Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Barátokért jutalom

+4
Oswald von Bertold
Adrastea
Alicia Zharis
Laura Nendel
8 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Barátokért jutalom Empty Barátokért jutalom Csüt. Jún. 16, 2016 12:38 am

Laura Nendel

Laura Nendel
Mesélő
Mesélő

Nem tudom, ki mennyire figyeli az akciókat és bónuszokat, ki mennyire emlékszik rájuk, mindenesetre hosszú idő után előjött ez a dolog, és bizonyára hamarosan többeknél is szükség lesz rá. Tehát a lényeg: van a barátok hozásáért járó jutalom!
Amennyiben ez a bizonyos ismerős lejátszotta első játékát, és azt egy mesélő értékelte, mind ő, mind pedig barátja, aki toborozta extra 1000 váltó jutalomban részesül. Akinek pedig elérte az ismerőse azt a bizonyos, bűvös 3. szintet, és ő maga is megvan annyi, az itt jelezheti, az egyik mesélő/admin pedig majd megjutalmazza a két félt egy-egy egyedi varázstárggyal!

2Barátokért jutalom Empty Re: Barátokért jutalom Csüt. Jún. 16, 2016 12:43 am

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta

Jövök is az elsővel: Astonien barátocskámat én hívtam, elérte a 3. szintet, feldobtam a tárgyötletet, és ez lészen belőle (köszönöm Cielnek, és elnézést Nieltől a sok nyúzásért):

„A halász falvakban sokáig gondot jelentett a távol lévő férfiaknak való üzengetés, s a bálnász hajók közötti hírközlés, s pont emiatt dolgoztak oly keményen a Rúnamágusok egy különleges varázstárgy létrehozásán, aminek segítségével megoldható a távolsági kommunikáció. A megoldást végül Urunknak 780.-ik évében találták meg, némi bájolás, rúnamágia, s egy csipetnyi elf fortély segítségével.” - Janus, a krónikás

Név: Tengeri galamb
Leírás: Egy különleges tárgy, mely lehetővé teszi két fél kommunikációját akár komoly távolságokon keresztül is, s így maximálisan 3 kilométerig használható (Ott már kiabálást igényel, ha nem vagytok száz méternél távolabb a suttogás is tisztán hallható lesz). A tárgy egyébként egy tenyérben elférő fából formázott csigaház formájú műremek, melyet sok kékes rúna fed kívülről és belülről, s helyenként kis zöldellő hajtások nőnek belőle. Elkészítésének trükkje, hogy a két kagyló megegyező, nem kivágott fából készül, s amíg az a fa életben marad, a természet kapcsolatának hála a két fél képes egymást hallani. A hajókon ugyanennek a tárgynak a jóval nagyobb verzióját használják, akár méterest is, így drasztikusan megnövelve a két irányú kommunikációt.

Mindketten ezt kaptuk, tehát mind én, mind Astie bővült ezzel a kis tengeri szerzetessel galambbal Very Happy

Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

3Barátokért jutalom Empty Re: Barátokért jutalom Kedd Júl. 05, 2016 12:43 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő

most, hogy a bűvös hármast megütöttem, megmutatjátok Norvennek, mennyire hálásak vagytok, amiért idehozott? :3
(és egy kicsit lécci engem is szeressetek Embarassed )

4Barátokért jutalom Empty Re: Barátokért jutalom Szomb. Júl. 23, 2016 11:32 pm

Oswald von Bertold

Oswald von Bertold
Templomos
Templomos

Engem Niel hozott ide és elértem a hármas szintet, azt mondta, nem ragaszkodik ajándékhoz, de én jelezzem azért, mert why not

5Barátokért jutalom Empty Re: Barátokért jutalom Pént. Aug. 19, 2016 4:36 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus

Halihó!

Elég rég elértem a hármas szintet, Liának köszönhetem, hogy megismertem ezt az oldalt, amely igen sok örömet hozott már nekem, ötletem egyelőre nemigen van tárgyra, ha valakinke van valami tuti, nem utasítanék el egy mágikus cuccot Very Happy

6Barátokért jutalom Empty Re: Barátokért jutalom Hétf. Júl. 24, 2017 2:49 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Ada elérte a hármas szintet, így ő és Lory is megkapják a következőt.

Név: Waterspeaker's Bowl
Leírás: Két egyforma, tünde motívumokkal faragott tál, amely színültig töltve vízzel képi és hangalapú kapcsolatot biztosít a használóiknak. Csak nyugodt körülmények között, tiszta vízfelülettel működik és ha az egyik fél kapcsolatot akar létrehozni a másik félnél lévő tál rezegni kezd.

Ha más is igényt tart a jutalomra kérjük ide jelezze.

https://questforazrael.hungarianforum.net

7Barátokért jutalom Empty Re: Barátokért jutalom Szer. Aug. 02, 2017 3:16 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács

Hosszas huzavona után, de itt a végeredmény Theo-Lexa párosnak

Theo:

Név: Erholung
Leírás: Három, fonott karkötőre fűzött gyöngy, amelyek gyógyító energiákat tárolnak. Egy felszínes sérülés egy gyöngy, egy közepes sérülés két gyöngy energiáját emészti fel, súlyos sérülések gyógyítására nem alkalmas. A három gyöngy egyszerre töltődik újra egy nap alatt.

Lexa:

Név: Rumors
Leírás: Egy vékony, madarak lábára illeszthető gyűrű, amely naponta egyszer tíz percen keresztül felvesz minden hangot, amely a madár hallótávolságában elhangzik. A gyűrű mágikusan összekapcsolható egy megfelelő tárggyal, amely azonnal a használó elméjébe továbbítják a hangokat.

https://questforazrael.hungarianforum.net

8Barátokért jutalom Empty Re: Barátokért jutalom Csüt. Aug. 06, 2020 7:19 pm

Nessaris Maera

Nessaris Maera
Kísértő
Kísértő

Ha már van egy ilyen elfeledett kis topic is, és elértem a 3-as szintet, szívesen felteszem a kezemet egy kis extra pénzért.
Meg Jozefét is.

9Barátokért jutalom Empty Re: Barátokért jutalom Szer. Szept. 23, 2020 7:08 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány

Gratulálok Nessának, aki teljesítette az össze elvárt feltételt! Mind Jozef, mind pedig ő felírhatja az 1000 Váltó jutalmat, s természetesen itt vannak a személyre szabott tárgyaitok is: 

Nessa:
Név: Démon érzékhajlító gyűrű
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy speciális gyűrű, amit a mondák szerint egy csalárd pap könnyeivel bájoltak el. Viselésével egy démon képes lesz a nefilimek helyett saját fajtársait észlelni, ami kifejezetten hasznos, ha rejtőzködő bajtársakat keres az ember. Bármikor levehető, ilyenkor pedig a felhasználó azonnal visszaáll a szokásos érzékelésre.
Kritérium: Démon használhatja csak

Jozef
Név: Egyházi érzékhajlító gyűrű
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy speciális gyűrű, amit még az Egyház fejlesztett ki, hogy jobban tudja érzékelni a kontinensre újonnan érkező nefilimeket. A gyűrű használatával az egyházi karakter más mágiára lesz érzékeny, aminek hála a nefilimeket fogják érzékelni, s nem a démonokat. Bármikor levehető, ilyenkor pedig a felhasználó azonnal visszaáll a szokásos érzékelésre.
Kritérium: Egyházi karakter használhatja csak

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.