Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Magánjáték: Kocsmabeszélgetések I.

3 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

26Magánjáték: Kocsmabeszélgetések I. - Page 2 Empty Re: Magánjáték: Kocsmabeszélgetések I. Pént. Aug. 05, 2016 8:14 pm

Astonien Michelberger

Astonien Michelberger
Klerikus
Klerikus

Őszintén szólva féltem kissé, hogy elrántja a kezét. Nem akarom én megállítani (hazugság), csupán a pénzt akarom odaadni neki. Ha már otthagyta miattam azt a rendkívül színvonalas helyet, illik fizetnem valami drágábbat, nem? Aztán felőlem mehet egy hasonló szemétdombra, félretéve a kapott pénzt, ha akar... az övé, ő gazdálkodik vele. Nincs miért érdekeljen.
Viszont... alaptalannak bizonyul az aggodalmam. Lassan fordul felém, szinte (?) félve, és valamiért úgy érzem, szívesen hozzám vágná a kezébe nyomott erszényt, hogy elfusson.
Mégsem ússza meg ennyivel.
Nem zavarom meg a beszédét, türelmesen várom, hogy folytassa. Az az egy szócska, az 'én', sok mindent takarhat... mit akar kihozni belőle? Azt hiszi, nem veszem észre a remegő hangot, vagy azt, mennyire tartania kell magát? Ugyan már. Ahhoz túlzottan figyelek rá.
A következő mondatokon viszont meglepetten pislogok, sőt, még el is engedem. Mi ez a hirtelen váltás? Ugye nem akarja ezt jókedvnek eladni?
De meg kell hagyni, próbálkozásnak azért szép.
- Biztos vagyok benne. - bólintok komoly arccal, pedig ez az, amiben a leginkább kételkedek. Hisz még ő maga akart itthagyni, mindenféle pénz nélkül, mintha neki aztán nem lenne szüksége rá.
És valamiért... most bizonyosodom meg arról, hogy tényleg így volt. Ha a gyanú nem is, a halvány félelem azért bennem volt, hátha csak átverés ez az egész, hátha csak a pénzem akarja, vagy még annál is rosszabbat... bizony, kissé azért gondoltam arra is, mi van, ha csak eljátssza az egész érzelemhullámot, magában pedig röhög rajtam.
De ha így lenne, most nem mondana ilyeneket, pláne ilyen felemás hangulatban. Szinte visszatér a nemrég látott, gúnyos, némileg sértegető Alicia... de mégis teljesen másképp.
Gyengén. Erőtlenül. Bizonytalanul.
...és talán félve.
Nem, biztos, hogy nem hazudott. Nem kihasználni akart, nem átvert; őszinte volt velem. Teljesen. És ezt most hittem el végképp.
Mosolyogva bólintok - nem viszonzom a tettetett pimaszságát, kivételesen őszinte a mosolyom -, és búcsúzóul intek neki, mikor az erszénnyel a kezében elmegy. Mi tagadás, nézek utána, sokáig... nem kevés dolgot kell még megemésztenem a mostani találkozásunk után.
De azok ráérnek.
Én is elindulok egy véletlenszerű irányba, és gyors léptekkel hagyom magam mögött a szegénynegyedet.
Alicia...
Borzalmas színész vagy.

'Üdvözlégy, Káosz.
Fekete, mint a legtisztább obszidián.
Kiszámíthatatlan, mint a vihar, mi széttépi az égboltot.
Mutass célt széttört életemnek, adj megnyugvást lelkem ezerarcú szenvedésére.
Emelj új világot a régi, romlott valóság szilánkjaiból.
Adj értelmet létezésemnek, s nem lesz, ki utamba álljon.
Légy itt nekem, s azzá leszel, amiben még képes vagyok hinni.'

27Magánjáték: Kocsmabeszélgetések I. - Page 2 Empty Re: Magánjáték: Kocsmabeszélgetések I. Csüt. Aug. 18, 2016 9:40 am

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő

No, hát a karakterek jellemének fejlődéséhez igenis kellenek az efféle játékok is, nem csak mindig vérengzés meg halál... Bár egy nekromanta esetében a halál mindig ott lóg a levegőben. Egy szó mint száz, mindketten fejlődtetek a játék során, érzelmileg biztosan, szóval nektek a 100 xp

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.