Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

[Magánjáték] Füstbe ment táborozás

2 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

26[Magánjáték] Füstbe ment táborozás - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Füstbe ment táborozás Pént. Nov. 27, 2020 10:50 am

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Gerard nagyot sóhajtott, ahogy a kabátjába túrt. Onnan egy pergamennt vett elő, egy üvegcsa tintát, s egy írópálcát. Apró, gondosan hasított gally volt, a vége keményre égetve, akár a nyárs, melyre vastag húsokat tűznek.
- Talán segíthetek neked. - mondta, ahogy szétterítette a papírt.
De nem kezdett el írni. Még nem. Előtte hallani akarta, mit válaszol neki a lány.
- Nem kerülgetem a forró kását, felkeltetted az érdeklődésem. Segíthetek találni egy helyet, melyet otthonodnak nevezhetsz. Akikkel találkoztam, mind keresték a helyüket a világban, akárcsak te. Tarts velem és segíts nekem változást elérni. Jelenleg a folyó mentén utazom, s segítek, akinek csak tudok, ott, ahol a legnagyobb szükség van most egy erős kézre.
Ekkor letámasztotta az írópálcát, majd keresztbe fektette a papíron, hogy kiegyenesedve tartsa.
- Azonban megértem, ha nem vágysz ehhez hasonló életre. Nem tagadom, veszélyes, amit csinálok. S ha szeretnél egy helyet, ahol nyugodt, békés életet élhetsz, tudok egyet adni. Van egy torony messze a folyón túl egy erdő mélyén. Egy erdő, ami megmenekült a nagy sárkány haragjától. Az ott élők derék népek, és démon létemre jól kijöttem velük. Csak a helyi pap bizalmát kell majd elnyerned. De ha valóban tudsz másokra hatni, akkor szót fogsz vele érteni.
Így már nyugodtan feltehette a kérdést. Adott neki két lehetőséget. A régi otthonát, ahol folyamatos nyugalomban húzta meg magát, s a hajót, ahol csupa veszély és kaland várta minden nap. Mindkettő esélyt adott arra, hogy valaki megtalálja a neki való helyet a világban.
- Hogy döntesz? - szegezte neki a kérdést minden hezitálás nélkül.

27[Magánjáték] Füstbe ment táborozás - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Füstbe ment táborozás Hétf. Feb. 08, 2021 12:29 am

Nessaris Maera

Nessaris Maera
Kísértő
Kísértő
Kezd egyre inkább frusztráló lenni, hogy semmit nem reagál még arra sem, hogy megcsókolom. Mintha mi sem történt volna, elővesz egy papírt, de hogy mit akar vele csinálni, azt nem tudom. Valamit írni? Térképet rajzolni? A szavaiból ítélve ezek egyikét. Amikor azt mondja, hogy felkeltettem az érdeklődését, még felcsillan a szemem egy kicsit, hogy tévedek, de gyorsan kiderül, hogy nem. Sőt, még az is kiderül később, hogy le sem esik, hogy mire gondoltam a másokra való hatással. Hogy első sorban a férfiakra gondoltam. (Bár szerintem egyébként is elég meggyőző tudok lenni.)
Kacagok egy kicsit, és felkelek, nyújtózni egyet, majd visszaülök a helyemre, ahol egy nagy sóhaj mellett beletúrok a hajamba. Azt hiszem, még ha fel is világosítom, nehezen kezdene valamit velem, úgyhogy egyenlőre rá is hagyom. Főleg, hogy érdekes az is, amit mond. Egy falu, ahol jól kijött a helyiekkel démon létére? Mármint én is kijövök egész jól egy jó néhány emberrel, de a helyi pappal is? ... ... Várjunk csak... Ő is démon!? Aha...
Viszont nem ártana válaszolnom sem: -Hát, ez így nehéz kérdés. - gondolkozok el.
-Tudod, szívesen segítenék, de nem szeretnék bajba kerülni, amit mondasz az pedig veszélyesnek hangzik. Nem tudom mennyire nézek ki erősnek, de van egy olyan érzésem, hogy itt most azt tudnál csinálni velem, amit csak szeretnél. És sokan mások is. Csak van olyan, aki szeretne is valamit csinálni, és ezek közül néhányan nem olyat amit én szeretnék hogy csináljanak velem, hanem aminek a végén földet tesznek rám. Tehát ismétlem, szívesen segítenék, de a két legerősebb fegyverem a külsőm és a nyelvem, és ez kevésnek hangzik, főleg a határvidéken. Ha belefutok egy északi inkvizítorba, akkor jó eséllyel ennyi, vége.
Előkotrok egy kulacsot a táskámból, és belekortyolok a benne lévő borba, kicsit megnedvesíteni a torkomat. Megkínálom vele a társamat is.
-Ami viszont a falut illeti, pont a papokkal szoktam leginkább nehézkesen kijönni. Inkább kerülöm is őket. De ami még fontosabb, próbáltam már egy helyben megmaradni a fenekemen, de aztán jön az unalom, és... szóval nem jött be. Szeretem az izgalmat! Az izgalmas, de nem halálos dolgokat.


_________________
Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1666-nessaris-maera

28[Magánjáték] Füstbe ment táborozás - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Füstbe ment táborozás Hétf. Júl. 19, 2021 10:42 am

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Gerard nagyot sóhajtott. Szerencsétlen torony csak ott fog állni üresen. Reménykedett benne, hogy lesz valaki, akinek jó szolgálatot fog tenni. Bár érthető volt, miért utasította ajánlatát el. Fiatal démon volt ez a lány, naiv és kalandvágyó, akinek nem látott még eleget, hogy tudja, az izgalmas és veszélyes kéz az kézben járnak. Noha Gerardnak nem volt joga ezzel hencegni. Nem mintha ő olyan sokat látott démon lenne. Csak szerencséje volt egy olyan tanárra, aki minden tudását megosztotta vele.
- Izgalmas, de nem veszélyes. A kettő nem jár külön. Ára van a kalandos életnek, és nem kaphatod meg egyiket a másik nélkül. Ugyan mi izgalom van abban, ami veszélytelen? Hiszen pont attól lesz izgalmas.

29[Magánjáték] Füstbe ment táborozás - Page 2 Empty Re: [Magánjáték] Füstbe ment táborozás Szomb. Aug. 14, 2021 6:45 pm

Nessaris Maera

Nessaris Maera
Kísértő
Kísértő
-Akkor szerintem nem ugyanazt gondoljuk izgalmasnak. Nagyon sok minden van, ami nem veszélyes, ugyanakkor nagyon is érdekes, izgalmas. Például egy egyedi, mágikus ékszerre szert tenni, készíttetni. Vagy egy számomra még ismeretlen, neves vendéglő étel és itallapját felfedezni. Vagy annak a mókusnak sikerül-e már megint ellopnia a meggyespitét? Annyi sok jó és izgalmas dolog van a világban, amiről rengetegen lemaradnak, és nem kell érte az életedet kockára tenni! Nagyon sokan elvakultak, és sok mindent észre sem akarnak venni. Akár az előítéleteik miatt, akár mert annyira egy dolgot akarnak elérni, hogy elmegy a világ mellettük. Az a virág ott van mindenkinek az útja szélén. Csak észre kell venni, és egy nagy levegőt venni az édes illatából. Később éred el az utad végét, persze, de ez akkora baj lenne? Szerintem bőven megéri!


_________________
Adatlap
https://questforazrael.hungarianforum.net/t1666-nessaris-maera

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.