A karaván, amihez hozzá csapódtam nem arra ment tovább, mint én. Egy kis utánajárás után azt mondták, hogy a napokban nem várnak másik karavánt, és más sem nagyon akar nyugatra menni. Akkor egyedül utazok tovább, két napra úgy is van egy nagyobb város, ott majd csak találok útitársat. El is indultam. Az első nap végén sötétedett már odakint, amikor megpillantottam az úttól nem messze egy kis világosságot, biztos egy tábortűz az. Az egyedül utazás alapvetően egy veszélyes dolog, ki tudja mikor kerül az ember bajba. Az útonállóktol mondjuk nem félek, nem sok mindent tudnak ellopni tőlem, és "legrosszabb" esetben pedig megerőszakolnak. Ó, jaj! A vadállatok és szörnyektől már annál inkább, és bár eddig sikeresen elkerültem őket, éjszaka azért jobb szeretnék nem egyedül maradni. Ahogy közelebb megyek, a tűz mellett egy magányos férfit pillantok csak meg. Hát, már kettesben is vagy háromszor inkább biztonságban érzem magam, meg magányos férfi, magányos nő, ki tudja mennyire lesz hideg az éjszaka.
-Üdvözletem, nem zavarok?
Ha nem bánja, akkor lepakolok az egyik fa törzséhez, és én is odaülök a tűzhöz a vacsorára szánt kenyérdarabommal, amire némi húst szelek.
-Nessaris Maera vagyok. Mutatkozok be illedelmesem, azt várva, hogy ő is hasonlóan tegyen.
-Üdvözletem, nem zavarok?
Ha nem bánja, akkor lepakolok az egyik fa törzséhez, és én is odaülök a tűzhöz a vacsorára szánt kenyérdarabommal, amire némi húst szelek.
-Nessaris Maera vagyok. Mutatkozok be illedelmesem, azt várva, hogy ő is hasonlóan tegyen.