Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

» [Magánjáték - Syele & Matheus] A nyáj
by Rudenz von Hellenburg Today at 2:50 pm

» [Magánjáték] A Vándor új kardja
by Cedrick von Nebelturm Today at 12:14 pm

» [Küldetés] Tíz kicsi démon
by Oswald von Bertold Szomb. Aug. 08, 2020 5:38 am

» A QFA Memek hivatalos topikja
by Iudex Pént. Aug. 07, 2020 7:56 pm

» Gerard D. Lawrenz
by Gerard D. Lawrenz Pént. Aug. 07, 2020 7:40 am

» Küldetés: Vadász, vagy préda? (V.I.SZ. 821. Tél)
by Lothar von Nebelturm Csüt. Aug. 06, 2020 11:04 pm

» Barátokért jutalom
by Nessaris Maera Csüt. Aug. 06, 2020 7:19 pm

» [Magánjáték] Sons of the North
by Eirik von Hildebrand Csüt. Aug. 06, 2020 9:19 am

» [Azonnali] Emlékek IV.
by Hóhajú Yrsil Szer. Aug. 05, 2020 1:33 pm


You are not connected. Please login or register

Edgar von Schwarzjäger

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Edgar von Schwarzjäger Empty Edgar von Schwarzjäger on Pént. Dec. 06, 2019 11:38 pm

Edgar von Schwarzjäger

Edgar von Schwarzjäger
Vámpír Végrehajtó
Vámpír Végrehajtó
Edgar

Edgar von Schwarzjäger Tumblr_opfklc84dB1so1nhno3_400 Edgar von Schwarzjäger Tumblr_opfklc84dB1so1nhno5_400

Faj: vámpír
Kaszt: végrehajtó
Nem: férfi
Kor: 52

Kinézet: Magas, széles vállú, de karcsú, izmai kidolgozottak. Arcvonásai ragadozó nagymacskára emlékeztetnek, a szemszíne kék, tekintete metsző, éles. Az orra elég nagy, de vonala egyenes, így nem csúfítja arcát. Valamivel sötétebb a bőre, mint ami a vámpírokra jellemző. Haja is inkább csak erősen sötétbarna, mintsem a fajtársai jellegzetes feketéje. A családja ezt azzal magyarázta, hogy Edgar édesanyja egy ember volt; az Átok miatt ugyan vámpír fogant a szülők kapcsolatából, Katerina azonban néhány apróságban a fián hagyta emberi mivoltát.
Reszelős, jellegzetes orrhangján általában halkan és dörmögve beszél.
Amennyiben nem páncélt visel, kényelmes anyagból készült, sötét színű ruhákat visel. Kimondottan szereti a jó minőségű bőrből készült lábbeliket. Szeret kiegészítőket hordani, amalgám nyakékén kívül főleg gyűrűket szokott.

Jellem: Látszólag nemtörődöm, a világ dolgaival szemben érdektelen viselkedést tanúsít általában. Nem ragaszkodik különösebben a vámpírcsaládhoz, a közvetlen rokonai közül is csak a két mostohatestvérével szemben tanúsított lojalitást. A vámpír apját mindig megvetette, és bármennyire nem hajlandó bevallani, rettegett tőle, a mostohaanyja mindig éreztette vele, hogy ő nem tartozik igazán a családhoz, ezért vele sem ápolt különösebben mély érzelmi viszonyt.
Makacs és kitartó, ha valamit a fejébe vesz, azt minden lehetséges úton megpróbálja kivitelezni, akkor is, ha tudja már az elején, hogy lehetetlen. Sajátos morális iránytűje van, nem érez bűntudatot, ha olyanoknak árt, akikhez nem fűzi megfelelő érzelmi kapcsolat (ilyenekből pedig kevés van). Nagyon beképzelt, valahol messze, egy felhő csücskén ül, távol a valós világtól, csak azt látja, amit látni akar, és azt is úgy, ahogy akarja, közben pedig nektárt kortyolgatva tekint le a halandókra, akik egytől-egyig azért születtek, hogy őt szolgálják. Úgy jár fel-alá a világban, mintha a királya lenne, átszellemült arccal végzi az alantas munkát is, mintha a saját döntése lenne, hogy leereszkedjen a pórnép közé. Nem lehetetlen kijönni vele, de nem is könnyű. Fennhéjázó, büszke és nagyképű. Magabiztos, és egyébként nagyszerű csapattárs, ha csapatban kell dolgozni, mert nála nem opció a vereség, és ilyenformán bármit képes megtenni a győzelemért. Intelligens, és bár fanyar és szarkasztikus, a humora is jó. Kimondottan magányos farkas típus, de jól kijön azokkal, akik valamelyest hasonlóak hozzá, ha másban nem is, de legalább annyira ambiciózusak. Egyébként lojális jellem, ha valaki mellett elkötelezte magát, amellett kitart, és nem hagyja pácban a barátait (inkább mást márt be helyettük).
Nem tesz nagy erőfeszítéseket azt illetően, hogy bármi módon is titkolja felsőbbrendűségérzését. Ami nála nem vámpír mivoltából, hanem pusztán a jelleméből fakad. Élvezi, ha piszkálhat másokat, de sose kezd ki nála gyengébbel, mert azt olyan méltatlan dolognak tartja. Mélyen hisz abban, hogy vannak, akik csak azért születtek a világra, hogy járulékos veszteségként funkcionáljanak

Személyes passzív: The Arrogant Ranger (Igen, okkal Ranger)
Típus: Passzív
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Edgar roppant beképzelt teremtés, s örömét leli abban, ha fitogtathatja felsőbbrendűségét. Ha egy csatában egy sajátjánál magasabb szintű értelmes ellenséget inzultálhat, olyan elégedettséggel tölti el, hogy képes egy mágiapontot visszatölteni vele. Hetente egyszer használható a töltő hatás, inzultálni és másokat lenézni viszont bármikor lehet.

2Edgar von Schwarzjäger Empty Re: Edgar von Schwarzjäger on Szomb. Dec. 07, 2019 1:14 am

Edgar von Schwarzjäger

Edgar von Schwarzjäger
Vámpír Végrehajtó
Vámpír Végrehajtó
Felszerelés

Név: Számszeríj
Típus: Távolsági
Leírás: A Schwarzjäger vámpírcsalád különleges találmánya, amely jelentősebb pontosságot és átütőerőt képvisel, mint az íj, azonban kisebb a hatótávja. Egy tegez is jár mellé, benne 25 lövedékkel, mely ha elfogy, a játékok alatt, vagy azok végén pótolható.

Név: Vadászkard (Műremek)
Típus: Egykezes kard
Leírás: Elegáns, szabályhoz hasonló markolatvédővel ellátott egyélű kard, amit elsősorban urak és tisztek használnak. Enyhén szélesedő, három láb hosszú pengéjű fegyver, acélja merész, látványos hegyesszögben végződik. Éle egyenletesen harapósra köszörült, fokán sűrű, apró fogú csontfűrész kapott helyet. Szokatlan egyensúlya erőteljes, súlyos csapásokra teszi a legalkalmasabbá - szakértő kézben figyelemreméltó könnyedséggel bánik el eleven ellenféllel és elejtett vaddal egyaránt. Egykezes, finoman görbített markolata vaddisznó agyarából készült, finomra csiszolt és kézreálló darab, gombja és keresztvasa szerény, praktikus acél.

Név: Vadásztőr (Tőr)
Típus: Félkezes
Leírás: Egy hétköznapi vadásztőr, melynek a megszokottnál szélesebb, hirtelen hegyesedő pengéje alkalmassá teszi az elejtett vad nyúzására, zsigerelésére. Markolata szarvasagancsból készült.

Név: Bőrvért
Típus: Vért (Közepes)
Leírás: A testet védő, kivert bőrből készült páncél.

Név: Bőr alkarvédő (Műremek, 1 pár)
Típus: Karvédő (Közepes)
Leírás: Egy pár egyszerű, sötét színű alkarvédő. Belső rétege puha, finom borjúbőrből való, amely könnyedén idomul viselője izmaihoz. Vízzel és méhviasszal keményre edzett külső héja marhabőrből készült, gazdája két végén egy-egy hüvelyknyi széles, ezüstcsattal záródó bőrszíjjal rögzítheti.  Külső és belső bőrrétegeit szívós, sűrű szövésű posztóbélés választja el egymástól, óvva a belülső, finomabb anyagot és kényelmesebbé téve a viselését.

Kiegészítők

Név: Freya ajándéka
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy apró kis fémnyakék, amit még Freya készített neked úgy, hogy lefűrészelte egy számszeríj tüske hegye felett a fát, majd azt átfúrta, s bőrszíjra húzta. Érződik rajta, hogy nem mester készítette, de az is, hogy mérhetetlen sok szeretettel készült. Viselője minden küldetés után extra jutalomként 3 ezüstből készült számszeríj tüskét kap, amik hatékonyak a szellemek, s más természetfeletti lényekkel szemben. Ezek ugyanúgy hordhatóak küldetésre, mintha sima tüskék lennének, de beleszámítanak a klasszikus tüske limitjébe (ergo egy tegezben bárhogy lehet az ezüst és a fém tüskék aránya, de sosem lehet több 25-nél a számuk). A játékos felelőssége jelezni a mesélőnek, hogy extra jutalom jár neki.

Név: Kegyes hazugság
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy függő, ami egy apró karácsonyfát ábrázol. Ha valaki ártó hatást bocsát a tárgy birtokosára, az úgy fogja látni, mintha sikertelen lett volna a varázslata. A hatás természetesen, ha máshogy nem védik ki, érvényes lesz a célpontra, csupán a használó fogja azt az illúziót látni, hogy valamit elrontott, ez pedig morált csökkenthet, vagy félelmet kelthet. Addig tart, amíg a tárgy birtokosa nem cselekszik ártó szándékkal, de minimum egy, maximum négy körig fejti ki hatását. Játékonként egyszer használható.

Név: Egy jó szó...
Típus: -
Leírás: A kiszabadított északi parancsnok hálája jeléül még visszafele úton egy menlevelet fogalmazott meg mindenkinek, aki segített a rablók legyőzésében. A levél felmutatásával az alacsonyabb rangú katonák egyszer elnézik, hogy valami nekik nem tetszőt tégy: nem támadnak rád, valamint fogságba kerülés esetén elengednek.
Kritérium: Csak Észak területén használható fel, és ott is csak egyszer – a katonák utána elkobozzák.

Képességek

Név: Rejtőzés
Típus: Passzív
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A Schwarzjäger vámpír árnyékos környezetben képes beleolvadni az őt körülvevő háttérbe, és ameddig lassan mozog igen nehéz észrevenni.A hozzászólást Edgar von Schwarzjäger összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 22, 2020 5:51 pm-kor.

3Edgar von Schwarzjäger Empty Re: Edgar von Schwarzjäger on Vas. Dec. 08, 2019 8:09 pm

Edgar von Schwarzjäger

Edgar von Schwarzjäger
Vámpír Végrehajtó
Vámpír Végrehajtó
Küldetésnapló

előtörténet

élmények

Küldetések

a fogolykaraván
kifordított gúnyák

Magánjátékok

feat hilde

Azonnalik
tapló télapó
takonypócok
nicsak, ki vagyok?

Költségvetés

Bevétel
100tp - king idézet
1500 váltó (+kegyes hazugság) - bad santa
150tp - takonypóc
200tp, 2000$ - fogoly
100tp, 1000 váltó, freya ajija - élmény
150tp - nicsak ki vagyok +25 acsi

Kiadás

-

szint: 2
tp: 725/1250
váltó: 4500 : (((

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.