Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Árverések háza

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [1 / 5 oldal]

1Árverések háza Empty Árverések háza Pént. Júl. 10, 2015 5:59 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
A játékosok közötti kereskedelem helye.

"A kereskedelem úgy alakult ki, hogy az emberek lassan rájöttek egy tényre: ha odaadják a felesleges vackaikat valaki náluk is hülyébbnek, hasznos vackokat kaphatnak érte."

Darrakard, démoni írnok

https://questforazrael.hungarianforum.net

2Árverések háza Empty Re: Árverések háza Pént. Dec. 18, 2015 10:02 pm

Lloyd Hawthorn

Lloyd Hawthorn
Tünde Gárdista
Tünde Gárdista
Eladó egy adag jóféle ektoplazma. 

edit:
150 váltó a véglegesített ár

3Árverések háza Empty Re: Árverések háza Kedd Feb. 09, 2016 9:51 pm

Celina von Wald

Celina von Wald
Déli Katona
Déli Katona
Eladó a lent leírt, íjászoknak kifejezetten hasznos eszköz:

Név: Irányzék
Leírás: Te magad barkácsoltad, egy kis kiegészítő íjakhoz: egy fémből készült kis szerkezet, amit ha bármelyik íjadra felszerelsz, segít a távolságot bemérni, valamint a pontosságit is növeli azáltal, hogy a rajta lévő jelölések segítségével célozhatsz. Az íj markolatrészére kell illeszteni, annak is a tetejére.
Ár: 700 váltó, de ha jó napom van, akkor 500-ért is beszerezhető tőlem

4Árverések háza Empty Re: Árverések háza Kedd Feb. 09, 2016 9:53 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus
Én elviszem 500-ért ajánl valaki többet? Very Happy


// Celina beleegyezett - elkelt (Admin) //

5Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Ápr. 20, 2016 1:33 pm

Institoris

Institoris
Klerikus
Klerikus
Nos, én ezúton fel is ajánlanám Hildének a két acélt és azt az 5 rövid markolatot, amelyet nemrég kaptam az Umbráért - ha szeretnéd, szólj és viheted!

https://goo.gl/PNcR7L

6Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Ápr. 20, 2016 2:18 pm

Hilde von Nebelturm

Hilde von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Elfogadom az ajánlatot, s ezzel tulajdonodba juttatom érte a 300 Váltót. Köszönöm az üzletet, s örüljünk, hogy ez a csere nem Ic ment le Very Happy

7Árverések háza Empty Re: Árverések háza Vas. Szept. 11, 2016 12:31 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona
1x Rontópor megy Alianak

8Árverések háza Empty Re: Árverések háza Vas. Szept. 11, 2016 12:34 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
Ashornak megy az utolsó 450 váltóm (mert a maradékot elherdáltam az azonnaliban az éjcseppre), azaz elvileg 0 váltóm van jelenleg, köszöntem a port Very Happy


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
https://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

9Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Szept. 21, 2016 7:31 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona
megtanítom Alianak a Halotti Maszk képességem, illetve megtanulom tőle a Csontváz íjász képességét

10Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Szept. 21, 2016 7:35 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
Pontosan így vagyon, amint az aktuális azonnali lezárult, Ashor jóváírhat magának +500 váltót a Halotti maszkért, én pedig majd levonom magamtól ezt a mennyiséget Very Happy

Edit: lezárták az azonnalit, 500 váltó megy Ashnek, nekem pedig így marad 1k, köszöntem! Very Happy


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
https://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

11Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szomb. Feb. 18, 2017 3:25 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus
100-100 váltó megy Kathertnek és Adának Smile


_________________
"Find the lady of the light gone mad with the night
That's how you reshape destiny"

12Árverések háza Empty Re: Árverések háza Pént. Jan. 05, 2018 8:55 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
800 váltóm vándorol cyne nek, az aljzószerekért!
Én meg megkapom a Veroniai viagra és egyebek folyékony változatát :3

13Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Feb. 07, 2018 6:55 pm

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus
KIÁRUSÍTÁS

A legtöbben már tudjátok, hogy a Niel-féle magánküldetésem az utolsó játékom Loryval. Az évek alatt elég sok elég király varázstárgyat halmoztam fel, amik talán nektek is a hasznotokra lesznek, ezért úgy döntöttem, csinálok egy kis garázsvásárt, vegyétek vigyétek!
Aminél ott van az ár, az annyi is, aminél nincs ár, ott tisztes ajánlatokat várok. Az dolog a karakter újragenerálásáig érvényben van, és mindenkinek akkor fogom hivatalosan átnyújtani a tárgyakat - foglalni ér, fizetni elég átvételkor.

A kínálat a következő:

Név: Irányítható, robbanó végű nyíl (5 db)
Típus: Nyíl
Ár: Nem vehető

Név: Séideán (Fergeteg)
Leírás: Egy különleges, gyönyörű faragásokkal díszített nyílvessző, mely egy különleges mágia miatt kilövés után öt másodperc múlva hibátlan állapotban tér vissza a tulajdonosához.

Név: Iolar (Sas)
Leírás: Egy természetáldott nyílvessző, amely kilövés után egy fakéregből álló sas formáját veszi fel és elszárnyal a kilövés irányába. A madár átfésüli a környéket egy háromszáz méter hosszú és harminc méter széles sávban, majd visszafordul és visszatér gazdájához, hogy ismét vesszővé változzon. A művelet körülbelül két-három percig tart, a megszerzett információ pedig érintéssel átadódik az íjjásznak, így az tudni fog mindenről, amit Iolar látott.

Név: Ostromíjász Vért
Ár: 2000 váltó
Besorolás: Könnyű Páncél - Íjász
Leírás: A déli nagy-hatótávú íjászok különleges egyenruhája, természetesen diplomáciai okokból a jelzésektől megfosztva. A páncél viselője a különleges mágiáknak köszönhetően védettséget élvez célzás közben minden zavaró tényezőtől, valamint amíg eszméleténél marad, és nem éri a olyan sérülés, ami fizikailag ellehetetleníti a dolgot, képes pontosan célra tartani. (KÉP)
FIZETVE

Név: Glory of the Wild (A Vadon Dicsősége)
Leírás: Egy hajpánt, amit a halott wolpertinger agancsai ékesítenek. A tárgy mágiája egyfajta aurát sugároz, ami tiszteletet kelt azokban, akik rád néznek. Nem túl erős, de egyezkedésben hasznos.

Név: Heart of the Wild
Leírás: A karperec viselőjének karja átitatódik a természet mágiájával, így egy kemény és ellenálló fához hasonlóvá alakul. Ebben a formában sérülései másodpercek alatt gyógyulnak, ütőereje kétszeresére nő ujjai pedig karmokhoz hasonlóak és képesek átdöfni a nem fém páncélokat. A varázslat tíz percig tartható fenn, utána a karperec magától visszaveszi az energiát és fél napig pihen.
FIZETVE

Név: A banditavezér gyűrűje
Típus: Komolyan? Gyűrű.
Leírás: A csecsebecsét egy több lovaggal végzett vadászfeladatotokon találtátok, ahol fel kellett számolnotok egy rablóbandával, mely a Nebelwald északi részében fosztogatott, s a tárgyat jutalomként adták végül, egyenesen a zsiványok vezetőjének kezéről. A gyűrű viselése megnöveli az általad küldetéseken és azonnalikon (Élménynél nem) kapott pénzjutalmat 20%-al.
FIZETVE

Név: Glowbone Pendant
Leírás: Egy apró, kúp alakú fülbevaló, fehér csontból amely különleges elf mágiával volt elkészítve. Egy apró ütésre a holdagyar rémítő üvöltését képes előidézni, megfélemlítve a legtöbb harcedzett veteránt is.

Név: Miracle of the Sacred Eve
Leírás: Egy apró harang, bronzból és aranyból kovácsolva, amely hetente egyszer a karácsonyi csoda kicsinyített mását idézi elő és békét sugároz mindenkire, aki hallja 10 percre.
FIZETVE

Név: Lightning Diadem / Villám Diadém
Ár: 1000 váltó
Leírás: Egy nefilim mintákkal díszített ezüst fejdísz, aminek jelentősebb része a fej hátulján kiemelkedő két hosszúkás tollalak. Naponta egyszer, varázserőfelhasználás nélkül egy fél méteres körben a használótól egy kettes szintű mágiának megfelelő erejű töltéssel telíti meg a levegőt, és az első hozzáérő, áramot vezető objektumot megrázza és ellöki egy kicsit. A töltés fél percig marad a levegőben és mozog a használóval együtt.
FIZETVE

Név: A Wolpertinger tojása
Leírás: Egy arannyal, ezüstel és bársonnyal fedett díszes tojás, amely megrázva csörgő hangot hallat mintha lenne benne valami. Ha a földre helyezi valaki és némi varázserőt fordít rá, naponta egyszer az óriásira nőtt vér-peltinger ideiglenes mása bújik elő belőle (a gazdája hozzáállásától függően élőholt vagy élő, csak hatalmas verzióban). A lény csatára nem alkalmas és egy percig tart neki fizikai alakot ölteni, ám képes igen nagy sebességgel szökdécselni, egy átalgos hátaslónál ötször gyorsabban téve meg ugyanazt a távot a játékossal a hátán. Egy óráig tartható fent, utána eltűnik és visszabújik a tojásába.
FOGLALT

Név: Rúnaolvasó
Leírás: Egy kis medál, amit számtalan rúnával írtak tele. Ha hozzáérintitek valamihez, amin rúnák vannak, az megmutatja nektek a rávésett jelek szándékát (ergó: hogy ártó szándékú a rúna, védelmező, esetleg megfigyelés vagy csak simán egy történet leírva.) Figyelem: Nem egyenlő a rúnanyelv ismeretével, azt nem értitek tőle!
FIZETVE

Név: A Diplomata gúnyája
Típus: Öltözék
Leírás: Egy speciális öltözék, melyet a Dornburgok szőttek a legfinomabb faselyemből. Bár könnyűnek és gyengének tűnik, meglepően erős, s védőértéke megegyezik egy átlagos bőrpáncéléval.
Első ránézésre egy bronzszínű kabátnak tűnik arany hímzéssel. Speciális hatása, hogy ha viseled, a megszokott diplomatikai előnyökön túl képes vagy hangodat megemelni, s ameddig nem végzel mondandóddal, az összes közelben tartózkodónak végig kell hallgatnia, senki sem szólhat bele vagy szakíthatja meg azt. Amúgy eléggé szemrevaló is.
FIZETVE

Név: Ring of the Night Phlox / Éjlángvirág Gyűrű
Ár: 1000 váltó
Leírás: Tünde druidamágiával felvértezett gyűrű, segítségével óránként egyszer egy öt méter sugarú körben megváltoztathatod a lágy szárú aljnövényzet méretét és összetételét a tartózkodási helyeden szabadon. (Figyelem: Átalakíthatod az alkímiához szükséges növényekké is, de nem szedheted össze őket!)
FOGLALT

Ajánlatokat, chaten, skypeon, pm-ben várom!A hozzászólást Loreena Wildwind összesen 13 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 07, 2018 7:18 pm-kor.


_________________
"Find the lady of the light gone mad with the night
That's how you reshape destiny"

14Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Feb. 07, 2018 7:01 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Hmm a banditavezér gyűrűje mennyi? Very Happy

15Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Feb. 07, 2018 7:50 pm

Cedrick von Nebelturm

Cedrick von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
És a Diplomata gúnyájától mennyiért válnál meg? Very Happy


_________________
’Would you tell me, please, which way I ought to go from here?’
‘That depends a good deal on where you want to get to,’ said the Cat.
‘I don’t much care where--’ said Alice.
‘Then it doesn’t matter which way you go,’ said the Cat.

16Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Feb. 07, 2018 11:09 pm

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Juhú, stip-stop a Lightning Diadem...még passzol is a sok tollal. 1000 váltó megteszi?

17Árverések háza Empty Re: Árverések háza Csüt. Feb. 08, 2018 10:51 am

Gloria

Gloria
Klerikus
Klerikus
Ger, 1000 váltót kicsit kevésnek érzek, elég OP tárgy ha belegondolsz a potenciáljába, de 2000-ért a tiéd.


_________________
"Find the lady of the light gone mad with the night
That's how you reshape destiny"

18Árverések háza Empty Re: Árverések háza Pént. Feb. 09, 2018 2:29 pm

Lamia von Nachtraben

Lamia von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
A tojás esetleg? Smile Mennyi váltóért vesztegeted? -.-


_________________
“Coming back to where you started is not the same as never leaving.”

Név: Mély levegő...
Típus: Személyes passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Lamia az évek során megtanulta, hogyan fojtsa magába az indulatait, amikor szükséges. Ennek hála néhéz kihozni a sodrából, részben tűrőképességének, részben elővigyázatosságának köszönhetően. Utóbbinak hála már-már ösztönösen megérzi, ha valakinek ellenséges szándékai vannak az irányába, hogy időben fel tudjon rá készülni..


Előtörténet | Adatlap

19Árverések háza Empty Re: Árverések háza Pént. Feb. 09, 2018 7:44 pm

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Akkor hivatalosan lefoglalom az Ostromíjász vértet is.

20Árverések háza Empty Re: Árverések háza Pént. Feb. 09, 2018 8:32 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona
Miracle of the Sacred Eve-t megvettem Lorytól 2k-ért

21Árverések háza Empty Re: Árverések háza Hétf. Márc. 05, 2018 9:26 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Déli Mágus
Déli Mágus
Név: A banditavezér gyűrűje
Típus: Komolyan? Gyűrű.
Leírás: A csecsebecsét egy több lovaggal végzett vadászfeladatotokon találtátok, ahol fel kellett számolnotok egy rablóbandával, mely a Nebelwald északi részében fosztogatott, s a tárgyat jutalomként adták végül, egyenesen a zsiványok vezetőjének kezéről. A gyűrű viselése megnöveli az általad küldetéseken és azonnalikon (Élménynél nem) kapott pénzjutalmat 20%-al.


Átveszem a gyűrűt, és az 5db fecskendőt Lory azonnal megkapja maikor kéri!

22Árverések háza Empty Re: Árverések háza Hétf. Márc. 05, 2018 10:04 pm

Aura von Neulander

Aura von Neulander
Vámpír Végrehajtó
Vámpír Végrehajtó
Név: A Harag Emléke
Ár: 2000 váltó
Leírás: Nefilim mágiával a félangyalok képesek voltak egy apró borostyánba zárni Abaddón tüzének egyetlen kis lángját, majd az így készült nyakláncot átadták azoknak a hősöknek, akik túlélték a pusztítást. A láng magában nem képes sem ártani sem használni, ám a következő alkalommal, amikor viselője halálos csapást szenved el életre kap, széttöri a borostyánt és átjárja viselője testét, begyógyítva annak minden sebét. Ezután a tűz kihuny és így elhasználódik.

Ilyen eladó!


_________________
Adatlap

23Árverések háza Empty Re: Árverések háza Hétf. Márc. 05, 2018 10:34 pm

Lance Kalver

Lance Kalver
Tünde Katona
Tünde Katona
Lorytól hivatalosan is megvéve 2500 pénzért ő Very Happy
Név: Heart of the Wild
Ár: 2500 váltó
Leírás: A karperec viselőjének karja átitatódik a természet mágiájával, így egy kemény és ellenálló fához hasonlóvá alakul. Ebben a formában sérülései másodpercek alatt gyógyulnak, ütőereje kétszeresére nő ujjai pedig karmokhoz hasonlóak és képesek átdöfni a nem fém páncélokat. A varázslat tíz percig tartható fenn, utána a karperec magától visszaveszi az energiát és fél napig pihen.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t866-lance-kalver-how-to-screw-a-child-s-life https://questforazrael.hungarianforum.net/t875-lance-kalver

24Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Márc. 07, 2018 6:51 pm

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
4000 váltó-ért el is viszem az Ostromíjász vértet és a Lightning Diademot.

25Árverések háza Empty Re: Árverések háza Szer. Márc. 07, 2018 7:17 pm

Jozef Strandgut

Jozef Strandgut
Klerikus
Klerikus
Bocs, de nem akartam ezért átjelentkezni, de megvenném Amy-nak Asael-től a Harag Emlékét 2000-ért, ha még nem stoppolta le senki.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.