Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

[Aréna - Gerard vs Crispin] Alkonyati Ördögűzés

3 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Nagyott lépett előre, ksézülve a következő támadásra. Ám ekkor az ellenfele se szó se beszéd köddé vállt. Nem tűnt el, nem semmisült meg. Még mindig érezte a jelenlétét, tisztán látta a mágiát, ami elfedte, de nem látta és nem tudott kellő pontossággal célra tartani. Idegesen morgott egyet. Nem engedheti, hogy ismét kicsússzon az irányítás a kezéből. Bár tudja, melyik irányban van, nem látja a mozdulatait, sem ahogy védekezik, sem ahogy készül megtámadni.
Támadásra szánta el magát. Bár nem látja, érzi merre van. Nem engedheti hogy felkészüljön. Megidézett egy sötét dárdát és az előtte kirajzolódó alak közepe felé lőtte. Közben végre valahára sikerült elérnie a lándzsáját. Óvatos mozdulattal felvette és felkészült a következő lépésére.

Név: Sötét dárda
Típus: Bűbáj (1/kör)
Erősség: IIa.
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A tudásdémon egy varázserőből és sötét energiákból álló mágikus lándzsát idéz meg és ellenfele felé repít. A képesség rendkívül pontos és ignorál mindenféle fizikai páncélt, azonban csak felszínes sebeket ejt.

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor

A jól ismert trükk jött. Alapból félig guggoló állásban voltam, amikor megláttam a következő dárda közeledtét. Hárítani nem tudtam, kitérni viszont még volt időm előle, bár csak úgy, hogy a földre vetettem magamat. Ekkor a távolság kettőnk között elég volt ehhez a manőverhez és tudtam, hogy lényegében a részéről ez csak egy puhatolózó támadás volt. Ezt a támadást még be tudhattam annak, hogy látta, hol tűntem el, viszont ha a későbbiekben is képes a haladásomat követni akkor, amikor láthatatlan vagyok, akkor már másra kell gondolnom. Maidstein-ben is megérezte, hogy közeledek hozzá. Egy dologra tudtam gondolni: mágiaérzékelés. Már pedig az eléggé nagy szívás. De az alakomat nem láthatta kibontakozni, csupán megérezni, hogy melyik irányban vagyok. Viszont ha sikerülne elég sok mágikus teret generálnom, összezavarhatnám az érzékeit. De sajnos nem volt nálam elég mágikus tárgy ahhoz, hogy azokat eldobálva összezavarjam őt, így ezt a tervet ki is lőhettem, hisz ha bármi mást teszek, azzal csak a láthatatlanságot töröm meg. Miközben ezek a gondolatok összefutottak a fejemben, a földről felkaptam egy nagy marék földet - némi kis kő is szorult bele - és kincsemmel a kezemben indultam meg felé eléggé gyorsan - már amennyire a két tőr a hátamban és a combomban engedte - és kiszámíthatatlanul ahhoz, hogy nehezen tudja követni az irányomat. Igyekeztem az oldalába kerülni, megtartva legalább egy három méteres távolságot, jobbra-balra "ugrálva" folyamatosan mozgásban maradni. Bár az egész testemről csorgott a veríték a két tőr miatt és tudtam, hogy ezt sokáig nem tudom fenn tartani. De amennyiben sikerülne elég közel kerülnöm hozzá és menet közben kideríteni, hogy mire is készül, még esélyem is lehetne. De gyorsan kell cselekednem, mert nemsokára még akár mozgásképtelen is lehetek az átkozott szarjai miatt....

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "
- Random nigga from the ghetto to Det. Christine Dalgarde

Cynewulf "Soberisthenewugly" Longtalk
- Szép kis megnevezés ala Darr

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Merev tekintettel nézett előre. Nem tudta megmondani, eltalálta-e, vagy célt tévesztett. Aztán egyszer csak a láthatatlan alak, a pulzáló mező, mely olyan volt, akár a vízbe dobott kavics mozogni kezdett. Gerard célt tévesztett.
~ Előlem nem menekülsz...! - ordította, ahogy felkészült az újabb dobásra.
De ekkor az alak elkezdett cikázni. Fel-alá, jobbra-balra mozgott, szinte követhetetlen sebességgel. Gerard nem látta tisztán, nem tudott célra tartani.
~ Hogy a fenébe van még benne ennyi erő?! - szorított á idegesen a dobótőrre,. amit képtelen volt elhajítani. Gyorsan kellett cselekednie. Közeledett felé. Bár nem látta, pontosan tudta, milyen arccal közelít felé. Be akarja fejezni, itt és most. Akárki is kerekedik felül a másikon, győz. Ez lesz a végső csapás.
Egy másik fegyverhez kellett nyúlnia. Már készen volt fejében a terv a győzelemhez, azonban időre volt szüksége. A másik egyre csak fárad, így a hezitálás kivételesen neki dolgozik. Valahogy gondolkodóba kellett ejtenie, hogy ismét célba vehesse. Vad kántálásba kezdett, mire Gerardnak nőtt még egy karja. Aztán egy lába. Aztán egy feje. Aztán Gerard egy ügyes ugrással kettévállt, mintha csak egy slájm lett volna. Az illúzióját használva készített magáról egy másolatot. Ez a másolat megindult egyenesen a mágikus aura irányába, hogy útját állja, lándzsájával megpróbálva elkaszálni. Az igazi Gerard mindeközben elkezdett hátrálni, hogy időt nyerjen. A démon jól tudta, hogy ellenfele számít a trükkjeire. Azonban azzal is tisztában volt, hogy a csata során eddig tőle szokatlanul agresszíven, a kezdeményezést mindig magához ragadva cselekedett. A korábbi sötét dárdája, melyet tündérré változva hajított el meggyőzte, ellenfele legtöbb esetben két lépéssel gondolkodik előre. Neki tehát hárommal kell, hogy megtévessze. Az eredeti Gerard mindeközben szabad kezét a halántékához emelte. Volt még pár trükk a tarsolyában arra az esetre, ha nem használna a csele.

Név: Illúzió
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Leírás: A tudásdémon maximum egy percre bármilyen audiovizuális illúziót létrehozhat, ami alkalmas az ellenfelek megtévesztésére. Az illúzió nem lehet tíz méternél magasabb és szélesebb.

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor

~ Csak egyszer találjak ezen a kis szemeten fogást és úgy megfingatom, hogy vidám nótázását a legközelebbi vaddisznó csorda összetéveszti egy párzási dallal...~
Hördültem fel, ahogy a "kedvenc" démonom vad kántálás közepette valamit művelni készült. Mivel még túl messze voltam tőle ahhoz, hogy effektíven közbeavatkozzak, kénytelen voltam nézni, ahogy megjelenik még egy belőle, s egy pillanatra mintha összemosódtak volna, így eltévesztettem szemem elől azt, hogy melyik is volt az igazi. De ezen a ponton ez már nem is érdekelt. A kis szemét valahogy érezte, hogy honnan jövök vagy hogy éppenséggel hol vagyok és ez alapján indított rám egy támadást. Nem tudtam, hogy illúziója volt-e vagy saját maga...bár eléggé egyértelműnek tűnt, hogy melyik is. Miért idézne egy illúziót magáról, hogy azt a háttérbe küldje és Ő maga támadjon? Kivéve, hogy ha a sötét elf technikát használná és át tudná helyezni magát a másolata helyébe, azonban ezen a ponton biztos voltam benne, hogy ilyenre nem képes - legalábbis nagyon reménykedtem. Bár eddig is mutatott meglepetéseket, de Ő csak a holdpapságra ment rá, bérgyilkos technikákat még is, kitől tanult volna el? Így aztán arcomon vicsorral figyeltem, ahogy a másolata felém dübörög a lándzsájával, próbálva eltalálni, hogy pontosan hol is állok és milyen pozícióban. Itt már túl sok választásom nem volt, csak úgy helyezkedtem, hogy a Ger-Germásolat és Én egy vonalba kerüljünk, s kirántottam a tőrt a hátamból. A nyelvemre kellett harapnom, hogy ne ordítsam el magam, s éreztem, ahogy a lábam megremeg a fájdalomtól. A fájdalom könnyes felhőjén keresztül dobtam el a Ger-től kölcsönkapott tőrt úgy, hogy először az illúzión haladjon át (egészen biztos voltam benne, hogy az) egyenesen az igazi felé. Amennyiben még is csak az igazi Ger tart felém, akkor meg így járt, kap egy tőrt a fejébe. Ahogy számítottam, ha semmi sem módosítja a röppályát, akkor a tőr az első Ger fején megy át és landol valahol mellkas tájékon a másodikon...Aztán megtorpantam, ahogy a hátamból kirántott tőr helyén vér kezdett folyni. Eddig az az átkozott vacak akadályozta meg, hogy jobban vérezzek, bár a tőr hegye folyamatosan a hátamban mozgott, erős izzadtságot és fájdalmakat kiváltva. Most, hogy vártam az eredményre, kihalásztam a lábamból is a tőrt, s ahogy a láthatatlanság illúziója összetört, Ger egy két helyen is vérző, enyhén kifulladt, de annál rohadtul idegesebb sötét elffel nézhetett szembe, akinek a tekintetében lángoló harag eléggé egyértelműen árulkodhat arról, hogy mit tesz vele, amint a keze ügyébe keríti.

[Mivel dobótőr volt, skill-t nem másolok, de ha még is kell, akkor ott a Tőrdobás mesterképzettség, amit már előtte egyszer bemásoltam ]

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Árgus szemekkel figyelte az ellenfelé.
~ Melyik lesz? A védekezés. Az ellentámadás? Mikor fogsz feltűnni a homályból?
Ám korántsem az történt, amire számított. Ahelyett, hogy ellenfele választott volna, hogy kockáztatott volna, olyan megoldást választott, amivel biztosra ment. Gerard terve kudarcot vallott. Az a Cynewulf, akit ő ismert meggondolatlan volt, hamari, kapkodó és elhamarkodott. Egész biztosan vállalta volna a kockázatot. De az ellenfele helyette megállt és átgondolta a helyzetet, majd megkerülte a stratégiáját.
~ Be kell vallanom, erre nem számítottam. Azt hiszem, kijár némi elismerés. Azonban, ez nem változtat semmin! - mondta fölényesen.
Egy határozott pillantással repítette oldalra a dobótőrt, hála veszedelmes varázslatának, melynke hála akaratával volt képes tárgyakat mozdítani. A másik ekkor lépett ki az árnyakból, egyenesen őt figyelme lángoló tekintetével. Még közel sincs a dalnak vége.

Név: Telekinézis
Ár: 1000 váltó (választott első ingyenes képesség)
Leírás: A tudásdémon árnymágiával erőhatást alakít ki egy legfeljebb három méterre lévő tárgyon, egy erős dobás erejével röptetve egy általa meghatározott irányba.

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor

Tudtam, hogy a dobás semmit sem fog ellen érni. Láttam már ezt a képességet előtte, amivel eltaszította a felé haladó tárgyakat, vagy éppen a saját irányából érkezőket gyorsította fel - legalábbis, ha jól értelmeztem a helyzetet és a stratégiáját - de arra jó volt, hogy egy pillanatra elterelje a figyelmét és megszüntesse az illúzióját - és adott elég időt arra, hogy jobban felmérjem a távolságot kettőnk között. Arcomon egy halvány mosoly jelent meg. Közel van hozzám, nem annyira közel, mint szerettem volna, de elég közel ahhoz, hogy effektíven tudjak ellene cselekedni. Kiváncsi voltam arra, hogy a tüzet vajon hogy taszítja el magától? Így hát amint Clandestine körül megjelent a tűz halvány csírája, hamar nagyobbá formáltam, mielőtt Ger még ellenlépést tehetett volna, s mivel bőven 32 lábnyi távolságon belül volt (tapasztalataim szerint nagyjából ennyi a korlátom) így el is kellett, hogy érje őt a tűz, s ha csak nem csinál valamit, akkor igyekszem a testét tűzbe borítani. Lehet, hogy a tűz nem fogja őt megégetni, kivédei valahogy, de ezt legalább egy ideig fenn tudom tartani. Ha a Hold ereje nem volt elég arra, hogy megtörjem a démon lelkesedését, kitartását és harci szellemét, talán az egész Természet haragja elég lesz ehhez.

Elemental Shape [Fire] / Elemformázás [Tűz] (Elementalism)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A druida képes lesz megidézni és tíz méter sugarú körben szabadon mozgatni és formálni egy kezdéskor választott elemet. Levegő esetén nem vonhatja azt ki élőlények tüdejéből, azt megakadályozza az adott élőlény gyenge mágikus mezője. A mozgatott anyag mennyisége szint*1 köbméter

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Vörös lett hirtelen az ég alja. Lángokat látott életre kelni. Ezt tartogatta mindvégig a ruhaujjában. Egész eddig nem nyúlt ehhez a fegyverhez. Gerard látta, hogy miért. Ösztönei azt mondták neki, meneküljön. Mindenki ezt gondolná, ha egy lángtengert látna felé hullámozni. Ez a természetes reakció, ha valaki meglátja a tüzet.
Azonban ez egyben egy remek lehetőség is volt. Ellenfele fáradt volt, sokkal jobban megviselte a csata, mint őt. Rengeteg támadását, varázslatát és zavaró igéjét bekapta, ráadásul figyelmét lekötötte a tűz irányítása. Gerard megfeszült. Ilyen alakalom még egy nem lesz. Ahelyett, hogy menekült volna, egyenesen nekirontott a lángoknak és közéjük ugrott. Körülötte a levegő izzani kezdett, pislogott egyet, megfeszítette lándzsáját. Mire kinyitotta a szemét, a lángoknak hűlt helyét találta. Eltüntette őket egyetlen gondolatával. Most pedig rajta volt a sor. Eltökélt arccal emelte fel a lándzsáját, és célozta meg vele ellenfele gyomrát. Befejezi a harcot itt és most, gondolta magában, ahogy folytatta rohamát és megpróbálta Cynewulfot ledöfni.

Név: Leviathan
Típus: Mágia
Erősség: IV.
Ár: 5500 váltó
Leírás: A tudásdémon egy rövid időre megidézi Leviathan, a kapzsiság démonának erejét, így egy tetszőleges varázslatot amit valaha látott el tud végezni (kivételek ez alól a szövetség alapú képességek).

Disenchant / Mágiabontás (Mooncurse)
Típus: Mágia
Erősség: III.
Leírás: A holdpap felbontja a mágia kötelékeit, minden hatást (legyen ellenséges vagy szövetséges) megszüntet a három méteres körzetében. A varázslatokat újra aktiválni kell, a varázstárgyak pedig egy körre elvesztik minden hatásukat. Az újraaktiválási idő alól nem mentesül semmi, azokat minden varázslatnál és tárgynál ki kell várni.

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor

Először megörültem. Égjél, te kis mocsok! Égj, mint ha muszály lenne. Aztán a vigyor lehervadt az arcomról, ahogy Ger alakja tűnt fel a lángok között, aztán a lángok el is tűntek. Megszólaltak a vészharangok a fejemben. Mágiát éreztem felőle, amely kioltotta az enyémet. Oooh, hogy rohadjon meg! A saját dolgaimat használja ellenem. Utáltam őt, nagyon is, de sok időm nem volt ezen gondolkozni, amikor láttam, hogy a lándzsáját szúrásra emeli és indítja is meg a támadást. Közelharcban egy lándzsa ellen túl sok esélyem nem volt. Túlságosan hosszú, de ha beljebb jutok, akkor viszont teljességgel használhatatlan. Tőröket hiába is dobálok hozzá, azokat messze elhajítja valami igen csak idegesítő mágiával vagy bűbájjal. Így egyelőre nem volt más lehetőségem - legalábbis a harc hevében nehéz volt gondolkozni, amikor másodpercnyi idő állt csak a rendelkezésemre - mint megpróbálni Clandestine-nal félreütni a lándzsát és ezzel egyidőben hátra ugrani. Azonban gyorsan közeledett felém az az átkozott hegy...csak a remény maradt.

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Idegesen vicsorgott, ahogy Cynewulf erőlködve hárította a lándzsáját. Próbált távolságot nyerni, s jók voltak az esélyei, így, hogy Gerardnak időre volt szüksége, hogy ismét felé irányítsa a lándzsáját. Azonban nem érte a mozdulat váratlanul. A démon egyik kezével elengedte a lándzsát, majd Cynewulf után iramodott.
Gerard tudta jól, amikor ugrik az ember, a lábaira támaszkodik rá, hogy landoláskor stabil maradhasson, ám ennek hála nehezebben is rugaszkodik el újra. Ezt akarta kihasználni, hogy egy döféssel megsebesíthesse ellenfele combját. Bár a fegyverét azóta sem húzta vissza, nem kellett aggódnia. Üres kezét a magasba emelte, mintha csak ott lenne benne a fegyver, egyenesen Cynewulf jobb combját célba véve. A kezébe egy sötét dárdát idézett. Ez a cselt még attól a nefilim harcostól tanulta, akivel a lebegő toronyban csapott össze. A nő folyton folyvást elhajította a fegyverét, csak azért, hogy ismét a tenyerébe idézhesse. Remek taktika volt, s Gerard ezt másolta le a sötét dárdáival. S amint megjelent az éjfekete fegyver a kezében, rögtön előre is döfött vele.

Név: Sötét dárda
Erősség: IIa.
Ár: 2500 váltó
Leírás: A tudásdémon egy varázserőből és sötét energiákból álló mágikus lándzsát idéz meg és ellenfele felé repít. A képesség rendkívül pontos és ignorál mindenféle fizikai páncélt, azonban csak felszínes sebeket ejt.

Crispin Shadowbane

Crispin Shadowbane
Éjvándor
Éjvándor

Nos, legalább a lándzsát sikerült félre ütnöm, úgy ahogy, és ezzel ha sokat nem is, de legalább egy töredék másodpercnyi időt nyertem magamnak ahhoz, hogy újra rendszerezzem a gondolataimat. Hiába harcoltunk már jó ideje Ger-rel, egyikünk se tudott eddig túl sok mindent felmutatni. Én konkrétan túl sok sebet nem ejtettem rajta, Ő maga a bizbasz démonládzsáival sebesített meg, és két tőrt is belém vágott - amiket kihalásztam magamból, bár a helyük vérzett, és egyet hozzá vágtam, a másik a bal kezemben volt még - és a rezonancia viharral és megakart fingatni, és sikerült is...de egyik sérülés sem volt halálos. A lándzsa már inkább az lett volna, főleg ha nem tudok kikerülni a hatósugarából. De messze nem mehetek tőle, mert onnan varázslattal harcol és én távolról nem tudok rátámadni, mert csak félrelöki a tőröket és éjgyilokokat is, amiket hozzá vágok.
Így hát egy pillanatra megörültem, amikor a lándzsát félre taszítottam és ugrottam hátra, annak már kevésbé, hogy mire a mozdulatsor véget ért, a kezében ismét megjelent az egyik baromsága és egyenesen a jobb combomba hajította, mielőtt bármit tehettem volna ellene. Éreztem, ahogy fájdalom hatol a lábamba. Tudtam, hogy csak felszínes sérülés lett -már párszor eljátszotta ezt a szarságot velem - de akkor is, a lábam megbicsaklott egy kicsit és hogy megtartsam az egyensúlyomat, kénytelen voltam a bal lábammal is rámozdulni és kissé megdőlni, amíg vissza nem szerzem a tudatomat. De ha már itt tartottunk, akkor rohadjon meg a kis szemét ott, ahol van. A lándzsájával még nem támadott, nekem két fegyverem van, közepes sérülések. Még kihozhatok belőle valamit. Első lépés: látásrontás. Bár valamiért még így is meglepően pontosan tudott dobálózni ennek ellenére, reméltem, hogy azért valami hatása csak lesz...

Moondust / Holdpor (Mooncurse)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Leírás: A holdpap az ellenfelét egy finom, fehér porfelhőbe burkolja, ami rontja a látást, irritálja az érzékszerveket és égető érzést kelt. Sötét tündékre hatástalan. 5 körig tart, és egyszerre három célponton is lehet.

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő

Ismét ködbe burkolta arcát a holdpor. Erősen pislogni kezdett, ahogy égetni kezdte. Ám mit sem ér ellene, ha célzásról van szó. Ismét védtelenül hagyta magát ellenfele, s Gerard most sem habozott ezt kihasználni. Ám ezótta mást is tartogatott a tarsolyában, hogy még kilátástalanabbá tegye helyzetét. Elengedte a sötét dárdát és a halántékához nyúlt. A sötét dárda visszanyerte eredeti formáját, s Gerard látta, hogy ismét tisztán tudja Cynewulf alakját követni. Megérintette a fülébe tűzött ékszert, hogy a belőle zúduló robajjal megzavarja ellenfelét, majd a sötét dárdával egyenesen a fejére célzott.

Név: Glowbone Pendant
Javaslat: Kiegészítő
Leírás: Egy apró, kúp alakú fülbevaló, fehér csontból amely különleges elf mágiával volt elkészítve. Egy apró ütésre a holdagyar rémítő üvöltését képes előidézni, megfélemlítve a legtöbb harcedzett veteránt is.

Név: Ostromíjász Vért
Ár: 2000 váltó
Besorolás: Könnyű Páncél - Íjász
Leírás: A déli nagy-hatótávú íjászok különleges egyenruhája, természetesen diplomáciai okokból a jelzésektől megfosztva. A páncél viselője a különleges mágiáknak köszönhetően védettséget élvez célzás közben minden zavaró tényezőtől, valamint amíg eszméleténél marad, és nem éri a olyan sérülés, ami fizikailag ellehetetleníti a dolgot, képes pontosan célra tartani.

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány

Jó hosszú harc volt, kellő mozgalmassággal, sok képességgel. Kár, hogy sajnos nem lett végül vége neki, de sejthető, hogy mi lett volna a kimenetele a dolgoknak Smile 

Ger: 

100 Tp és 

Név: Fekete gyanta
Eladási ár: 300 váltó
Leírás: Nebelwald erdejében található különleges ködfenyő gyantája, igen keresett bájolók és gyógyszerkeverők által.
Fellelhetőség: Csak Nebelwald területén, Vándor herbalistáknál kis eséllyel

Cyne:
100 Tp És

Név: Lapályi murok
Eladási ár: 50 váltó
Leírás: Gyakori növény, ami sok éhes és figyelmetlen kalandozó halálát okozta már, mivel kinézete szinte teljesen egyezik a sárgarépáéval, ez viszont különösen mérgező. Gyökere egy picit fakóbb és vékonyabb a répáénál.
Fellelhetőség: Mocsarakban

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.