Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Theo Wagner

4 posters

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [1 / 3 oldal]

1Theo Wagner Empty Theo Wagner Kedd Feb. 07, 2017 8:12 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Név: Liwet Sariel

Faj: "gólem"

Frakció: -

Kaszt:
!?Keresztes lovag?!

Nem:
Férfi

Kor:Ismeretlen / 2 hónap + (ha a feléledésétől nézzük)

Kinézet: Egy tizenöt-húsz centiméteres, életre keltett angyalszárnyakkal mintázott szobor, mely egy lovagot formáz, nehéz páncélzatban, oldalán egy másfél kezes kardal.
Theo Wagner 949232ed9a4cf27228dc3aa6fba2022f

Jellem:Az emlékei elvesztek, de a tudata és felfogása a világról megmaradt. A lovagi tanokhoz, és erkölcshöz hűen tartja magát, de semmilyen nemű ellene irányuló erőszakos cselekedetet nem hagy megtorlatlanul. A szemtől szembeni harcot preferálja, és erre buzdítja a környezetében tartózkodókat is. kis termete miatt, igen gyakran szereti kis éles kardja helyett, a még kisebb, de annál élesebb nyelvét használni az ellenfelei ellen. Hergelésben és sértésekben éli ki magát az olyan embereken, akiket ő erkölcstelennek, és értéktelennek tituál, melyek leggyakrabban az ő és Theo elé kerülő ellenfelek. Kisebbségi komplexussal küzd, mivel nem szereti ha más emberek pici, cuki, aranyos, vagy egyéb kicsinyítő képzővel illetik. Nem fél ő is támadni, de ő csak akkor teszi meg, hogyha felhergelik. Nem szereti a Démonokat, mivel ez szembe menne a kereszteslovagi elveivel.

Előtörténet:
Az én nevem, Liwet Sariel.
Életem első képei egy fiú arcát őrzik, aki mosolyogva, és örömtelten ugrándozva ordítja, hogy sikerült, mivel akkor még nem tudta, hogy mit is művelt igazából.
Megteremtett engem, egy igazi büszke és becsületes kereszteslovagot, csak azt nem értem, hogy miért éppen ebbe a tizenöt centiméteres kis bábuba…
Úgy durván két hónapja lehet, hogy emellett a fiú mellett tengetem mindennapjaim, és tanítom neki a lovagi becsület, és erkölcs, legfontosabb szabályait. Ámbár én minden erőmmel azon vagyok, hogy bátor, és becsületes harcost faragjak ebből a nyurga gyerekből, ő mégis elutasítja a lovagi tanokat. Ha csak egy kicsit teremtettek volna nagyobb testbe, már rég futná a köröket, vívást tanulna, és a lovagi etikettet magolná.
De hát kezdjük az elejéről.
Az én életem, először egy kísérletként kezdődhetett meg, melyet ez a varázsló fiú vitt végbe, egy a gólemgyártásról szóló könyv tartalma alapján. A kísérlet helyszínéül, állítólag már rég elhunyt tanítója, Felix házában került sor, mivel ott mindent megtalált, amire csak szüksége volt. A kísérlet közben hibázott, de én mégis feléledtem ebben a testben. A tudatomat, és az engem életben tartó varázslatot, egy a szívem helyére helyezett égkő biztosítja. A kő durván kettő-három centiméter nagyságú, és még a fiú szerezte egy másik rom belsejében. Elvileg egy lefegyverzett őrgólem belsejében volt, mely gólemen lévő rúnák pislákoló fénye, már annak a végét jelezték. A fiú majdnem otthagyta a gólemet a szívemként funkcionáló kristállyal együtt, hacsak a gólem ki nem nyílik időben, és annak hangját a fiú észre nem veszi.
A testemet, egyazon angyalrom belsejében találta, egy terem közepén álló kőasztalon, mely terem falát a történelmi freskók díszítették. Hogy hogyan jutott oda, és miképpen jutott ki, az már egy teljesen másik történet.

Az igazat megvallva, látva a világ romlottságát, lassan de biztosan úgy érzem, hogy emellett a fiú mellett kell maradnom. Ezalatt a két hónap alatt, sok mindent tapasztaltam, amik nagy kételyeket állítanak elém ezzel a világgal kapcsolatban. A romok felfedezése közben, a különböző városokon keresztül, és persze az utak során sok új dolgot tudhatok meg még erről a világról, amik talán még eloszlathatják ezeket a kételyeimet.
Bár ez a piciny test sok mindenben korlátol, én még ennek is örülök, mivel legalább egy második esélyt kaptam az élettől, ha az elsőre már nem is emlékszem hála a kölyök hozzáértő varázsló tudásának…
De hát lett, ami lett, nem szomorkodom, mivel ez a piciny test több előny tárt fel a szemem elött, mint hátrányt. Az apró test előnye, hogy legalább kis célpont vagyok, könnyebben lopódzok, és váratlanabbul csaphatok le az ellenfeleimnek se nevezhető puhány gyarló kutyákra.
A fiú mellett, nem lehet igazán a lovagi becsület alapjai szerint harcolni. Rossz néznem, ahogy ez a nyurga varázsló végig ötletel, és gondolkodik, hogy furfangjaival és ármányaival kerüljön ki a szorult helyzetekből. Bezzeg én, én az ő korában szemtől szemben átvágtam volna ezeken a semmitérő kis puhányabbnál puhányabb ellenségnek se nevezhető valamiken. Szóval igen, itt kezdődnek kettőnk problémái.
Csak egyszer cserélnénk. Lenne ő az én helyemben, a picurka kis vállon ülő utazótárs, míg én, a kardommal kettészelhetnék, egytől egyig mindent és mindenkit, aki utunkba mer állni, vagy csak ártó szándék érzetét kelti.
Várom a pillanatot, mikor a harchoz fűzött vágyaim, és felfogásom elérik Theot, és végre egy lovaghoz méltóan lesz képes harcba szállni minden ellenfelével.
De azért én örülnék már annak is, ha már a mostani testemen fejlesztene. Harci potenciált akarok! Mindent elsöprő erőt, mely ellenfeleimet kitörli a világból, hogy még a saját családjuk se emlékezzen rájuk! De ameddig, még egy rendes gólem bűvölést se képes véghezvinni hiba nélkül, mit kéne elvárnom nekem tőle? Már csak annak is örülnék, ha egy normális kardvágást véghez tudna vinni…
Tehát így tengetem ezen fiú mellett a mostani életemet. Remélhetőleg a sok kaland, felfedezés, és utazás közben, beletudok nevelni valamit a fontos erkölcsökből, vagy legalább egy normális kardcsapást kicsikarok belőle…

- Hmmm még mit mondhatnék el. Mondta ezt magában mormogva Sariel.
- Mit mormogsz itt a vállamon Riel? Kérdezett rá Theo értetlenkedve, az előbbi megszólalására.
- Te csak menj fiú. A célig hosszú még az út. Mondta ráförmedve Theora, miközben állát fogta, és gondolkodott.
- Még simán odaérünk ebben a tempóban. Mondta ezt egy lezser hangejtéssel, és egy nagy adag bizalommal.
Majd haladtak tovább az úton.
Áhá, tudom már mit felejtettem ki. Mindent elmondtam, de a saját célomat még nem? Hát ezt aztán nem tudom, mégis hogyan történhetett meg.
Minden embernek vannak céljai, csak tudni kell őket megtalálni, majd megtartani, és mindezek után a legfontosabb, a legvégsőkig kiállni mellettük, majd megvalósítani azokat. Az én céljaim, mind egy felsőbb jót szolgálnak, de ahhoz ezeknek a céloknak mindenképp be kell teljesülnie.
Ámbár az elérésük fárasztó, nehéz, és néhol iszonyatos, vagy akár félelmetes lesz, ezeket ki kell állnom, az elérésük érdekében. Főleg Theonak kell erősnek lennie, mivel amíg így vagyok, ebbe a kis testbe zárva, nem igazán tudok sok mindent kezdeni egy ekkora nagyságú és terjedelmű feladattal.
De fontos célom egy megfelelőbb test keresése, akárhol a világban, akármilyen eszközzel, ámbár ezek az eszközök nem állhatnak szembe a lovagi tanokkal. Mert a becsületemet nem dobom el holmi nagyobb testért. Büszke lovagként, a becsületem és egyéb erények a legfontosabbak.
Szóval remélem, hogy a fiú mellett sikeresen találok valami módot arra, hogy elhagyhassam ezt a testet, vagy egy módot hogy megerősíthessem. Addig is vele fogok barangolni romról romra, városról városra, és útról útra hátha egyszer belebotlunk a megoldásba.
A fiú persze nagyon örül, hogy végre megsikerült alkotnia engem, csak a számításaiba nem volt benne hogy a végén tudatom lesz. De hát ilyen az élet, akadály akadály után, majd eközben néhányszor nagyot koppan az ember, de feláll, majd megy tovább. Így van ez velünk is, mivel lehet, hogy mostanában nem lesz meg az amit keresünk, de idővel, minden bizonnyal megtaláljuk.
Úgy hiszem, hogy időm végére értem, mivel úgy hiszem hogy a közeljövőben, akad egy kis dolgunk Theoval.
- Úgy látom, van egy pár puhány, akire ráférne a verés. Szólalt fel Sariel, a csöndes elmélkedésből, miközben Theo vállán hátrafele nézelődött.
- Micsoda tessék? Mi ez így hirtelen? Kérdezte a fiú hirtelenjében meglepődve, hogy utazótársa a csöndes elmélkedésből hirtelen ezt így kijelentette. Theo nem hallotta rendesen, mert csöndes utazótársa mellett ő is elvolt mélyülve, saját elmélyének végtelen világában.
- Nézz csak hátra. Mondta Sariel Theonak.
Theo hátranézett, és négy igen éles tőrökkel felszerelt tolvajt pillantott meg, ahogy éppen követték őt.
~ Gyorsan kikell találnom valamit mielött beérnek minket! Gondolta a fiú sápatag arccal, miközben egyre gyorsabb léptekkel haladt előre.
- Már megint elakarsz futni? Kérdezte felháborodottan Sariel.
Majd Sariel felállt Theo vállára, kihúzta magát, majd aprócska kardját egyenesen a 4 tolvaj felé mutatva így szólt.
- Meddig akartok követni minket ti puhány fattyak! Gyertek ide és mindegyikőtöket levágom! Kiabálta nekik Sariel gúnyos sértő hangon.
Mindeközben Theo egyre sápadtabban, egyre nagyobb, és gyorsabb léptekkel haladt tovább, és mindeközben remélte a legjobbakat.

2Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Csüt. Feb. 09, 2017 4:31 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Tied lehet, jópofa kis NJk lesz, s harcban egyébként sem akad sok szerepe. Azért megnéznék majd egy olyan csatát, ahol egy tenyérnagyságú pókkal küzd. Az mókás volna. 

Sariel egyelőre nem kap passzívot, így nem is számít klasszikus értelemben vett NJK-nak. Ezen később variálhatunk majd, de addig is így lesz

ELFOGADVA

3Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Hétf. Feb. 13, 2017 10:33 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Név: Unka

Faj: Venenum Ranae (Méreg Béka)

Frakció: -

Kaszt:
 -

Nem:
hím

Kor: 2 hónap +/-

Jellem: Érdekes barátsága miatt, folyton Sariel vállán ülve tengeti mindennapjait. Barátja mellől nehezen tágít,
de ha ezt ő kéri, akkor enged a kérésének. Szeret Riellel játszani, és vele együtt a házban járőrözni felfedezni.

Kinézet:  Unka maga három centiméteres, a kék különböző árnyalataival tarkított alapszínén, fekete foltok vannak, mely foltok a hátán egy keresztre hasonló formát adnak ki.
Theo Wagner Blue_dart_by_neondragon


-Helló újra, itt Sariel!
-Tekintsünk bele kicsit Theo mindennapjaiba, itt ebben a csodásabbnál csodásabban poros lelakott mágus lakásban, melyben izgalmas küzdelmeket vívhatunk, vagy éppen láthatunk a halálos unalom ellen. Mondta A csöppnyi gólem, az asztalon fetrengve unalmában.
-Mostanában Theo egyre többet olvasgat ilyen semmitérő könyveket, amiket Felix könyvtárdimenziójából orozgat el. Már elegem van belőle.
-Nézzétek meg, csupa betű, és semmi kép. Mi a jó ebben?
Mutat rá Sariel kardjával a Theo által éppen olvasott, bűvölésről szóló könyvre.
-Sariel ne itt bolondozz. Keress magadnak valami elfoglaltságot, mivel most épp a legérdekesebb résznél tartok. Mondta Theo belemélyedve a könyvébe.
-Úgy érted a legunalmasabb résznél? Bleeh… Hogy lehet az értékes időt, melyet saját magad edzésére is fordíthatnál, ilyen ócska poros lapoknak szentelni. Ezt sosem fogom benned megérteni.
-Egyáltalán miről szól az az unalmas könyv? Ha nincsenek benne ősi csaták leírásai, vér, és háború akkor azok a betük szavak és mondatok semmit nem érnek ebben a könyvben.
Mondta Sariel felháborodva, miközben egy kisebb csatajelenetet játszott le, azzal az apró kardjával az aztalon.
-Sariel, te ezt nemértheted, ezért inkább maradj csak a buta felfogásodnál, mely csak a harcra és a tested edzésére fókuszál. Mondta Theo, miközben a nagy akaratú, ám de annál kisebb gólem piszkálódása miatt, elvesztette a pontot ahol tartott, és most meglepő gyorsasággal kutatott utána.
-Vagy tudod mit?
-Ez a könyv maga a pazarlás, mivel most gondolj bele hogy mennyi jó minőségű fát pazaroltak el papírlapnak, ami most lehetne egy jó kard markolata, vagy akár egy egész jó strapabírású pajzs.

-Az lehet, de egy kard nem őrizheti meg a múlt titkait, míg egy ilyen ritkaság igen. Válaszolta Theo komoly hangon, miközben a könyvbe belemélyedve szívta magába annak tudását.
-Áh, nembírom ezt nézni tovább! Mondta Sariel, majd duzzogva vállára dobta kardját, és kivonult a maga kis léptein a szobából.
-Elegem van, hagyjuk magára hadd nyáladzon csak a kis könyvére, ha annyira szereti.
- Addig körülnézek a házban és annak környékén hátha találok valami elfoglaltságot.
Míg az udvaron, gyakorlása után megpihent a fal tövében, és bámulta az égboltot, egy légy kezdett el az idegeire menni.
-Hol vagy te fattyú!!! Ordított fel Sariel a légy előző irányába, már már ép elmével fel nem fogható dühvel a hangjában.
-Csak egyszer találjalak meg ígérem, kínok kínjai közt fogsz meghalni, mely halál olyan lassú lesz, hogy éveknek fog tűnni. Ordította a kis gólem miközben fejét kapkodva a légy tartózkodási helyét kereste.
-Áháá hát itt vagy te arcátlan bitang.
-Most megízlelheted a pengém élét.
Szólt már már ordítva Sariel, majd kardját kivonva, kezdett el haladni, a nála három négy centi-méterrel nagyobb fűvel beterített részen. Míg haladt befele a fűdzsungelben, szemmel követte a légy útját, mely pontosan felette repült.
Mígnem kiért egy viszonylag olyan részre, melyen már nem nőtt fű, sőt igen poros volt. A légy vele szemben egy nagyobb kövön napozott.
-Szóval ide bújtál te szemtelen féreg.
-Most meghalsz!
Rohamozott rá, a légyre, majd egy hatalmas csapással csapott le rá.
A por felverődött, nem látszott semmi, de Sariel büszkén kihúzta magát, hogy feladatát és bosszúját sikerült beteljesítenie.
Majd a légy hirtelen leszállt a fejére. Ekkor Sariel ledobta a kardját, és két kezével, marokkal próbálta elkapni, mely légy az első sikertelen kísérlet után még körülötte körözött.
-Csak egyszer kerülj a markaim közé, akkor kiszorítom belőled még a lelket is! Ordította ezt miközben a legyet próbálta elkapni.
A sikertelen próbálkozások után, térdel a porba csuklott, majd, mint aki háborút vesztett, fejét lehajtva térdelt ott, míg a légy fölötte körözött, mint keselyű a préda felett.
-Csak egy esélyt adj istenem, hogy ezt a pokolfajzatot a helyére küldhessem. Mondta ezt kérlelve Sariel, mígnem pár pillanatra, egy bébi béka telepedett meg vállán.
-Hát te meg kivagy kispajtást. Szólott fel hirtelen, míg a békával szemezett, ki a vállán találta meg a megfelelő helyet.
-Veled már megvan az esélyem a győzelemre! Kiáltott fel, hangosan, míg kardját felvéve felállt, majd a bal kezében a kardjával, mutatta a jobb vállán ülő bébibékának a légy pontos irányát, miközben így szólt.
-Most meghalsz te istentelen korcs lény!
A kettejük munkájának meglett eredménye, így a Sariel vállán a megfelelő magaslati pontból, játszi könnyedséggel kapta el majd falta be a legyet, a kicsiny gólem legújabb társa.
-Hmm hogy is nevezzelek el téged. Gondolkodott hosszasan kezével az állát dörzsölgetve.
-Áhá meg is van! A te neved legyen mától Unka.
Míg ezt Sariel a béka szemébe nézve kijelentette, a béka lazán, a fejét kissé oldalra biccentve mintha elfogadta volna ennek a kis gólemnek a névválasztását, és magát egy leendő barátság kezdetét is.
Ezek után Sariel büszkén haladt befele a házba új társával, és barátjával a vállán, a maga büszke egyenes testtartásával, és büszke járásával pár perc alatt már a Theo által dolgozó szobának kijelölt helység ajtajába ért.
-Figyelj te fiú! Szólott fel emelkedett hangnemben a csöppnyi gólem, a még kisebb teremtéssel a vállán.
-Ő itt az új társam, talán fizikumilag, még nálad is erősebb. Mondta ezt Theonak.
Ahogy Theo végzett a már elkezdett mondattal, úgy ránézett Sarielre, és a vállán ülő csöppségre.
-Hmm nagyon ismerős nekem ez a csöppség.
-Várj egy picit Riel amíg visszajövök. Válaszolta Theo, majd szaladt át a másik szobában lévő könyvespolchoz, és leemelt, egy lexikont, ami a Veroniában található állatfajokat sorolta fel. Míg A fiatal fiú a könyvet nyálazta éppen át, Sariel a szobában ülve a békát a kezében tartva nézte, és beszélgetett vele, mint valami kisgyerek a plüss állatával.
Kis keresgélés után, Theo egy pillanatra elsápadt, majd megjegyezte a könyvben található ismertető jegyeket, és elindult a másik szobába.
~ Szóval kék alapon, egy fekete keresztforma foltokból összeállva a háton. Ha nem ez, akkor jól állunk. Gondolta magában Theo, miközben haladt vissza az előző helyiségbe.
Ahogy belépett az ajtón, látta, hogy Sariel hogy forgatja a kezében azt a békát, végig nézte a mintáit mindenét, még talán képzeletben páncélt is kitalált neki.
Majd ahogy észrevette Theot, a békát a fiúnak háttal fordítva szólt a a fiatal mágusnak, a maga örömteli erős hangján.
- Nézd te fiú ő már egy igazi keresztes!
Erre a mondatra, Theo nemtudott mit mondani, de ahogy közelebb lépett, már látta, hogy mire is utalt ez a mondat Riel-től. A béka kék hátának alapján, fekete foltokból álló kereszt lapult.

4Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Csüt. Feb. 16, 2017 3:57 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Passzív neve: Toxicus Amicitia (Mérgező Barátság)

Fajtája: Méreg

Közvetítő "Tárgy": Sariel teste maga, és a kardja.

Mivel Sariel napja nagy részét Unkával tölti, ezért a béka mérge nagy dózisban megtalálható a testén, és a kardján. A méreg Sariel testét közvetítőként használva, vágással, vagy érintéssel könnyen fertőz. Ha a méreg valaki bőrfelületére került, ott hatása 5-6 perc után kezd megjelenni égő, viszkető, irritáció formájában. Ez a hatás a 10-15 percben éri el a csúcspontját. Nagyjából egy óráig hat, de vakarás, piszkálás, esetén a méreg hatásának ideje megnő akár 2 órára is. A vakarástól a bőrfelület kisebesedhet, és a vakarás által más bőrfelületre is eljuttatható a méreg a testen, ami csak attól függ, hogy a vakarás pillanata után, a személy hova nyúl. Ha a célszemély az irritált bőrfelületet sebesre, vagy akár véresre vakarja, azzal megnöveli annak esélyét, hogy ezen a ponton valami fertőzést elkapjon. ( A méreg amíg nem kezd hatni, a bőrről bő vízzel lemosható, de a törléssel csak még jobban elkenik.)

5Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Pént. Feb. 17, 2017 2:19 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Jól van, ezt úgy fogjuk csinálni most, hogy Sariel átsorolásra kerül klasszikus Harci NJKvá, ez a mérgezés pedig a passzívja lesz neki. Normális esetben kicsit rövid lenne a karakter eredeti pályázata, de Unka leírásával együtt szódával elmegy a dolog. Sariel harci potenciálja egyelőre a béka segge alatt van (Szó szerint Very Happy) Harci NJKhoz képest, de idővel megkapja magának a szükséges lehetőségeket ahhoz, hogy ereje megfelelő legyen egy átlagos harci NJK mértékéhez.

ELFOGAD

6Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Pént. Márc. 03, 2017 5:46 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Név: Gravitation Reduzierung / Gravitáció csökkentés

Theo a bot segítségével, egy kezdetleges gravitációt manipuláló varázslatot tart fenn, amely kinézetileg a testéről fel fel szálló kis kék manafoszlányok jeleznek, mely manafoszlányok megjelenésének sűrűségét, a képesség szintje határozza meg. Ezzel csökkenti a rá ható gravitáció mértékét, ezáltal képes nagyobbat ugrani, és egy kicsit lassabban is fárad ki, ezen kívül csökkenteni a magasabbról való zuhanás által elszenvedett sebzés, vagy sérülés mértékét, vagy akár az egészet is a magasságtól függően.
Zuhanás csökkentés 4 méterről 0% sebződés, majd fél méterenként +10%
Szintenként 1 méterrel nő a zuhanás csökkentés hatótávja.
Magas ugrás, Theo képes 150 cm-ert átugrani, mely magasság szintenként 25 cm-el nő.
A képesség hátránya, hogyha e közben megtámadják, mivel a súlya kisseb, ezért nem képes rendesen ellenállni, súllyal kitámasztani, és a támadások képesek messzebbre ellökni, mint alapjáraton.

Ellenfélen használva, a Theora ható negatív és pozitív hatások is előjönnek.
A varázslat csak addig érvényes, míg Theo a pálcával kordában tudja tartani, és ez alatt nem tud más képességeket aktiválni. ha a pálcát elveszti, a képességet nem tudja használni, és a pálca elejtésével, megszűnik a varázslat.Név: Gravitation Steigerung / Gravitáció növelés

Theo a bot segítségével, egy kezdetleges gravitációt manipuláló varázslatot tart fenn, amely kinézetileg a testéről a föld felé szálló kis kék manafoszlányok jeleznek, mely manafoszlányok megjelenésének sűrűségét, a képesség szintje határozza meg. Ezzel növeli a rá ható gravitáció mértékét, ami által képes jobban ellentartani egy beérkező támadásnak, és pozícióját egyhelyben tartani, ami nehezebbé teszi Theonak hogy ellökjék, vagy túlságosan mesze repüljön.
A képesség hátránya, hogyha e közben megtámadják, mivel a rá ható gravitáció megnőtt, ezért nem képes elmozdulni vagy csak nagyobb erőfeszítésekkel sikerül kitérnie egy egy beérkező támadás elől. Másik hátránya, hogy amíg a varázslat aktív Theon vagy a kiszemelt személyen, az addig nehezebben képes mozogni, mint normál állapotában, és gyorsabban kifárad.

Ellenfélen használva, a Theora ható negatív és pozitív hatások is előjönnek.
A varázslat csak addig érvényes, míg Theo a pálcával kordában tudja tartani, és ez alatt nem tud más képességeket aktiválni. ha a pálcát elveszti, a képességet nem tudja használni, és a pálca elejtésével, megszűnik a varázslat.

Név: Arkanischer Stärkung / Arkán erősítés

Theo a botját a jobb kezében az égnek tartja, hogy a bot képes legyen a környezete energiájával felerősödni, majd a botjából megidézi a kívánt varázslatot. Amíg a képesség aktív, a Theo körül áramló mana képes akár felkavarni a finom szemcséjű port is, és a varázslat töltődését a fiú ereinek és az a mellett lévő égési sebek izzása jellemez. Ez az állapot képes a kiválasztott képesség területre való aktiválására, mely varázslat kétszer erősebb, és nagyobb hatótávon képes alakot ölteni.

Ez az erősítő varázslat, csak az erősítő, gyengítő, vagy védekező képességekre használható. Más támadó varázslatok szinte mindig besülnek, és megölik a használót.

Hátránya, hogy legalább 5 másodperc az aktivációs időtartama, mely idő alatt a testtartása sebezhető. Az aktiváció végeztével, 10 másodpercnyi konkrét varázslattal való használat után testileg kezd gyengülni, 15másodperc után kezdenek megjelenni a nagy mennyiségű mana áramlása miatt az erei mentén az égés nyomok, 20 másodperc elérésénél, ha deaktiválja a varázslatot, akkor fél óráig Theo nem képes a teljes erejével harcolni, majd a 25 másodpercnél 1 órára kiüti magát ezzel.

A kifáradás előrehaladottságát, az ereinek egyre erősebb kék színű izzása mutatja.


Név: Arkanisher Kanonenkugel / Arkán ágyúgolyó

Theo tenyerében 10-15 arkán lövedékre elegendő manát sűrít össze 1-2 másodperc alatt, amelyet utána egy ágyúgolyó nagyságú tompa lövedék formájában az ellenfelére lő, mely páncélokat nem üti át, de képes annak behorpasztására. Akit eltalál, azt nagyobb távolságra visszalökheti, sikeresebb találat esetén a célpont el is eshet.

Hátránya, hogy a képességet egy keze csak kétszer bírja elviselni a nagy visszarúgása miatt.


Név: Arkanischer Schild  / Arkán pajzs

Theo egy, vagy rosszabb esetben mindkét kezét előre tartva, tenyeréből manát áramoltat ki, mely egy védő pajzs vagy fal formáját veheti fel. Ez a pajzs vagy fal képes a beérkező támadásokat vagy lényeket meggátolni abban, hogy a pajzs másik oldalára kerüljenek.

A pajzs csak addig marad fenn, míg Theo a pozíciót tartja, és bírja manával. Ha a kezét elveszi onnan, vagy kifogy a manából a pajzs szertefoszlik.
A képesség azonnal aktiválható, de hosszan fenntartva nagyon sok manát felemészt.

Név:
Arkanischer Shpaltung / Arkán hasítás

Theo meglendíti pálcáját, melyel egy íves arkán pengét lő ki ellenfele felé mely képes közepes vagy mély vágások ejtésére.

Gyengéje, hogy a penge a lövedékekhez viszonyítva lassan száll, és vékony így hát a megfelelő gyorsasággal rendelkező emberek képesek kivédeni.

7Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Pént. Márc. 03, 2017 6:46 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Név: Gravitation Reduzierung / Gravitáció csökkentés

Theo a bot segítségével, egy kezdetleges gravitációt manipuláló varázslatot tart fenn, amely kinézetileg a testéről fel fel szálló kis kék manafoszlányok jeleznek, mely manafoszlányok megjelenésének sűrűségét, a képesség szintje határozza meg. Ezzel csökkenti a rá ható gravitáció mértékét, ezáltal képes nagyobbat ugrani, és egy kicsit lassabban is fárad ki(Tudsz kérlek adni egy kis mértéket erről, hogy mit is jelent kb százalékban? ), ezen kívül csökkenteni a magasabbról való zuhanás által elszenvedett sebzés, vagy sérülés mértékét, vagy akár az egészet is a magasságtól függően.
Zuhanás csökkentés 4 méterről 0% sebződés, majd fél méterenként +10%
Szintenként 1 méterrel nő a zuhanás csökkentés hatótávja.
Magas ugrás, Theo képes 150 cm-ert átugrani, mely magasság szintenként 25 cm-el nő.
A képesség hátránya, hogyha e közben megtámadják, mivel a súlya kisseb, ezért nem képes rendesen ellenállni, súllyal kitámasztani, és a támadások képesek messzebbre ellökni, mint alapjáraton.

Ellenfélen használva, a Theora ható negatív és pozitív hatások is előjönnek.
A varázslat csak addig érvényes, míg Theo a pálcával kordában tudja tartani, és ez alatt nem tud más képességeket aktiválni. ha a pálcát elveszti, a képességet nem tudja használni, és a pálca elejtésével, megszűnik a varázslat.

Név: Gravitation Steigerung / Gravitáció növelés

Theo a bot segítségével, egy kezdetleges gravitációt manipuláló varázslatot tart fenn, amely kinézetileg a testéről a föld felé szálló kis kék manafoszlányok jeleznek, mely manafoszlányok megjelenésének sűrűségét, a képesség szintje határozza meg. Ezzel növeli a rá ható gravitáció mértékét, ami által képes jobban ellentartani egy beérkező támadásnak, és pozícióját egyhelyben tartani, ami nehezebbé teszi Theonak hogy ellökjék, vagy túlságosan mesze repüljön.
A képesség hátránya, hogyha e közben megtámadják, mivel a rá ható gravitáció megnőtt, ezért nem képes elmozdulni vagy csak nagyobb erőfeszítésekkel sikerül kitérnie egy egy beérkező támadás elől. Másik hátránya, hogy amíg a varázslat aktív Theon vagy a kiszemelt személyen, az addig nehezebben képes mozogni, mint normál állapotában, és gyorsabban kifárad.

Ellenfélen használva, a Theora ható negatív és pozitív hatások is előjönnek.
A varázslat csak addig érvényes, míg Theo a pálcával kordában tudja tartani, és ez alatt nem tud más képességeket aktiválni. ha a pálcát elveszti, a képességet nem tudja használni, és a pálca elejtésével, megszűnik a varázslat.

Check.
Szint: 3
Ár: 2000 Váltó

Név: Arkanischer Stärkung / Arkán erősítés

Theo a botját a jobb kezében az égnek tartja, hogy a bot képes legyen a környezete energiájával felerősödni, majd a botjából megidézi a kívánt varázslatot. Amíg a képesség aktív, a Theo körül áramló mana képes akár felkavarni a finom szemcséjű port is, és a varázslat töltődését a fiú ereinek és az a mellett lévő égési sebek izzása jellemez. Ez az állapot képes a kiválasztott képesség területre való aktiválására, mely varázslat kétszer erősebb, és nagyobb hatótávon képes alakot ölteni.

Ez az erősítő varázslat, csak az erősítő, gyengítő, vagy védekező képességekre használható. Más támadó varázslatok szinte mindig besülnek, és megölik a használót.

Hátránya, hogy legalább 5 másodperc az aktivációs időtartama, mely idő alatt a testtartása sebezhető. Az aktiváció végeztével, 10 másodpercnyi konkrét varázslattal való használat után testileg kezd gyengülni, 15másodperc után kezdenek megjelenni a nagy mennyiségű mana áramlása miatt az erei mentén az égés nyomok, 20 másodperc elérésénél, ha deaktiválja a varázslatot, akkor fél óráig Theo nem képes a teljes erejével harcolni, majd a 25 másodpercnél 1 órára kiüti magát ezzel.

A kifáradás előrehaladottságát, az ereinek egyre erősebb kék színű izzása mutatja.

Ez a leírás nagyon csalamádé, lényegében úgy játszadozhat vele az ember, ahogy akar. Kis pontosítást szeretnék róla, hogy mit is tesz igazából, mert amit leírtál nem kielégítő információ. 


Név: Arkanisher Kanonenkugel / Arkán ágyúgolyó 

Theo tenyerében 10-15 arkán lövedékre elegendő manát sűrít össze 1-2 másodperc alatt, amelyet utána egy ágyúgolyó nagyságú tompa lövedék formájában az ellenfelére lő, mely páncélokat nem üti át, de képes annak behorpasztására. Akit eltalál, azt nagyobb távolságra visszalökheti, sikeresebb találat esetén a célpont el is eshet.

Hátránya, hogy a képességet egy keze csak kétszer bírja elviselni a nagy visszarúgása miatt.


Ez rendben van. Tedd még hozzá, hogy képes áttörni ajtókat-fából készült falakat, de fémajtót és rendes vastag falat nem. 


Szint: 4
Ár: 2500 Váltó


Név: Arkanischer Schild  / Arkán pajzs

Theo egy, vagy rosszabb esetben mindkét kezét előre tartva, tenyeréből manát áramoltat ki, mely egy védő pajzs vagy fal formáját veheti fel. Ez a pajzs vagy fal képes a beérkező támadásokat vagy lényeket meggátolni abban, hogy a pajzs másik oldalára kerüljenek.

A pajzs csak addig marad fenn, míg Theo a pozíciót tartja, és bírja manával. Ha a kezét elveszi onnan, vagy kifogy a manából a pajzs szertefoszlik.
A képesség azonnal aktiválható, de hosszan fenntartva nagyon sok manát felemészt.

Milyen támadásokat? Mennyire erőseket? Mágikusat is vagy csak fizikait? 

Név: Arkanischer Shpaltung / Arkán hasítás

Theo meglendíti pálcáját, melyel egy íves arkán pengét lő ki ellenfele felé mely képes közepes vagy mély vágások ejtésére.

Gyengéje, hogy a penge a lövedékekhez viszonyítva lassan száll, és vékony így hát a megfelelő gyorsasággal rendelkező emberek képesek kivédeni.

Tudsz kérlek adni egy kicsit több infót a penge méretéről? 

8Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Pént. Márc. 03, 2017 8:37 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Név: Gravitation Reduzierung / Gravitáció csökkentés

Theo a bot segítségével, egy kezdetleges gravitációt manipuláló varázslatot tart fenn, amely kinézetileg a testéről fel fel szálló kis kék manafoszlányok jeleznek, mely manafoszlányok megjelenésének sűrűségét, a képesség szintje határozza meg. Ezzel csökkenti a rá ható gravitáció mértékét, ezáltal képes nagyobbat ugrani, és egy kicsit lassabban is fárad ki (20% + szintenként 5%), ezen kívül csökkenteni a magasabbról való zuhanás által elszenvedett sebzés, vagy sérülés mértékét, vagy akár az egészet is a magasságtól függően.
Zuhanás csökkentés 4 méterről 0% sebződés, majd fél méterenként +10%
Szintenként 1 méterrel nő a zuhanás csökkentés hatótávja.
Magas ugrás, Theo képes 150 cm-ert átugrani, mely magasság szintenként 25 cm-el nő.
A képesség hátránya, hogyha e közben megtámadják, mivel a súlya kisseb, ezért nem képes rendesen ellenállni, súllyal kitámasztani, és a támadások képesek messzebbre ellökni, mint alapjáraton.

Ellenfélen használva, a Theora ható negatív és pozitív hatások is előjönnek.
A varázslat csak addig érvényes, míg Theo a pálcával kordában tudja tartani, és ez alatt nem tud más képességeket aktiválni. ha a pálcát elveszti, a képességet nem tudja használni, és a pálca elejtésével, megszűnik a varázslat.


Név: Gravitation Steigerung / Gravitáció növelés

Theo a bot segítségével, egy kezdetleges gravitációt manipuláló varázslatot tart fenn, amely kinézetileg a testéről a föld felé szálló kis kék manafoszlányok jeleznek, mely manafoszlányok megjelenésének sűrűségét, a képesség szintje határozza meg. Ezzel növeli a rá ható gravitáció mértékét, ami által képes jobban ellentartani egy beérkező támadásnak, és pozícióját egyhelyben tartani, ami nehezebbé teszi Theonak hogy ellökjék, vagy túlságosan mesze repüljön.
A képesség hátránya, hogyha e közben megtámadják, mivel a rá ható gravitáció megnőtt, ezért nem képes elmozdulni vagy csak nagyobb erőfeszítésekkel sikerül kitérnie egy egy beérkező támadás elől. Másik hátránya, hogy amíg a varázslat aktív Theon vagy a kiszemelt személyen, az addig nehezebben képes mozogni, mint normál állapotában, és gyorsabban kifárad (20% + szintenként 5%).

Ellenfélen használva, a Theora ható negatív és pozitív hatások is előjönnek.
A varázslat csak addig érvényes, míg Theo a pálcával kordában tudja tartani, és ez alatt nem tud más képességeket aktiválni. ha a pálcát elveszti, a képességet nem tudja használni, és a pálca elejtésével, megszűnik a varázslat.

Check.
Szint: 3
Ár: 2000 Váltó


Név: Arkanischer Stärkung / Arkán erősítés

Theo a botját a jobb kezében az égnek tartja, hogy a bot képes legyen a környezete energiájával felerősödni, amely energia felvevése Theo testén keresztül is történik, mindezek után, ha a bot elérte azt a töltöttségi szintet, amelyre a mágus vágyott, akkor a botból az eddig felvett mana mennyiségével erősödve megidézhető a varázslat. Amíg a képesség aktív, a Theo körül áramló mana képes akár felkavarni a finom szemcséjű port is. A varázslat töltődését a fiú ereinek és az a mellett lévő égési sebek izzása jellemez. Magyarul, ahogy a nagy mennyiségű mágia túltöltődik a fiú testében, a régi égési sebei annál jobban izzanak kezdetben halványan, ekkor alacsony a töltöttség, majd egy közepesen erős fény, amikor a töltöttség a felénél jár, és a végén már erősen izzanak a hegek, ekkor lehet tudni, hogy a maximális korlátot elérte. Ebben az állapot képes a kiválasztott képesség területre való aktiválására, mely varázslat kétszer erősebb, és nagyobb hatótávon képes alakot ölteni.

Halvány sötét kék fénynél 125% - os hatékonyság növelés. 1-3 másodpercig
Közepes erősségű világos kék fénynél 150% - os hatékonyság növelés 3-4 másodpercig
Erős már majdnem fehér kék izzásnál 200% - os hatékonyság növelés.  5 másodpercen vagy azon túl

Ezt a mágiát ( Darr szerint túl op lenne támadásra alkalmazni és igaza is van) csak is Buff/Debuff /Defence varázslatok felerősítésére lehet alkalmazni, mivel egy támadó varázslat nagy mennyiségű mana kisülése ezt az állapotot instabillá teheti, és könnyen a varázslat besüléséhez, a használó halálához vezethet.

Buff mint pl:
- Gravitation Steigerung / Gravitáció növelés
- Gravitation Reduzierung / Gravitáció csökkentés

Debuff pl:
-Ugyan ezek negatív hatásai vagy egyéb statot lefokozó rontó varázslatok.

Defence pl:
-Arkanischer Schild  / Arkán pajzs
- Schützen / Védelem

Hátránya, hogy legalább 5 másodperc az aktivációs időtartama, mely idő alatt a testtartása sebezhető. Az aktiváció végeztével, 10 másodpercnyi konkrét varázslattal való használat után testileg kezd gyengülni, 15másodperc után kezdenek megjelenni a nagy mennyiségű mana áramlása miatt az erei mentén az égés nyomok, 20 másodperc elérésénél, ha deaktiválja a varázslatot, akkor fél óráig Theo nem képes a teljes erejével harcolni, majd a 25 másodpercnél 1 órára kiüti magát ezzel.

A kifáradás előrehaladottságát, az erei mentén futó hegek egyre jobban történő sötétedő fénye jellemzi, ahogy kékből átmegy pirosba.

5-10 másodpercig majdnem fehér kék.
Majd egy villanás és kékből vált a vörös felé a szín.
10-15 másodpercig zöld színű.
15-20 másodpercig sárga színű.
20-25 másodpercig narancssárga színű.
25. másodperctől pár másodpercig piros.Theo tenyerében 10-15 arkán lövedékre elegendő manát sűrít össze 1-2 másodperc alatt, amelyet utána egy ágyúgolyó nagyságú tompa lövedék formájában az ellenfelére lő, mely páncélokat nem üti át, de képes annak behorpasztására. Akit eltalál, azt nagyobb távolságra visszalökheti, sikeresebb találat esetén a célpont el is eshet.

Emellett képes fa ajtókat, és fából készült falakat áttörni, de fém ajtót és rendes vastag falat nem.

Hátránya, hogy a képességet egy keze csak kétszer bírja elviselni a nagy visszarúgása miatt.

Szint: 4
Ár: 2500 Váltó


Név: Arkanischer Schild  / Arkán pajzs

Theo egy, vagy rosszabb esetben mindkét kezét előre tartva, tenyeréből manát áramoltat ki, mely egy védő pajzs vagy fal formáját veheti fel. Ez a pajzs vagy fal képes a beérkező támadásokat vagy lényeket meggátolni abban, hogy a pajzs másik oldalára kerüljenek. A pajzs fizikai és mágikus támadásokat is kivédi/elnyeli.

1 kézzel megidézve, a pajzs 0,1-2 méter magas, és 0.1-1 méter széles lehet. Képes 4-5 kardcsapást, kibírni vagy 3-4 varázslatot, mely szám fordítottan arányos a pajzs nagyságával, ezen kívül fizikailag nem lehet keresztülhaladni rajta.

2 kézzel megidézve a pajzs 0.1-4 méter magas és 0.1-4 méter széles lehet. képes 5-9 kardcsapást kibírni, vagy 4-8 varázslatot, mely szám fordítottan arányos a pajzs nagyságával, ezen kívül fizikailag nem lehet keresztülhaladni rajta.

A pajzs annál erősebb, minél kisseb felületen jelenítjük meg.

A támadások mennyisége, amiket kibír, azt a teljes méretnél bírja ki. Képes erősebb támadások kivédésére is, ha a pajzs méretét csökkenti. -10 centiméterenként 5% -al erősödik a pajzs.

Theoval arányosan, szintenként 1 kardcsapással, és 1 varázslattal nő a tűrőképessége


A pajzs csak addig marad fenn, míg Theo a pozíciót tartja, és bírja manával. Ha a kezét elveszi onnan, vagy kifogy a manából a pajzs szertefoszlik.

A képesség azonnal aktiválható, de hosszan fenntartva nagyon sok manát felemészt.


Név: Arkanischer Shpaltung / Arkán hasítás

Theo betámaszt, majd meglendíti pálcáját, mellyel egy 50 centiméter széles, és 1 centiméter vastag íves arkán pengét lő ki ellenfele felé, mely közepes vagy mély vágások ejtésére képes.

Gyengéje, hogy a penge a lövedékekhez viszonyítva lassan száll, és vékony így hát a megfelelő gyorsasággal rendelkező emberek képesek kivédeni.

9Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Szomb. Márc. 04, 2017 12:29 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Név: Gravitation Reduzierung / Gravitáció csökkentés

Theo a bot segítségével, egy kezdetleges gravitációt manipuláló varázslatot tart fenn, amely kinézetileg a testéről fel fel szálló kis kék manafoszlányok jeleznek, mely manafoszlányok megjelenésének sűrűségét, a képesség szintje határozza meg. Ezzel csökkenti a rá ható gravitáció mértékét, ezáltal képes nagyobbat ugrani, és egy kicsit lassabban is fárad ki (20% + szintenként 5%), ezen kívül csökkenteni a magasabbról való zuhanás által elszenvedett sebzés, vagy sérülés mértékét, vagy akár az egészet is a magasságtól függően.
Zuhanás csökkentés 4 méterről 0% sebződés, majd fél méterenként +10%
Szintenként 1 méterrel nő a zuhanás csökkentés hatótávja.
Magas ugrás, Theo képes 150 cm-ert átugrani, mely magasság szintenként 25 cm-el nő.
A képesség hátránya, hogyha e közben megtámadják, mivel a súlya kisseb, ezért nem képes rendesen ellenállni, súllyal kitámasztani, és a támadások képesek messzebbre ellökni, mint alapjáraton.

Ellenfélen használva, a Theora ható negatív és pozitív hatások is előjönnek.
A varázslat csak addig érvényes, míg Theo a pálcával kordában tudja tartani, és ez alatt nem tud más képességeket aktiválni. ha a pálcát elveszti, a képességet nem tudja használni, és a pálca elejtésével, megszűnik a varázslat.

Legyen csak 20% a hatás és semmi szintenkénti növekedés, mert messze túl erős úgy.

Szint: 3
Ár: 2000 Váltó


Név: Gravitation Steigerung / Gravitáció növelés

Theo a bot segítségével, egy kezdetleges gravitációt manipuláló varázslatot tart fenn, amely kinézetileg a testéről a föld felé szálló kis kék manafoszlányok jeleznek, mely manafoszlányok megjelenésének sűrűségét, a képesség szintje határozza meg. Ezzel növeli a rá ható gravitáció mértékét, ami által képes jobban ellentartani egy beérkező támadásnak, és pozícióját egyhelyben tartani, ami nehezebbé teszi Theonak hogy ellökjék, vagy túlságosan mesze repüljön.
A képesség hátránya, hogyha e közben megtámadják, mivel a rá ható gravitáció megnőtt, ezért nem képes elmozdulni vagy csak nagyobb erőfeszítésekkel sikerül kitérnie egy egy beérkező támadás elől. Másik hátránya, hogy amíg a varázslat aktív Theon vagy a kiszemelt személyen, az addig nehezebben képes mozogni, mint normál állapotában, és gyorsabban kifárad (20% + szintenként 5%).

Ellenfélen használva, a Theora ható negatív és pozitív hatások is előjönnek.
A varázslat csak addig érvényes, míg Theo a pálcával kordában tudja tartani, és ez alatt nem tud más képességeket aktiválni. ha a pálcát elveszti, a képességet nem tudja használni, és a pálca elejtésével, megszűnik a varázslat.

Itt se legyen a 20%-nál további scaling, mert túlzottan erős lesz. 


Check.
Szint: 3
Ár: 2000 Váltó


Név: Arkanischer Stärkung / Arkán erősítés

Theo a botját a jobb kezében az égnek tartja, hogy a bot képes legyen a környezete energiájával felerősödni, amely energia felvevése Theo testén keresztül is történik, mindezek után, ha a bot elérte azt a töltöttségi szintet, amelyre a mágus vágyott, akkor a botból az eddig felvett mana mennyiségével erősödve megidézhető a varázslat. Amíg a képesség aktív, a Theo körül áramló mana képes akár felkavarni a finom szemcséjű port is. A varázslat töltődését a fiú ereinek és az a mellett lévő égési sebek izzása jellemez. Magyarul, ahogy a nagy mennyiségű mágia túltöltődik a fiú testében, a régi égési sebei annál jobban izzanak kezdetben halványan, ekkor alacsony a töltöttség, majd egy közepesen erős fény, amikor a töltöttség a felénél jár, és a végén már erősen izzanak a hegek, ekkor lehet tudni, hogy a maximális korlátot elérte. Ebben az állapot képes a kiválasztott képesség területre való aktiválására, mely varázslat kétszer erősebb, és nagyobb hatótávon képes alakot ölteni.

Halvány sötét kék fénynél 125% - os hatékonyság növelés. 1-3 másodpercig
Közepes erősségű világos kék fénynél 150% - os hatékonyság növelés 3-4 másodpercig
Erős már majdnem fehér kék izzásnál 200% - os hatékonyság növelés.  5 másodpercen vagy azon túl

Ezt a mágiát ( Darr szerint túl op lenne támadásra alkalmazni és igaza is van) csak is Buff/Debuff /Defence varázslatok felerősítésére lehet alkalmazni, mivel egy támadó varázslat nagy mennyiségű mana kisülése ezt az állapotot instabillá teheti, és könnyen a varázslat besüléséhez, a használó halálához vezethet.

Buff mint pl:
- Gravitation Steigerung / Gravitáció növelés
- Gravitation Reduzierung / Gravitáció csökkentés

Debuff pl:
-Ugyan ezek negatív hatásai vagy egyéb statot lefokozó rontó varázslatok.

Defence pl:
-Arkanischer Schild  / Arkán pajzs
- Schützen / Védelem

Hátránya, hogy legalább 5 másodperc az aktivációs időtartama, mely idő alatt a testtartása sebezhető. Az aktiváció végeztével, 10 másodpercnyi konkrét varázslattal való használat után testileg kezd gyengülni, 15másodperc után kezdenek megjelenni a nagy mennyiségű mana áramlása miatt az erei mentén az égés nyomok, 20 másodperc elérésénél, ha deaktiválja a varázslatot, akkor fél óráig Theo nem képes a teljes erejével harcolni, majd a 25 másodpercnél 1 órára kiüti magát ezzel.

A kifáradás előrehaladottságát, az erei mentén futó hegek egyre jobban történő sötétedő fénye jellemzi, ahogy kékből átmegy pirosba.

5-10 másodpercig majdnem fehér kék.
Majd egy villanás és kékből vált a vörös felé a szín.
10-15 másodpercig zöld színű.
15-20 másodpercig sárga színű.
20-25 másodpercig narancssárga színű.
25. másodperctől pár másodpercig piros.

Szint: 5
Ár: 2500 Váltó


Theo tenyerében 10-15 arkán lövedékre elegendő manát sűrít össze 1-2 másodperc alatt, amelyet utána egy ágyúgolyó nagyságú tompa lövedék formájában az ellenfelére lő, mely páncélokat nem üti át, de képes annak behorpasztására. Akit eltalál, azt nagyobb távolságra visszalökheti, sikeresebb találat esetén a célpont el is eshet.

Emellett képes fa ajtókat, és fából készült falakat áttörni, de fém ajtót és rendes vastag falat nem.

Hátránya, hogy a képességet egy keze csak kétszer bírja elviselni a nagy visszarúgása miatt.

Szint: 4
Ár: 2500 Váltó


Név: Arkanischer Schild  / Arkán pajzs

Theo egy, vagy rosszabb esetben mindkét kezét előre tartva, tenyeréből manát áramoltat ki, mely egy védő pajzs vagy fal formáját veheti fel. Ez a pajzs vagy fal képes a beérkező támadásokat vagy lényeket meggátolni abban, hogy a pajzs másik oldalára kerüljenek. A pajzs fizikai és mágikus támadásokat is kivédi/elnyeli.

1 kézzel megidézve, a pajzs 0,1-2 méter magas, és 0.1-1 méter széles lehet. Képes 4-5 kardcsapást, kibírni vagy 3-4 varázslatot, mely szám fordítottan arányos a pajzs nagyságával, ezen kívül fizikailag nem lehet keresztülhaladni rajta.

2 kézzel megidézve a pajzs 0.1-4 méter magas és 0.1-4 méter széles lehet. képes 5-9 kardcsapást kibírni, vagy 4-8 varázslatot, mely szám fordítottan arányos a pajzs nagyságával, ezen kívül fizikailag nem lehet keresztülhaladni rajta.

A pajzs annál erősebb, minél kisseb felületen jelenítjük meg.

A támadások mennyisége, amiket kibír, azt a teljes méretnél bírja ki. Képes erősebb támadások kivédésére is, ha a pajzs méretét csökkenti. -10 centiméterenként 5% -al erősödik a pajzs.

Theoval arányosan, szintenként 1 kardcsapással, és 1 varázslattal nő a tűrőképessége

A pajzs csak addig marad fenn, míg Theo a pozíciót tartja, és bírja manával. Ha a kezét elveszi onnan, vagy kifogy a manából a pajzs szertefoszlik.

A képesség azonnal aktiválható, de hosszan fenntartva nagyon sok manát felemészt.

Ugyan nem nagy területen működik, de a pajzs ereje indokolatlan hatalmas.  Eddig szerintem nincs is az oldalon olyan pajzs, ami ennyire erős lenne, 4-8 varázslat nagyon sok. Check this: 


"Név:  Schützen / Védelem
Szint: 4.
Ár: 2500 váltó
Leírás:  Egy pajzsot von maga köré, mely véd a mágia ellen, és átjárhatatlan fizikailag is. A mágus szintjével megegyező támadások ellen effektív, azonban két támadás után szertefoszlik. "Név: Arkanischer Shpaltung / Arkán hasítás

Theo betámaszt, majd meglendíti pálcáját, mellyel egy 50 centiméter széles, és 1 centiméter vastag íves arkán pengét lő ki ellenfele felé, mely közepes vagy mély vágások ejtésére képes.

Gyengéje, hogy a penge a lövedékekhez viszonyítva lassan száll, és vékony így hát a megfelelő gyorsasággal rendelkező emberek képesek kivédeni.

Szint: 3
Ár: 2000 Váltó

10Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Vas. Márc. 05, 2017 5:37 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Név: Arkanischer Scherbelrauch / Arkán szilánkfüst

Theo a tenyeréből, vagy a pálcája végéből, létrehoz egy mágiával kreált füstfelhőt, mely tele van miniatűr milliméteres, és centis mágikus tüskékkel, melyek belélegzése szúró égő érzést, és köhögést eredményeznek. A szembe kerülve annak irritációját, fájdalmát és könnyezést okoz.

Hátránya, hogy ez a hatás Theora is hathat, ha érintkezik a füsttel.

11Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Vas. Márc. 05, 2017 5:40 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Check

Szint: 1
Ár: 1000 Váltü

12Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Hétf. Márc. 06, 2017 6:40 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Arkanischer Glas schild / Arkán Üvegpajzs

Theo egy vékony pajzsot teremt meg alkarja mellett vagy tenyeréből, amely pajzs egy gyenge, vagy közepes fizikai, és mágikus támadást is kivéd. A pajzs elnyeli a beérkezett támadást, majd széttörik. Theo csak kétszer használhatja, majd 1 órát pihentetnie kell.

13Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Hétf. Márc. 06, 2017 8:17 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Arkanischer Licht Sphäre / Arkán fénygömb

Theo egy kis üveggojó nagyságú managömböt alakít a kezében, melyet elgurítva fényt áraszt magából, mely egy közepes méretű szobát képes bevilágítani, kb10 percig. Ezt lehet dobni, rúgni, gurítani.

14Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Hétf. Márc. 06, 2017 10:09 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Arkanischer Licht Sphäre / Arkán fénygömb 

Theo egy kis üveggojó nagyságú managömböt alakít a kezében, melyet elgurítva fényt áraszt magából, mely egy közepes méretű szobát képes bevilágítani, kb10 percig. Ezt lehet dobni, rúgni, gurítani.

Aye, ez teljesen rendben van. Tetszik a képesség, hasznos.
Szint: 1
Ár: 500 Váltó
Arkanischer Glas schild / Arkán Üvegpajzs

Theo egy vékony pajzsot teremt meg alkarja mellett vagy tenyeréből, amely pajzs egy gyenge, vagy közepes fizikai, és mágikus támadást is kivéd. A pajzs elnyeli a beérkezett támadást, majd széttörik. Theo csak kétszer használhatja, majd 1 órát pihentetnie kell.

Tökéletes, pont erre gondoltam. 
Szint: 1
Ár: 1000 Váltó

15Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Szer. Márc. 15, 2017 3:32 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
A spellekből mindíg hiány van Very Happy

Vonzás / Lockung
Theo képes a kezébe vonzani, 1kg össztömegű tárgyakat.


Burkolás / Verkleiden
Theo képes a tenyerébe vett maximum 4 darab kisseb tárgyon, egy mágikus burkot képezni, mely burok képessé teszi arra, hogy a tárgyakat nagy sebességgel az ellenfelére lőhesse. Fizikai sebzés, szóval páncél és pajzs kivédi.

16Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Csüt. Márc. 16, 2017 5:03 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Theo Wagner DfYlJay

17Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Csüt. Márc. 16, 2017 6:46 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Vonzás / Lockung
Theo képes a kezébe vonzani, 1kg össztömegű tárgyakat. A levegőben 20 méterről 4 másodperc alatt képes a kezébe vonzani. Víz alól is 20 méterről, de ha nem látja a tárgyat, mert a víz zavaros, így a távolság, a látótávolságig redukálódik, a víz ellenállása miatt az idő duplázódik. Így hát amit Theo nem lát, túl nehéz, vagy távolságon kívűl esik, azt nem tudja a kezébe vonzani.


Burkolás / Verkleiden
Theo képes a tenyerébe vett maximum 4 darab kisseb tárgyon, egy mágikus burkot képezni, mely burok képessé teszi arra, hogy a tárgyakat nagy sebességgel az ellenfelére lőhesse. Fizikai sebzés, szóval páncél és pajzs kivédi. A lövedék 10 méterig tartja a burkot, mely miatt képes esés nélkül szállni, majd 10 méter után a burok leválik, a lövedék pedig lassúlni és esni kezd.

18Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Csüt. Márc. 16, 2017 10:24 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Vonzás: 5. szint, 3000 váltó fejében elfogadva, azzal a feltétellel hogy fizikai akadályok megállítják (tehát nincs olyan hogy egy kukafedővel elhúzol egy szekeret mert a kukafedő csak egy kiló de mit ad az ég pont előtte van egy két mázsás szekér). Három percenként egyszer.

Burkolás: 5 szint 3000 váltó, a kilőtt tárgy maximálisan olyan sebességű hogy a csontban és keményebb dolgokban megakad, valamint 50% esélye van hogy pontosan találsz-e vagy sem (ezt mesélői felügyelettel történő kockagurítás mondja meg). 10 percenként egyszer, szintenként egy perccel csökken az újrahasználhatósági idő.

https://questforazrael.hungarianforum.net

19Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Kedd Ápr. 18, 2017 3:42 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Másolat / Kopie
Theo képes akármelyik varázslatáról egy sokkal kevesebb varázserőt felemésztő másolatot készíteni, melyeket ugyanazzal a technikával megidézheti, majd el is lőheti, mint az eredeti változatát. Ezek a csali, vagy elterelő szempontot betöltő másolt varázslatok nem okoznak semmi hatást, akármivel érintkeznek szétfoszlanak. Egyetlen előnye, hogy nem lehet megkülönböztetni az eredeti varázslattól, így összezavarásra, és megfélemlítésre tökéletes. A varázslatot egymás után többször is használhatjuk, és nem igényel sok manát.

20Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Szer. Ápr. 19, 2017 9:50 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Név: Másolat / Kopie
Szint: 2
Ár: 1500 váltó
Leírás: Theo képes akármelyik varázslatáról egy sokkal kevesebb varázserőt felemésztő másolatot készíteni, melyeket ugyanazzal a technikával megidézheti, majd el is lőheti, mint az eredeti változatát. Ezek a csali, vagy elterelő szempontot betöltő másolt varázslatok nem okoznak semmi hatást, akármivel érintkeznek szétfoszlanak. Egyetlen előnye, hogy nem lehet megkülönböztetni az eredeti varázslattól, így összezavarásra, és megfélemlítésre tökéletes. A varázslatot egymás után többször is használhatjuk, és nem igényel sok manát.

https://questforazrael.hungarianforum.net

21Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Pént. Ápr. 28, 2017 7:00 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Szint: ?
Ár: ?
Név:
Vizuális tértörés / Visuell Feldbrechung
Az arkán mágus megtöri a teret vizuálisan, mely egy hirtelen fényes repedésként jelenik meg, mely egy 4 méteres körzetben kezd végigfutni a mágus által célzott területen. A repedés 2 másodperces futása után, a vizuális tér megtörik, majd 3 percig a területen vizuális anomáliák jelennek meg az által, hogy a vizuális tér próbál visszaállni a normális tér viszonyaihoz. Ami a teren belül van, vagy a tér másik oldalán, annak alakja különös morbid módokon eltorzul, így nehezítve a célba vételt, és megzavarva a célpontot.
A három perc leteltével, az anomália színtere kezd összeállni, majd a kezdeti repedések megjelennek, melyek összeforrnak, ezáltal a vizuális tér újra normálissá válik.
A képességet 15 percig pihentetni kell.

22Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Vas. Jún. 11, 2017 9:09 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Név: Vizuális tértörés / Visuell Feldbrechung
Szint: 4
Ár: 2500
Leírás: Az arkánmágus megváltoztatja a körülötte lévő tér fénytörését, mely egy hirtelen fényes repedésként jelenik meg, mely egy 4 méteres körzetben kezd végigfutni a mágus által célzott területen. Két másodperc leteltével a képesség eléri a végleges hatókörét, a repedések megszűnnek ám helyükön egy instabil terület marad, amely kiszámíthatatlan módon töri meg a természetes és mágikus fényeket. Ami a teren belül van, vagy a tér másik oldalán, annak alakja különös morbid módokon eltorzul, így nehezítve a célba vételt, és megzavarva a célpontot.
A három perc leteltével, az anomália színtere kezd összeállni, majd a kezdeti repedések megjelennek, melyek összeforrnak, ezáltal a tér újra normálissá válik. A képességet 15 percig pihentetni kell.

https://questforazrael.hungarianforum.net

23Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Szer. Jún. 21, 2017 8:20 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Széllökés / Windstoß
Szint: 1
Ár: ?
Leírás: Theo összesűríti a mágiáját a tenyerében egy kis golyó formájában, mely a tenyerén lebeg, és amely irányba tartja, abba az irányba a golyó felrobbantásával egy erőseb lökéshullámot képes előidézni.
A berobbanáskor, egy olyan erős lökéshullámot idéz elő a tenyerével szembeni irányba, mely ha eltalál egy könnyű páncélos ellenfelet (bőr páncél) közvetlen közelről, az elvesztheti egy pillanatra az egyensúlyát.
Nehezebb ellenfelek, vagy nehéz páncélosok meg sem érzik ezt a lökést.
Annál effektívebb minél könnyebb az ellökni szánt dolog tárgy személy, és minél közelebb van.

24Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Csüt. Jún. 29, 2017 9:00 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Elfogadható, 1.szint 1500 váltó

https://questforazrael.hungarianforum.net

25Theo Wagner Empty Re: Theo Wagner Szomb. Szept. 23, 2017 8:24 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Név: Robbanó Arakán lövedék / Explosibel Archanischer geschoss
lvl: ?
Ár: ?
Kinézetre semmiben sem különbözik a lvl:1 es rokonától, csak annyiban, hogy egy lövedékben összesűrített varázserő mennyisége több, és ezért érintkezéskor egy húsz centiméteres átmérővel rendelkező robbanást idéz, mely közepében feltépi a bőrt, a szélén pedig égési sérüléseket okoz.
Hátránya hogy elveszti a képességét, hogy áthatoljon sima pajzsokon, így levédhetővé válik.

Nyúl ugrás / Hasen Sprung
lvl: ?
Ár: ?
Theo lábai alatt egy egy varázskör jelenik meg, melyek egyenként kétszer használhatóak, és így Theo egy lépése, egy általa megtehető nekifutásos lépéssel lesz egyenlő. a képességet használat után húsz percig pihentetni kell.

Név: Vadászó fecske / Jagen Schwalbe
lvl: ?
Ár: ?
Leírás: Theo a fecskék megfigyelése során, megpróbálta leutánozni őket, a mágia útján. Igy hát képes botjából, vagy kezéből, egy kéken izzó fecskét megidézni, mely cikázva a levegőben, az első lövedéket, amit meglát, megpróbálja elkapni, mintha csak vadászna. A fecske így hát képes érintkezésre aktiválódó, varázslatokat aktiválni még a levegőben, vagy nyílvesszőket eltéríteni, esetleg nagyobb szerencse folytán leverni a levegőből. A fecske annyi manát emészt fel, mint amennyi manába kerül az eltérítendő képeség.

Név: Nyársalás / Spießen
lvl: ?
Ár: ?
Leírás: Theo hozzáérinti a botját a földhöz, falhoz, vagy esetlegesen a plafonhoz, majd pár pillanat múlva, rengeteg vékony méteres, és másfél méteres nyárs tör elő a földből, megközelítőleg kettő méteres területen, mely képes kis szúrt, vágott sebeket okozni, és pár másodpercre mozgásképtelenné tenni egy könnyű páncélos ellenfelet. A sebek lehetnek veszélyesebbek is, ha az ellenfelünk gyorsan halad keresztül rajta, vagy neki. Na meg persze abban a pillanatban nem éppen kellemes átkelni rajta, bár nem marad ott sokáig, olyan 10 másodpercig marad meg. Kis mana igényű, a nehéz páncélosok, meg átkelnek rajta, mint a susnyáson

Név: megkötés / Bindung
lvl: ?
Ár: ?
Leírás: Theo képes egy éppen felé repülő, vagy általa kilőtt vele egy szintű vagy annál kisebb mágiát a levegőben megállítani mindaddig, míg a varázslatot aktiválva tartja. Ahogy a varázslat megszakad, a lövedék ugyanúgy mint az elött száll tovább.
Hátránya hogy eközben nem használhat más varázslatot. És minden másodpercel fogyasztja a manáját.

Passzív: Mágikus hegek
Leírás: Theo testét behálózó erek környéke, egy múltbéli mágikus baleset miatt nagyrészben megégtek, ám az a hatalmas terhelés, amit abban a pillanatban a teste elviselt, képessé tette arra, hogy a fizikai kontaktusban vele érintkező varázslatok erejének egy részét képes legyen elnyelni. így csökkentve a varázslatok által elszenvedett mágikus sebzéseket. A levédett sebzés mértékét, a mesélő meg is szabhatja, vagy akár kockadobással is eldöntheti.

Passzív: Könyvmoly
Leírás: Theo élete során, rengeteg könyvön értekezésen, tanulmányon rágta át magát, melyekben a különböző történelmi elemektől, a mitológián keresztül, a mágiáig minden fellelhető volt. Ezen nagy könyvismeretének hála, képes egy a számára először látott könyvnek az általa keresett tartalmi részére nagyon rövid idő alatt rátalálni.

Pályázott tárgy: Töltő kristály
Leírás: Theo övén egy darab maroknyi méretű kéken izzó mágiával töltött kristály van, mellyel felerősíthet egyetlen képességet (50%+), vagy táplálhat belőle egy hosszabb ideig fennmaradót (50%+). Az ellőtt erősített varázslat kékes szikrákat fog szórni,(only effekt). és amikor Theo hozzányúl a kristályhoz, majd elhúzza a kezét, akkor a keze és kristály közt, egy kötél vastag kék csóva jelenik meg.(only effekt to)
Használat: Theonak meg kell érintenie a kristályt azzal a kezével, amellyel a mágiát fogja idézni, majd ellőheti az erősebb varázslatot.
Egy küldetésben csak egyszer használható.

Sariel: képesség
Név: Arch
Sariel képes kékes fehéren izzó szárnyakat idézni a hátára összesen három percig, mellyel képes lesz lebegni, és kicsit lassabban repülni, mint egy madár. A szárnyakból folyamatosan hullanak ki a kékes fehéren izzó tollak, majd amikor az utolsó is kihullott, a szárnyak szerte foszlanak.A hozzászólást Theo Wagner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 29, 2017 9:42 pm-kor.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.