Pont időben állították meg a láncaim a férfi öklét, mielőtt az elérte volna az arcomat. Én azonban hiába adtam bele minden erőmet abba, hogy beljebb és beljebb nyomja a tőrt a férfi testébe, az nem engedett – mintha kőből lett volna a húsa. Egy pillanatra az arcára tekintettem: csakugyan nem érez semmit, vagy egyszerűen megkeményedett valami miatt a teste, ugyanígy érez fájdalmat?
A láncok azonban erejüket vesztették, az ellenfelelem pedig megpróbálta fegyverként használni őket ellenem. Ha ki akartam kerülni a helyzetből, úgy nem elég ezt az egy támadást hárítanom. Elmorgok magamban gyorsan egy Kyrie-t, hogy támadása célt tévesszen, majd mindkét kezemmel megragadom belülről a combját, és megpróbálom balra dönteni. Ha sikerül a művelet, és valóban felborul, úgy megpróbálok fölé kerekedni, reménykedve hogy sikerül kialakítanom az eddigi helyzet tökéletes fordítottját.
Kyrie / "Uram irgalmazz..." (Kaszt képesség)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: IIa
Felhasználás: Szövetség alapú
Az inkvizítort megóvja Isten az ellenfeleitől, ezt a képességet aktiválva a következő támadás biztosan elkerüli.
A láncok azonban erejüket vesztették, az ellenfelelem pedig megpróbálta fegyverként használni őket ellenem. Ha ki akartam kerülni a helyzetből, úgy nem elég ezt az egy támadást hárítanom. Elmorgok magamban gyorsan egy Kyrie-t, hogy támadása célt tévesszen, majd mindkét kezemmel megragadom belülről a combját, és megpróbálom balra dönteni. Ha sikerül a művelet, és valóban felborul, úgy megpróbálok fölé kerekedni, reménykedve hogy sikerül kialakítanom az eddigi helyzet tökéletes fordítottját.
Kyrie / "Uram irgalmazz..." (Kaszt képesség)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: IIa
Felhasználás: Szövetség alapú
Az inkvizítort megóvja Isten az ellenfeleitől, ezt a képességet aktiválva a következő támadás biztosan elkerüli.