Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Legutóbbi témák

» [Magánküldetés: Kyrien von Nachtraben] - Családi titkok
by Kyrien Von Nachtraben Kedd Nov. 05, 2024 6:37 pm

» Erlendr - emlékiratok
by Erlendr von Nordenburg Pént. Nov. 01, 2024 7:40 pm

» Küldetés: Az arany fényében tündökölvén (V.I.Sz. 822. Tél)
by Jozef Strandgut Hétf. Okt. 28, 2024 3:45 pm

» [Magánküldetés] Rote Fenster hinter den Wänden (V.I.Sz. 822. Nyár)
by Nessaris Maera Szomb. Okt. 26, 2024 6:21 pm

» [Útvesztő] A magoi hét próbája
by Ostara Kedd Okt. 22, 2024 12:49 am

» Élménynek túl rövid...
by Erlendr von Nordenburg Szer. Szept. 25, 2024 7:39 pm

» Képességvásárlás
by Jozef Strandgut Vas. Szept. 22, 2024 7:21 pm

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Hóhajú Yrsil Csüt. Szept. 19, 2024 12:19 pm

» Enoch ben Metathron
by Noel Vas. Szept. 08, 2024 12:18 pm

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Kastiana előtörténete

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

The author of this message was banned from the forum - See the message

2Kastiana előtörténete Empty Re: Kastiana előtörténete Hétf. Okt. 07, 2019 11:38 am

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje

Üdvözlöm a merész, bátor hölgyeményt!

Engem ért a megtiszteltetés, hogy az előtörténetet olvashatom. Nagyon tetszett a történet és gyönyörűen visszatükröződik, hogy rengeteg munka van benne.
A történet maga velős volt, mégis sok részletet említettél benne. A terjedelme megfelelő, a történet és a karakter motivációja is tökéletes összhangban volt a jellemével. Hatalmas, hatalmas pirospont jár érte, ahogy az oldal elemeit a történetedbe szőtted. Az évszámok, a helyszínek, de még a szörnyek is, hatalmasat néztem, amikor a sorok közt rámkacsintottak a finsterwaldi bestiák. Nagyon tetszett, hogy a karakter életeseményit bizonyos fordulópontokhoz kötötted az oldal idővonalában. Ennek hála a történet jól követhetővé vállt, és pontosan tudta az olvasó is, milyen világban éli éppen Castiana az életét. Jó történet volt, élvezetes, kellően részletes, nem volt egyetlen hiba sem benne (először azt hittem a kék haj nem lehet természetes, de aztán rákerestem és mégis. Újabb pirospont, rávett a történet, hogy tanuljak valamit XD).

Egy dolog miatt nem szeretném még a történetet elfogadni. A végén a barna folyadék, a Belső Szem szimbóluma valamint az út az asztrális horizontba egy picit homályos volt nekem. Arról szeretnék pár sort látni. Mi az a lötty, hogyan került hozzád, és ami a leges-legfontosabb, mi történt, miután átkerültél ebbe az asztrális eseményhorizontba és hol kötöttél végül ki, hogyan menekültél meg? Ha ez megvan, akkor minden gond nélkül el tudom az előtörténetet fogadni (ja igen, ha netán nem lennél a dolgodban biztos, hogy amit írsz illik-e a világba, nyugodtan megkereshetsz akár üzenetben, akár discordon és felvázolhatod nekem).

Illetve a végére egy kis szőrszálhasogatást szeretnék még tűzni. Ugyebár az emberek skandináv és német hangzású neveket használnak, a német egy régies változatát beszélik, s ez a neveikben is tükröződik. Nem tudom, hogy a neved kezdőbetűjét "C"-nek, vagy "K"-nak kell-e ejteni, de ha "K"-nak, akkor le kéne cserélni a névben a kezdőbetűt "K"-ra, mert a németek a "C"-t úgy ejtik, ahogy olvassák, és ezt a veroniai emberek is így teszik. A kelta-angol nyelv és nevek a tündékhez tartoznak.

Azt hiszem ennyi volna, ha kérdésed van, nyugodtan keress fel akár PM-ben, akár Discordon. Addig is kitartást és hajrá, már nincsen sok hátra. Wink

3Kastiana előtörténete Empty Re: Kastiana előtörténete Pént. Okt. 11, 2019 11:37 am

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje

Kiváló munka, szépen sikerült mindent kijavítani (apropó, a neved első szótagjában az s-t nem kell sz-re átírni, azt a németek is sz-nek ejtik Very Happy ). Nem sok mindent tudok már hozzáfűzni, hogy ne ismételjem el magam. Ez a titokzatos lötty egy érdekes kis családi örökség volt, és remélem hogy látok még majd belőle a későbbiekben. Egy dolgot ne feledj, ha majd szeretnéd a folyadék történetét folytatni, előtte keress meg és vázold fel nekem kérlek, hogy pontosan mit tervezel vele, hogyha netán valami gond lenne vele azt időben észrevegyem.

Az előtörténet pedig még mindig olyan jó, mitn volt, így semmi akadálya annak, hogy

ELFOGADJAM

Ami az adatlapodat illeti, azt itt készítheted el a frakciódnak megfelelő alfórumban. Egyszerűen csak nyissegy új témát és onnantól kedvedre szerkesztgetheted az adatlapodat.

A képességeid listáját itt találod a saját kasztod nevét viselő témában. Az egyik I-es erősségű varázslatot kezdésnek ingyen megkapod.

Minden játékos kap kezdésnek egy egyedi, személyre szabott képességet. Íme hát a tiéd, avagy a sok iszkiri jutalma:

Személyes passzív: Mint a légynek
Típus: Passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Kastianának már többször kellett élete során nyúlcipőt húznia, hogy az életét mentse. Érzékei kiélesedtek, ösztönei pedig erősebbek lettek, s ennek hála biztonsággal tud hátat fordítani ellenségeinek, ha arra kerül a sor. Képes egyszerre előre s a háta mögé is figyelni, s a veszély forrásait időben észlelni.

Választhatsz, mely Útra kívánsz rálépni, ezekről részletesebb leírást itt találsz.

Ne felejtsük a megfelelő felszerelést sem. Ezek közül az apróságok közül választhatsz magadnak egy darab fegyver és egy páncélt, vagy kiegészítőt.

A többi játékossal a Discord szerverünkön is tudsz ismerkedni (utóbbit a menüsor jobb szélén találod), de ajánlom a Játékostárs kereső fórumot is. Itt egy apró kis útmutató, ami segít jobban eligazodni az oldalon. Amennyiben kérdésed van, nyugodtan kereshetsz engem is, vagy bármelyik mesélőt vagy admint, állunk rendelkezésedre.

Ami pedig a helyszínek közötti utazást illeti, az utazásnál nem szoktunk nagyon szigorúak lenni. Minden játékosnak tudnia kell, hogyan is utazik a karaktere A-pontból B-pontba, s miként küzdi le azokat az akadályokat, melyek az út során bukkannak fel. A küldetések, játékok eleje is rendszerint úgy szokott kezdődni, hogy a játékosok leírják, hogyan is  jutottak el a játék helyszínére. Ám amíg ez a módszer megvan, s az reális, jól indokolt, addig nem kell az utazáshoz külön mesélői engedélyt kérni. Hogy egy pár példát mondjak van aki karavánokhoz szokott csapódni, van aki zsoldoskompániával jár ide-oda, van akinek kísérete van, de olyan is van, hogy valaki madárrá változva repül át várfalak fölött. Sokan vannak, akik nem is szoktak például ellenséges területen játékokat kezdeni, csak akkor, ha a körülmények lehetővé teszik, hogy az ő ott tartózkodásuk jól indokolt legyen. Szóval, amíg megvan, hogyan is utazol ide-oda, addig tiéd a világ. Ha netán nem volnál biztos benne, mennyire reális amit kiötlöttél, hasonlóan a korábbiakhoz itt is nyugodtan keress fel engem vagy egy másik mesélőt és ő megmondja a tutit.

Hát akkor nincs más hátra mint előre! Sok sikert és jó játékot!

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.