Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Iboket Czirut

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Iboket Czirut Empty Iboket Czirut on Szer. Ápr. 24, 2019 2:36 pm

Iboket Czirut

Iboket Czirut
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Név: Iboket Czirut
Faj: Démon
Frakció: Független
Nem:
Kor: 2
Kaszt: Szemfényvesztő - Merénylő ág

Kinézet:
Távolról megnézve egészen átlagos, hogyha az átlag alatti magasságát (160cm), kisgyermetegnek csúfolható, csontos idomait és a gerince végén éktelenkedő rövid, vastag, szőrös farkat nem vesszük számításba. Közelebbről látva feltűnhet a különösen sápadt bőre és annak pikkelyszerű textúrája, mely megtapogatva dörzspapírszerű, érdes, száraz felületként válaszol, viszont maga a test igen puha, ahogy sok női testtől ez megszokható.
Hosszú, piszkosfehér haja, kócosan terebélyesedne mindenfelé, ha épp nem kötné lusta kontyba vagy egyéb frizurába, ami még így is számtalan tincset hagy szabadon bóklászni a fején, mellesleg a farkán is hasonló színben pompázik. Szemei kicsi, mandulaforma vágásokból kémlelnek, íriszei aranyoszöldek akár a rozsdásodó sárgaréz, a szemöldökei mocskosak, feketék akár a szén. Ajkai teltek, orrsövénye keskeny, az orra kiemelkedő, kerekded.
A tartása általában lezser, szenvtelen, ugrásra kész, konfliktushelyzetben inkább széles, ruganyos, hogy könnyebben mozoghasson több irányba. A mozgása általában fürge, pattogós, egészen játékos, komolyabb esetekben viszont gyors, ügyes, kicsi. Tekintete sokszor értetlen, de mindig figyelő, vizslató. Az öltözködése változó, de általában kényelmes rongyokban jár, nagyban függ attól, hogy egy-egy ruha mennyire tetszik meg neki.
Jellem:
Gyermeteg, komolytalan, jó lelkű, de halálosan kleptomániás és rettentően impulzív. Csupa szív, naiv természet és hajlamos kisegíteni másokat, még ha közben egy-két csecsebecse a „kezében marad” távozás közben, van, hogy pár perc múlva rájön, aztán visszaviszi az illetőnek. Jó megfigyelő és viszonylag jók az intuíciói. Másokkal közvetlen, igen szemtelen, hajlamos figyelmen kívül a legtöbb rangot és egyszerűen „bácsi”-t vagy „néni”-t használni megnevezésként, ha pedig nem tudja vagy nem tetszik valakinek a neve, szimplán olyat ad neki, amit könnyen meg tud jegyezni, hasonlóképp a jó és gonosz jelzők is szubjektív alapokon nyugodnak.
Szeret viccelődni, nem csak figyelemelterelésként, és hülyébbnek tettetni magát, mint amilyen és félreérteni vagy - csak úgy - bohóckodni, még ha emiatt bajba is kerülhet komolyabb emberekkel összekerülve, összességében nem érdekli mit gondolnak róla, de imádja mulattatni magát, ha pedig a környezete is élvezi, annál jobb. Gondjai vannak a beszéddel, a hosszú és bonyolult szavakkal vagy a körmondatokkal, sokszor dadog vagy utólag kijavítja magát vagy belezavarodik a saját mondandójába, de gondolati szinten általában rendben van, csak nehezére esik kifejezni, káromkodni viszont nagyon jól tud.
Lopás terén olyan, mint egy szarka, az érzékei vagy szükségletei vezetik az értékítélettel szemben, függetlenül egy könyv felbecsülhetetlen értékétől, ha mondjuk van mellette egy selyemruha valószínűleg utóbbit viszi el, mert kellemesebb a tapintása. Megvesztegetni és cserélni is hasonló okokból könnyű esetében, például ízletes étellel, finom posztóval, csillogó dolgokkal, a megbízásai épp’ emiatt általában nem mindig pénzre mennek.
A természete és kinézete ellenére nagyon okos és tehetséges, de nem sok dolog fogja meg annyira, hogy figyelmet szenteljen neki, így a lelkesedése sem annyira nagy a legtöbb dologgal szemben.
Kapcsolatok:
- Név/Becenév: Az illetőről vázolt információk, tömören. (Magamnak szerkezet sablon jövőbeli jegyzetekhez)

- Wilhelmina von Nachtraben/Anya: Ibo tudja, hogy valamiféle nemes és tud varázsolni valamit. Pontosan még egyiket sem.
- Damien/Apa: Sötét bőrű sötét tünde, aki egy tőrrel harcol. Wilhelminával gyakran látni együtt.
- Suzi/Szénahaj: Furcsa lány, aki nehezen beszél. Általánosságban nem sokat róla.
- Freia/Levélfül: Egy tünde íjásznő, meglepően csendes.
- Jonatan/Aranykéz: Egy zsoldos férfi, aki rendkívül ügyes, legfőképp a fejsimogatásban.
- Syele/Kéztolvaj: Egy másik lány, aki előbb kapta a fejére Aranykéz kezét, emiatt az esküdt ellenségem. Rendkívül fennhordja az orrát.
- Bögöly: Egy tündér, akit a jövőben meg kell leckéztetni.
- Alicia/Késdobáló: Egy nekromanta, aki szereti beöltöztetni a bábjait és túlságosan szereti a célpontot.
- Edel/Kalma: A megbízónk célpontja, Alicia barátja. Egy szellem, így kétséges, hogy Alicia vágya a megmentésére valaha is beteljesül. Jelenleg rendkívül ellenséges.

Út: A bohóc útja
- Még ebben a mogorva, sötét világban is vannak olyanok, akik képesek bármikor mosolyt csalni az emberek arcára. Az életvidám, felszabadult és persze szédült egyéneket pedig úgy tartják az ördög vigyázza.
Képesség:

Név: Hülyéknek áll a világ
Szint: 0
Ár: Nem megvehető
Leírás: A bolondokat úgy tartják ördögi szerencse kíséri útjuk során, ami megmenti őket még a legkilátástalanabb helyzetektől is. Ennek hála képes a képesség tulajdonosa játékonként egyszer egy szerencsére bízott helyzetből teljes fölénnyel és a lehető legjobb módon kikecmeregni. Küldetések során a képesség érvénybe lépésének azonban mindössze 50%-os esélye van.A hozzászólást Iboket Czirut összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 03, 2019 11:22 am-kor.

2Iboket Czirut Empty Re: Iboket Czirut on Szer. Ápr. 24, 2019 2:56 pm

Iboket Czirut

Iboket Czirut
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Értékek

Tapasztalatpontok: 700TP
Pénz: 4500 váltó

Képességek:
Spoiler:
Passzív:
Név: Fáradhatatlan
Ár: 500 váltó
Leírás: Erre vagy éppen arra, de akárhogyan is nézzük, az utazás egy rettenetesen fárasztó dolog. A Fáradhatatlan képességgel rendelkező karakter képes akár két napot is kibírni jelentősebb pihenés nélkül, megnövelve akár a menekülési távot, akár simán az utazás sebességét, emellett pedig nagy súlyokat cipelve is képes változatlan sebességgel, különösebb fáradtság nélkül menetelni. Harcra is hatással lehet.

Név: Megbízható hátvéd
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Iboket farka sokáig semmi másra nem volt jó, csak elijeszteni a babonás embereket. Idővel azonban megtanulta irányítani és sokat javult az ügyessége vele. Így aztán mostanra képes a kezével egyenlő precizitással mozgatni, kisebb tárgyakat megragadni vele, vagy éppen megkapaszkodni. A farok képes Iboket súlyát is megtartani.
Aktív:
Név: Árnyéklépés
Típus: Bűbáj (1/2 kör)
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Az démon árnymágiával képes egy rövid, körülbelül egy méteres távú testáthelyezést végrehajtani. Csak olyan helyre képes ilyen módon kerülni, amelyet lát és nincsenek fizikai akadályok.

Név: Zord Jelenlét
Szint: 1.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Bűbáj, Akarat alapú
Leírás: A démon jelenlétével is képessé válik rossz közérzetet kelteni az emberekben, valamit felzavarja az állatokat egy rövid időre. Ez nem befolyásol nagyjából semmit, de megfélemlítésre kiváló. Bekapcsolható passzív, nem fogyaszt varázserőt.
Felszerelések:
Spoiler:
Fegyverek:
Tőr
Páncél:
Köpeny
Egyéb kiegészítők:
Név: Trick or Treat
Típus: Kiegészítő
Leírás: Vérfagyasztó látvány egy ilyet meglátni az ajtó mögött. Egy maszk, rajta egy ijesztő ábrázattal, melyet viselője festett fel rá. Akihez bekopognak vele, döntenie kell: ad valamit annak, aki hordja, vagy  a maszk viselője hátborzongatónak, rémisztőnek fog tűnni a szemében egészen az egyeztetés végéig. Küldetésen kétszer lehet használni, de nem ugyan azon a személyen.
Kritérium: Csak sötétben használható.
Pénzmozgás:
Spoiler:
Tapasztalat:
Spoiler:
Nyersanyagok:
Spoiler:
- 1 Borsmenta
- 1 Harangvirág
- 1 Len
- 1 Bőrpántok
- 1 Pajzs alap
- 1 Azurit
- 1 CédrusA hozzászólást Iboket Czirut összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 26, 2019 10:57 pm-kor.

3Iboket Czirut Empty Re: Iboket Czirut on Szer. Ápr. 24, 2019 3:04 pm

Iboket Czirut

Iboket Czirut
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Játéknapló
Színmagyarázat:
Folyamatban
Lezárva

Küldetések:
Nagyküldetés/krónika: -
Küldetés:
A Lidérc báli ruhája
Hátratolt helyőrség
Magánküldetések: -
Élmények:
Élményes topic
Helyzetjátékos topic
Magánjátékok:
Azonnalik:
Arénák:

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.