Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
[Vámpír frakció külkdetés] Az éjszaka szárnyai

Hétf. Szept. 02, 2019 7:13 pm by Hannes von Rotmantel

A partvidéki vámpírcsaládok ostrom alatt állnak. Hoshek elfajzott katonái elfoglalták a …

Comments: 9

Küldetés: A ház padlója recseg

Szomb. Szept. 14, 2019 8:15 pm by Sötét Apostol

A ház padlója recseg


Adele Holzer …

Comments: 4

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 112


You are not connected. Please login or register

Adele Holzer

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Adele Holzer Empty Adele Holzer on Kedd Júl. 30, 2019 7:09 pm

Robin Holzer

Robin Holzer
Klerikus
Klerikus
Név: Robin (Adel) Holzer


Faj: Ember


Frakció: Veroniai királyság


Kaszt: Klerikus


Nem:


Kor: 21


Szint: 1 (200/500)


Kinézet:

Mióta a szemináriumon rájöttek, hogy nő vagyok, megnövesztettem szőke hajam, ami így a lapockám aljáig ér. Kék szemem és mélyreható tekintetem bizonyos esetekben elegendőnek bizonyulnak, hogy elérjem a célomat. Nem vagyok magasnak mondható, de nem is az apró törékeny virágszál az első jelző, ami eszébe jut rólam az embernek, ha meglát. Főleg, hogy szépnek sem gyakran mondanak. Leginkább olyankor, ha valaki veszi a fáradtságot tüzetesebben megnézni. Hogy szokták mondani? Csiszolatlan gyémánt? Nos.. akkor az vagyok. Nem a külső a legfontosabb az életben…
Világosbarna reverendában járok, mióta a szemináriumba kerültem, amit a bátyámtól örököltem. Ettől viszont nem okoz gondot eltérni, ha úgy kívánja a helyzet, hogy érdemes elrejtenem a hivatásomat.


Jellem:

Adel az a lány, aki ha azt látja, hogy a tagbaszakadt, nála kétszer nagyobb kőbunkó beleköt egy védtelen gyengébb emberbe, nem gondolkozik, hanem odamegy, és a maga viszonylag mély, de kellemes hangján leordítja az illető fejét, felsorolva minden lehetséges jelzőt, hogy micsoda utolsó, undorító, gyáva és mocskos dolog olyanba belekötni, aki nála gyengébb. És hát… ki ütne meg egy lányt? (Jó, azért néhányan igen, de komoly sérülést nem szenvedett)
Ennyire erős az igazságérzete, ugyanakkor a környezetét is érintő borzalmak sorában sose mulasztotta el, hogy segítsen ahogy csak tudott. Látva ezeket, és az egyház reakcióját, elhatározta, hogy változtatnia kell a rendszeren, és minden makacsságával belevetette magát ebbe a tervbe.
A legfontosabb ember az életében az ikerbátyja, Robin, akiért szó szerint is tűzbe menne – emiatt is került a szemináriumba is, mikor a bátyja a második év közben szerelmes lett, de nem viselte volna el a szégyent, amit nősülésével magára von Adel pedig szívesen segített neki feltűnés nélkül kilépni a rendszerből. Ők ketten olyam közel állnak, hogy szinte már egy emberként gondolnak magukra, ezért is vette át olyan könnyen Robin helyét Adel a szemináriumban, miután teljesen természetes módon mindent már korábban megtanult tőle, és gyakorolt is titokban.A hozzászólást Robin Holzer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 13, 2019 11:15 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

2Adele Holzer Empty Vagyonbevallás on Kedd Júl. 30, 2019 7:16 pm

Robin Holzer

Robin Holzer
Klerikus
Klerikus
Könyvelés (Egyenletg: 0):
Üres
Fegyverek/Páncélok


  • Rövidkard
  • Bőrvért

Felhasználó profiljának megtekintése

3Adele Holzer Empty Képességek on Kedd Júl. 30, 2019 7:28 pm

Robin Holzer

Robin Holzer
Klerikus
Klerikus
Személyes passzív: Zélóta:
Adelben rendkívül erősek a védelmező ösztönök, és hajtja a vágy, hogy jobb hellyé tegye az egyházát. Épp ezért, ha olyan illető védelmére kel játékonként egyszer, akit ő a Veroniai Kegyelmes Isten Egyházának tagjának gondol, egy mágiáját pont költése nélkül elhasználhatja.

Papi ág - Lux Dei:
Név: Sacra lux (Szent fény)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Szövetség alapú
Leírás: Egy nagyon egyszerű ima, egy fénysugár csap le az égből, mely égési sérüléseket okoz az ellenfélen, a szövetségesek könnyű sebeit pedig begyógyítja. Démonok, vámpírok és élőholtak ellen többet sebez, protestánsok ellen viszont szinte semmit. A paptól függ kit jelöl meg ellenfélnek és kit szövetségesnek, így akár gyógyíthat az Átkozottakat is, ám ez komoly fájdalommal jár a célpontnak.

Felhasználó profiljának megtekintése

4Adele Holzer Empty Játékok on Vas. Aug. 04, 2019 8:10 pm

Robin Holzer

Robin Holzer
Klerikus
Klerikus
Aktív:


Archívum:


Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.