Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

» Portya: Rowan ostroma
by Nessaris Maera Today at 11:02 am

» Küldetés - Mi teszi a druidát? (V.I.SZ. 822. Tavasz)
by Lothar von Nebelturm Yesterday at 12:23 pm

» Küldetés: Vadász, vagy préda? (V.I.SZ. 821. Tél)
by Lothar von Nebelturm Szomb. Júl. 04, 2020 11:44 am

» Küldetés: Szüreti mulatság (V.I.SZ. 821. Ősz)
by Robin Holzer Pént. Júl. 03, 2020 2:12 pm

» [Küldetés] Caput sub tiara (V.I.SZ. 822. tavasz)
by Iudex Szer. Júl. 01, 2020 10:50 pm

» Képességvásárlás
by Iudex Szer. Júl. 01, 2020 9:50 pm

» Júniusi aktivitás
by Hilde von Nebelturm Szer. Júl. 01, 2020 9:03 pm

» A QFA Memek hivatalos topikja
by Iudex Kedd Jún. 30, 2020 10:54 pm

» Hilde von Nebelturm
by Hilde von Nebelturm Kedd Jún. 30, 2020 10:38 pm


You are not connected. Please login or register

Nessaris Maera

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Nessaris Maera Empty Nessaris Maera on Szer. Júl. 17, 2019 11:05 am

Nessaris Maera

Nessaris Maera
Kísértő
Kísértő
Név: Nessaris Maera

Faj: Démon

Frakció: Dél (talán)

Kaszt: Kísértő/Csábdémon

Nem:

Kor: 4 év

Kinézet: Világos bőrű, 20-as évei elején járó, rendkívül csinos, érett nőre emlékeztet. Körülbelül 170cm magas lehet, homokóra alakjával, és általában néhány szabadon hagyott bőrfelületével vonzza a férfi pillantásokat. Szája kissé vöröses, de nem kirívó. Szeme színe talán közelebb van a narancssárgához, mint a barnához, lágyan világító hatást keltve. Jobb szeme körül néhány fekete pikkely szerű képződmény található, legkönnyebben erről ismerhető fel démoni mivolta. Ugyan van rövid, kunkori szarva is a füle fölött, azonban ez az ébenfekete hajával egyező színe miatt könnyen beleolvad göndör fürtjeibe, még ha azt nem is futtatja át a szarvai tetején. Haja vége enyhén vöröses színben pompázik, első sorban amikor csillog, olyan, kissé kísérteties hatást keltve, mintha folyamatosan a vérhold sugarai tükröződnének rajta. Szárnya egyáltalán nincs. Ruhájában általában elrejti a vékony, de hosszú, másfél méteres farkát, melyet rövid, bársonypuha, fekete szőr borít. Ruha ügyileg a fekete és vörös a két kedvenc színe, némi arannyal vegyítve. Mivel azonban az arany elég drága, nem sok ilyen ruhája van, nagy sajnálatára. A kedvencei az estélyik, hosszú, földig érő, combnál kivágott résszel. Ezek túl könnyen koszolódnak, és nem praktikusak, szóval ritkán látható ezekben. Igen rövid nadrágban, vagy combközépig érő szoknyában lehet a legtöbbször megpillantani, ez utóbbi mellé előszeretettel hord combfixet, vagy hasonló hosszúságú csizmát. Felülre ezzel ellentétben nem teljesen a testéhez simuló ruhákat hord, inkább valamilyen kissé lenge öltözéket, amiben ennek ellenére jól látszódnak a vonalai. Olyan ruhákat preferál, amiben nem takarja semmi a vállát, vagy pedig jó kilátás nyílik a keblére. Ritkán olyat is magára ölt, amiben a hasa marad szabadon, azonban ezek közül sosem mindegyik, nem akar túlzottan ribancosnak tűnni. (Másrészt pedig élvezi, ha nem csak egyszerűen vágyakoznak utána, hanem jobban akarják vetkőztetni, már csupán azért is, hogy megpillanthassák csodás testének több részletét is.) A ruháin nem szereti a túl nagy egysíkú részeket, inkább legyen rajtuk valamilyen jelentés nélküli motívum, például virág, tűz, vagy sárkány. Előszeretettel visel ékszereket, szinte minden mennyiségben. Fülbevaló, nyakék, karperecek, bokalánc, hajtű, és még sok más. Természetesen nem szeret sem megfázni, sem elázni, így nagy hidegben hosszú nadrágot, és valamilyen vastagabb kabátot ölt magára, esőben pedig valamilyen köpenyt, még akkor is, ha így nem tündökölhet teljes pompájában.

Jellem: Általában kissé visszahúzódó, ugyanis volt már rossz tapasztalata, amikor a démoni mivolta miatt támadtak rá. A farkát (amivel rendkívül ügyesen bánik) is e miatt a ruhája alatt elrejtve szokta tartani, általában megpróbálja titkolni mivoltát. Mivel azonban kéjdémon, és így ki nem találná ki, hogy mi a kedvenc szórakozása, elkerülhetetlen, hogy páran megtudják, hogy mi is ő. Ilyenkor azonban egyáltalán nem próbálja meg titkolni kilétét, a kiszemelt "prédája" becserkészése közbe szereti felfedni démoni mivoltát két okból is. Az egyik, hogy jobb ha még korán derül ki mintha csak az ágyban, a másik, hogy tapasztalatok alapján néhány ember könnyebben rávehető egy futó éjszakára, ha tudják, hogy valami különlegesre számíthatnak, valamire olyan jóra, ami nem történik meg velük minden nap. Természetesen vannak olyanok is, akik egyből elfordulnak tőle, de ők egyébként is kihátrálnának a kalandból később, és így az idejét sem vesztegeti fölöslegesen. Az ágyban számára nincsen tabu, és néha ezzel is reklámozza magát. Nem jellemző, de ha szükséges, akkor hajlandó keményebb eszközökhöz is folyamodni a cél érdekében, főleg ha már régen volt társasága az éjszakára. Itt fontos lenne megjegyezni, hogy van egy érdekes fétise, az átkok. Ez az ezesetek igen nagy többségében csupán a fajok átkát takarja, tehát a sötét tündéket, valamint a vámpírokat. Továbbá szereti összekötni a kellemeset a hasznossal, és így pénzt, vagy szívességeket gyűjteni. Szeretne nagy vagyont és egy egész háremet gyűjteni magának, hogy ne kelljen mást csinálnia, csak élveznie az ... életet? Azonban ehhez hosszú és rögös, küzdelmekkel teli út vezet, amit szeret kerülni. Egyenlőre egy igaz csodálót szeretne szerezni valahonnan, aki megvívja helyette ezen küzdelmek egy részét, és éjszakára is biztos partnere lenne, de ilyet még nem talált. Természetesen a monogámia szóba sem jöhet részéről, több okból is: fő a változatosság, annál nagyobb az étvágya, és élvezi az emberek bűnbe vitelét is. Nem veti meg a szórakozás más módját sem, de lehetőleg csak annyit iszik vagy gombázik, hogy még ép eszénél maradjon, bár nem régiben megfogadta, hogy ezeket megpróbálja kerülni. Magabiztos a szépségében és tudásában egyaránt, ambíciózus, de könnyű eltéríteni a céljai elérése közben, és jobban kerüli a konfliktusokat a kelleténél. Legalábbis egy kicsit. Büszke teremtmény, azonban - hacsak nem túl nagy sértést vágnak hozzá, és kedveseihez - veszekedés közben sokszor ő enged, főleg ha egyébként valami komolyabb balhé, verekedés, vagy pláne vérontás van kilátásban. Ezt szeretné elkerülni, de főleg a (még nem létező) háreme tagjainak komolyabb sérülését. Az elképzelése szerint azon kívül, hogy ők hárem, a fejlődésüket, kiteljesedésüket segíti, miközben ők vagyonhoz és hírnévhez segítik, ezzel közelebb juttatva a könnyű, gondtalan, bűnös élvezetekkel teli világa felé.

Út:
-

Felszerelés:
-tőr (1-es szinttől)
-íj (1-es szinttől)
-bőrvért
-összetört szív
-tisztítókő

Név: Összetört szív
Típus: Kiegészítő
Leírás: Az öngyilkossá vált hódoló kése, amivel véget vetett az életének. Ha Nessa megvágja vele magát, minden NJK, aki megissza a vérét (akár borba keverve vagy egyéb más módon) ugyanúgy viselkedik, mintha a Hódoló képességet használta volna rajta. Az ilyen módon szolgálóvá tett NJK-k beleszámítanak a képesség limitjébe, így nem lehet egyszerre egynél több ezzel a módszerrel sem.
Kikötés: Nem használható fegyverként.

Név: Tisztítóköves szoliter (egyköves gyűrű)
Típus: Kiegészítő
Leírás: Az ametiszt megfelelően megmunkálva képes reagálni a mérgeket tartalmazó tárgyakra és élőlényekre, megmutatva hordozójának, mit érdemes messziről elkerülnie.

Nyersanyagok:
-Kova(E)
-Éjtükör
-Ezüst
-Déracél
-Ón
-Madártoll
-Jégsapka
-Gólemtörmelék
-Fekete gyanta

(E) = Eladó! A boltban kapható nyersanyagokat 2/3 áron, a többit megegyezés alapján.

Kasztfüggetlen Képességek (és passzívok):
Személyes passzív: A vágy harmadik keze
Szükséges: -
Leírás: Maera farka mindig ott lógott a háta mögött, amióta az eszét tudja. Az évek során megtanult vele ügyesen bánni, kedve szerint mozgatni, megragadni vele tárgyakat, vagy éppen erőt kifejteni vele. Farkának ereje és mérete Maera egy karjának erejével egyezik. Folyamatosan érvényes passzív képesség.

Képességek/Varázslatok:
Név: Hódoló
Típus: Mágia
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 0 (kezdőképesség)
Leírás: A csábdémon képes egy egyeztetés erejére/játék végéig hű szolgájává tenni bármilyen nem játékos irányította karaktert, amennyiben képes megcsókolni. A képesség egyszerre egy célponton tartható fent.

Név: Megtántorítás
Típus: Bűbáj (1/2 kör)
Erősség: IIa.
Felhasználás: Egyszerű pecsét
Ár: 2500 váltó
Leírás: A démon látványa lehengerlő és zavarbaejtő a legkeményebb veteránok számára is. Egyetlen pillantással képes egy pillanatra megakasztani egy ellenséges mozdulatot, időt nyerve a felkészülésre vagy ellencsapásra.
A hozzászólást Nessaris Maera összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 06, 2020 11:36 am-kor.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t1666-nessaris-maera

2Nessaris Maera Empty Re: Nessaris Maera on Kedd Júl. 30, 2019 3:02 pm

Nessaris Maera

Nessaris Maera
Kísértő
Kísértő
Pénz:
+7100
-3620                    
3480

Tp:
701/1250


Küldetésnapló:
Élmények:
-Egy szörnyű futó kaland (élményverseny)[link] +1000 +100
-Szerelem a bordélyházban[link] +1000 +100 +összetört szív

Azonnali játékok:
-Az első kívánság[link] +Kova, Éjtükör, Ezüst

Helyzetjátékok:

Magánjátékok:
-Nessa és Noira találkozása[link] +100
-A déli reggeli[link]
-Füstbe ment táborozás [link]

Magánküldetések:

Küldetések:
-A hátratolt helyőrség[link]+3000 +300 +Gyémánt, Ametiszt, Ón, Déracél, Madártoll
-Szüreti mulatság[link]

Frakcióküldetések:

Nagyküldetések, Krónikák:

Egyéb:
+1 by Rudenz (jelszó)

Műhely és nyersanyagkereskedelem:
-[link] -500 -Gyémánt +Fekete gyanta, Gólemtörmelék, Jégsapka

Képesség vásárlások:
-Hódoló [link]
-Megtántorítás [link] -2500

Felszerelés vásárlások:
-tőr [kezdőfelszerelés]
-bőrvért [kezdőfelszerelés]
-íj [link] -120
-tisztítóköves gyűrű[link] -500 -Ametiszt

Egyéb pénzmozgás:
-Boldog Karácsonyt! [link] +1000 +100
-Világbővítés: népmondák [link] +1000

Acsívmentek:
-F*ck the Staff [link] +100

https://questforazrael.hungarianforum.net/t1666-nessaris-maera

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.