No, ideje a restanciám rendezni. Tettem megjegyzéseket a tárgyakhoz, ha valami nem tetszik, nyugodtan keress meg, s egyeztethetünk
Név: Kiáltótölcsér
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy bárd legfontosabb tulajdonsága, hogy sok embert képes elérni a hangjával. Ezen egyszerű, bájolás útján készített rézből kovácsolt kis tárgy leginkább egy kürthöz hasonló, s lényegében az a feladata, hogy hangosabbá tegye az ember mondandóját. A funkciója megegyezik egy mai megafonéval. Képesség hangosítására is használható.
Ciel megjegyzés: Kb semmit se variáltam rajta, csak annyit, hogy képességhez is használható. Így már megteszi valami olyat is, amit a kiabálás nem. Annak nem sok haszna...
Név: Hangvilla
Leírás: Énekesek által kedvelt tárgy, egy Y alakú fém villa, amelyet kemény felülethez ütve egy bizonyos hangon rezonál. Hangszerek hangolásához akárhány alkalommal használható színesítésképpen, de mellett van neki egy másik hasznos képessége is: kalandonként egy alkalommal képes megtisztítani a karakter tudatát bármilyen III. szintél nem erősebb tudatot befolyásoló képesség hatástól.
Ciel megjegyzése: A hatás megmaradt, de kivettem a Nieliséget. Hármas szintre tettem az erejét, mert viszonylag ritka, hogy erre szükség lenne, legyen picit erősebb.
Név: Ymir függője
Leírás: Egy hétköznapinak ható bronz nyaklánc, ami egy hideg kék kristálynak ad helyet. Tapintásra képes a viselő nemének látszólagos megváltoztatására. A kisugárzást (démoni, nefilim, stb.) nem képes elfedni. A küllem az eredeti személy vonásait alakítja át, így nem lehet tetszőlegesen változtatni. Az illúzió nem törik meg puszta érintés útján, ám tapintás útján megtörhető, ha a másik személy érzékeli, hogy valami nincs rendjén (például a látszólag puha kebel izmos, kemény). Kalandonként egy jelenet (hossztól függetlenül) erejéig használható, más játékban megbeszélés szerint.
Ciel megjegyzés: Picit variáltam rajta, hogy ne órák legyenek benne, mert rendszer nem méri. Illetve most már nem törik meg a csóktól, de az amúgy is hülyeség. Egy szőrtelen ember csókjára ki mondja meg, hogy nő volt, vagy férfi?
Név: Falster-pibe (Falszter Duda)
Leírás: Egy ősi viking hangszer, mely leginkább egy furulyára hasonlít, ám hang tekintetében mégis inkább dudának minősül. Bálnacsontból és acélfából készült (Így nagyon tartós), melyet gyönyörű faragványok díszítenek, a tengeren hajózva átkelő emberekről. Hatása leginkább a szirének énekéhez hasonlítható, csodálatos kíváncsiságot kelt az emberben, a zenészhez csalogatva az áldozatot (De nem teszi őket sebezhetetlenné, pusztán csak a kíváncsiságot használja ki. Játékos karakterekre is hat.). Emellett van egy további funkciója, melyet Ciel továbbra sem oszt meg, mert egy borzalmas alak.
Ciel megjegyzés: Nem igazán bántottam, csak picit átfogalmaztam. Eredeti a hatása.
Név: Jörmungandr Pipa
Leírás: Egy gyönyörű, tölgyfából faragott pipa, mely egy díszített faragványt tartalmaz Midgard kígyójáról. Varázslatos, bűvölt tárgy, ugyanis ha elkezdessz kotorni a zsebeidben, biztos, hogy fogsz hozzá találni dohányt, akkor is, ha meg mernél esküdni, hogy nem volt nálad semmi se. Hatása nyugtató, kalandonként egyszer visszatölt egy varázserő pontot.
Ciel megjegyzés: Kapott egy ilyen hatást, mert régen rovar ellenségeket zavart el. Érthetően SOHA nem volt erre lehetőség. Szerintem logikus, hogy egy jó kis gandzsázástól megjön a varázs ihlet
Név: A Figyelmes Róka Maszkja (Kép)
Leírás: Egy különleges, tetszőleges küllemű maszk, mely természet és rúnamágia szofisztikált együttes munkájának köszönhetően élesebbé teszi a viselő hallását. A karakter kalandonként két jelenet erejéig tudja használni a tárgy képességét. Ilyenkor a suttogás beszédhangúnak hat, a távoli kiáltozás pedig tisztán kivehető, nem beszélve az erdő zajairól, amik könnyedén megkülönböztethetőek lesznek. Emellett roppant stílusos is, pláne, egy maszkabálban.
Ciel megjegyzés: Picit átírtam, mert eddig százalékokban volt. És kettő használatot adtam neki, nem egyet.
Miracle of the Sacred Eve
Leírás: Egy apró harang, bronzból és aranyból kovácsolva, amely hetente egyszer a karácsonyi csoda kicsinyített mását idézi elő és békét sugároz mindenkire, aki hallja 3 körre. Csak abban az esetben használható, ha sem a tulajdonosa, sem valamely JK vagy NJK szövetségese nem áll még harcban senkivel.
Ciel megjegyzése: Ez már másoknál így lett megadva
Név: Zsiványlepel
Besorolás: Köpeny
Leírás: Eredetileg egy irigységdémon által használt díszes öltözék, ami kifordítva egy nagyon szolid, feltűnésmentes szürke lepellé változik. Viselője könnyeden elvész a tömegben, s habár nem feltétlenül varázslatos, a hatása akár az is lehetne: az utcán nehezebb követni, tömegben pedig szinte lehetetlen megtalálni a névtelen arcok sorában. Démoni jelenlétet nem fedi el, de akit nem lát az ember, azt nehezebben azonosítja be. Viselésével Északon is egész biztonságosan lehet utazni.
Ciel megjegyzés: Eredetileg egy ilyen Astie féle „hihető kifogás, mentegetőzés cucc”. Szerintem nem illik a karihoz, inkább adtam neki egy „díszes ruha, de kifordítva rejtőzködésre való” profilt.
A Wolpertinger Tojása
Leírás: Egy arannyal, ezüsttel és bársonnyal fedett díszes tojás, amely megrázva csörgő hangot hallat, mintha lenne benne valami. Ha a földre helyezi valaki és némi varázserőt fordít rá, naponta egyszer egy óriásira nőtt Wolpertinger ideiglenes mása bújik elő belőle (a gazdája hozzáállásától függően élőholt vagy élő, csak hatalmas verzióban). A lény csatára nem alkalmas és egy percig tart neki fizikai alakot ölteni, ám képes igen nagy sebességgel szökdécselni, egy átlagos hátaslónál ötször gyorsabban téve meg ugyanazt a távot a játékossal a hátán. Egy egyeztetésig tartható fenn, utána eltűnik és visszabújik a tojásába.
Ciel megjegyzés: Már másnál meg lett csinálva, nem írtam át.
Név: Az elismerés jelvénye
Leírás: Egy díszes, négy centiméter átmérőjű, kör alakú, fémből készült jelvény, melynek közepében egy villámra hajazó SS jel van. A jelvényt a karakter saját frakciójának, egy katonai képviselőjének felmutatva, a karakter némi elismerést kap, tiszteletteljesebben fog vele beszélni az, akinek bemutatja.
Ciel megjegyzés: Vanity tárgy, csak kimásoltam valaki mástól.
Serpenyő:
Név : Andhrimnir serpenyője (Kép)
Leírás : Első ránézésre egy serpenyőnek néz ki amely egy kard keresztvasával, és markolatával rendelkezik. Markolata finom bőr, könnyen kézreálló, a keresztvas stílusosan ívelt, míg maga a serpenyő kialakítása mélyebb, és praktikus. Remek ötvözése a stílus és praktikusság érdekes kettősségének. A serpenyőt megtartani könnyű, a csuklókímélő kialakítására pedig még a kardforgatók is irigykedhetnek.
Passzív : Serpenyőkkel harcoló bűbája
Leírás : Bármekkora erővel is lendítik meg, képtelenség bármiféle sebesülést-sérülést okozni az ellenfélen, mindeemellett 30%-al lassítja a vele végrehajtott támadó mozdulatokat. Ellenben kiválóan lehet vele védeni a fizikai támadásokat, és 30%-al gyorsítja a használója védekező mozdulatait.Ciel megjegyzés: Én ezt offolom, viszont van ennek egy jó oka. Ha szeretnél egy serpenyőt, amivel harcolni lehet, nem kell hozzá pályázni semmit. Bármilyen középkori serpenyő jó erre, tekintve, hogy öntöttvasból készültek, simán meg lehet vele állítani egy kardot, cserében jó nehezek is. Bármelyik játékosnak lehet egy vas serpenyője, így neked is.
Név: Kitartás és Erő (Kép)
Leírás: Ez a két-két kar- és bokaperecből álló szett képes naponta egyszer 10 percre másfélszeresére növelni viselőjének erejét, illetve ha fáradt, azt ez idő alatt nem érzi. Persze amint elmúlik a hatása, a fáradtság is visszatér. A kinézete egy saját farkába harapó kígyó.
Ciel megjegyzése: Ezt az ékszert offolták a srácok a frissítéseknél, így szerintem az a legjobb, ha visszakapod az árát. Sajnos jelen helyzetben már egyszerűen túl erős. Csak példa: Hildének van nagyküldiből származó tárgya, ami mindössze 2-3 körre (kb 30 mp) duplázza az erőt. Ez egy nagyküldetésért járt.
Név: Töltőgyűrű
Leírás: A zafír előnyös tulajdonsága, hogy képes a környezetből sugárzott mágikus energiákat összegyűjteni és eltárolni, így képes megújítani viselője varázserejét, minden elvesztett varázserejét visszaadva neki. Küldetésenként egyszer használható.
Kritérium: Egyszerre csak egy viselhető
Ciel megjegyzés: Basic ékszerész tárgy, már át lett írva.
Név: A Koncentráció Nyakéke
Leírás: Az azurit segíti a koncentrációt, ezért használatával pár percre viselője kiélesítheti az érzékeit, duplájára növelve a reflexeket és érzékeket erősítő képességei hatását, valamint megduplázva azok időtartamát.
Kritérium: Egyszerre csak egy viselhető
Ciel megjegyzés:: Basic ékszerész tárgy, mehet
Név: Ring of the Night Phlox / Éjlángvirág Gyűrű
Leírás: Tünde druidamágiával felvértezett gyűrű, segítségével kalandonként egyszer egy öt méter sugarú körben megváltoztathatod a lágy szárú aljnövényzet méretét és összetételét a tartózkodási helyeden szabadon. Az így keletkező növények elfogyaszthatóak (például szamóca), de alkímiai összetevőként nem használhatóak. Emellett jelenetenként egyszer akár kisebb területre is használható, mint például egy cserép, esetleg egy tenyérnyi terület. Ez főleg színesítésként jó.
Ciel megjegyzése: Kérésedre van neki egy nagyobb hatása, s több kis színesítő is. Cserében elvettem, hogy óránként ismételhető, mert sajnos azt már nem használjuk mértékként.
Név: Tőr * 5
Típus: Félkezes
Leírás: A tőr egy sokoldalú eszköz mely az evéstől a gyilkosságig sok mindenre használható. A jól kialakított tőr használható vágásokra, döfésekre, vagy akár célba is lehet dobni vele. Pengéje hossza jellemzően nem lépi túl a harminc centimétert.
Ciel megjegyzés: (A dobótőr ki lett véve a játékból, minden tőr dobótőr immáron)
Név: Szívmeleg
Leírás: A vörös színű sál viselője jobban viseli a hideg és zord időjárást, mint az eső, hó, és hideg szél. A tulajdonosát egészében melegen tartja, óvja, nehezebben hűl ki, fagy meg, illetve ázik át. A sálat felismerhetően jellegzetes és kellemes, finom illat lengi körül. Anyaga finom és puha, mégis vastag, nem szakítható el könnyen. Hosszára pontosan százhetvenhárom centiméter.
Ciel megjegyzés: Ez Liánál át lett már írva, nem bántanám.
Név: RókabundaLeírás: Egy 3 méter hosszú fehér bunda, amely elején egy csontból faragott rókafej látható. Parancsszóra a bunda szétterül három méteres szélességben, és lebegni kezd. Maximális magassága két méter, sebessége pedig egy lóéval ér fel. Két utast képes kényelmesen elszállítani, háromnál már a felére csökken a sebessége/magassága. Képes elnyelni tárgyakat és tárolni őket maximálisan 100 kg súlyig.Ár: 6000 váltóCiel megjegyzés: Ez funkcionálisan egy ló, de sajnos nem fogadhatom el, mert egyszerűen nem tudjuk beilleszteni az oldal profiljába a lebegő szőnyeget, túlzottan közel-keleti hatása van neki. Szerintem egyébként érdekesebb is, ha az ember valamilyen egyedi lovat, vagy hátast mesél be, szívesen ötletelhetünk erről majd, ha gondolod
Név: Soul orb
Típus: -
Ár: Felbecsülhetetlen (egyébként lelkenként 500 váltó)
Leírás: Egy kicsi, 5 centiméter átmérőjű törhetetlen kristálygömb amelyet ha megdörzsölnek halovány kékes fénnyel foszforeszkáló gömbökké esik szét. Ezek maximum tíz percig lassan körözve lebegnek gazdájuk körül, majd erejüket vesztve újra egyesülnek és annak zsebében landolnak. Szép látvány, de többet nem tud.
Lelkek:
- Crispin Shadowbane
- Wynnesa Fa'el Silvernight
- Alicia Zharis
- Astonien Michelberger
Ciel megjegyzés: Mivel a játéktéren nincs igazán jelentős hatása, s csak egy színesítő tárgy, tied lehet ingyen.