyös tulajdonsága, hogy képes a környezetből sugárzott mágikus energiákat összegyűjteni és eltárolni, így képes megújítani viselője varázserejét. A nagy zafírkő félnaponta képes ezt megtenni. A gyűrű egy rókafejet ábrázol.

Megjegyzés: "Nem minden arany, ami fénylik" nevezetű ékszerészetben vettem Eiryntől.

Név: a Koncentráció Nyakéke (Kép)
Leírás: Az azurit segíti a koncentrációt, ezért használatával pár percre viselője kiélesítheti az érzékeit. A nagy kő naponta kétszer 30 percig képes ezt megtenni. A nyaklánc egy rókát ábrázol.

Megjegyzés: "Nem minden arany, ami fénylik" nevezetű ékszerészetben vettem Eiryntől.

Név: Ring of the Night Phlox / Éjlángvirág Gyűrű
Ár: 1000 váltó
Leírás: Tünde druidamágiával felvértezett gyűrű, segítségével óránként egyszer egy öt méter sugarú körben megváltoztathatod a lágy szárú aljnövényzet méretét és összetételét a tartózkodási helyeden szabadon. (Figyelem: Átalakíthatod az alkímiához szükséges növényekké is, de nem szedheted össze őket!)

Megjegyzés: Még nem volt alkalmam használni, de nagyon nagyon szeretném. Abszolút meg van minden lehetősége arra hogy az egyik kedvenc tárgyammá váljon. Annyit szeretnék kérni, hogy legyen egy gyengébb használati módja is, ami egy tenyérnyi területre hat csak (mint egy virágcserép, muskátlitartó, stb...), jelentősen rövidebb újratöltési idővel. Játékszínesítő elemként szeretném használni.


Név : Dobótőr (5 darab)
Leírás: Egy egyszerű fegyver, amely egy kiegyensúlyozott pengéből áll, rövid markolatrésszel. Kiváló csendes munkákhoz, és kis gyakorlással aki tőrt tud használni, ezt is fogja.

Megjegyzés: "Eckbert és unokája" kovácsműhelyben vettem Hildétől.

Név: Szívmeleg
Leírás: A vörös színű sál viselője jobban viseli a hideg és zord időjárást, mint az eső, hó, és hideg szél. A tulajdonosát egészében melegen tartja, óvja, nehezebben hűl ki, fagy meg, illetve ázik át. A sálat felismerhetően jellegzetes és kellemes, finom illat lengi körül. Anyaga finom és puha, mégis vastag, nem szakítható el könnyen. Hosszára pontosan százhetvenhárom centiméter.
Ár: 1000 váltó

Megjegyzés: Ezt annak idején Liának vettem ajándékba. Szeretném ha át lenne nézve, utána újfent megvenném a részére.

Név: Rókabunda
Leírás: Egy 3 méter hosszú fehér bunda, amely elején egy csontból faragott rókafej látható. Parancsszóra a bunda szétterül három méteres szélességben, és lebegni kezd. Maximális magassága két méter, sebessége pedig egy lóéval ér fel. Két utast képes kényelmesen elszállítani, háromnál már a felére csökken a sebessége/magassága. Képes elnyelni tárgyakat és tárolni őket maximálisan 100 kg súlyig.
Ár: 6000 váltó

Megjegyzés : Ezt szeretném megpályázni magamnak. Úgy áraztam be mint egy ló ára + 1k, tekintve hogy egy fancy mount a dolog. 

Név: Soul orb
Ár: Felbecsülhetetlen (egyébként lelkenként 500 váltó)
Leírás: Egy kicsi, 5 centiméter átmérőjű törhetetlen kristálygömb amelyet ha megdörzsölnek halovány kékes fénnyel foszforeszkáló gömbökké esik szét. Ezek maximum tíz percig lassan körözve lebegnek gazdájuk körül, majd erejüket vesztve újra egyesülnek és annak zsebében landolnak. Szép látvány, de többet nem tud.
Lelkek:
- Crispin Shadowbane
- Wynnesa Fa'el Silvernight
- Alicia Zharis
- Astonien Michelberger

Sheatro lelkének tranzakciója : Kép + Kép
Wny lelkének tranzakciója : Kép + Kép

Passzív képességek:

Személyes passzív: A rejtőzés mestere
Leírás: Hosszas emberek között töltött időd során megtanultad egy kissé elnyomni démoni jelenléted, így ennek köszönhetően képes vagy nagyobb tömegben (Több mint 5 méter), vagy megfelelő távolságban (Több mint 10 méter) felszívódni az egyháziak szeme elől. Emellett persze ha közelebb kerülnek hozzád, vagy kiszúrnak, továbbra is rohannod kell, de hát mégis valami, nemde?  

Megjegyzés: Igazából használtam is, meg nem is. Játéktéren inkább szituációfüggő, tekintve hogy egy egyházi játékos karakter 100%ban ki fog szúrni, de passzol ahhoz a témához hogy Sil hogyan tudott évszázadokon át elbújni a inkvizítorok és egyháziak elől. A staffra bízom a képesség elbírálását.

Yrsil: 5-ös szint, titulusa Démonherceg
Név: Személyes passzív: Ismeretség
Leírás: Yrsil egykoron nagy népszerűségnek örvendő vándorbárd és költő volt, így egy nagyobb (legalább 10 főt számláló) embergyülekezettben nagy valószínűséggel talál valakit, aki ismeri és készségesen szolgáltat neki információt.

Megjegyzés: Őszintén azt mondhatom hogy nem tetszik. Bár úgy tűnt hogy illeszkedett a karakterhez, valahogy...nem is tudom hogy írjam le. Ha esetleg van rá lehetőség, szeretnék kérni valami mást. Vagy a fizikai erőnlétének növelésére gondoltam, vagy az érzékszervei felerősítésére.

Yrsil: 5-ös szint, titulusa Démonherceg
Név: Személyes passzív: "Ép testben...ép lélek ?"
Leírás: Yrsil a démonhercegek rivalizáló sora közé lépve keservesen módon tapasztalta meg hogy Veronián csak a legerősebbek maradhatnak életben. Mivel leggyakrabban csupán a puszta ökleire és józan ítélőképességére hagyatkozhatott az életéért vívott küzdelmekben, az eltelt évek jelentősen megedzették az állóképességét valamint a fizikumát. Ennek köszönhetően a fizikai ereje és teherbírása egy jóval meghaladja egy átlagemberét.

Név: Családtag - passzív
Szint: 1
Ár: 1000 váltó
Leírás: Yrsilhez nagyon közel álló emberek a barátságának ajándékaként részesülhetnek egy mágikus rókafej tetoválásban. A haloványan foszforeszkáló jel mindig látható, azonban más tagok közelségében (50 méter) felizzik, és ösztönszerűen jelzi egymás jelenlétét (a hollétét azonban nem). Yrsil tetszés szerint képes kalandonként 1 sebesülést vagy káros hatást átvenni magára családtagonként, ha azok legalább 5 méteres távolságban tartózkodnak tőle.

Név : Hajítófegyverek
Szint : I
Ár : 1000 váltó
Leírás : Yrsil remekül bánik a dobófegyverekkel, és ezen tudását már nem csupán mutatványos célbadobálásban kamatoztathatja, hanem pontosan hajítja el azt ami a keze ügyébe kerül.
Ár : 1000 váltó

Aktív képességek:

Név: Pikkelybőr
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I. (Önteltség)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 1000 váltó
Leírás: A kísértők nagyon finnyásak a bőrük épségére, ezért a démon vaskos, acélkeménységű pikkelyeket növeszt a karjára és a lábára, amelyek egy egyszerű páncélkesztyűként és páncélcsizmaként funkcionálnak.

Név: Megtántorítás
Típus: Bűbáj (1/3)
Erősség: II. (Domina)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 2500 váltó
Leírás: A démon megnöveszti a haját és egy vaskos ostort képezve vele lecsap vele a célpontjára, aki ettől megtántorodik, így lehetőséget adva az ellentámadásra vagy éppen a menekülésre. A már támolygó, vagy egyensúlyából kibillentett ellenfeleket feldöntheti. Hatótávja hat méter.

Név: Kettős csapás
Típus: Bűbáj (1/3)
Erősség: II. (Domina)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 2500 váltó
Leírás: A démon három alkart formál a hajából, amelyek öt körig maradnak meg. Ezt követően minden alkalommal amikor egy támadásával eltalálja az ellefelét, egy ökölcsapás éri azt. Ilyenkor az adott kar széthullik és nem használható újra.

Név: Segítő kezek
Típus: Bűbáj (1/3)
Erősség: I.
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 1000 váltó
Leírás: A démon három csápot/kezet alkot a hajából, amelyeket szabadon irányíthat tetszése szerint három körig. Harcra nem alkalmasak, ellenben nagyon hasznosak egyéb tevékenységekben.

Név: Szövés
Típus: Bűbáj (fentartott)
Erősség: I. (Önteltség)
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 1000 váltó
Leírás: Yrsil tetszés szerint képes formázni a füstöt, ködöt és vízgőzt. Képes alakokat alkotni belőle és mozgatni azokat tetszés szerint. Az így megformált anyag összesűrűsödik és jóval tovább marad jelen. Bármit is alkot belőle, mindig látszik rajta hogy csak egy képződmény és nem valódi.

Név: Rapunzel
Típus: Bűbáj (1/5)
Erősség: I. (Önteltség)
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 1000 váltó
Leírás: A démon elkezdi megnöveszteni a haját, maximum 50 méterig. Ezt tetszés szerint kötéllé vagy hálóvá is fonódhat ami 12 négyzetméteres területet képes lefedni. Beletelik egy néhány percbe mire a kívánt hatást eléri. Ha elvágják, egy nap után szertefoszlik.

Név: Szivárvány
Típus: Bűbáj (1/2)
Erősség: I. (Önteltség)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 1000 váltó
Leírás: A démon egy kis bűbáj segítségével megszínezi azt amihez hozzáér. Általa tetszőleges színűre festhet bármilyen felületet, amely legalább öt másodpercig érintkezik. Az átszínezett tárgyak hosszú időre megőrzik a színüket. Élőlényeken csak a beleegyezésükkel működik, de egy nap után kikopik.

Név: Szabadság szárnyai
Típus: Bűbáj (1/5)
Erősség: II. (?)
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 1000 váltó
Leírás: A démon megidézi a rég elvesztett szárnyait, amelyek segítségével képes egy helyben lassan ereszkedni, vagy siklani a levegőben. Levegőbe emelkedésre nem alkalmas. A szárnyak fesztávja hat méter. Minden második szint x 1 kör a hatóideje.A hozzászólást Hóhajú Yrsil összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 16, 2022 8:34 pm-kor.


_________________
I call on Fox.
Shapeshifter and Trickster, Edge-walker and Messenger.
Help me bend with my surroundings, and adapt to the changing landscapes.
Show me the hidden paths between the Worlds.
Teach me with the ways of Invisibility and Camuflage.
Gift me your keen senses that I might see what is around me, and use it accomplish my goals.
I call on you Fox, to bring magic and discernment into my life.
Lead me at your steady gait to those places where I might do the greatest good.
Let us walk the borders of day and night, and follow the scent of Divine Mischief.
Fox, I call on you.


Hóhajú Yrsil Fox-icon
https://questforazrael.hungarianforum.net/t324-hohaju-yrsil#21329

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.