[A következő párviadal egy küldetéssorozat legújabb epizódja, ha érteni szeretnéd a szituációt, látogasd meg a következő linkeket;
- Volume I: Esse oportet ut vivas, non vivere ut edas,
- Volume II: Lupus lupum cognoscit.]
- Volume I: Esse oportet ut vivas, non vivere ut edas,
- Volume II: Lupus lupum cognoscit.]
Pillanatról-pillanatra éreztem, ahogy a gondolataim egyre inkább a háttérbe szorulnak; közben a vérem hevesebben égette ereim medrét, ahogy egyre erősödött a sodrása. Hangosan szedtem a levegőt az orromon keresztül, és szélesen elmosolyodtam, látványosan megvillogtatva a fogaimat. Szinte éreztem, hogy az izmok pattanásig feszülnek a lábamban, ahogy lassan előre hajoltam és egy vadállatiasabb alapállást vettem fel. Ha leereszkedek négylábra, valószínűleg végem van; onnantól fogva csak akkor szerzem vissza az eszemet, ha utolsó csontig felfalom.
- Álljon bosszút, magi. - szóltam oda neki, enyhén már hörögve. - Mutassa meg, hogy a kiontott véremmel visszahozhatja a szerencsétlent. - vágtam neki oda a morális alaptalanságát minden harcnak. Aztán a poharat a kezemből, egy eleganciát teljes mértékben hanyagoló, de erőteljes mozdulattal. Meg sem várva az eredményét, löktem el magamtól a talajtól az irányába, a felsőtestének magasságába.
- Álljon bosszút, magi. - szóltam oda neki, enyhén már hörögve. - Mutassa meg, hogy a kiontott véremmel visszahozhatja a szerencsétlent. - vágtam neki oda a morális alaptalanságát minden harcnak. Aztán a poharat a kezemből, egy eleganciát teljes mértékben hanyagoló, de erőteljes mozdulattal. Meg sem várva az eredményét, löktem el magamtól a talajtól az irányába, a felsőtestének magasságába.
- Képességhasználat:
- A falánkságdémon hihetetlen erővel rúgja el magát a földtől vagy valamilyen felületről, egyenesen ellenfele felé, így képes akár 4 métert is ugrani. Egymás után kétszer ismételhető meg majd öt percet pihentetni kell, különben súlyosan károsíthatja a démon izmait.
A hozzászólást Pruinos összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 13, 2018 10:14 am-kor.