Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Cynewulf/Sheatro

5 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

26Cynewulf/Sheatro - Page 2 Empty Re: Cynewulf/Sheatro Pént. Ápr. 19, 2019 10:55 am

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
FELSZERELÉSEK

FEGYVEREK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Éjgyilok (Fury)
Típus: Fegyver (Félkezes)
Leírás: Karra erősíthető penge, melynek egyszerű markolatrészét fogva az él hosszan, a karunkkal párhuzamos irányban nyúlik előre. Mindkét oldalon élezett. A sötét tünde bérgyilkosok kedvenc fegyvere.

Levedlett agancs
Típus: -
Ár: 2.000 váltó
Leírás: A kalandor egyetlen torz testrésze, amely nem vált köddé, amikor visszaváltozott. Ez volt az egyik agancsa, egy nagyjából fél méter hosszú, egyenes csont, számos elágazással. A furcsa mágia maradéka ragadt ott benne, melytől napi egy órára egy nyúlszörny ügyességét adhatják maguknak vissza, nagy műgonddal ügyelve bármilyen náluk lévő sérülékeny vagy törékeny tárgy épségére, akár a harc hevében is. Az agancs emellett könnyen faragható, ísz szinte bármilyen fegyver vagy díszitőelem alapjául szolgálhat - éppen ez ért lett végül úgy alakítva, hogy az éjgyilok, Fury markolatául szolgáljon.

Éjgyilok (Clandestine)
Típus: Fegyver (Félkezes)
Leírás: A Névtelen Árnyak fegyvertárából származó, színtiszta holdezüst éjgyilok.

The Vengeful One
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy köves kis lánc, amit a fegyveredre tekerve, hogyha jogosan ölsz (jogos bosszú, mások megvédése) visszatölt egy Varázserőpontot. A működése a legmélyebb, legtisztább igazságérzeteden múlik, a követ nem verheted át akkor sem, amikor magadat igen.

Bloodbond
Típus: Fegyver (Félkezes)
Leírás: Egy apró, harcban szinte haszontalan kés, holdezüst és felettébb díszes. Különleges tulajdonsága, hogy ha megvágsz vele valakit, utána a késsel bármely magadon ejtett sebből a vér mindig abba az irányba kezd el csorogni, amerre a legutóbb megsebesített személy található.

Egyszerű titoktőr
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy alkarra erősített, rövid penge, amely a megfelelő mozdulatra a viselője tenyerébe csúszik, lehetővé téve egy gyors és meglepetésszerű szúrást. A végén található dróton rántva húzható vissza.
A mérnök cuccok általában kiegészítőnek számítanak, itt a hangsúly nem is a tőrön van hanem a szerkezeten ami előrántja.

KIEGÉSZÍTŐK
ÉKSZEREK

A Vonzalom Amulettje
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy holdezüst amulett, a közepén halovány rózsaszínben pompázó, gömbalakúra csiszolt rózsakvarccal. Napjában egyszer aktiválhatod, ekkor egy egyeztetésig sokkal vonzóbbnak fog látni a női nem (illetve mindenki, aki eleve vonzódik a nemedhez), ez alatt könnyebben veszed rá őket, hogy megtegyék, amit kérsz, elmenjenek veled illetve nem kell győzködnöd őket, hogy elmondjanak neked hasznos információkat. Az amulettnek közben végig látszódnia kell, ha letépik a nyakadból, a hatás megsemmisül, illetve ha agresszívan lépsz fel azzal szemben, akin használod, akkor is megtörik.

Koncentráció Nyakéke
Típus: Kiegészítő
Leírás: Az azurit segíti a koncentrációt, ezért használatával küldetésenként egyszer viselője kiélesítheti az érzékeit, duplájára növelve a reflexeket és érzékeket erősítő képességei hatását, valamint megduplázva azok időtartamát.
Kritérium: Egyszerre csak egy viselhető

Álcalánc
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy kinyitható medál, amelybe opált foglaltak. A viselője naponta egyszer 1 órára felveheti annak az alakját, akinek a képét beleteszi a medalionba. Ezen ékszer esetében a kinyitható medál szerepét a félhold közepébe foglalt opál veszi át, amelybe a megszerzett személy miniatúrája mágikusan vésődik bele és csak a használója látja ezt a képet. FIGYELEM! Minden kép megszerzéséről egy magánjátékot kell játszani a birtokosnak azzal a személlyel, akinek a miniatúráját meg kívánja szerezni.

Silence
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy apró fülbevaló, amit hogyha megpöckölsz az ujjaddal, teljes csönd ereszkedik az elmédre. Ez képes kizárni a külső hangokat, sikítozást, de azt se hallod majd, ha hozzád beszélnek vagy valaki közelít feléd. Talán még fontosabb, hogy a belső hangokat is kizárja, nem hallod se Kirilt, sőt, ha egy Mélységi beszélne a fejedbe, akkor őt sem, noha a fájdalmat attól még érzed, amit az agyadban turkálása okoz. A hatás három körig vagy megszüntetésig tart, egyeztetésenként egyszer.

Ceann an Dullahan (A Fejnélküli Lovas Feje)
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy két, egymáshoz szorosan rögzített rézkörből álló mágikus nyaklánc. Mágikus tulajdonsága abban rejlik, hogy alapvetően igen laza és könnyen nyújtható, ám a nyakra illesztve és megtekerve szorosan illeszkedik a viselője bőréhez (de nem szorítva azt). Másrészt a felső karimán végigsimítva láthatatlanná teszi a viselő fejét és nyakát a gyűrű síkjától lefelé, ezzel remek figyelemfelkeltést érve el. A hatás közben egyéb rejtőzködő vagy illúzió képesség nem használható.

Erő és Kitartás
Típus: Kiegészítő
Leírás: Ez a két-két kar-, és bokaperecből álló szett képes naponta egyszer öt körre másfélszeresére növelni viselőjének erejét, illetve ha fáradt, ezt ez idő alatt nem érzi. Persze, amint elmúlik a hatása, a fáradtság is visszatér.

Töltőgyűrű
Típus: Kiegészítő
Leírás:A zafír előnyös tulajdonsága, hogy képes a környezetből sugárzott mágikus energiákat összegyűjteni és eltárolni, így képes megújítani viselője varázserejét, egy Varázserőpontot visszatöltve. Félnaponta egyszer használható.
Kritérium: Egyszerre csak egy viselhető


Tárológyűrű
Típus: Kiegészítő
Leírás: A gyémánt híresen nagy hatásfokkal képes magába fogadni a mágikus energiákat akár már rendezett formában is, így megfelelő csiszolással képes egy (saját) varázslatot bizonyos időre elraktározni majd később egyetlen intésre, bármiféle pecsét vagy ige nélkül szabadon engedni. A varázslat a küldetés végéig marad a gyémántban.

Ring of the Pumpkin King
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy furcsa, gumiszerű anyagból készült gyűrű, amelyet réges-rég találtak a Nebelwald-ban és egyesek szerint Terra-ról került át egy ideiglenes kapcson keresztül. A gyűrű ékkő helyett egy gumi tökfejet ábrázol, amely megnyomásra ijesztő kacajt hallatt és veronia-i tartózkodásának ideje alatt elég mágiát magába gyűjtött, hogy ez a hang elijessze a legtöbb állatot és nem harcra edzett embereket / tündéket.

RUHÁZAT

Nemesi ruha
Típus: Kiegészítő
Ár: 2.000 váltó
Leírás: Könnyen szállítható, egy hátizsákban elférő, mégis elegáns öltözék, amellyel el lehet úri közegben vegyülni. Kiváló álca, bár az éjgyilokot nem tudod az alkarodon hordani úgy, hogy ne vegyék észre. Cserébe viszont legalább a fölösleges csicsák egy része le lett szedve róla.

Scarf of NoOne
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy sötétkék sál, amit hogyha az arcod köré csavarsz (felhúzod az orrodra), elég ha egy pillanatra szem elől tévesztenek, csak egy leszel az arctalan tömegben. Az sem fog felismerni, aki egy perccel korábban még egyenesen téged bámult, így könnyen megléphetsz az üldözőid elől. Szükséges, hogy legyenek körülötted emberek, akik között elvegyülhetsz.

Keep Out the Light
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy ultramenő, fekete üveges napszemüveg, ami ha rajtad van, csökkenti a Nap káros hatásait a karakteren. 75%-kal kevésbé lesz lassú, levert és morcos, de ha leveszed a napszemüveget, akkor minden visszatér a régibe.

Az Elismerés Jelvénye
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy díszes, négy centiméter átmérőjű, kör alakú, fémből készült jelvény, amelynek közepében egy arab kettes van. A jelvényt a karakter saját frakciójának, egy katonai képviselőjének felmutatva a karakter némi elismerést kap, tiszteletteljesebben fog vele beszélni az, akinek bemutatja.

The Pledge of Loyalty
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy tenyérnyi, kör alakú holdezüst korong, a Sötét tünde hercegség jelvényei vannak belemarva, és rá van írva a neved (Cynewulf). Ezt a jelvényt Veronia-n bárhol bemutatod, tudni fogják, hogy a hercegséget és uralkodóját képviseled, ami sokszor megkönnyíthető a dolgod, Köd-erdőn belül pedig minden ajtó nyitva áll előtted, ha valamit intézni akarsz.
Too bad hogy ez a tárgy már kb sehol nem hasznos.

EGYÉB TÁRGYAK


Mirror of Truth
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy kis kerek tükör, ami elfér a tenyeredben, övedben, mellényzsebben. Naponta egyszer képes neked megmutatni, hogy az illető, akivel beszélsz, hazudik-e. Amikor belenézel a kis tükörbe az illetőt látod (ehhez jelen kell lennie neki is) és szinte második kis filmként látod benne az arcát, amin mindenképp a valós érzelmei fognak tükröződni, és tudni fogod, ha valótlant állított. A tükör nem mondja meg neked, hogy pontosan mi az igazság, érzelmeket látsz benne csak, amiből olyan következtetést vonsz le, amilyet akarsz. Használat után egy éjszakán át töltődik az ereje. Vigyázz, törékeny!

Miracle of the Sacred Eve
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy apró harang, bronzból és aranyból kovácsolva, amely hetente egyszer a karácsonyi csoda kicsinyített mását idézi elő és békét sugároz mindenkire, aki hallja 3 körre. Csak abban az esetben használható, ha sem a tulajdonosa, sem valamely JK vagy NJK szövetségese nem áll még harcban senkivel.

Egy korty az egészségemre
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy rúnákkal díszített flaska, amiről igazából senki sem tudja, hogy hogyan működik. Egy biztos, egyetlen kortyot tudsz belőle inni egyeztetésenként, és ennek hatására a következő támadást, ami ér két körön belül, biztosan ki tudod védeni. Vagy mágikus módon elkerül, vagy a kezed mozdul magától, biztos, hogy a flaska csinálja. A benne lévő nedű minősége amúgy egy pancsolt borra emlékeztet, de legalább erős.

Kaspar's Gift
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy közepes méretű bőrerszény, benne csillogó aranyérmékkel, amelyek ugyan nem veroniai váltók ,de látszatra színaranyból készültek, így igen értékesek. Az erszényből nem lehet őket kivenni egyesével, csakis egyszerre lehet odaadni és mágikus tulajdonságuk, hogy három kör után mindig visszakerülnek tulajdonosuk övére, így hiszékenyebb NJK-kat lefizetni, kocsmatúráért gyorsan fizetni és lelépni, mielőtt észrevennék, tökéletesen alkalmas.

Hajnali Mementó
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy übercuki plüss farkaskölyök. A mágia néha meglepően hétköznapi formákat ölt, erő abban is rejtőzhet, amelyet varázslat nem érintett, csak szeretet. Ha a karakter a plüss farkaskölyköt magához szorítja, képes egy maximálisan III-as erősségű őrjítő vagy félemlítő képességet semlegesíteni a régi keserédes emlékek erejének hála. A tárgy nem működik aurák ellen, csakis egy adott hatást semlegesít.

A Wolpertinger Tojása
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy arannyal, ezüsttel és bársonnyal fedett díszes tojás, amely megrázva csörgő hangot hallat, mintha lenne benne valami. Ha a földre helyezi valaki és némi varázserőt fordít rá, naponta egyszer egy óriásira nőtt Wolpertinger ideiglenes mása bújik elő belőle (a gazdája hozzáállásától függően élőholt vagy élő, csak hatalmas verzióban). A lény csatára nem alkalmas és egy percig tart neki fizikai alakot ölteni, ám képes igen nagy sebességgel szökdécselni, egy átlagos hátaslónál ötször gyorsabban téve meg ugyanazt a távot a játékossal a hátán. Egy egyeztetésig tartható fenn, utána eltűnik és visszabújik a tojásába.

Stellenweise [3/2]
Típus: -
Leírás: A Nachtraben családfő ajándéka, egy egy ember befogadására képes mágikus kör. Használatához nem kell mágusnak lenni, a karakterek természetes mágikus tere elég, hogy aktiválja. A kör összesen három alkalommal képes a karaktert egy általa már látott helyre teleportálni egy másodperc előkészítési idő után. A harmadik használat után a kör elhalványodik majd teljesen eltűnik.

A Gyötrelem Szilánkjai [3/3]
Típus: -
Leírás: Három darab, pár centis szilánk, amely megmaradt a gömbből, amikor az felrobbant. Ez egy apró, komfortos üvegcsében van tárolva és a szilánkok képesek beolvadni tárgyakba, erősebb nyomás hatására. A szilánk hatására a tárgy, amellyel sikeresen összeolvadt, a gömbbe zárt férfi gyűlöletének és zavarodottságának egy kisebb részét átveszi, mely tárgyat ha valaki a kezébe vesz, vagy használni kezd, akkor fokozatosan zavarodottá válik, nem lesz képes normálisan gondolkozni és ingerültté válik. A szilánk hatásának erejét és gyorsaságát pedig a mesélő majd meghatározza, mivel semelyik ember, sötét elf, elf, vámpír és démon sem rendelkezik teljesen ugyanolyan elmevédelemmel.

Távcső
Típus: Kiegészítő
Leírás: Két üvegcséből és egy fémtokból álló látókészülék.

Gift ot he Demon King
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy fekete, lila szalaggal átközötött doboz. Küldetésenként egyszer kinyitható, és benne mindig egy más tárgy található. Az, hogy ez a tárgy mi és mennyire hasznos, kockadobás és a mesélő fantáziája dönti el.

Angyaltoll [1/3]
Típus: -
Leírás: Egy ezüstös fényben pompázó toll, amelyből három darabot kapott minden déli kitüntetett hős. Ha egy tollat kettétörsz, akkor két percig képes leszel repülni. Majd a két perc lejártával a hatás megszűnik. (Érdemesebb addigra a földre érni, megkímélve magadat egy kellemetlen zuhanástól.)

Szellem a Palackban [2/3]
Típus: -
Leírás: Egy apró üvegcse, amibe három szellemet zártak, bár hogy pontosan kiknek a szellemét, azt nem tudjátok. Amikor kihúzzátok a dugót, akkor egy szellem kijön az üvegből és megtámadja zat, akit mondtok neki. Ereje megegyezik egy szokványos, nekromanták által megidézett szellemével, és hasonlóképp lehet legyőzni. Ha mind a 3 szellemet felhasználtátok, az üvegcse szétporlad.

Csokimukulás
Típus: -
Leírás: Egy öreg, szakállas püspök formájába öntött csokoládé, amely megmelengeti a leghidegebb gonosztevők szívét is. A csokoládét elfogyasztva egy óráig nem zavarja a karaktereket a hideg idő, valamint a kedvük és a lelkesedésük is megugrik.

https://questforazrael.hungarianforum.net

27Cynewulf/Sheatro - Page 2 Empty Re: Cynewulf/Sheatro Vas. Jún. 09, 2019 10:34 pm

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor
Név: Climbing rope / Mászókötél
Típus: Kiegészítő
Ár: 2000 váltó
Leírás: Egy egyszerűnek tűnő erős mászókötél, amelynek teljes hossza 15 méter. Használaton kívül azonban kompakt helyen is elfér, akár egy mellény zsebében is.

Ezek egyszer már el lettek bírálva rework előtt, gyors bedobom őket, ha már így elfeledkeztem róluk Very Happy

Név: Sticky Gloves / Ragacsos Kesztyű
Típus: Kiegészítő (?)
Ár: 3000 váltó
Leírás: Egy speciális anyaggal kezelt kesztyű, amely könnyedén megtapad az érdes felületeken (fák törzse, kőfalak) és csak a sima felületekről csúszik le (pl. üvegablakok). A ragacsos anyag elég erős kapcsolatot hoz létre a hozzá érő felülettel ahhoz, hogy egy felnőtt súlyát megtartsa, és a szövetébe szőtt enyhe mágia miatt a használója szabályozhatja, hogy mikor engedjen el a kötés. Hátránya, hogy egy ponton egy kesztyű maximum öt percig maradhat, utána túlságosan megkeményedik az anyag ahhoz, hogy el lehessen választani a felülettől - ergo örökre ott marad.


_________________
Cynewulf/Sheatro - Page 2 Fzb676
"Ki vagy te valójában a sok szöveg mögött, Cynewulf?"
- Armin Fairlight herceg

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "
- Random nigga from the ghetto to Det. Christine Dalgarde

Cynewulf "Soberisthenewugly" Longtalk
- Szép kis megnevezés ala Darr

28Cynewulf/Sheatro - Page 2 Empty Re: Cynewulf/Sheatro Hétf. Jún. 10, 2019 11:03 am

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő
A Mászókötél maradhat így, viszont a kesztyűnél szükség van néhány módosításra.

Név: Sticky Gloves / Ragacsos Kesztyű
Típus: Recept - alkímia
Ár: 3000 váltó
Hozzávalók: Kesztyű ( az amit itt megvásárolható), Fekete gyanta
Leírás: Egy speciális anyaggal kezelt kesztyű, amely könnyedén megtapad az érdes felületeken (fák törzse, kőfalak) és csak a sima felületekről csúszik le (pl. üvegablakok). A ragacsos anyag elég erős kapcsolatot hoz létre a hozzá érő felülettel ahhoz, hogy egy felnőtt súlyát megtartsa, és a szövetébe szőtt enyhe mágia miatt a használója szabályozhatja, hogy mikor engedjen el a kötés. Hátránya, hogy egy ponton egy kesztyű maximum öt percig maradhat, utána túlságosan megkeményedik az anyag ahhoz, hogy el lehessen választani a felülettől - ergo örökre ott marad.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.