Kezd kicsit feltűnően sokat legyintgetni. Azt hiszem, bár ő kérdezget, mégis szokatlan neki, és kissé feszélyezi a téma. Legalábbis ez a lehetséges magyarázat jut csak eszembe, nem mintha túl sokat gondolkoztam volna másikon. Pedig lehet, hogy kellene, vannak fura emberek... Legközelebb jobban odafigyelek a testbeszédére meg a részletekre is.
-Már... miért ne lenne legális? Tudtommal le szabad feküdni egymással. Meg pénzt adni a másiknak is. Meg egyébként tudnak róla, jó erősen meg is adóztatják az iparágat.
Közben azt hiszem valamit félreértett a lány. Magam elé tartom a két kezemet, miközben magyarázkodok neki.
-Jaj, nem, nem úgy értettem, bocsi. Arra gondolkoztam, hogy kalandozni... Na! Szóval hogy együtt szerencsét próbálni valami mással. Például nem régiben hallottam egy elátkozott bányáról, ahol szét kéne nézni jó pénzért cserébe természetesen, csak egyedül, mindenféle tapasztalat nélkül nem mertem belevágni. Szóval, valami ilyesmire gondoltam. Mit szólnál hozzá?
A kérdésére, hogy honnan tudja, hogy jó-e, elgondolkozok egy kicsit. Amit korábban mondott, az alapján úgy tippelném, hogy csak egyszer feküdt le a pasijával, vagy legalábbis már nincsenek együtt, talán ez az oka annak is, hogy olyanokat kérdezget, hogy hogy lehet felszedni valakit.
-Hát, alapvetően elég ha az arcukra nézel, elég nehéz nem észrevenni. Viszont van egy rossz hírem. Ezek szerint gyakorolnod kéne. Szerintem ezért nincs már meg a szerelmed, mert ugye jól gondolom, hogy most nincs senkid? Én is a férfiakra szavaznék, ha választani kell, de ha esetleg meggondolnád magadat egy édes-hármassal kapcsolatban, akkor mutathatok egy-két dolgot. Biztos nem bánnád meg, tudom hogy kell bánni a lányokkal. Kacsintok rá bátorítólag. Ki tudja, még az is lehet, hogy a végén belemegy. Hmm, fincsi kis édes-hármas.
-Hát figyelj, ha rájönnek, hogy mit akarsz, akkor csak könnyebb dolgod lesz a válogatásban. Egyébként, ha ügyesen csinálod, akkor nem olyan feltűnő, főleg egy ilyen nagy városban. Tudod, vannak akik nem is a szexért csinálják, hanem csak be akarnak cserkészni. Nagyon nem foghatsz mellé, ha miután odamentél valakihez, utána csak kéreted magad, hogy azt higgyék, övék az érdem. Na, de közben lassan megérkezünk, oda megyünk. Biccentek egy nagyobb épület elé. Kint az ajtó mellett állok meg a barátnőmmel, úgy érzem van, amit még kint kellene megbeszélnünk.