Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Syele Wilder

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Syele Wilder Empty Syele Wilder Szer. Ápr. 24, 2019 12:01 pm

Syele Wilder

Syele Wilder
Kultista
Kultista
Név: Syele Wilder
Faj: Ember
Frakció: Leikhanut
Kaszt: Kultista
Nem: Nő
Született: V.I.Sz. 807. II. 20. (15 év.)

Előtörténet

Kinézet: Átlagos (165cm) magasságával és vonásaival sosem tűnt ki a tömegből, igazán. Sötétbarna, majdhogy nem fekete, fésületlen, kócos haját válla fölött hordja, ezzel is kiemelve vékony nyakát. Barna szemei, csaknem a hajához hasonlóan sötétek, míg ajkai már rendelkeznek a női finomsággal és a természetes pírral. Kifejezetten szereti a nőies ruhákat, főleg az estélyiket, ám életmódja miatt nem engedheti meg magának, hogy mozgását korlátozó ruhákat viseljen, így legtöbbször egyszerű nadrágot és inget hord.

Jellem: Akaratos és nagyon makacs. Meg van győződve róla, hogy mindent megkaphat, ha eléggé akarja, és ha kell, erővel veszi el. Más emberek idegesítése, kihasználása és esetenkénti lelki bántalmazása igazi örömet okoz számára, és az empátia teljes hiánya jellemzi. Bármin és bárkin hajlandó keresztültaposni, ha meg akar szerezni valamit. Célja, hogy egész Veronia fölött uralkodhasson.

Egyéb tudnivalók:

  • Szeret tömegben sétálni és kifejezetten vonzódik a hangszeres zenékhez.
  • 821 tavasza óta kísérti egy szellemfiú.
  • Érzékeny az alkoholra


Választott út: Az Ármány Útja

Felszerelés

Fegyverek:

Íj (25)
Távolsági fegyver
Leírás: Egy Nefilim díszítésű fegyver, ősi romok közül.

Acéltőr
Félkezes fegyver
Leírás: Egy egyszerű, másfél arasznyi pengéjű acélból kovácsolt fegyver.

Geistklinger (Szellemél)
Egykezes
Leírás:  Tiszta ezüstből kovácsolva, mely gyors támadásokra alkalmas, változatos mozdulatokkal és technikás lépésekkel. Egyedi mestermunka, hegye és éle tompa, pengéje hullámos és vonalakkal ékesített.
Páncélok és kiegészítők:

Ezüst-Ascaris Tiara
Kiegészítő
Leírás: Elegáns, néhol pompát, néhol visszafogott eleganciát tükröző fejdísz. Nemesi származású nők körében nagyon elterjedt, általában a gazdagság szimbóluma. Három ékkő viselésére alkalmas. (Rubint, malachit, rubint)
Kritérium: Fejfedővel együtt nem viselhető

Köpeny (kopott fekete)
Könnyű páncél

Gahix öröksége
Kiegészítő
Leírás: Egy halott nekromantától elvett, különleges ezüst gyűrű, amely pont jó a Syele hüvelykujjára. A gyűrű erejével naponta egyszer képes egy bármilyen nekromanta által megidézett lény felett átvenni az irányítást, egy egyeztetés erejéig. Ez után az ő parancsait fogja követni, amikor viszont véget ér a varázslat visszatér az eredeti gazdája uralma alá. "Vigyázz, hogy akkor már ne legyél a közelében!"

Enciklopaedia Veroniae Minor
Kiegészítő
Leírás: Egy apró, zsebre tehető méretű könyv, amelyben valamiért minden kinyitáskor a tulajdonos számára legrelevánsabb élőlényekről, szervezetekről, varázslatokról, tárgyakról vagy bármi egyébről található információ, noha nem mindig egyenlő bőségben. Küldetések során a mesélő dönti el az adott karakter mit talál a könyvben, és hogy az pontosan mennyit is fed fel az igazságból. Nincs kikötés, hogy mikor és hányszor használható, de figyelemmel kell tartani, hogy hagyományos könyv, így olvasása időigényes (ezt szintén a mesélő szabja meg, hogy mennyi időbe telik elolvasni az adott információt).
Egyéb:

1db gyenge gyógyital
Alapanyagok:

  • Alkímia: 1 Macskaszem, 1 Lapályi murok, 1 Varjúszem, 1 Bürök, 1 Borsmenta
  • Ékszerészet: 1 Citrin,  1 Gránit, 1 Zafír
  • Kovácsolás: 2 Hosszú markolat, 1 Madártoll
  • Mérnök:1 Rugó

Jóslat:

~Torony~
Típus: -
Leírás: Egy fémlemezre vésett díszes tarotkártya, rajta egy egyedi karcolattal. Képe testesíti gazdája eltökéltségét, s földre ejtve vezeti hordozóját útján. Közvetlenül azelőtt kell elejteni, hogy annak gazdája megfogalmaz magában egy kérdést a jövővel kapcsolatban. Ha állított helyzetben éri a földet, változást, lehetőséget hoz, s a kérdésre a válasz igenlő, helyeslő, biztató lesz. Ha fordított helyzetben éri a földet, a változástól való félelem átka éri hordozóját, s a kérdésére a válasz nemleges, tagadó. Miután felhasználták, a rajta lévő kép elhalványul, s erejét veszti. Az erejét vesztett lapocska aranyként is felhasználható.
Kritérium: Csak az a karakter használhatja, aki elsőnek megérintette.

Szint: 3

Vagyon: 7650

Képességek

Passzív:

Jogos juss
Erősség: I.
Felhasználás: Szövetség alapú
Leírás: Syele-t mestere a büszkeségén keresztül fertőzte meg, és a továbbiakban is főképp erre a stratégiára épít és jutalmazza az önbíráskodást. Küldetések alatt ha a mesélő úgy ítéli, hogy Syele a sértettsége megtorlásaként öl meg valakit, egy Varázserőpontot visszakap.

Böses Omen (Rossz Omen)
Erősség: IIa. / Der Wahnsinn
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A kultista puszta jelenléte bizonytalanságot kelt a körülötte állókban, felszínre hozza a tudat által elnyomott gondolatokat és hajlamokat. Erős önkontrollal figyelmen kívül hagyható.
Aktív:

Blick auf Wahnsinn (Pillantás az őrületbe)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I. / Der Wahnsinn
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A kultista tekintetén keresztül bepillantást enged a mélységi elméjének őrületébe, így ameddig a szemkontaktus tart bárki, aki a szemébe néz zagyva motyogást és erős félelmet fog érezni.

Stimm Morphose (Hang morfózis)
Típus: Bűbáj (fenntartott)
Erősség: I/Der Wahnsinn
Felhasználás: Szövetség alapú
Leírás: A kultista képessé válik teljesen megváltoztatni hangját, hogy idősebbnek, esetleg más neműnek hangozódjon.

Schlechte Klinge (Rossz penge)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: II. / Der Wahnsinn
Felhasználás: Szövetségalapú
Leíárs: A kultista, kezében forgatott fegyverét átitatja a mélységi erejének egy kis részével, melynek következtében az azzal a fegyverrel okozott sebek lassabban gyógyulnak be és 10% esély van rá, hogy a sérült rövid ideig megőrül. Csak közelharci fegyverekre alkalmazható.

Zeichen des Chaos (A káosz jele)
Típus: Mágia
Erősség: II. /Der Wahnsinn
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A kultista tenyerén megjelenik egy apró, üres kör, mely beleivódik az első élőlénybe, amit megérint vele. Amíg a kör rajta van, az élőlény érzékszervei megzavarodnak. Egyik körről a másikra változik, hogy az öt érzék közül melyek lesznek túl érzékenyek és melyek tompulnak el teljesen. A jel hatása megelőzhető mágikus pajzsokkal, megtörhető gyógyító varázslatokkal és fizikailag is meg lehet tőle szabadulni, kisebb áldozatok árán (pl ha sebet ejtenek az adott bőrfelületen, a jel hatása megszűnik).

Flüstern (suttogás)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: IIb. / Der Wahnsinn
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A megszállottban lakozó mélységi beleolvas ellenfelének elméjébe és annak kétségeire és félelmeire reagálva eltántorító suttogást küld egyenesen az elméjébe, ami ellen csak a mágikus pajzs véd. Természetesen a kultista nem értesül sem a kételyekről, sem a suttogott üzenetekről.
Kasztfüggetlen:

Térképészet, tájékozódás és tájismeret
Leírás: Lehetővé teszi a karakter számára, hogy szinte bárhol képes legyen tartózkodásának pontos helyét meghatározni. Ehhez továbbá tartozik egy átfogó ismeret is a különböző tájakról, településekről. A képesség magában foglalja továbbá a navigációhoz szükséges csillagászati és térképészeti ismeretet is, akár szextáns alkalmazást is, lehetővé téve a tengeri tájékozódást.

Írni és olvasni tudásA hozzászólást Syele Wilder összesen 56 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 14, 2021 3:10 pm-kor.

2Syele Wilder Empty Syele Wilder erszénye Szer. Ápr. 24, 2019 10:34 pm

Syele Wilder

Syele Wilder
Kultista
Kultista
A kis erszény
"Ezen kis eszköz segítségével számon tudom tartani, folyamatosan gyarapodó vagyonom."A hozzászólást Syele Wilder összesen 26 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 14, 2021 3:08 pm-kor.

3Syele Wilder Empty Syele Wilder tapilapja Csüt. Ápr. 25, 2019 12:13 am

Syele Wilder

Syele Wilder
Kultista
Kultista
Tapilap
"Események, melyek értékes tapasztalatokkal gazdagítottak."A hozzászólást Syele Wilder összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 11, 2020 10:46 am-kor.

4Syele Wilder Empty Idővonal Hétf. Szept. 09, 2019 1:16 pm

Syele Wilder

Syele Wilder
Kultista
Kultista

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.