Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Johanes Hagen - Aréna 3

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

26Johanes Hagen - Aréna 3 - Page 2 Empty Re: Johanes Hagen - Aréna 3 on Hétf. Márc. 16, 2020 10:55 am

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Pont időben állították meg a láncaim a férfi öklét, mielőtt az elérte volna az arcomat. Én azonban hiába adtam bele minden erőmet abba, hogy beljebb és beljebb nyomja a tőrt a férfi testébe, az nem engedett – mintha kőből lett volna a húsa. Egy pillanatra az arcára tekintettem: csakugyan nem érez semmit, vagy egyszerűen megkeményedett valami miatt a teste, ugyanígy érez fájdalmat?
A láncok azonban erejüket vesztették, az ellenfelelem pedig megpróbálta fegyverként használni őket ellenem. Ha ki akartam kerülni a helyzetből, úgy nem elég ezt az egy támadást hárítanom. Elmorgok magamban gyorsan egy Kyrie-t, hogy támadása célt tévesszen, majd mindkét kezemmel megragadom belülről a combját, és megpróbálom balra dönteni. Ha sikerül a művelet, és valóban felborul, úgy megpróbálok fölé kerekedni, reménykedve hogy sikerül kialakítanom az eddigi helyzet tökéletes fordítottját.

Kyrie / "Uram irgalmazz..." (Kaszt képesség)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: IIa
Felhasználás: Szövetség alapú
Az inkvizítort megóvja Isten az ellenfeleitől, ezt a képességet aktiválva a következő támadás biztosan elkerüli.

27Johanes Hagen - Aréna 3 - Page 2 Empty Re: Johanes Hagen - Aréna 3 on Kedd Márc. 17, 2020 2:41 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
A férfi varázslata praktikus volt, ám közel sem makulátlan. Arcán tisztán látszódott, hogy szenved a fájdalomtól, mely szűnni nem akar a tőr szúrása után. Hiába volt sérthetetlen, még így sem hagyhatta ellenfele csapásait figyelmen kívül. A férfi ökle az utolsó pillanatban irányt változtatott, látszólag minden ok nélkül, s Johannes feje mellett koppant neki a földnek.
- Mi van?! - nézett a titokzatos támadó döbbenten.
Több ideje már nem volt gondolkodni, mert Hans megragadta a lábát és eldöntötte. Ő és Hans most egymás mellett feküdtek a kövön, egymással viaskodva, ahogy próbáltak a másik fölé kerekedni. Talán a fájdalom, talán a fáradtság miatt, de úgy tűnt sokáig, az inkvizítor fog diadalmaskodni, egyre csak feljebb emelkedve a kék ruhás fölé. Ám a férfi ekkor ismét kántálni kezdett.
- Ó, azt már nem! - harapott az ajkába.
Víz fodrozódott maga körül, ismét kígyókat formálva. A bestiák Hans felé suhantak, egyenesen neki az arcának. Az inkvizítor rövidesen azon kapta magát, hogy a fejét víz alá nyomták a nyomorult állatok, szépen körbeölelve azt. Noha még mindig úgy tűnt, ő fogja végül lenyomni a különös mágiát használó ellenfelét, A levegő hiánya miatt fogyatkozni kezdett az ereje.

28Johanes Hagen - Aréna 3 - Page 2 Empty Re: Johanes Hagen - Aréna 3 on Szomb. Márc. 21, 2020 11:47 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Jól hittem: csak a bőre keményedett meg, ugyanúgy szenved a fájdalomtól. Ez a fájdalom pedig pont elég volt arra, hogy egy pillanatra diadalmaskodjak felette. Sikerült a művelet, rövid küzdelem után pedig kezdtem felülkerekedni. Az aljas déli dögnek azonban még mindig volt trükk a tarsolyában. Azok az átkozott vízkígyók újra előtörtek a semmiből, ám ezúttal már bölcsebben bánt velük, és a fejemet próbálta meg körbe venni velük.
Bármennyire is ellenkeztem, vagy próbáltam a birkózás közben kitérni előle, képtelen voltam, a víz teljesen elborította a fejemet. Nem maradt sok időm, mielőtt megfulladok, gyorsan kellett cselekednem. Ezúttal nem is próbálkozhatok mással, hiszen az életembe kerülhet. A bal kezemmel megfogom a ruhaujjamból kilógó láncot, és a fejemhez közelítve próbálom meg összezúzni vele a kialakult burkot. A láncaim érintésétől korábban is elvesztette a majdnem szilárd formáját, reméltem ezúttal is beválik. Ha kellett, erősen oda is csaptam, kockáztatva a saját fejem sérülést
Közben a lábaimmal és a szabad kezemmel próbálom megtartani a domináns pozíciómat a férfi felett – reménység szerint én is eltudom kapni a nyakát, hadd érezze a vendégszeretetet.

29Johanes Hagen - Aréna 3 - Page 2 Empty Re: Johanes Hagen - Aréna 3 on Kedd Márc. 31, 2020 1:57 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
A láncok ereje közel sem volt olyan hatalmas, mint amikor a mágia mozgatta őket. Ütésükre lassan szék kezdtek zihálódni a láncok, miközben a férfi megtámasztotta magát. Ahogy a víz ismét elvesztette tartását, Johhannes megbillenni látszott. Ellenfele magabiztosan nyúlt a zsebébe, onnan egy tőrt húzott elő, ahogy egyik kezével elengedte. A vízből font kígyók szétverése közben ő sem volt rest, most pedig felkészült, hogy megadja a kegyelemdöfést. Ahogy a püspök másik karja a torkának feszül, ő nagyokat nyögve próbálja az ignorálni, s a nyaka felé döfni a pengével.

30Johanes Hagen - Aréna 3 - Page 2 Empty Re: Johanes Hagen - Aréna 3 on Kedd Márc. 31, 2020 11:34 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Sikerült megtörnöm a bűbájt, a fullasztó vízburok pedig könnyedén zuhant le a földre, mint ha már semmi nem tartaná össze – ahogy annak egy normális adag víznél lennie kell. Természetesen a férfi kihasználta a pillanatnyi megosztott figyelmemet, és nem zavartatva magát, hogy éppen fojtogatom, előkapott a zsebéből egy tőrt, majd egy egyenes mozdulattal indította meg a nyakam felé. Kezdett nagyon elegem lenni ebből az egész elcseszett párharcból, amit lassan egy órája vívok ezzel az ismeretlen férfival – bár leginkább az irritált, hogy képtelen voltam megölni.
Nem akartam hát már többé lefárasztani, vagy taktikai előnyhöz jutni: mindössze a leghamarabb akartam elérni azt, hogy többé ne dobbanjon a szíve. Ehhez most egészen egyszerű út kínálkozott. Ahogyan megindította a tőrt felém, mindkét kezemmel azonnal rátapadtam az ő kezére. Az egyikkel az alkarját próbáltam elkapni, másikkal a tőrt szorító kezét. Ha ez sikerült, minden erőmet beleadva kezdtem el az ellenkező irányba nyomni az alkarját, míg a másikkal megfordítani a csuklóját, hogy a tőr egyenesen az ő torkának szegeződjön, és szúrja is azt át reménység szerint.

31Johanes Hagen - Aréna 3 - Page 2 Empty Re: Johanes Hagen - Aréna 3 on Pént. Ápr. 03, 2020 12:05 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Egymásnak feszült minden erejével a két férfi. A titokzatos támadó másik kezével elkezdte visszafelé tolni a tőrét. Úgy tűnt, az erőviszonyok kiegyenlítettek. A kés nem mozdult egyik irányba sem, mintha csak szkanderozni próbálnának, de nem bírnák a másik kezét lenyomni. A férfi ezt roppant humorosnak is találta, ahogy kuncogott egyet.
- Hát, nem gondoltam volna, hogy egy mocskos pappal szemezve fogok majd feküdve erőlködni. - nézett rá akaratos szemekkel Hansra.
Lassan, ahogy erőlködtek hogy a tőrt a másiknak nyomják, mindketten szép lassan kezdtek fáradni. Bár még mindig egyenlő erővel nyomták a tőrt, s egymás kezét, érezhető volt, nem fogják tudni az idők végezetéig tartani azt. Mindkettejük keze remegni kezdett, a zsibbadás, fájdalom egyre erősödött a karjaikban. Hosszú percek teltek már el, s még mindig nem volt meg a győztese ennek a felettébb szokatlan szkanderezésnek.

32Johanes Hagen - Aréna 3 - Page 2 Empty Re: Johanes Hagen - Aréna 3 on Szomb. Ápr. 04, 2020 11:33 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Nem okozott problémát, hogy megfordítsam a kés irányát – a nyers erőm azonban már kevés volt az övével szemben, hogy be is fejezzem a harcot. Mindkettőnkön érződött már a fáradtság, az utolsó néhány erőfeszítésünk pedig csak arra volt elég, hogy a kés megakadjon kettőnk között.
Kuncogására magam is felnevettem, amennyire csak az erőlködéstől engedte a lihegés. Kedvem lett volna visszaszólni, de nem akartam kockáztatni a mozdulataim sikerét.
Lehet ugyanis, hogy nem voltam elég erős vele szembe, de szerencsére soha nem kellett erre támaszkodnom. Helyette ott volt az, amit még a szemináriumban is először tanítottak meg. Egy egyszerű bűbáj, ami olyan sokszor mentette meg az életem, vagy okozta más vesztét.
Gyorsan elmormogom magamba a Judica mea-t, majd amilyen gyorsan csak tudom, a teljes testsúlyomat és az utolsó erőfeszítésemet is belevetve indítom meg a tőrt, egyenesen a nyaka felé.

Judica mea / "Szolgáltass nekem igazságot..." (Kaszt képesség)
Típus: Bűbáj (1/2 kör)
Erősség: I.
Felhasználás: Szövetség alapú
Az inkvizítor rámutatva, igazságot szolgáltatva kínzó fájdalmat okoz célpontjának, ami egy szempillantásnyi időre meg is bénul ettől. Fizikai sérülést nem okoz.

33Johanes Hagen - Aréna 3 - Page 2 Empty Re: Johanes Hagen - Aréna 3 on Szer. Ápr. 08, 2020 7:04 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Az átok megadta a végső löketet. A titokzatos támadó keze egy merő pillanatra megbicsaklott, hogy a kést elengedte. Kapott volna érte, ám Hans gyorsabb volt,s egy szempillantás alatt a torkában landolt. A már akkor is hullafáradt, egymás után több csatát megvívott ellenfél összeesett. Erőlködni, vergődni sem maradt hatalma. Kezét Hans felé emelte, mint aki varázsolni akar, ám hang nem jött ki a torkán. Óvatosan dőlt neki a hideg földnek, ahogy a vére patakban folyt a legkisebb útszéle vájat felé, beszínezve az abba összegyűlt sáros vizet. Az idegen támadó nem volt többé.
Tertullius püspök megfáradtan állhatott fel, lihegve, fájdalmas foltoktól teletűzdelt testtel. Dolgát elvégezte, s nem maradt már körülötte, csak a temérdek gyanútlan járókelő, akik felbolydulva vették őt és a másik férfit körbe. Egy biztos, a csatát leszámítva még két iszonytatóan nehéz feladat várt rá: kiheverni a sérüléseit, s eloszlatni az egybegyűlt tömeget.


Gratulálok az ellenség leterítéséért! Jutalmad nem más, mint 100 vérrel és verítékkel megszerzett TP, s egy darab szép Smaragd. Szép munka volt, s ne feledd, ügyelj a különös természetű vizekre... Wink

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.