Alicia és Zivriahan - Az ajtót kinyitva fényesség veszi körbe a kalandorokat, s csakhamar a túloldalt találják magukat. Az ajtó mögöttük bezáródott, s önmaguk kettesben maradtak egy igen nagynak tűnő csarnokban, melynek végét köd borította. A falak kékre voltak festve, s aránytalan, rendezetlen, arany színű, szemeket jelképező szimbólumokkal volt kidekorálva. Ahol ablakok lehettek volna, ott csak arany színű függönyök lógtak, s még a padló is egy arany szegélyű, kék szőnyeggel volt borítva. A fényt lebegő fénygömbök biztosították, melyek aránytalanul voltak szétszórva a csarnok légterében, elég közel, hogy sok fényt adjanak, de elég távol, hogy elérhetetlenek legyenek. Ahogy a a tünde és a démon eltávolodott az ajtótól, melyen beléptek, a csarnok végében elterülő ködben két alak mozgását vélhették felfedezni. Egy apróbb és egy magasabb, akár csak ők maguk.
Astonien - A férfi abbahagyta ostorozását, s ceremóniálisan letette az eszközét maga mellé, miközben egy fájdalmas sóhajtás kíséretében ismeretlen nyelven motyogott pár szót. Arcán ezúttal ingerültség jeleit láttad.
- Beszéltünk eleget, én úgy hiszem. Mit akarhat még tőlem, ó hatalmas varázsló? - hangjába gyűlölet lopózott, ahogy feltápászkodott a földről, s jó két fejjel föléd tornyosulva közelebb lépett hozzád. - Megadtuk, amit kért. Az általa nevezett nemes célért is áldoztunk. Mint törzsem vezére, felelősséget vállaltam tetteinkért. Akkor miről beszélhetünk még? Tán Elohimre tett eskünk nem volna elég? További elégtételre vágyik tán?
A férfi láthatóan próbálta visszafolytani túlcsorduló érzelmeit, ám öklei így is szorosan összeszorultak.
Astonien - A férfi abbahagyta ostorozását, s ceremóniálisan letette az eszközét maga mellé, miközben egy fájdalmas sóhajtás kíséretében ismeretlen nyelven motyogott pár szót. Arcán ezúttal ingerültség jeleit láttad.
- Beszéltünk eleget, én úgy hiszem. Mit akarhat még tőlem, ó hatalmas varázsló? - hangjába gyűlölet lopózott, ahogy feltápászkodott a földről, s jó két fejjel föléd tornyosulva közelebb lépett hozzád. - Megadtuk, amit kért. Az általa nevezett nemes célért is áldoztunk. Mint törzsem vezére, felelősséget vállaltam tetteinkért. Akkor miről beszélhetünk még? Tán Elohimre tett eskünk nem volna elég? További elégtételre vágyik tán?
A férfi láthatóan próbálta visszafolytani túlcsorduló érzelmeit, ám öklei így is szorosan összeszorultak.