Komolyan végig vártam, hogy mikor dobsz be valami csavart a sztoriba, mint ami rád jellemző, és csak vártam vártam, de nem jött. Viszont tökéletesen megvolt benne amit kértem, Aline is hús-vér nő volt, nem pedig boroshordó, szóval kifejezetten elégedett vagyok. Nagyon aranyos pár voltatok, és jól átjött az a nyugalom, amit a szerelem megtalálása adott meg végül, és hogy ettől eltűnt Sheatro is.
Adom is a jutalmat:
Név: A vonzalom amulettje
Leírás: Egy holdezüst amulett közepén haloványrózsaszínben pompázó gömbalakúra csiszolt rózsakvarccal. Napjában egyszer aktiválhatod, ekkor fél órára sokkal vonzóbbnak fog látni a női nem (illetve mindenki aki eleve vonzódik a nemedhez), ezalatt könnyebben veszed rá őket, hogy megtegyék amit kérsz, elmenjenek veled illetve nem kell győzködnöd úket, hogy elmondjanak neked hasznos információkat. Az amulettnek közben végig látszódnia kell, ha letépik a nyakadból a hatás megsemmisül, illetve ha agresszívan lépsz fel azzal szemben akin használod akkor is megtörik.
Új helyzet:
Minden az ikertestvéred elvesztésével kezdődött, de mi lenne akkor, hogyha egyszercsak szembe jönne Elatha utcáin egy lány, aki egyidős veled, a te női verziódnak néz ki, Kristennek hívják, és azt állítja hogy a rég halott húgod, és NAGYON meggyőző? Hajrá!