Nyugis nap a mai hisz nincs annyi férfi ezen a napon. Legalább is nem annyi, mint álltalában máskor szokott lenni, így most megengedhetek magamnak egy kis mászkálást. Barátnőm ellenben bent maradt, hogy azzal a kevés férfi egyikével foglalkozzon. Kicsit irigy vagyok, hisz már egy jó ideje nem tartottunk egy közös csajos napot, viszont éjszakánként gyakran dumálunk, mikor át megyek hozzá, hogy kicsit dumáljunk. Rengeteg program lehetőség van, és örültem volna a társaságának, de nem panaszkodom. Az utcára kilépve nézek szét, majd indulok el egy bizonyos irányba, teljesen véletlen szerűen. Nem tudom, hogy a lábaim hova is vezetnek, minden esetre követem őket, bár hova is vezessenek. Nem arra figyelek, hogy merre is járok, csak a gondolataimra, amik valahol egészen másut járnak. Bevalhatom, hogy nagy élmény volt számomra, hogy találkozhattam Adrasteavel, még ha csak egy nagyon rövídke időre is. Jó volt vele beszélni, és egészen megkedveltem, bár azt nem tudom, hogy ő miként is gondol találkozásunkról, vagy rólam. Már most úgy gondolom, hogy nagyon jó példaképnek, hogy van akire hasonlítani szeretnék. Néha, úgyan hallani, hogy emberek vagy más lények beszélgetnek, jókat nevetnek jól érzik magukat. Egy kicsit ettől jobban érzem magam. Nem nagyon, csak kicsit be, jobban érzem magam. Egyenesen az egyik eladó emberhez, hogy vegyek egy kis karamellás almát, és azt kezdem enni, közben folytatom utam.
A hozzászólást Luna Luntika összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 10, 2016 6:22 am-kor.